Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@snazilka01 ahoj,dostalas zprávu?žes ani nenapsala.
@tereza1989 jo tak u me to same. Kdyz uz zaberu, tak se zachruje maly a jsem zase vzhuru.
@nenulinecka tak normální bundy já odepsala už dávno. Pořád jsem premyslela kde u vietnamcu koupim nějakej xxl kabat na ty 3měsíce aby to moc nestálo,až přišel naštvanej manžel,že mi koupil vánoční dárek-těhu bundu. Ač jsem se tomu kvuli penězům bránika,nemůžu si ji vybachválit
Tak prvni latky dosito, byla to fuska v tech rukach to delat ale zabralo me to tri dny, delala jsem to prvne tak je to slozitejsi, ale za chvilku mam narozky tak treba prijde stroj uvidim. Vedle povleceni mam jeste jednu latky a s te bych taky chtela povleceni a jeste ty mantinelky, a kdyby byla chut tak jsem premyslela i nad hnizdeckem, jsem se zase do neceho zablaznila a chyta me to neustale...
Jinak dneska me dosel balicek se spoustu vecma takze bych mela mit na mimi uplne vse akorat sitkovane kalhotky jsou mi male, tak nevadi, koupim nove nebo budu mit normalne kalhotky mam extra velky savy poporodni vlozky tak snad s nima neprotecu.
@barushe_27 mas to nadherny 💜
@snazilka01 ja uz s nim spim 5 mesicu a uz bych nemohla spat bez nej... manzel mu rika žížalák 😂 krasne mi podpira brisko...
@nenulinecka jojo ja ho mivala pri predchozich tehu a je skvelej.
Je tady nektera nestastnice, ktera taky zrovna nemuze spat?Uz je to vazne na palici 😖 mala me kope o sto sest, pali me zaha tak moc, ze mi snad shori pyzamo, vraci se mi zaludecni stavy rychlosti blesku, takze porad jen sedim a mam skriply levy rameno a na pravym boku neprichazi v uvahu lezet.Ach joo 😖 co se jako v tuhle hodinu dela?! 🤒
@snazilka01 nazdárek připojuji se k nespavcům 😃, u nás máme také boxovací večer 🙂 U mě to bylo takové že jsem se musela zvednout z postele a už asi dobrých 10min chodím po obýváku,cučim na telku ,piju čas a pohupuju se abych ji nějak uklidnila😂😄 Vím že je to asi úplná blbost, ale jednu z nás to určitě uklidnilo 😉 Mě!
@elenadavis jee tak jsem rada.Ja usnula az kolem 3h.No tak to jsem jeste neazazila 😖 to jsou opice fakt ❤
Tak me kdyz uz se chtelo spat, tak me braly krece do lytek. Takze jsem musela vzdy vyletet z postele a takhle 3x za noc. Takze taky super.
Ja naopak spim jak zabita ☺
Holky chci se zeptat, tech co uz maji jedno ci vice ditek.
Uz nekolik lidi mi rikalo at si nekupuji trojkombinaci, at si koupim jen autosedacku a hlubokou korbu, ze tu sportovni verzi nevyuziji, a potom nezavisle at si koupim nejaky lehky, maly sportak.
Uz mi s toho jde hlava kolem, zajimalo by me, vyuzivali jste tu sportovni korbu ke kocarku, nebo jste si kupovaly solo, dekuji
@barushe_27 temer jsem sportak od trojkombinace nevyuzila, byl neuveritelne tezkej a neskladnej, pak jsem si koupila jen sportak a super, ted k podvozku z toho sportaku koupim jen hlubokou korbu s adaptery a autosedacku, trojkombinaci uz nikdy
@barushe_27 není moc kočárku, kde jde koupit jen korbu....většinou se prodávají v kombinaci a pokud si vyberes kvalitní 3-kombinaci jistě hodně uzijes i sportak...
Já pak měla sportak na výlety a procházky z domova a golfky na nakupy a popojizdky...
@barushe_27 My koupili Mutsy Urban rider na prvniho syna, k tomu vajicko maxi cosi. Vyuzili sme komplet vse. Malemu je 4.5r a jeste toto leto jsme se sportakem jezdili na tury. Svagrovci koupili 3kombinaci (nejakou Polskou tusim Dorjan) a sportak uz kupovali dalsi, Takko a stejne, kdyz byli pres toto leto u nas (mezi detma je pul roku rozdil), tak nadavali na kocarek, ze ho snad v tom lese nechaji. My jsme si vesele trajdali lesem cesta necesta. Takze za mne kombinaci muzes, ale rozhodne koukej po kvalite (v tomhle pripade drazsich znackach). Ted na druhe jdeme koupit TFK Joggster Sport 2017. Samozrejme zalezi, kde budete jezdit.
@barushe_27 Já teda ještě děti nemám, ale kamarádky, co mají mi říkaly to samé. Taky jsem si všimla, že se na internetu prodává strašně moc trojkombinací cca po půl roce používání, což asi vypovídá o tom, že jakmile přišel na řadu sporťák, tak dávají majitelé kočárek pryč.
Nakonec jsem koupila sporťák, na který jde dokoupit korba..
@barushe_27 my meli BAby design Dotty a vyuzila sem i sportak. Pekne drnca a jezdi se snim pohodlne. Mame ale i skladnej a lehkej Valco Snap 4, protoze hodne cestujem. Ten sportak z 2 kombinace mame ne na cestovani ale na chozeni po vesnici. V aute pak je ten Valco. Za me spokojenost. Zase ten Valco nedrnca a pro male miminko mi prijde lepsi vetsi kocar z 2/3 kombinace
@barushe_27 měla jsem x-lander a využila jsme sporťák do 2let. Podle mě záleží kde se s kočárkem budeš pohybovat. X-lender mi třeba na skládání do auta atd. přišel velký jako sporťák, ale na ježdění po městě a v lese ok. Kdybych s ním měla jezdit, ale v MHD tak na to by byl na prd, těžký...
@vvercatkoo to je krasnounky, ja to budu zdobit v patek az mi postavi postylku ☺
@nenulinecka děkuji, já to musela vyzkoušet🙂, teď už to jen vyperu, vyžehlím a zavakuuji ať je to nachystané
@barushe_27 měla jsem trojkombinaci, i teď mám trojkombinaci. Využívala jsem jí, jediný co je na sporťáku z trojkombinace, tak je hůře skadný do auta než třeba golfky a na váze je fakt lepší odlehčený podvozek. Trojkombinace je dobra od x-lendru tam je sporťák rovnou i s podvozkem a je lépe skladný než třeba dorjan který jsem měla na první dítě.
@barushe_27 my jsme před 2 týdny kupovali sportak Britax B-Motion 4 plus a k tomu korbicku. Zároveň v akci i autosedacku a vyšlo nás to lépe než lepší trojkombinace. Počítám, ze využijeme korbu tak do půl roku. Sportak jde dat zcela do lehu, tak uvidíme 🙂
Ja si prijdu jak medved... furt bych spala to neni mozny 😂
@nenulinecka je to mozny 😂😂😂

@marketka00 spánek je taky moje noční můra.odpoledne usínám s dcerou na 2hoďky po práci a vecer az kolem 1ráno a to od 11čumim do tmy a div nepočitám ovečky,nemám ráda spánek na boku a teď musim😤do toho Terezka v noci občas vstane a to pak zas koukám hodinu do stropu a ráno v 6:40vstávám. No za noc dám někdy jen 3hodiny spánku. Už abych alespoň měla důvod nespat v postýlce,ale takhle