icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

marketka00
14. lis 2017

@elenadavis já teda chodím do kina celkem často a miminko je úplně v pořádku 🙂

snazilka01
14. lis 2017

@elenadavis vim, ze hodne holek chodi, ale ja uz od 20tt nechodim.Mala je hrozne citliva na zvuky a me to prijde kvuli ni sobecke.Ale jestli se na to citis a nevadi ti to, tak klido jdi.Kazda matka je jina.i kazde miminko.Meby mala kopala o sto sest cely film jak uz ji znam, takze bych z toho nic nemela 😂

kotito
15. lis 2017

Holky jak jsou velka vase miminka v 36 tydnu?Kontroluje vam mudr cipek?Mam tehu cukrovku,pichame inzulin.Miminko ma cca neco malo pres 2500 g . Prvni dcerka mela odhad 34+0 2500g a 34+4 v nemocnici pri hospitalizaci 2830g -narozena 40+3 3490g

kotito
15. lis 2017

je holky pardon to mělo být do skupinky listopad prosinec :D

marimal
15. lis 2017

@elenadavis Určitě je to OK, slyší to, ale myslím, že je to jako když je člověk ve vodě 🙂. Já mám naopak v plánu teď hodit co nejvíce do kina a tak dokud jsem 2v1, pak už si člověk nějakou dobu nezajde 🙂

@bzubzalka a kdy máte termín? Byla jste se tam už podívat?

donia
15. lis 2017

@elenadavis my jdem za mesic do Prahy na muzikal a tam to taky urcite nebude nejtissi, takze bych se toho zase tolik nebala. Pokud to neni kazdy den, tak to mimco urcite prijme v pohode.

llenka_li
15. lis 2017

My jdeme v 35tt na Mejdan s Impulsem do O2 arény. A řešit kino by mě vůbec nenapadlo 😄

dixxie
15. lis 2017

Já právě kvůli hluku do kina už nepůjdu. Byla jsem na narozeninové párty, kde byl kouzelních a řval jak blázen do mikrofonu, měl to puštěné zbytečně hrozně nahlas a my seděli kousek od repráků a děti tam taky křičely do toho mikrofonu, on je k tomu pobízel. Nebylo moc kam na té párty uniknout a 2 hod jsem byla v tomto řevu a měla jsem z toho dost výčitky svědomí, o víkendu jsme zase byli na nějakém reji strašidel, kde to také řvalo zbytečně moc, tak jsem čekala venku na chodbě, kde to bylo trochu tišší a pak jsme šli dřív domů. Před měsícem dvěma jsem byla na takovém hlasitém poslechu hudby, možná hlasitější než kino, ale tam se aspoň jednalo o hudbu, ne o bláznivý řev. Takže už takhle se cítím dost provinile a myslím si, že miminko spíš potřebuje pohodu a hudbu v normální úrovni hlasitosti. Pokud by člověk šel do kina často tam bývají i negativní zvuky, výkřiky, střelba atd., takže kinu se už vyhnu a hlasitým koncertům taky. Nikdo neví přesně zda to miminku vadí nebo nevadí a proto se vám k tomu nikdo ani přesně vyjádřit nemůže, ani doktoři, jedná se jen o názory a taky jak říká snažilka, jednomu miminku to může vadit, jinému ne...

galatea_a
15. lis 2017

Já si teď kino také odpustím - hlavně kvůli hluku a taky bych asi musela courat na záchod, tak to radši fakt ne 🙂

bzubzalka
15. lis 2017

@marimal mám termín 12.2. už jsme tam rodila, sice před 7lety, ale asi zas tolik změn není...

marimal
15. lis 2017

Tak asi není dobré chodit na horory a střílečky :D. Ale když je ve filmu naopak hezká hudba, tak v kině bývá kvalitní zvuk a mě docela přijde, že se to miminu líbí... Stejně jako když si doma pouštím vážnou hudbu, tak se hýbe pomalu a vyloženě spokojeně 🙂
Jinak si v divadle a kině sedám spíš blíže uličky, abych moc nerušila, kdybych si potřebovala odskočit 🙂

bzubzalka
15. lis 2017

Osobně bych to kino zas tak nehrotila. pokud to teda nedělá vyloženě zle mamince....

nenulinecka
15. lis 2017

Kontrola v poradku ☺ lezi a haja si v brisku a konecne nebyl zady k nam. 👶

snazilka01
15. lis 2017

@nenulinecka tak to jsou skvele zpravy.Jupii ❤ jak uz je veliky 🙂

vvercatkoo
15. lis 2017

@nenulinecka nádhera, gratuluji, mě to čeká zítra🙂

marketka00
15. lis 2017

To kino, teď jsem byla na Thorovi a prckovi se to líbilo :D holky nezapominejte, že miminko je chráněné obaly,plodovou vodou. Občas si zajít do kina vám neuškodí

ma_jo
15. lis 2017

Ja jsem se na aniball ptala porodni asistentky pred prvnim porodem a vubec to nedoporucovala. Rikala, ze uplne nejlepsi priprava na porod je pravidelny sex az do porodu :D. Krome prirozene masaze hraze je ve spermatu nejaka latka, ktera pomaha telu se pripravit na porod...

barushe_27
15. lis 2017

@ma_jo tak ja to mam naopak, kdyz se vzrusim a dela se neco s mym spodkem, tvrdne me brisko a vubec to neni prijemny, radsi pust abych zbytecne ohrozovala nadbytecnymi stahy delohy malou, moje zkusenost

marketka00
15. lis 2017

@barushe_27 já se ptala gynekologa, zda tvrdnuti břicha ohrožuje miminko. A prý vůbec. Prý o tom vůbec neví. Takže pokud ti to při sexu není vyloženě nepříjemné, na mimco to vliv nemá.
Navíc je klinicky dokázáno, že sex miminku hrozně prospívá. Uvolňují se hormony štěstí a miminko si tam pak spokojeně plave 🙂

mari90
15. lis 2017

A jak vam casto tvrdne bricho?

nenulinecka
15. lis 2017

@snazilka01 mam vzdycky radost no ☺

@vvercatkoo tak taky pisni 🌼

elenadavis
15. lis 2017

@marketka00
@snazilka01
@marimal
@dixxie
@bzubzalka
Tak jsem nakonec do kina šla a myslím že asi dobrý chich 😂 Na to jak celé dopoledne cácorka kopala, tak v kině ani kop. Sice jsem jsi neodpustila jednu zastávku na wc, ale bylo to v poho. Kino mám na hóóódně dlouhou dobu splněné. 😉

galatea_a
15. lis 2017

@elenadavis A na čem jsi byla pěkném? 🙂

luska__
15. lis 2017

Ahoj holky, všem gratuluju k miminkam.. mám doma téměř 2 Mesicniho syna a vyřadila jsem uz veci. Vše krasne a značkové ( next, Lindex) nebyl by zájem?? Rada pošlu fotky

marketka00
15. lis 2017

@mari90 celkem často 🙂 několikrát denně. Ale čípek mám v klidu, takže dobrý a nemám se prý čeho bát. Jen mi ho při každé kontrole kontroluje.

barushe_27
15. lis 2017

@marketka00 me tvrdne jak kdy ale je to i pres desetkrat za den, a bylo mi receno kdyz to neni dvacet a vic tak to jde, ale pokud je to vic tak mam jet do porodnice at to zkontroluji, nejde o mimco, ale o to ze se otevira a zkracuje cipek, a kdyz mam tvrdy bricho neni me to moc prijemny a sex si neuziji

ma_jo
15. lis 2017

@barushe_27 tak ono jde hlavne o tech poslednich par tydnu, kdy uz je to zadouci aby se telo chystalo na porod. S Aniballem by se tusim taky nemelo zacinat cvicit pred 37. tydnem....

ma_jo
15. lis 2017

Ale je fakt, ze s tvrdym briskem to moc pohodlne neni :D. Taky mi tvrdne bricho kazdou chvili, ale cipek drzi, tak to neresim. S prvnim ditetem to bylo mnohem horsi, ve 21. tydnu hospitalizace a pak xkrat jsem byla na pohotovosti i s pravidelnymi kontrakcemi. Ale dotahli jsem to do 39+4 ;)

snazilka01
15. lis 2017

Holky nevite kdy vychazi casopis maminka na prosinec? Nemuzu to nikde najit 🙂

elenadavis
15. lis 2017

@galatea_a Film se jmenoval Všechno nejhorší a ačkoli to vypadá jak horor, tak to tedy nebylo vůbec špatné. Celkem jsme se u toho nasmáli. 😃 Nebyl to krvák ani duchařina spíš taková oddychovka, ale každému se líbí něco jiného 😉🙂

Strana