icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

hribek
28. čer 2017

holky roste vam uz bricho? ja zacla 6tt a nejak uz mi trochu vylezlo, alespon podle kalhot to poznam☹ by me zajimalo jak to bude dal

tereza1989
28. čer 2017

@bambinna321 děkuju za uklidnění,já jsem pořád jak na trnil,uvidime příští týden,čeká mě pak dovča na kolech tak uvidim co mi dr.rekne zda muzu jet i s kolem nebo bez a hlavně zda je vše v pořádku. Dnes mi volali od doktora ze hcg odpovídá tomu,co dr. viděl na utz.

tereza1989
28. čer 2017

@hribek ahoj,já i přes snahu ho zatahnout už se nečapu,vždy se mi zvětšilo i při MS a teď je extrémě nafouklé a i když jím snad méně než předtím tak je snad větší a větší. Jen jak ro nikdo zatím neví dokud nebude nic potvrzené tak si občas od rodiny vyslechnu(dělej s tim pupkem už něco)

janea823
28. čer 2017

@hribek já jsem trosku nafouklé, ale mam pocit, ze to je i tim teplem. Jsem ted cca 5+2 podle MS. zhubla jsem za tyden dve kila (naštěstí mi blbe neni, ale nemam moc chut k jídlu)..ale nosím volne veci, ale obavám, ze pokud bych si vzala kalhoty, budou me tlačit ☹

pavkova28
28. čer 2017

Holky jsem 6+0 a připadám si moc nafoukle😒 mám častěji hlad a raději nosím volný věci

janallabdnah
28. čer 2017

@hribek Nepozorujem zmeny ani v desiatom týždni. Brucho stále rovnaké. Všetko oblečiem a nič netlačí. Som zvedavá ako dlho.

mari90
28. čer 2017

Ja jsem v 7tt a rikam si, ze to na me musi byt uz videt, protoze mam pupek jak kdyz jsem byla s dcerou v 15tt

marketka00
28. čer 2017

@hribek ja jsem v 11tt a bricho mi uz taky vylezlo 🙂 ale ja se priznam, ze mi to nevadi 🙂

bambinna321
28. čer 2017

@tereza1989 určitě to bude dobré.❤ budu na vás oba myslet🙂

pavkova28
28. čer 2017

Mně to taky vůbec nevadí. Váha je tentokrát na posledním místě. Hlavně ať je všechno jak má být 😊

marketka00
28. čer 2017

@pavkova28 me se treba vaha moc nehybala, ale hrozne se mi zvetsili prsa a ted i brisko. A to brisko me se libi :D

tereza1989
28. čer 2017

@bambinna321 podle jcg jsem tak 5+2 prý a teď bych měla být podle MS 7+2

pavkova28
28. čer 2017

@marketka00 bříško bývá krásný, na to se těším. Ale já kdykoliv přibírala jako první to šlo do boku 😐

deniskaaap
29. čer 2017

@tereza1989 To jsme na tom tak nějak stejně, prý jsem musela otěhotnět dost pozdě 🙂 kdy uvidíš srdíčko? Máš nějaké kontroly naplánované?

a holky, chtěla jsem se zeptat, v jakém týdnu jdete na ty testy na lačno? Vychází mi to na konci 10. týdne a to prý je brzy, mělo by se chodit ve 12 jinak testy vycházejí špatně pozitivně :/

galatea_a
29. čer 2017

@deniskaaap Já jsem objednaná na 10+0, takže taky brzo ...

deniskaaap
29. čer 2017

@galatea_a A kolikátého jdeš? Příští týden už? Tak dej prosím vědět, jak to probíhá, zda se to dalo zvládnout v pohodě 🙂 budu na tebe myslet 🙂

hribek
29. čer 2017

@tereza1989
@janea823
@pavkova28
@janallabdnah
@marketka00 tak me to taky nevadi 🙂 ono pry u druhyho to jde rychleji...ale emocne jsem dost rozhozena, nevim jestli hormonama co beru nebo tehotenstvim jako takovym ale koukam na koncert Adele a chce se mi brecet jak je to krasny 😀

galatea_a
29. čer 2017

@deniskaaap Jdu až v pondělí 10., ale to budou jenom odběry krve. Na ten větší ultrazvuk jdu až na konci července. Myslím, že to budeš mít taky tak - nejdřív odebrat krev a za 2-3 týdny ultrazvuk.
Akorát dneska na mě zase padla depka, při zavádění utroše jsem zakrvácela. Tak se utěšuju, že to byla jenom nějaká prasklá žilka, teď už jen špinění.

janallabdnah
29. čer 2017

@hribek Mne posledných pár dní fakt stačí málo - som sama doma, takže každú chvíľu stav že je mi to ľúto, že tu nikoho nemám. Dneska som viedla predposlednu hodinu kurzu a tam ma dojali že ako zajtra naposledy a budete nám chýbať tie dva mesiace a ja slzy v očiach ..

mari90
29. čer 2017

Holky budete se objednavat uz na ten prvotrimestralni screening? V minulem tehu to delala ma byvala dr., platila jsem ji 500,- a za pul minuty bylo hotovo, byla jsem fakt zklamana, tak bych se tentokrat chtela objednat primo na specializovane pracoviste,ale porad si rikam, ze je jeste cas, preci jen jsem trikrat potratila v 9 tt, ale zase aby nebylo pozde...

veronikav31
29. čer 2017

@mari90 já jsem objednaná na prvotrimestrální screening na 2.8. už skoro 14 dní na specializované pracoviště v Brně. I v prvním těhotenství jsem tam byla a byla jsem spokojená, skoro 15 minut ultrazvuk, první fotečka

mari90
29. čer 2017

@veronikav31 a resila jsi to pres sveho gynekologa nebo jsi se objednala sama?

janallabdnah
29. čer 2017

@mari90 @mari90 Mám to dohodnuté, že 11. júla idem na krv a potom za štrnásť dní na vyšetrenie. Veľa sme museli improvizovať, pretože odlietame preč. A môj lekár to nerobí takže idem inam.

zabec
29. čer 2017

@veronikav31 muzu se zeptat, kam v Brne? Docela me desi, ze uz jsi 14 dni objednana a mas termin 2.8. Nejsem primo z Brna, ale doktorku v Brne mam, ale jdu k ni az 13.7. na krev a ted se docela desim, ze az se budu chtít nekam objednat, tak uz nebude misto.

hribek
29. čer 2017

@zabec ono to musi byt mezi 11-13tt takze podle posledni MS te objednaji, bzdycky nejaky misto maji. ja byla v minulym tehotenstvi v Prenatalu na veveri, cely to trvalo asi 30min, prvne vzali krev a pak do dalsi ordinace na utz. vysledky druhej den

janallabdnah
29. čer 2017

@hribek Nie je to 11-14 týždeň? Ja som objednaná keď budem v 13 + 2tt..

tomik1234
29. čer 2017

@mari90 Nebyla jsem u prvního těhu, nepůjdu ani teď, ale u nás se taky objednává na specializované pracoviště.

hribek
29. čer 2017

@janallabdnah je to mozny

janallabdnah
29. čer 2017

@hribek už som sa zľakla. 😉 my sa akurát vraciame z dovolenky - preto idem neskôr.

hribek
29. čer 2017

@janallabdnah jj ja sem ted koukala na prenatal a pisou 12-13tyden http://www.prenatal.cz/index.php?id=41, pokud ti tak dali termin, urcite je to ok, jinak by te dali na jindy...

Strana