Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@bambinna321 děkuju za uklidnění,já jsem pořád jak na trnil,uvidime příští týden,čeká mě pak dovča na kolech tak uvidim co mi dr.rekne zda muzu jet i s kolem nebo bez a hlavně zda je vše v pořádku. Dnes mi volali od doktora ze hcg odpovídá tomu,co dr. viděl na utz.
@hribek ahoj,já i přes snahu ho zatahnout už se nečapu,vždy se mi zvětšilo i při MS a teď je extrémě nafouklé a i když jím snad méně než předtím tak je snad větší a větší. Jen jak ro nikdo zatím neví dokud nebude nic potvrzené tak si občas od rodiny vyslechnu(dělej s tim pupkem už něco)
Holky jsem 6+0 a připadám si moc nafoukle😒 mám častěji hlad a raději nosím volný věci
@hribek Nepozorujem zmeny ani v desiatom týždni. Brucho stále rovnaké. Všetko oblečiem a nič netlačí. Som zvedavá ako dlho.
Ja jsem v 7tt a rikam si, ze to na me musi byt uz videt, protoze mam pupek jak kdyz jsem byla s dcerou v 15tt
@hribek ja jsem v 11tt a bricho mi uz taky vylezlo 🙂 ale ja se priznam, ze mi to nevadi 🙂
@tereza1989 určitě to bude dobré.❤ budu na vás oba myslet🙂
Mně to taky vůbec nevadí. Váha je tentokrát na posledním místě. Hlavně ať je všechno jak má být 😊
@pavkova28 me se treba vaha moc nehybala, ale hrozne se mi zvetsili prsa a ted i brisko. A to brisko me se libi :D
@bambinna321 podle jcg jsem tak 5+2 prý a teď bych měla být podle MS 7+2
@marketka00 bříško bývá krásný, na to se těším. Ale já kdykoliv přibírala jako první to šlo do boku 😐
@tereza1989 To jsme na tom tak nějak stejně, prý jsem musela otěhotnět dost pozdě 🙂 kdy uvidíš srdíčko? Máš nějaké kontroly naplánované?
a holky, chtěla jsem se zeptat, v jakém týdnu jdete na ty testy na lačno? Vychází mi to na konci 10. týdne a to prý je brzy, mělo by se chodit ve 12 jinak testy vycházejí špatně pozitivně :/
@deniskaaap Já jsem objednaná na 10+0, takže taky brzo ...
@galatea_a A kolikátého jdeš? Příští týden už? Tak dej prosím vědět, jak to probíhá, zda se to dalo zvládnout v pohodě 🙂 budu na tebe myslet 🙂
@tereza1989
@janea823
@pavkova28
@janallabdnah
@marketka00 tak me to taky nevadi 🙂 ono pry u druhyho to jde rychleji...ale emocne jsem dost rozhozena, nevim jestli hormonama co beru nebo tehotenstvim jako takovym ale koukam na koncert Adele a chce se mi brecet jak je to krasny 😀
@deniskaaap Jdu až v pondělí 10., ale to budou jenom odběry krve. Na ten větší ultrazvuk jdu až na konci července. Myslím, že to budeš mít taky tak - nejdřív odebrat krev a za 2-3 týdny ultrazvuk.
Akorát dneska na mě zase padla depka, při zavádění utroše jsem zakrvácela. Tak se utěšuju, že to byla jenom nějaká prasklá žilka, teď už jen špinění.
@hribek Mne posledných pár dní fakt stačí málo - som sama doma, takže každú chvíľu stav že je mi to ľúto, že tu nikoho nemám. Dneska som viedla predposlednu hodinu kurzu a tam ma dojali že ako zajtra naposledy a budete nám chýbať tie dva mesiace a ja slzy v očiach ..
Holky budete se objednavat uz na ten prvotrimestralni screening? V minulem tehu to delala ma byvala dr., platila jsem ji 500,- a za pul minuty bylo hotovo, byla jsem fakt zklamana, tak bych se tentokrat chtela objednat primo na specializovane pracoviste,ale porad si rikam, ze je jeste cas, preci jen jsem trikrat potratila v 9 tt, ale zase aby nebylo pozde...
@mari90 já jsem objednaná na prvotrimestrální screening na 2.8. už skoro 14 dní na specializované pracoviště v Brně. I v prvním těhotenství jsem tam byla a byla jsem spokojená, skoro 15 minut ultrazvuk, první fotečka
@veronikav31 a resila jsi to pres sveho gynekologa nebo jsi se objednala sama?
@veronikav31 muzu se zeptat, kam v Brne? Docela me desi, ze uz jsi 14 dni objednana a mas termin 2.8. Nejsem primo z Brna, ale doktorku v Brne mam, ale jdu k ni az 13.7. na krev a ted se docela desim, ze az se budu chtít nekam objednat, tak uz nebude misto.
@hribek Nie je to 11-14 týždeň? Ja som objednaná keď budem v 13 + 2tt..
@janallabdnah je to mozny
@hribek už som sa zľakla. 😉 my sa akurát vraciame z dovolenky - preto idem neskôr.
@janallabdnah jj ja sem ted koukala na prenatal a pisou 12-13tyden http://www.prenatal.cz/index.php?id=41, pokud ti tak dali termin, urcite je to ok, jinak by te dali na jindy...

holky roste vam uz bricho? ja zacla 6tt a nejak uz mi trochu vylezlo, alespon podle kalhot to poznam☹ by me zajimalo jak to bude dal