icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

danielle94
17. lis 2017

@dominikaromanova nekde jde ten monitor dechu vypujcit i v porodnici. My si budeme za 900kc na pul roku pujcovat.

vvercatkoo
17. lis 2017

@dominikaromanova my budeme kupovat snuza pico,

tereza1989
17. lis 2017

Já ho po 1dni odmítla i v porodnici, Terezka už od mala spala na boku a jakmile se hnula tak to pipalo jak sílený a já měla jen nervy,takze jsem ani domu nic takového nechtěla. Takze se značkou neporadim,jen ze zkuseností

dominikaromanova
18. lis 2017

Dobré ráno holky,
moc vám děkuji za informace. 🌹

donia
18. lis 2017

@dominikaromanova ahoj, koukala jsem, ze mas v albu co uz mate pro mimco. Na jedne fotce mas kosik / kolebku nebo neco na ten zpusob. Odkud to mate a co to stoji, prosim?

dominikaromanova
18. lis 2017

@donia,
já to kupovala na MMB (mimibazar), vzhledem k tomu, že lze všechny části kolébky vyprat. Kolébka mě stála 1100,- Kč i s poštovným.

donia
18. lis 2017

@dominikaromanova tak to mi ani nerikej. Na MMB jsem denne, taky tam prodavam, a tohle jsem tam nevidela. Byt jsem nedavno koukala na neco mensiho nez klasicka postylka. Pod cim jsi to nasla, ze bych se prubezne divala. Ono je jeste relativne cas, tak bych to sledovala, treba do ledna nekdo neco prida.

dominikaromanova
19. lis 2017

@donia,
dobré ráno, hldedala jsem to pod názvem "kolébka", paní to tam prodávala kamarádce.

barushe_27
19. lis 2017

Ahoj holky, taky mam monitor dechu nanu. A dneska se nam narodila mala Izabelka od segry jsou obe zdrave, normalne od prasknuti vody byla mala po trech hodinach venku a ani kontrakce nemela to je klikar, hlavne ze jsou obe zdrave

donia
19. lis 2017

@barushe_27 tak velika gratulace segre k miminku a tobe, ze jsi tetka. To mela teda fakt krasny, je fajn, ze jeste netrpela a vyslo ji to takhle. Trosku jsem mela obavy, ze to telo na to jeste v tom veku neni stavene, ale zvladly to paradne, holky a to je nejdulezitejsi.

elenadavis
19. lis 2017

@barushe_27 takovy porod tak to je sen kazde nastavajici maminky chich 😃 gratulace vam vsem 😉

barushe_27
19. lis 2017

dekujeme taky jsem se hrozne bala ze bude mit silne kontrakce a nic, akorat ma sisu hlavu a hematom na hlavicce jak nemela ty kontrakce tak se ji hure tlacilo a mala bylo dlouho v porodnich cestach, tak ted uz jen pockat na dalsi darecek, ktery si vybalime v lednu a bude to nadhera...

snazilka01
19. lis 2017

Holky nevite prosim kde najit seznam veci co potrebuju do UPMD Podoli a co dostanu?Nikde to nemuzu najit.Moc dekuji za jakoukoliv radu 🙂

snazilka01
19. lis 2017

@galatea_a jee moc dekuju, tak kam jsem to koukala 😂😇

galatea_a
19. lis 2017

@snazilka01 Hlavně nezapomeň na relaxační hudbu - CD 😝

snazilka01
19. lis 2017

@galatea_a no to taky slysim poprve 😂

bzubzalka
19. lis 2017

@barushe_27 gratuluji a ať jsou obě zdravé? Kolik je sestřence?

vvercatkoo
19. lis 2017

@barushe_27 moc gratuluji a přeji oběma mooooc zdravíčka😍

nenulinecka
20. lis 2017

Tak holky, manzelovi skoncila dovca, uteklo to jako blazen, ale ty prace a vybavy, co jsme se nasehnali. Uz mam vse, krome kosmetiky pro miminko. Takze pristi tyden udelam testa na cukrovi a uz mam i formicky vytazeny ze sklepa. Jinak monitor dechu jsem si obstarala na Bulovce. No a kazdy den me boli trisla a cely spodek, takovy ty slachy ci co to je... nekdy se citim jak po tydenim sexu, jak se to vse natahuje. ☺ a gratuluji Barushe k neterince 🌼

bzubzalka
20. lis 2017

@nenulinecka utíká to...mě manžel udělal konečně slibovanou skříň, tak se chystám o víkendu taky přendávat věci 🙂 vypráno mám teprve polovinu...
Já už pomalu nemůžu spát, všechno mě tlačí☹ pořád se budím... začínám být utahaná....

snazilka01
20. lis 2017

Holky budete si delat zasoby jidla v mrazaku atd?Bude s vami doma nekdo po porodu a jak dlouho?Ja chci pripravovat spiz jidla a naplnit mrazak.Tak se prave ptam, jestli ma nektera take takovehle zahnizdovani 😂 prijdu si jak zvire 😂

marimal
20. lis 2017

@snazilka01 Tak to mě ani nějak nenapadlo 🙂. První týden se mnou asi bude doma manžel a pak doufám, že mi bude chodit hodně návštěv a všichni nosit spoustu jídla 🙂

nenulinecka
20. lis 2017

@snazilka01 taky to resim, manzel mi i uvari nez se vratime z porodnice. 😂 a jinak nakup jako vzdy a muz nakoupi nekde, je vyjezdova zasahovka na lupice, fetaky apodobne a jelikoz se krade nejvic v obchodech tak to ma jisty. 😂 a po porodu se mnou bude tyden manzel nez se rozkoukam.

barushe_27
20. lis 2017

Moji sestricce je 15, bohuzel se stalo, nekamenujte me, ale milujeme je obe dve, a uz se moc tesime az budou doma, budu tam porad nasadlena.
Vcera jsem byla za ni v porodnici a kdyz zacala plakat, moje stesticko zacalo v brisku delat premety 😂.

a s tim jidlem to me ani nenapadlo si udelat zasoby, chlap pomuze, od toho ho tam po praci budu mit, ja uz krom kocarku a autosedacky mam uplne vse, mam radost, nebo myslim si ze mam vse tak se uvidi 😉

elenadavis
20. lis 2017

@barushe_27 15 😨 ???

snazilka01
20. lis 2017

@marimal
@nenulinecka tak to se mas, ze umi pritel varit.Ten muj umi jen s kavovarem 😂 takze vse je na me a bude se mnou asi 3dny doma mamka, pritel by mi asi moc nepomohl a hlavne nechci, aby si bral dovcu, kdyz porad rekontruujeme.Vubec nikde nemuzu najit recepty na vareni pro kojici.To vymysleni bude asi orisek, kdyz se toho ze zacatku dost nesmi.Ale jak pisu, zasoby mrazaku to jisti 😂 mate uz nakoupeny kojici caj?Nevim jestli Hipp nebo Welleda.. 😒

snazilka01
20. lis 2017

@barushe_27 tak hlavne, ze jsou v poradku a ze o malou bude krasne postarano.No to ti veeim, taky bych tam byla porad 😍 ja jsem prave takova detailistka a jelikoz bydlime v prdelakove a mame tu jen Ballu, ktera zavira snad uz ve 14h a navic tam nic nemaji, tak si chci udelat zasoby, aby pritel nemusel obden jezdit na nakupy velky.Mas uz i zabaleno?Ja mam take vse krom kojici podprsenky a croscu do porodnice 🙂 uz jsem i dokonce nachystala veci na cestu zpet 😂

barushe_27
20. lis 2017

@snazilka01 od noveho roku je uzakonene, ze tvuj manzel ci pritel si muze vzit tyden aby mohl byt s tebou a myslim to spada pod socialku a dovolenou se vubec brat nemusi, ale nevim jak to presne je.

@elenadavis jj 15 uz se prislo pozde, ale mamka s tatkou jsou uzasni a vezmou si malou do pestounske pece. Premysleli i o adopci, ale s tim jsem vubec nesouhlasila, nakonec tam budou litat dve male princezny, bereme to tak jak se stalo a zivot jde dal...

barushe_27
20. lis 2017

@snazilka01 jj to me taky vlastne jeste chybi kosilka a kojici podprda, ale jinak mam vse.
Balit zacnu pomalu v prosinci, clovek nikdy nevi

Strana