icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

nenulinecka
26. lis 2017

@vvercatkoo to zavidim ☺

nenulinecka
26. lis 2017

@dominikaromanova chci delat dnes testo na linecke , jenze jsem z tech pernicku hotova uz ted, to bych musela jeste do Albertu, pro cukr vajicka a me se nechce, takze to vidim na zitra ☺ jsou to sikulky ty decka ☺

tereza1989
26. lis 2017

Holky mám takovej asi blbej dotaz,ale potrebuju to někomu říct. Dneska jsem připravovala k obědu kuřecí maso a pak tím stejným nožem,co jsem rozřezávala to syrové maso jsem krájela cibuli a šunku(obojí se pak ale osmažilo do zlatova na pánvi. Pak jsem ale,kdyz bylo maso hotové omylem vzala stejný nůž co jsem ho používala před tím,a dceři s tím rozkrájela to hotové maso na talíř a nůž pak trochu olízla a cejtila jak jsem to vzala i pres to ostři,kde bylo asi i kousek syrového ještě. Mám z toho teď blbý pocit. Myslíte,že z takového třeba i mála můžeme něco chytit? Nebo si to spíš vsugdrovávám,když vím,že jsem tím krájela syrové maso.

galatea_a
26. lis 2017

@tereza1989 Myslím, že je strašně malá pravděpodobnost, zvlášť, když jsi to vzala ještě skrz tu cibuli 😉 Vem si, kolik holek si v těhotenství klidně střihne sushi a neřeší to. To bude dobrý 🙂

tereza1989
26. lis 2017

@galatea_a děkuju,no já jak teď mám vše trochu citlivější tak kór pachy cítím několikanásobně vic,tak možná jsem to jen cítila při tom

snazilka01
26. lis 2017

@vvercatkoo to je nejaka znacka nebo si tu nadavate holky? 😂😂 ale to snad nee

snazilka01
26. lis 2017

@nenulinecka teeda ty jsi sikulka.Ja dodelala holand.rizky s kasi a okurk.salatkem a musela jsem si uz lehnout, jak mi natekly nohy.

nenulinecka
26. lis 2017

@tereza1989 jj, taky si myslim, ze je to mala pravdepodobnost, ja se lekla testa, syrove vajicka a ja ho ochutnala 😂

nenulinecka
26. lis 2017

@snazilka01 no ja se taky lekla ty znacky neco picu. 😂😂😂 a jinak po tom zdobeni a peceni a jeste jsem delala sunkofleky jsem do ted spal od 14 😂

nenulinecka
26. lis 2017

@snazilka01 spala

nenulinecka
26. lis 2017

Holky, mate taky furt strasnou zizen? To je strasny kolik ja toho potrebuju vypit

snazilka01
26. lis 2017

@nenulinecka tak ses hezky prospala.Taky jsem odpol na hodku sla, ale vzbudila me mala kopancema a bolest zeber.Jinak mam take zizen porad a porad zeru jen citronovy haslerky, ktery jsem nemela nikdy rada 😂 dnes jsem uz zbouchla druhy pytlik 😅

barushe_27
26. lis 2017

S tou zizni jsem se lekla vecer, vzbudila jsem se asi ve tri s neskutecne velkou zizni a na ex vypila snad pul litra.
Ja valim cokolady, nutelu a miluju salaty typu parizak, syrovo cesnekova, jsem silena jak jsem na ne ted ujeta.

barushe_27
26. lis 2017

taky se tesim na peceni, akorar jsem kravka a vzdy si zapomenu napsat ty svoje bezlepkove receptiky, ktere my vysly pri peceni, takze zase letos jako poprve, ale urcite se povede, taky pecu chaloupku, je to takova moje tradice a potom to u pohadek spolu s pritelem ozdibujeme a papkame, akorat ted jsme porad na domecku, od rana do vecera, zacali jsme topit v krbu a je potreba to ohlidat v tydnu nam maji namontovat zaluzie, tak zacinam pomalounku umyvat okna zevnitr zvenku umyju az po porodu, ale asi to vypada nadejne a budeme ae stehovat jeste pred porodem, to by bylo super, budeme si vse delat podle sebe a nebudu mit za zadeckem tchyni, no hold doma sam je neco jineho nez s nekym porad za zadkem
😉, taky uz si pomalu balim tasku, dneska jsem dokoupila opet hromadu veci z druhe ruky, ale chytala jsem trochu rapla s tim, ze mam hrozne malo uplne mini oblecku, tak snad uz to bude dobry, uz mam doma i lehatko, takze si myslim, ze uz mam vse. A teda jeste koupit ten kocarek.

A holky budete se zadat o porodne, nevim jestli to mam cenu vubec zkouset

vvercatkoo
26. lis 2017

@snazilka01 to je značka😂

snazilka01
26. lis 2017

@vvercatkoo ahaa.Ja se uplne lekla 😂 tak to je ale hrozny nazev pico 😂😂😂

vvercatkoo
26. lis 2017

Snuza pico 😂 můžeš kouknout

evelin1251
26. lis 2017

Ahoja, tak mě taky polapila ta prací a žehlící horečka 😇 Přítel vyrobil přebalovací stůl, sice sliboval, že šuplíky budou různobarevný a zbytek bílý, aby se stůl hodil pro holku i kluka.... nakonec s provinilým výrazem přivezl tyrkysovej stůl, s tím, že je to holčičí modrá 😝 ,ale je to nádhera 😘 Takže ho pomalu zaplňuju 🙂
Zítra jdeme s přítelem na velký ultrazvuk, tak jsem zvědavá, co nám dr. řekne, doufám, že se prcek bude chtít vyfotit. Když jsem byla na utz ve 20tt, tak se mimi mrskalo a skákalo kozlíky, takže jsem fotku ani nedostala.

snazilka01
26. lis 2017

@vvercatkoo no to se jdu podivat, ale teda docela se bojim co to na me vykoukne 😂👏

nenulinecka
26. lis 2017

@barushe_27 ja ty salaty taky miluju tedn me je s miminkem po nich taaak dobre ☺ my na porodny nemame narok, protoze mam manzela. Tam je to i pokud nejsi svobodna maminka s nepriznanym otcem, nedostanes nic, podivej se na kalkulacky na netu.

nenulinecka
26. lis 2017

@vvercatkoo
@snazilka01 ja se tu smeju jak blba

nenulinecka
26. lis 2017

@evelin1251 tak at je vse, jak ma byt a posli fotecku, jestli se tam nebude kutalet. ☺

evelin1251
26. lis 2017

@nenulinecka Taky teď pořád piju, hlavně na noc, takže se pak valim z postele 2x za noc na záchod 😠 Jakoby mě furt pálí v krku a musim to zapíjet, to asi ta žáha. Jednou jsem si namíchala sodu, že prý to pomáhá 🙄 jsem z toho lektvaru málem vrhla 🤐
Jinak se těšim na tu mateřskou, původně jsem na ni měla nastoupit 18.12., ale zajdu na gyndu, jestli by mi ji mohl napsat už od 4.12. V práci už to nezvládám, všechno mě bolí a sotva se valim 😀 Navíc chytám nerva, že nic nemám a nestíhám 😖
Holky NEVDANÉ zajímá mě prosím, máte už uznání otcovství na matrice vyřízené?? Chceme tam zajít zítra, tak mě zajímá na jak dlouho to tam je?? Máme jít zítra na ten utz, tak abychom měli čas.rezervu.

dominikaromanova
26. lis 2017

@evelin1251,
na matrice to je cca na 30minut co si pamatuji. Záleží jak moc je paní rychlá.

nenulinecka
26. lis 2017

@evelin1251 to uz utikej toho 4.12. , ja bych to nedala v praci uz 7tt 😂😂😂

dominikaromanova
26. lis 2017

Tak, a mám upečeno, již jen pusinky, ale ty až jak budu na MD, protože to nějak nedávám. 🙂

tereza1989
26. lis 2017

@nenulinecka jé tak to ochutnávám normálně,máme svoje vajíčka tak si nepripoustim nic škodlivého

barushe_27
26. lis 2017

no otce budu mit urcite uznaneho, ale do toho jejich limitu 20000 se nevlezeme, to by musel pritel brat jeden dva tisice, oni jsou uplne sibli, myslim si, ze na prvni dite by to melo byt automaticky.

nenulinecka
26. lis 2017

@dominikaromanova sikulka ☺

nenulinecka
26. lis 2017

@tereza1989 mame taky domaci od mamky kolegyne. ☺ je to luxus vid mit svoje ☺

Strana