icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

danielle94
29. čer 2017

Holky. Mluvily jste tu o tom, ze vas vse rozbreci. Ze jste ze vseho smutne. Ale jak resite opacny problem? Kdyz vas neco nastve?😀 Posledni dobou neumim zvladat tyhle situace. Okamzite kdyz me neco nastve mi zacne busit srdce, funim jak byk a nastvani mi vydrzi celej den😀 A kolikrat se stupnuje. Nepomaha ani pocitat do 10. Nic 😀

pavkova28
29. čer 2017

@danielle94 ráno v 8 mě naštval přítel, do teď jsem to nerozdýchala ☺ dělala jsem věci, abych na to nemyslela. Upekla jsem perník, uvařila, pomazlila s kočkama. Ale vztek je pořád.

danielle94
29. čer 2017

@pavkova28 tak jsem rada, ze v tom nejsem sama😀 Pritel by nas ted mel podporovat a ne jeste rozrusovat!! U nas to stejne. Jsem fakt rada, ze nejsem divna. Ja totiz smutna nebejvam. Spis se bud jen raduju nebo vztekam😀

evelin1251
29. čer 2017

@danielle94
😀 Já jsem od jakživa taková, že chytnu na první našlápnutí 😀 většinou mě to ale do pár vteřin přejde a jede se dál, takže nesnášim, když pak někdo trucuje třeba půl dne....což z počátku dělal můj přítel, že se urazil, a pak se semnou nebavil.
Ale teď jsem extrémně naštvávací, většinou to přejde k tragickej pláč a nevim, co se sebou.

evelin1251
29. čer 2017

Přítel už teď pochopil, že nemá cenu se se mnou nějak dohadovat. Takže je na mě až moc hodnej. Říká mi samý hezký věci, musim mu povinně ukazovat bříško, pusinkuje mě a je celkově takovej šťastnější. Což mě dost překvapil

sticker
veronikav31
29. čer 2017

@mari90 řešila jsem to sama, zavolala jsem si na to pracoviště a řekla jak mi vychází těhotenství podle MS a jak podle ultrazvuku a že bych chtěla jít k Dr. Vlašínovi a sestřička to spočítala a řekla kdy máme přijet 🙂

veronikav31
29. čer 2017

@zabec Jsem objednaná do Prenatalu, www.prenatal.cz Dr. Vlašín 🙂

veverka.dada
29. čer 2017

@evelin1251 můj muž je úplně to samé...pořád se o mě stará, všechno mi podá, připraví, všechno možné dělá za mě - většinou jako překvápko, třeba že pověsí prádlo a pod....a občas ho přistihnu jak na mě tak hezky kouká, zamyšleně 🙂 je to miláček! ale naštvat mě někdy taky dokáže, to ne že ne...ale ani se na něj zlobit nemůžu 🙂

janallabdnah
29. čer 2017

@evelin1251
@veverka.dada
Jee holky to vám závidím tohle staranie sa zo strany muža. Ja s chalanom bola len tri dni za dobu čo to vieme. Snáď bude tiež taký na dovolenke.

zabec
29. čer 2017

O me se ten muj taky stara vic nez normalne, hlavne vidi, ze ja moc nezvladam, chodi vencit psa, zajde nakoupit (to jsem driv chodila jen ja), obcas vytre... ale neznamena to, ze me obcas i tak nenastve 😀. Treba vcera rano, kdyz jsem zvracela a rekl mi, ze me to tehotenstvi musi fakt bavit, kdyz jsem ochotna tohle podstupovat dobrovolne. No, vim, ze se me snazil rozveselit, ale pekne me nastval 😂

danielle94
29. čer 2017

@zabec tak to bych se nastvala taky!:D Ten muj mi rekl, ze si za to muzu sama. Ze jsem chtela dite. Tak at si mu nestezuju. To me tak nastvalo, ze jsem fakt mela chut ho prastit nebo zaridit aby si tohle alespon na tyden zkusil😀 Ale normalne mi tehotenstvi uplne rozhazelo city/pocity. Jsem si chvilku rikala: a miluju ho vubec? Chci to takhle? Uz aby ty hormony prestaly😀

zabec
29. čer 2017

@danielle94 oni si to ti chlapi obcas neuvedomuji, ze by meli vic myslet a min mluvit 😂. Treba ja se svym chlapem jsem zvykla se docela spickovat, proste do sebe sijeme tak ve srande, ale ted jak jsem tehotna, tak to hur zvladam 😁. Treba pred par dny, kdyz jsem zkoumala, jestli porad oblecu rifle, koukam do zrcadla a rikam si, jeste to s Tebou neni tak hrozny a chlap jde okolo a hlasi "bricho nemas zadny, ale prdel Ti nejak narostla", myslela jsem, ze ho nakopnu do kolene 😂. A to je kazdej den neco.

danielle94
29. čer 2017

@zabec 😀😀😀😀 To snad neni mozny!
Oni si to neuvedomuji, ale my se s tim ted musime naucit zit? Meli by fakt radsi bejt zticha a jen se o nas starat. On kdyz mel chripku, tak jsem kolem nej litala. A ted je mi blbe a on mi rekne:udelej si co mas a pak si jdi lehnout😀No jako rozchod!!!😀

janallabdnah
29. čer 2017

Holky ako ste na tom s chuťami? Nejem sladké ako nejaké tyčinky, cukríky, čokošky. Posledné dva dni ma to ale desne zvádza na niečo také, ale odolávam (namiesto toho viac ovocia)..

destovakapka
29. čer 2017

Ahoj holky,dnesni kontrola dopadla dobre.Merime 3cm,podle ultrazvuku dneska jsme 10+0tt a termin porodu se nam posunul z 30.1.2018 na 25.1.2018.Tyden nam odpovida podle MS.Dostala jsem tehu prukazku kde mi doktorka napsala termin porodu 2017 ale ja si toho vsimla az doma tak jsem si to prepsala ze 7 na 8.Dneska jsem dostala plno brozurek a plno terminu a do toho jsem se jeste dozvedela od mamky,ze vcera mela babicka pohreb,ze mi to nechtela vcera volat ze vi ze jsem tehotna.Ze zemrela minuly tyden ve spanku.Takze dobre i spatne zpravy.V pondeli 10.7.na lacno na krev,donest moc.Ve stredu 19.7.jdeme na 1 screening a pak v pondeli 31.7.na kontrolu.Doktorka mi rekla ze si mam zajit k obvodni doktorce a zubarce,nevim teda kdy,to mi nerekla kdy se tam tak chodi nebo do kdy.

hribek
29. čer 2017

@destovakapka S babickou me to moc mrzi, ale jak to tak byva vzdy nekdo starsi udela misto pro novy zivot. Me takto umreli oba dedove 3 tydny po sobe☹

tereza1989
29. čer 2017

@deniskaaap na kontrolu jdu v úterý příští týden tuším 5.? Doktor by mi dal kontrolu později ale má pak v pátek dovolenou,str.+ct. svátek a pak jedu na týden pryč já. Moc se těšilm že bude už vidět i srdíčko,zatím prý téměř nic jen maličký žloutkový. Jemu se to moc nezdá ze jsem 3mesice po revizi aby to dopadlo dobre,ale prý dokud mam priznaky tak miminko dobre roste,coz me uklidnuju a normalne se na ne denne tesim,kdyz jsem mi totiz ze dne na den minule skoncily,miminko umrelo. Ty jdes kdy na dalsí?takze jsi sice v 7ale taky o dost míň?

tereza1989
29. čer 2017

@destovakapka mrzí mě odchod babičky,sle i já to tak měla,umřel mi děda 14dní před narozením Terezky. Jinak gratuluju k dobrým zprávám a krásné fotečce.

sunny1sis
30. čer 2017

Tak to je zaujimave. Manzelov dedecek umrel v ten den rano, co se narodil nas syn. Ani mi to nepovedali, az ked uz bol vonku, aby sme sa netrapili.

deniskaaap
30. čer 2017

@tereza1989 Určitě to bude dobré, uvidíš 🙂 co se má stát se stejně stane, takže žádný stres 🙂 Podle MS bych měla být právě 8+5, podle UTZ tak 6+5 dneska 🙂 Ale prý se uvidí až na konci července na tom větším utz 🙂 Nevím, nějak tomu nerozumím a tyhle data asi nehrotím, hlavně, že tam je a hlavně aby pak bylo vše v pořádku, jestli to nakonec bude opravdu Valentýnské miminko, to už je jedno 🙂

mari90
30. čer 2017

S tim umrtim na tom neco bude ☹ kdyz jsem zjistila, ze cekam malou, tak ten den kdy jsem našla dvě na testu, mi volal otec, že zemřel děda ☹
Jinak já bych tak ráda přeskočila těhle pár týdnů, pomalu ale jistě se začínám blížit k období, kdy jsem vždy potratila ☹

veverka.dada
30. čer 2017

@mari90 na to nemuzes takhle myslet! :-* cloveku se nemuzou dit jenom spatne veci...vzdycky je zivot houpacka...a ty ver, ze ted jsi nahore...dobre to dopadne 😉

sylvusska
30. čer 2017

Ahoj holky, rada bych se mezi vas pridala 🙂 sleduju vas od pocatku. Pokud muzu. Az nyni mam potvrzene tehu ultrazvukem. Dnes jsem mela 1.kontrolu, podle MS jsem 6+1, ale dne UZ dnes nejak 5+ par dni, ale termin se stanovi na dalsi kontrole za 3 tydny, ted jsou pry ty odhady jste nepresne podle mereni. Srdicka pry uz byl naznak, ze zacina bit, kdyz bych pry prisla za 3 dny, uz by srdicko bylo krasne videt, jak pravidelne blika. Tak mam radost.

mari90
30. čer 2017

@sylvusska moc gratuluji

@veverka.dada dekuji, ale nejak to nemuzu dostat z hlavy...

sylvusska
30. čer 2017

@mari90 Urcite to bude dobry, vubec si nepripoustej, ze by neco nemelo dopadnou. nyni az k porodu. 🙂

lilly56
30. čer 2017

Ahoj holky,sleduji vás od začátku,tak bych se přidala k vám 🙂 Dnes jsem byla na druhém utz,pro potvrzení srdíčka...minule před týdnem nebylo vidět,dnes už krásně...jsem 7+0
Doktorka dnes na uzt viděla ještě jeden žloutkový váček,ale asi prázdný....prý buď bylo nebo teprve bude....před týdnem tam byl jen jeden....máte někdo podobnou zkušenost?

evelin1251
30. čer 2017

Ahoj holky, včera jsem měla takovou radost. Byla jsem na kontrole u Mudra, řekl, že je všechno v pořádku, vystavil mi průkazku (dokonce koníkovskou - že prý se tady registroval a poslali mu 600 průkazek :D ).
Jsem přesně 9+5tt a mládě má 2,9 cm což jsem měřila na pravítku a už je to docela dlouhán. Dostala jsem k tomu i brožurky a časopis Betynka s mini dudlíčkem 😍 Nabízel mi neschopenku, pracuju v zemědělství u zvířat, ale zatim ji odmítám, aspoň do těch testů. Jsem asi pověrčivá, držíme to v tajnosti.

evelin1251
30. čer 2017

Nakonec se té neschopenky asi nevyhnu 😒 Dneska mi přišly výsledky z hematologie, chodím tam pravidelně 1x za 6 měsíců, mám Leidena a zvětšený uzliny, a nevysvětlitelnou lymfocytozu. Šla jsem na hemat. kvůli nahlášení těhotenství, tam mi řekla MUDra že v pohodě, výsledky dobrý, 1 měsíc před porodem a po porodu si budu muset píchat injekce. Jenže jsem řekla, že jsem furt unavená. Příjdu z práce a jdu si lehnout a spim jak mrtvola 😅 Takže mi udělala testy na štítnou žlázu. A vyšly tak, že mám zvýšenou funkci. Samozřejmě že na netu píšou samý hororový situace, jak vysoký hladiny hormonu ubližují miminku. Takže se musim objednat na endokrinologii.
Máte s tím některá zkušenost??
Nezlobte se za román, ale musela jsem 🙂

stastnatehu
30. čer 2017

@destovakapka dobry den, gratuluji k dobrým zprávám ☺️ Poprve jsem nasla nekoho se stejným termínem 😃 Jak na screening tak i na termín porodu ☺️
S babickou mi to je moc lito 😔 Me nedávno umřel Ďeda, hlavne musíte byt v klidu🙂

janallabdnah
30. čer 2017

@evelin1251 Blahoželám. Pekný dlháň. Ja som bola v 8 + 5tt a mal 1,56cm 🙂

Strana