icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

galatea_a
22. lis 2017

@simi1510 Jak se daří tobě a drobečkovi? 🌷

simi1510
22. lis 2017

@galatea_a já si kolikrát přijdu, že jsem na dně, padám na hubu, .... ale ještě žiju... malý se má snad dobře, přibíráme, test očí nám dopadl snad dobře dle slov sestřičky, teď už jen doposílit plíce, naučit se pořádně sát... Děkuju za optání 😉

vvercatkoo
22. lis 2017

@simi1510 tak to je dobře. Jen tak dál.
Přeji mooooc zdravíčka 😘

galatea_a
22. lis 2017

@simi1510 To je dobře, že se malý tak hezky drží. Přeju vám oběma hodně sil! 🙂

barushe_27
22. lis 2017

Co se tyce toho nahleho umrti, nemyslim si, ze by vadil ten mantinel, dneska uz se tezce perinkuje, co nejvic bali atd, a to si myslim, ze to dite upina vice nez mantinel, vzduchu tam je taky dost, jedine co nema byt je vyssi polstar toho bych se asi bala vice, ja sice polstarek mam, ale je to jen takove nizke platinko, ale asi teb prvni rok nebudi davat a budu mit pod hlavockou jen plenu a nebo si jeste zkusim usit to hnizdecko, uvidim jak se me bude chtit.
Ale mantinel je skvela vec, jako prevence zraneni ditete a jak psaly holky nahoru i kvuli tomu dudanu, ja teda zatim budu mit mantinel jen do pulky postylky, a az budeme vetsi tak dam na celou postylku.

Taky uz mi mala dokaze dat kopance div me to nepolozi na kolena, a kriz taky boli, pandero porad roste, ale uz se na tu nasi princeznu moc tesim, kor ted kdyz vidim tu nasi jednu malinkou, ale porad ji rikam, jeste ty dva mesice musime vydrzet.

Dekuji za tipy ohledne tech kocarku moc me to pomohlo.

bzubzalka
23. lis 2017

@simi1510 děkujeme za dobré zprávy. Pořád za ním dojíždíš nebo už můžeš být s ním? Držím palce!

nenulinecka
23. lis 2017

@simi1510 to je moc dobre 💜

snazilka01
23. lis 2017

@vvercatkoo me taky kope porad.Ale ja jsem za to hrozne rada, miluju ji a dodava mi usmev na tvari po kazdem jejim kopanci ❤

snazilka01
23. lis 2017

Konecne prisly mysicce obrazky nad postylku.Jsem z nich opravdu nadsena.Nejdriv jsem nevedela jestli je dat do nerez nebo ruzovych ramecku, ale vidim, ze jsem zvolila spravne ❤ mate vybranou garderobu pro male na cestu domu? Ja mam asi vybrano 😝

vvercatkoo
23. lis 2017

@snazilka01 kopání je super, ráda koukám na bříško a i to natáčím a směju se u toho. Ale ten kopanec v úterý večer vpravo podžebří je začal včera večer brutálně bolet. A bolest neustupoval ani když jsem ležela na levém boku. Nakonec jsem nějak ušla, ale ve čtyři ráno na záchod, což bylo za trest, pohybem vše začalo nanovo a do toho mála začala hrát fotbal a dostala škytavku, což byla sranda, trochu rozptýlení od té neskutečné bolesti.
Teď ráno ó něco lepší, ale jestli se to bude zhoršovat, tak jedu k doktorovi

vvercatkoo
23. lis 2017

@snazilka01 já budu mít růžový overalek, mamka mi plete růžovo bílý svetřík, čepičku a rukavičky a já si k tomu uhackuji bačkůrky a máme růžovou zimní zavinovacku do autosedačky

simi1510
23. lis 2017

@bzubzalka den co den jezdíme. Dneska odpovidame 33+0, takze v teorii pristi tyden nebo dalsi by mohli rict, ze mam nastoupit

nenulinecka
23. lis 2017

Mas to moc hezoucky
@snazilka01

nenulinecka
23. lis 2017

Furt se mi ucpava nos 😠

nenulinecka
23. lis 2017

Zatím jen zkouším

snazilka01
23. lis 2017

@nenulinecka taky to mas hezke.Jinak se mi taky zacina ucpavat nos.To je ta mega deloha pry 😂

snazilka01
23. lis 2017

@vvercatkoo tyo az tak jo?? 😲 tak me to neboli.Spis se vzdycky leknu, jakou ma silu.Ale je pravda, ze ja prah bolesti mam hodne vysoky, skoro az zadny 😂 jinak mi tece hodne mleziva z prsou a zas se mi snad o dve cisla zvetsuji 😂 jeste, ze jsem si jeste nekoupila kojici podprdu 😂

nenulinecka
23. lis 2017

@snazilka01 jooo mega delohou 😂 jak se to blizi, premyslim i nad blbostma joooo? Treba, jestli se v porodnici stihnu odlicit , doma oholit nebo az tam ? 😂

nenulinecka
23. lis 2017

Fusak je pod strechou ☺

vvercatkoo
23. lis 2017

@snazilka01 tak nakonec jsem jela k doktorovi, vše v pořádku, ale vzal mi krev a moč a zítra ráno volat na výsledky
Já taky vydržím hodně, ale toto už je moc. A do toho jsem tak přecitlivělá, že pořád brečím.
Z prsou mi zatím nic neteče a podprsenku ještě nemám, počítám, že Ježíšek přinese😂

@nenulinecka tak já líčení neřeším a holení už taky moc ne.😂

nenulinecka
23. lis 2017

@vvercatkoo ja taky ne, jen rasenku a malinko makeupu ... ale tomu holeni se ted taky moc nevenuju 😂😂😂

barushe_27
23. lis 2017

Holky, tak holení spodku u mě tak jednou max dvakrát do týdne, je to pro mě už velice náročná činnost, tak se to snažím omezit na minimum, stejně se chlapovi nevystavuji, takže toto neřeším.

Chci se zeptat jakou máte matraci v postýlce, jsem prostě šílená a chci pro malou jenom to nej a zase jsem četla a nedoporučují molitan, ani kokos pohanku atd, prý by měla být z pur pěny, prodyšná a tak, ale jde mi s toho hlava kolem a tyto matračky se do té malé postýlky pohybují od 2500 až klidně i čtyři tisíce, taky jsme byli na molitanových a kokosových a nic nám není, holky prosím poradte.
Mám toho ted kopu, čtu po recenzích šicí stroj, spotřebiče do kuchyně, protože je ted ten black friday, tak se vyplatí to koupit všechno teď, mám hlavu jak pátrací balon, prostě nechci koupit první věc kterou vidím a kor pro to mimčo, chci aby se měla komfortně, prosím jaké máte v postýlce vy, dekuji

vvercatkoo
23. lis 2017

My máme tuhle, taky jsme nechtěli tu nejlevnější. Sami máme kvalitní, tak na malé nebudeme šetřit.

lojzik1913
23. lis 2017

Holky, dostala jsem od mamky zavinovacku, tuhle jsem koupila tady od maminky na MK ale nevyuziju ji..kdyby jste nektera shanela tak kouknete, mam ji tady na bazarku. Je to ceska znacka, moc kvalitni provedeni a pani ji pouzivala na stridacku s jinou, takze je fakt krasna,neznicena, jako nova🙂

vvercatkoo
23. lis 2017

@barushe_27 Matrace Sensillo latex-molitan-kokos 120x60cm-Aloe Vera
Je to na obleckyahracky.cz tak si přečti

snazilka01
23. lis 2017

@nenulinecka no to joo.Ja uz vidim, ze se budu malovat jeste az mi praskne voda 😂 beru si liceni i do Podoli a vubec mi na tom neprijde nic divneho jako vetsine zenskym 🙂

snazilka01
23. lis 2017

@vvercatkoo tak je dobre, ze jsi aspon v klidu a vis, ze to nic neni.Ze je vse v poradku.Ja uz nebrecim, nemam na to silu.Sotva se plouzim.Porad bych jen spala a jedla.

nenulinecka
23. lis 2017

@snazilka01 jj taky mi vadi holky, co se nad tim pohorsujou 😂 kdyz uz budem zniceny, bolavy, tak at se tem chlapum libime i v porodnici zejoooo ( nemyslim primo u porodu ) ale potom zase

snazilka01
23. lis 2017

@nenulinecka no me taky vadi jak se kazdy stara o druhy.At si kazdy dela co chce.Ja se nalicim hlavne kvuli sobe a svymu pocitu 😅

nenulinecka
23. lis 2017

@snazilka01 ja bych minimalne bez rasenky nemohla ani s kosem 😂😂😂 nikdy nevis a proste liceni k zene patri o tom zadna...

Strana