Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@nenulinecka To bude taky tím počasím 🙂 je furt tma. Ikdyž dnes u nás vysvitlo po dlouhé době sluníčko. 😃
Koukám holky že hodně pořizujete do postýlky mantinely. Je to hodně užitečné? Já ho zatím nepořizuji, mám dosti hrůzu z SIDS. Četla jsem totiž že se to preventivně nemá dávat. Tak nevím jestli ho mít či se bez něho obejít. Asi počkám časem zda-li bude potřeba. 😊
@elenadavis mantinely mame doted, aspon mu nepada z postylky dudlik a to co si tam na spani vzdy vezme. Ono po x te v noci vstavyt a neco lovit pod posteli je jinak pakec.
@elenadavis jj a taky tim, jak je zas manzel od rana do noci pryc... taky tu bylo hezky dneska ☺
@elenadavis proc se to mema davat?
@elenadavis mantinely sou dobra vec hlavne aj pro to ze kdyz se mimco hemzi v postylce tak se mu nedostanou nozky nebo rucky mezi sprusle a zbytecne se nebudi
Taky si myslim, ze je to skvela vec a nejak nevim, co to ma spolecneho s tamtim... od toho mame monitory dechu preci ?
A hlavne si myslim ze mantineli na sydrom nahleho umrti nema vliv to radsi koupit monitor dechu a hotovo
@nenulinecka to zas je naky blud z internetu 😃😃
@marketka92 jo no 😂 a ze jsem jich cetla 😂
@nenulinecka povidej mi neco o tom 😂😂
@marketka92 Ja uz nic radsi nikde nectu, nevyhledavam...
:@nenulinecka tak ja vubec ne ale sem tam nekde na me neco vyskoci tak si rikam ze asi delam vsechno spatne nebo co 🙄🙄🙄
Jo asi máte pravdu, že to stím nic moc nebude souviset. Nebylo by to poprvé co jsem narazila na blud z netu. I tak raději jsi vyslechnu rady a názory abych měla čistou hlavu. Mantinel pořìdím až bude potřeba. 😉
@elenadavis taky jsem to četla, ale podle mě je to blbost. Každý ho má a myslím si, že je to dost užitečné. Já ho mám i místo hnízda.
A monitor dechu budeme pořizovat snuza pico. U chlapa vyhrál ze všech. On má na starost elektroniku🙂
@nenulinecka taky bych pořád spala. V práci to ještě jde, ale jak si doma sednu,lehnu...konec😀
@elenadavis mantinel jsem pouzivala tenkrat i teď mám koupený. Naopak mi to přišlo fajn, nesvitila jsem.mu treba lampickou do postylky, nepadal dudlik, nestrkal mezi sprsle nohy. Vlastně vše co tu holky psaly! Monitir nám syna zachránil ve3,5m takže bez něj ani ránu i teď. I manžel hned říkal, musíme pořídit....
@elenadavis vsak joooo 🌼🌼🌼
@marketka92 jo, podle netu si taky nekdy rikam, co to budu za mamu 😀
Holky a jak se cítíte? Já od včerejšího večera si přeji leden. Včera jsem dostala takou ránu do žeber, že jsem se i rozbrečela. Přetočit se v posteli z jednoho na druhý bok je jako kdybych vyšla kopec nebo schody a ta bolest při otáčení, no hrůza. Bez kojiciho polštáře bych se ani nevyspala. Dnes celý den asi hraje fotbal a i to žebro na pravém boku cítím ještě teď
@nenulinecka ty se mas.Dnes jsem si uz musela koupit Rennie, tak snad pomuze, jinak uz nevim.Ale ja to te me male mysicce odpoustim.Miluju ji nade vse ❤🤰
@vvercatkoo a bude hur...segra ma uz 3 letou holcicku a petiletyho kluka a zebro ji boli dodnes.
@snazilka01 no, ta zaha je hrozna, taky Michalkovi odpoustim kopance do mocaku. To je des...
@nenulinecka jsou to nase zlaticka, ale rikam si, kdy spinka 😂 kope skoro celou noc.Nechapu 😀
@nenulinecka tak to mám radost. Dnes jsem ji říkala, ať netrápí maminku nebo ji to vše vrátím😂
Tak s žáhou mám asi týden klid. Jinak jsem ji měla snad celý den. Hrůza
@snazilka01 u mě kopala jen když jsem byla v klidu, ale od včerejška je to pořád. Tak by mě to taky zajímalo😂
@snazilka01 Tak oni se vrtej, prevalujou vid... no nevim no 😂
@vvercatkoo chudacek, tak malinka a uz ji vyhrozujes 😂😂😂
@nenulinecka a ani to nepomáhá😂

@mari90 no, přijde mi strašně malinka-kdybychom čekali na podzim, museli bychom vybrat jinou variantu. Takhle naštěstí nebudeme muset snad dlouho používat fusak a tím pádem nevadí o trosku menší (nebo si to aspoň namlouvam🙂)