Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@elenadavis Díky, no na mě by to bylo asi dost hororové 🙂 Já se teď dívám hlavně na (staré) české komedie 🙂
ja mam ve svych poznameckach psane ukonceny 36 tt tak vubec nevim, asi dat na rady gynekologa ci PA
@snazilka01 zítra hodím do zprávy
@luska__ ano, budu se tesit
@barushe_27 na inkontinenci po porodu,kterou má fakt snad každý,postací koupit Venušiny kuličky.můžeš tak spojit vilc věcí najednou
@snazilka01 ahoj,mám tu něco málo po dceři kdyz byla miminko,vybrala si to jedna paní a nakonec si to nevzala.muzu taky zaslat fotky pokud bude zájem. Pak vse posílam pri dohode postou
@tereza1989 spojis uzitecne s rozkosi, to je perfektni tip
@tereza1989 tak ju, klido posli fotecky.Rada se podivam
@snazilka01 poslu ti je do sz
Ahoj holky, tak u mě kontrola naprosto v pořádku, brala mi krev na infekce nebo něco takového. Placenta tam kde má být, čípek 33mm, malá hlavou dolů a odhadovaná váha 1480g. Na další kontrole už mi vypíši papíry na mateřskou
tak super hlavne ze jste zdravoucke.
Ja jdu na utz 6 prosince a 5 prosince nastupuji na materskou, protoze uz mu psali ze socky ze 24 listopadu to bude pry 150 nebo 180 dni marodeni, a on by musel napsat posudet tak ze mi napise materskou osum tydnu pred at to nekomplikujeme.
holky jdu doobjednavat tak chci potvrdit popripade doplnit neco co mate vy, budu kupovat kosmetiku sebamed, hrebinky, manikuru, lih na pupik mam i ubrousky vlhcene, porodnicke vlozky, jednorazove kalhotky, chuvicky, nejake osusky, zinky mam jednorazove, teplomer nevim jestli staci nas digitalni, nosni odsavacku a leky jeste brat nebudu stejne se to musi nejprve konzultovat, vatove tycinky.
Co myslite mate neco navic diky
@barushe_27 nosni odsavacku kup na vysavac, ta je nejlepsi 😊
tak holky objednano bude asi narocny tyden s temi zasilkami, ale uz jen postylka a kocarek a jsme komplet, je to skvely pocit...
holky, kdysi jste tu nektera davala fotku s odkazem na kocarek, cena kolem 9,900 Kc. Muzete prosim jeste jednou, at to nemusim dohledavat?
@barushe_27 super. S tou nemocenskou to znám. Mě to končí 15.12. a na mateřskou mám nastoupit od 5-19.12. takže mě to taky krásně vychází
@barushe_27 Co přesně za kosmetiku od sebamed budeš kupovat???
Já zatím přemýšlela jen o rybilce na zadeček (nebo z lékárny míchaná - doma jsme jí říkali "smradlavka" 😀 ), potom nějaký olejík na tělíčko možná klasika Aviril, na mytí asi nic extra, spíš se budu snažit mimi mýt jen čistou vodou. Líh na pupík. Teploměr nevim, jestli jen přikládací nebo do prdelky s ohýbací špičkou- ale asi ten, je spolehlivější. Odsávačku hlenů - Nosátko. Chůvičku a Aniball vše si asi objednám přes Dr. Maxe.
A pro mě - vložky asi Samu, síťkované kalhotky, gel s dubovou kůrou - buď jako mycí gel a nebo jako na obklady, noční košile rozepínací a koj. podprdu, na bradavky doporučujou kalciovku a nebo lanolín. Tak asi tak.🙂
od sebamedu mam myci emulzi, sampon, penu na telo a oblicej, krem extra jemny, krem na opruzeniny, olej pod pleny, masazni olej mam kurz bazalni stimulace tak se tesim az malickou budu hyckat.
Jj taky me zbyvaji uz jen rozepinaci kosile ze dve ale asi jsem to dneska sfoukla vse taky to sezralo penez budu mit zacatkem tydne vanoce... 😉
@donia Byl to Roan Marita, nejde mi nahrat fotka, koukni na net. 🌷
Holky prosim poradite mi kdy a kam jit si zazadat o rodicovsky prispevek a porodne?Popripade co je potreba dolozit.Trvaly pobyt mam v Praze 5.Dekuji moc
ahoj holky, tak včera mi ze stresu v rodině stoupnul tlak, doktorka řekla ať přijdu a naměřila 180/100 a odeslala mě do apolináře, tam mi naštěstí po hodině klesl a poslali mě domů s tím, že to je tlak ze stresu a že to bude dobré... naštěstí dnes už tlak v normě. A další moje perlička, včera jsem si vybírala v bankomatu abych měla na taxíka do nemocnice a ve stresu jsem si vzala kartu a 1500 jsem nechala v bankomatu 🙂. pak jsem si ještě zvyšovala tlak tím, že jsem honila holku, co tam byla po mně a možná ty peníze vzala, ale nepřiznala se, ale už se do toho vložila airbank a pátrá kdo to byl kdo je vzal, tak jsem zvědavá 🙂. je mi těch peněz líto, ale zase jsem si říkala, teď na to kašlu, hlavně ať jsem v klidu a mám dobrý tlak.
@dixxie,
jaj, když se daří, tak se daří, to je mi moc líto. Důležité je, že jsi v pořádku, sice to je dost peněz, ale Tvé zdraví a zdraví miminka je přednější. Hlavně se moc nestresuj a odpočívej.
@dixxie ty jo tlak obrovský☹ještě že klesl! Peníze stvou,ale...pořád to jsou "jen" peníze. My teď taky máme doma adrenalin, pořád jak na houpačce. Řešíme v rodině autonehodu,ale takovou zvláštní...manžel musel najet čumákem auta do křižovatky z vedlejší, protože tam nebylo vidět přes lidi co stali na chodníku. Po hlavní jek skutr. Manžel stal v křižovatce 0,5-1m.pan na skutru se lekl,dostal smyk a spadl. S manželem se střetli,pan zustal pul metru od auta. Jenže ho bolelo koleno a manžel je ted obviněný z lehkého ublížení na zdraví...takže právník a jde to k soudu. Čekáme teď na znalecky posudek. Zda je manžel vinik...
Holky, předem se omlouvám za svůj dotaz pokud se to zde již řešilo, ale chci se zeptat zda některá z vás již kupovala monitor dechu. Jestli ano, jaký a na základě jakých recenzí popř. doporučení, děkuji.
@dominikaromanova mame po dceri Nanny, kupovala jsem ho na zaklade toho, ze ten samy pouzivaly i na neonatologii, kde dcera byla, za me spokojenost
@mari90,
moc děkuji za informaci.
@dominikaromanova určitě doporučuji angel care. Měli jsme Nanny, pak babysense a pouštěli falešné poplachy.
Vyměnili jsme za AC 401do postýlky a AC 300 do kolébky . Měli jsme to u první dcerky a ted to čeká na druhou-naprosto užasné! Na chůvě lze nastavit citlivost tak, že slyšíš prcka jak dýchá. Dosahová vzdálenost opravdu veliká. Přes několik místností jsme dcerku bezpečně slyšeli vzadu za domem nebo u sousedů . Jde nastavit citlivost snímacích desek a přizpůsobit tak i výšce matrace. Nikdy žádný falešný poplach. Lampička co je na jednotce je taky super. A jako bonus se tyto monitory nekalibrují!
@dominikaromanova taky máme nanny

@luska__ ahoj, cekam sice holcicku, ale i tak se rada podivam.Treba se mi neco neutrálního bude libit 🙂