icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

snazilka01
20. lis 2017

@barushe_27 to jo, ale on dela na cerno pres strejdu.Takze mame smulu 😒

nenulinecka
20. lis 2017

@snazilka01 mam caj nejaky Nemecky od segry i laktacni. Nevim, kde to splasila. A zasoby to je jasny, jako pred valkou ☺

snazilka01
20. lis 2017

@nenulinecka no prave.Ona to tak trochu valka bude.Nebudem vedet co driv, varit, uklizet, kojit a jeste chodit na nakup..😂 je super si to zamrazit, popripade na nejake dny uvarit a zamrazit.No..Jsem zvedava teda jak to bude probihat.

donia
20. lis 2017

@barushe_27 a co na to biol.otec male, jak se k tomu postavil?

nenulinecka
20. lis 2017

@snazilka01 To teda. Zacinam se trosinku bat, ale to je asi normalni, vid? ☺ Zachvilinku budou s nami a uz ani nebude cas sem psat 😂

barushe_27
20. lis 2017

@donia nijak, je to dite, neproziva to uvidime jak se bude chovat az budou doma, ale neni clovek na zaopatreni rodiny.

snazilka01
20. lis 2017

@nenulinecka no to jo, protoze co usnou (jestli vubec), tak by jsme mely uklizet, prat, zehlit 😂

nenulinecka
20. lis 2017

@snazilka01 uz nebudem vedet nikdo i sobe nic 😂 to bude fičák neskutečný. A neboooo budou pořád hajat a budem se nudit ( o tom pochybuju )

marketka00
20. lis 2017

Ahoj holky! Taky tak špatně spíte? Už mi to leze na mozek ☹ jinak přítel už konečně vymaloval pokojíček pro mimiňáka. Je to úžasný! Ještě doladím nábytek a detaily a brouček bude mít nádherný pokojík.

@snazilka01 jídlo do mrazáku dělat nebudu, ale neboj. Přítel se mnou taky doma nebude :D on mi jen navari do zásoby, tak se klidně podělím 😀

donia
20. lis 2017

@marketka00 o spani mi ani nemluv. Trpim nespavosti. Zrovna na dnesek jsem sla s malym kolem 22 hod. do postele (usina nejdriv v pul 10, driv proste ne) no a prevalovala jsem se az do 2 do noci, to uz jsem vylezla, sla si uvarit mleko s medem pro lepsi spanek a az nekdy pote usla. Takze pred 7, co jsem vstavala, jsem byla vyrizena. Ma to temer denne, ze proste nemuzu usnout.

snazilka01
20. lis 2017

@marketka00 No tak paraaaada 😂 tak my budem chodit s malou k tobe.Neco navarim koncem ledna a zbytek budu muset az malicka usne 🙏 joo jinak taky nespim.Mam snad celou delohu v krku a vylitavaj mi zaludecni stavy.Jeste to Luban teda neschytal, vzdy si stiham sednout 😂 ale teda jsou to fofry 😂👏 jen cekam, kdy to opravdu nestihnu 😂 snad me bude porad milovat 😂

snazilka01
20. lis 2017

@nenulinecka no to joo.Najednou vsichni zmizime a skupinka padne do offline 😂 nejaka nenulinecka nebo marketka00 budou pouhou vzpominkou z nejakeho modreho konika 😂👏

nenulinecka
20. lis 2017

A me je dalsi bunda mala za tyden uz ji nezapnu pres brisko ...

nenulinecka
20. lis 2017

@snazilka01😂 je to ale pravda ☺ .

snazilka01
20. lis 2017

@nenulinecka me uz zadna neni snaf od 5.mesice.Lubos mi rikal, tak ja ti pujcim svoji a ja siuz koupim jinou.Noo a neni mi ani ta jeho.Asi proste zmrznu 😂

elenadavis
20. lis 2017

@barushe_27 Nebudu lhát zaskočilo mě to, ale hlavně že jsou všichni zdraví a v rodině se vzájemně podpoříte. 😊🍀

Holky budete si brát do porodnice župan? Mám takový bavlněný a zabírá celkem místo v tašce, tak nevím jestli ho vzít či ne. Nebo mě napadlo pořídit jen nějaký tenký, ale nevím kde se po něm shánět. 🙂

danielle94
20. lis 2017

@nenulinecka To je až moc smutný, že nikdo nic vědět nebudem! Založíme skupinu na fb at se udrzime stale v kontaktu a usporadame nejakej sraz s prckama :D

barushe_27
20. lis 2017

@snazilka01 mela jsem to dneska v noci, probudilo me to jak me vali stavy do pusy, tak rychle jsem si snad nikdy nesedla, rikam si coze jsem se uplne lekla, ale na levym boku to neni zas tak strasny.
Taky uz jsem si byla koupit novou budnu, chtela jsem jen za par kacek tak jsem sla do kiku, ale stejne jsem za ni dala sedum stovek, ale uz to vypada, ze bych to s ni mohla zvladnout az do porodu.

Nevim v cem jsem se zhledla, ale ted jsem dosila povlak na perinku zacinam polstarek a chci i mantinely tak jsem zvedava jak to dopadne, a delam to v rukach mam dopichane prsty, ale ta hrdost, ze jsem to udelala sama je super.

galatea_a
20. lis 2017

@elenadavis Já jsem si koupila tento:
https://www.tehotne.cz/zupan-do-porodnice-25938...
Protože doma mám jen takový huňatý, který by asi zabral celou tašku 😀 Tento je tenký, skladný. 🙂

elenadavis
20. lis 2017

Jinak přidám se k tomu spánku, no jako holky už je to mazec 😂 najít správnou polohu a navíc ta naše rošťanda pěkně kope a to hlavně večer. Upa se mi vlní břicho jak furt cestuje až to už kolikrát není moc příjemné. 🙂 Co vaše miminka v bříšku taky máte pocit že tam máte nějakého vetřelce? 😂

elenadavis
20. lis 2017

@galatea_a jo jo to je přesně on, takový bych potřebovala. Má další mise alá tenký župan. 😉

kvietorka
20. lis 2017

@elenadavis ja mam tenky zupan z Tchiba.

marketka00
20. lis 2017

Koukám, že s tím spánkem nejsem sama. Já jdu spát s mužem, třeba v 11 a do půl třetí koukám, když už usínám, stouchne mi do mocaku a já můžu jít znovu na záchod. Jak kdyby mi to dělal schválně rošťák 😀

@snazilka01 Jasný, my tě nakrmime 😂
@donia

Jinak bundu už taky nezapnu, ale nějak se mi nechce kupovat na měsíc a půl nová

nenulinecka
20. lis 2017

@danielle94 jo no, to by chtelo ☺ travime tu vsecky devet mesicu spolu, tak taky budu chtit vedet jak se mas a ostatni taky ☺

nenulinecka
20. lis 2017

@elenadavis Taky mam vetrelcika 😂 jak rikas nejvic se vrni vecer a polohu najit to je mazec . nekdy se s mrnousem nemuzem domluvit a klidna noc je v haji ☺

nenulinecka
20. lis 2017

Mate uz nejakou kombinaci v cem povezete miminko z porodnice? Ja vubec jeste nevim... kombinezku mam i cepicku teplouckou, ale co pod ni vsechno? Jen nastoupit do auta a vystoupit... nejaky zkusenosti nebo rady? ☺

kotito
20. lis 2017

@nenulinecka my pujdeme bodycko dl.rukav, teplejsi overalek,capacky,kombinezo-fusak s rukavickama do autosedacky a nanoznik na sedacku +teplejsi cepicka.uvidime kolik bude venku stupnu.kdyztak bude jeste deka nebo naopak bez nanozniku

nenulinecka
20. lis 2017

@kotito dekuju 🌼

snazilka01
20. lis 2017

@marketka00 tyo to je hrozny, kdyz reknes za mesic a pul..Silena rychlost.Jeste nedavno to bylo za 4mesice..No slusny 🙂 zachvili budem rikat zitra rodim 🤰

snazilka01
20. lis 2017

@barushe_27 tyo tak to klobouk dolu.Pak nam to vyfot.Ja bych si na to netroufla.Jinak,to mame stejny a ted si tak uvedomuju, ze jsem si uplne zapomnela koupit tehot.polstar.Tak nevim jestli se jeste vyplati.Ale pak musi byt super asi i na to kojeni..😒🙂

Strana