icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

danielle94
12. lis 2017

Holky mate nektera taky problem s timhle? Zaclo mi to asi pred tydnem. A hrozna bolest. Jen na prave strane pod prsem. Jak kdyz se vam mala vytlacuje tam pres zebro. Vzdy sileny tlak a bolest a pak to ustane. Kolikrat kvuli tomu nemuzu ani spat. Dneska jsem si to nasla na netu tak se mi trosku ulevilo ze to neni treba nejakej zanet v prsu, jelikoz me z toho kolikrat boli. Snad to brzy ustane. Ma to nektera? Nejake rady co treba ulevi od te bolesti?🙂

barushe_27
12. lis 2017

jj moje sestricka ma kazdou chvili rodit, uz jsem je vezla jednou do porodnice, ale jen poslicci a postupne ji po troskach odchazi plodovka, uvidime kdy malinka izabelka vykoukne na svet, male prcky si spolu potom budou hrat, uz se na ni tesim, snad se mi nespusti mliko.

danielle94
13. lis 2017

@barushe_27 jak se pozna ze odchazi po troskach plodovka?
Ja jsem dnes objednana na gyndu na kontrolu. A chci at me zkontrolujou i dole. Taky s tou bolesti pod zebry prislo dole totalni mokro 🙈tak se desim aby to nebyl nejakej zanet (ale nic nesvedi) a nebo neodchazela takhle plodovka ale snad ne. Jsem zvedava co mi dnes rekne. A tesim se ze zase po 5 tydnech uvidim malou!! Uz chci mit kontroly casteji. Kdyz mi rekne ze zase za 5 tydnu tak uz se budu bourit! Od 3.trimestru by to snad melo byt max co 3 tydny ne?

donia
13. lis 2017

@barushe_27 tak to cekate opravdu kazdym dnem, tak hlavne at je vse v poradku. Ted si nepamatuji co cekas ty? Ja mam takhle se segrou deti ob rok od sebe, vzdy starsi k sobe a mladsi k sobe a je to fajn, vzdy si nasli zabavu k sobe vhodnou. Ted u tretiho jsem ji lakala taky na dalsi, aby mel Sebik partaka a to ani nahodou. Tak jsem si po 2 letech museli poradit sami a poridit mu partaka / partacku jeste zase my 😅
No a jak to snasi cele to tehotenstvi? Preci jen v jejim veku to urcite neni jednoduche.

donia
13. lis 2017

@danielle94 jj, melo by to byt casteji, ale jak jsem tu uz psala, chodim do rizikovky a stejne si me minuly tyden pozval zase za mesic. Trochu nechapu. Jdu az 7.12. tak jen doufam,ze dalsi mi pak neda az po Vanocich, to uz by byl novy rok a opet po mesici.

snazilka01
13. lis 2017

@marketka00 ahooj, tak jak je dnes?Uz lepe?Ja jedu akorad za rodicema na Barrandov a do dm pro pleny a prsni vlozky 😂 mlezivo mam snad i na kalhotkach 😂 co budes dnes delat ty?

dixxie
13. lis 2017

ahoj holky, všem co máte vše hotovo upřímně závidím, užívejte si to! mně má přijet na návštěvu tchýně a pratchýně, budou tu za 2 týdny nocovat a byt po přestěhování pořád není ve stavu hodného návštěvy, mám ještě tolik práce, do toho ještě trochu pracuju a starám se o malého, takže pocit nestíhání mám pořád. Jinak trápí mě průjem, měla bych jít na cukrovkový test, který jsem pořád oddalovala na poslední chvíli, ale s tímto tam nejdu... začal mi tuším v pátek, celý den jsem jedla dietně, o víkendu, byl klid tak jsem jedla normálně a dnes v pondělí zase průjem. Jsem unavená a v noci se mi zdál šílený sen (také máte teď v těhotenství bláznivé sny?), že jsem přišla k nějakému alternativnímu porodníkovi, ale byl to tam masakr, všude špína, hnědá krev, nestíhali to tam vytírat, placenty poházené na kupě, neskutečně příšerné, nešlo jim to vytírat, jen to rozmazávali, ostatní hrůzné netaily nebudu popisovat, pak mi chtěl ten alternativec co vypadal jako homeless nějak drasticky vyvolávat porod a já jsem utekla s tím, že jsem se spletla, že nejsem ve 38. týdnu, ale ve 28., byli naštvaní, prý už měli vše nachystané a napuštěnou vanu, ale povedlo se mi utéct. Jsem z toho snu celá přepadlá a nemůžu to ze sebe sklepat...

bzubzalka
13. lis 2017

@barushe_27 kdyby sestřence unikala plodovka tak si ji tam nechají, byla by otevřená pro.infekce.
@dixxie taky mam divoké a hlavně živé sny. Úplně chápu tvé pocity.

nenulinecka
13. lis 2017

@dixxie take mam hrozne sny posledni dobou... chapu, ze ma to nejde si nevzpomenout. 💜

danielle94
13. lis 2017

Holky tak mame po utz🙂 obe jsme zdrave🙂 za 4 tydny velky posledni ultrazvuk ❤️Uz si ji chci pochovat

barushe_27
13. lis 2017

@donia snasi to kupodivu moc dobre, kdyz jsme jely ten minuly tyden do te porodnice, jak se probudila cela mokra dole s temi bolestmi a videla jsem ji jak byla cela uplakana, bylo mi ji hrozne lito, moji male sestricce, ale dojely jsem na ozvy a nic. Rikali nam pokud nebudou pravidelne kontrakce at pockame doma, plodovka pry muze unikat, tak ma mit vlozku a kdyby jely sbalit ji sebou a oni si to nejak z te vlozky prekontroluji, mela komplikace snad uz od 20 tt skraceny cipek, otevrena, a ted je mala pripravena snad uz tri tydny a nic, porad nam rikaji jj to bude brzicko a porad se ji nechce, minuly tyden na kontrole dokonce doktor hmatal hlavicku a rikal, jeje ta se tu ukaze za chvilicku, a nic. Takove stresi predtim aby to udrzela a za chvilku nam bude prenaset. Ale moc se na ni tesi, samozrejme nebude moc delat plnohodnotnou vychovu, protoze musi dostudovat, ale jsem rada, ze bude mala doma s mamkou. Pri tom prvotnim soku, ji chtely dat k adopci, coz se mi neskutecne pricilo, vim je spousta rodin co si preje dite, taky jsem si to rikala, nez jsem se dostala do teto situace a potom stresem, ze jsem myslela na ni se podarilo otehotnet i me. Cela rodina se tesi, a Barunka bude s Izabelkou jako nerozlucna dvojka, tady jen o dva mesice je to super. Sice s nasima nebydlim, ale uz tes vim, ze tam budu nasadlena porad.
Jedine co jsem rikala, at jsou obe v poradku a ty bolesti chuda bude muset pretrpet, vnima to uplne jinak jak my dospele, a je hodne trvdohlava kdyz jsem ji minule rikala at ty bolesti rozdychava tak se zatvrdila a ba ten dech jeste nezastavila, hold bude se muset kousnout a spolupracovat s PA, ale zvladnou to.

barushe_27
13. lis 2017

jj taky mam strasne divoke sny.

a posledni dobou me trapi tvrdnuti briska, beru magnesko, ale je to pekne neprijemne, vzdy se mi to cele vyzvedne to brisko a ztvrdne, zase toho magneska nechci brat moc, pry to utlumuje mimco a jako bonus jeste i prujem. Ale bylo mi receno kdyz to neni vice jak dvacetkrat denne tak je to v pohode.

danielle94
13. lis 2017

Holky mam dva dotazy. Prvni- zitra jdu na tehotenskou cukrovku. To jste opravdu nejedli celej den cukr? Ja umiram bez sladkeho jidla a piti!!!
A druha- uz se vam vsem pretocilo mimi hlavou dolu? Na kontrole mi dnes rekla ze jeste ne:(

dominikaromanova
13. lis 2017

@danielle94,
tak já jedla normálně, nikdo mi nic o omezení neříkal, jen jsem byla upozorněna, že poslední jídlo bych měla mít kolem 19 hod..
Co se týče druhého dotazu, ano, malý je hlavičkou dolů, ale to již delší dobu, ale co vím, tak do cca 34 tt mají na přetočení čas. Tedy, alespoň tak mi to bylo řečeno.

snazilka01
13. lis 2017

Tak jsem opet utracela 😂 ja proste ty vanocni darky nekoupim nikdy 😝😂 set dziska s teplacky F&F, Album, leopardi Lindex a posledni lahev na kojici caj z H&M.Radoooost ❤

danielle94
13. lis 2017

@dominikaromanova jo? Po 19hod uz nejist? Tak to mi nerekli. Jen ze nesmim sladke. Ani ovoce. A lehci vecere. A rano se max napit vody. Uz z toho silim. Sladke ted bylo na mem dennim poradku. Minimalne ovoce a jogurty vzdy.
Aha. Zacinam se bat. Rekla mi ze kolem 30tt by to melo byt. Ale ze mam cas do 32.docela se bojim ze se nepretoci

galatea_a
13. lis 2017

@danielle94 Já jsem měla ráno i odpoledne sladký zákusek (jenom večer jsem teda odolala 🙂 ) Miminko má na přetočení ještě čas 😉

dominikaromanova
13. lis 2017

@danielle94,
ano, ale jak to tak čtu, co lékař, to jiný názor.

donia
13. lis 2017

@dominikaromanova me nikdy pred cukrovkou nic nerikaly. Naopak ma se jist normalne jak je clovek zvykly, at to neni zkreslene. Ja naopak jedla pred pulnoci, abych si udelala zasoby a to dopoledne pak vydrzela. A vikend pred tim jsme slavili narozky a meli dort, ktery jsme jeste v nedeli dojidali a na testy jsem sla v utery.

emamaira
13. lis 2017

@danielle94 o sladkem nikdo nic nerikal, jen byt min. 10 hodin bez jidla a rano vodu nebo neslazeny caj...

danielle94
13. lis 2017

Tak ted jsem opravdu zmatena jak jist pred 😀ja teda to dnes drzim. A nepiju sladke piti a snedla jsem jednu mandarinku😀jinak uz bych v sobe mela tunu cukru🙈 a s bolesti zeber jak jsem tu psala vcera vazne nikdo nemate problem?

mari90
13. lis 2017

@danielle94 tim, ze nebudes jist sladke to podle me neovlivnis, zdrave telo ten cukr dokaze zpracovat. Ja se prubezne doma premerovala, protoze jsem na OGTT nesla a jedla jsem sladke normalne a hodinu po sladkem obedu jsem mela glykemii vzdy ok, pokud cukrovku mas tak to neovlivni ani kdybys treba tri dny pred nejedla cukr, takze bych tohle vubec neresila

mari90
13. lis 2017

Jinak ja jsem po peti dnech doma z nemocnice hura 😀

donia
13. lis 2017

@mari90 super, takze bilkovina nakonec ok....

mari90
13. lis 2017

@donia pry jo 😉

danielle94
13. lis 2017

@mari90 taky by me to nenapadlo. Ale sestra tam mi rekla ze nesmim den pred sladke, ovoce a sladke stavy. Tak to radsi dodrzuju abych tam nemusela znova. Asi se zitra zeptam proc jsem tak musela ucinit a pak dam vedet 🙂

marketka00
13. lis 2017

@snazilka01 ahoj! Dopoledne mi bylo nic moc. Ale pak dobrý a konečně! Konečně jsme začali malovat ten pokojíček ❤ bude krásný 😇

evelin1251
13. lis 2017

@danielle94 Já teda jo, bolej mě žebra, ale ještě víc mě bolí hrudní kost, těsně uprostřed prsou, jak je podprda...tak když si ten střed zmáčknu, tak je to děsná bolest, jak kdybych se někde narazila 😒 A taky mě šíleně bolej záda, to teda trpim... najdu si nějaké cvičení. Chtěla jsem chodit na plavání, ale jaksi neobléknu plavky 😖 a nechce se mi kupovat nový velký.

evelin1251
13. lis 2017

@dixxie Taky se mi zdají šílený sny. Zrovna dneska se mi zdálo, že Vašek flirtoval s nějakou prodavačkou, a to jsem stála vedle něj 😠 Pak jsem se rozbrečela a ptala se ho jestli mě miluje a že čekáme přece spolu miminko,a že mě musí milovat do konce života, a on že už mě nemiluje, a hledá si za mě náhradu 😨 Že jsem asi blázen, když si myslim, že by se mnu chtěl snad zestárnout 😢 Fakt děsnej sen!!! Většinou se mi povede to vrátit a jedu si svůj děj - lucidní snění - ale tentokrát mi to vůbec nešlo.

evelin1251
13. lis 2017

Holky napadá mě, co ten aniball??? Budete používat?? Já asi jo. Kamarádka říkala, že jí to nejspíš pomohlo, sice nacvičila jen 30cm, ale neměla žádný nástřih ani žádné šití. Je jasný, že je to asi individuální. Píšou 65% úspěšnost bez šití. Nejspíš si ho objednám v lékárně společně s nějakou kosmetikou pro mimi, a taky si tam koupim odsávačku rýmy a odsávačku mléka.

Strana