Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Holky, přeji také krásné a veselé Vánoce.
Holky, tak minulý rok jsme slavili ve dvou, letos to je 1+2v1 a příští rok už ve 3 😍
Zacina mi asi nejhorsi mesic, brni me cely ruce, otekly, bolest silena, hlavne v noci a rano, pry karpaly... ale to je hrozny, pomalu ani lzici neudrzim, v krizi taky, v noci se 4x odvalit na zachod je masakr... 😵
My uz mame rozbaleno ☺ a muzu Vam rict, ze uz nemohu. Starala jsem se o navstevy a ted prospim dva dny ☺
@nenulinecka to ti věřím, mám to stejný. Jít v noci na WC je nadlidský úkol, bloklé záda, píchání v podbřišku, bolest pipiny. No hrůza a ty oteklé nohy. Katastrofa
A co Ježíšek? Já dostala celou výbavu od medely😂
@vvercatkoo ja hodne drogerie, to miluju, sebamed a sadu na myti do porodnice ☺, chlapecek tu knihu, co mu budu zapisovat od sameho zacatku dva roky. Teplomer pro miminko. Moc veci. Pro me je utrpeni uz jit spat, Ty mas otekle nohy,ja ruce a dnes v noci i krece do lytka achjo. Bude to mazec jeste.
@nenulinecka a problém s levým zápěstím😂. V Lidlu jsem si koupila nějaké chladivé návleky, tak tak je super, že se s tím dá i chodit. Je ráno a jediné co zatím nepřeklopí, tak kolena😂, ty štíhlý splasknout přes noc
@vvercatkoo jsme lazari vid, ja jsem.si rikala, ze kdyz mi neni spatne, ze vse krasne zvladnu, ale mesic mit vseho takovy bolesti to je muj konec 😔😅ale zase si rikam, ze trpime pro mrnousky nase, to dame. ☺ ale ja uz pomalu neuzvednu rukama ani mobil... pry to zmizi po.porodu, tak snad maji pravdu 😂
😂co nadelas, ale pekne tapky 😂jen odpocivej... ceka nas spoustu dni jeste 🌷
@nenulinecka měla jsi návštěvu na štědrý den? Já teda odmitla naprosto všechny i tchyni. Ať se na mě nezlobí, ale jsem ráda že jsem zvládla udělat večeři. A vánoce jsou svátky klidu tak chci v tomto stavu absolutní klid 😁😁
@rjaris ja prave mela, rodice bydli v Krkonosich ( coz me mrzi, ze jsem se provdala do Prahy ) , ale byla jsem rada, ze prijedou , ze nemusime my uz jezdit s briskem. Chlebicky, vecere, zahul. No a vcera tchan... takze nanovo a ja pod stromeckem uz ho to va. Taky jsem brecela potaji, ze si to na.posledni chvili rozmyslel. Ale dnes odjel a nozky nahore a zitra jen lezim u pohadek. Takze se Ti vuuuubec nedivim, ze jsi vsecky odmitla. Ja jsem jak po tydenich dvanactihodinnovych smenach 😂 vyrizena fakt ze jo
Tak to ledování bylo k něčemu dobré😂 přes noc jsem vyčůrala tak pět litrů a ráno hned o tři kila lehčí a otoky minimální.
Teď v tom zase pokračují😀
Zítra mě čeká poslední návštěva u doktora a pak už do porodnice, tak jsem zvědavá, co mi poví😀
Ahoj z holky, krasny darecky jste dostaly.Taky jsem dostala drobnost od segry na malickou.Ale hlavne nove zehlici prkno a zehlicku jupiii 😂
@vvercatkoo jee ten farlin pas jsem taky dostala 😇 tesim se az ho pouziju
@snazilka01 už ho mám zabalený v tašce🙂
Holky berete take zelezo?
@mari90 ja dva dny ano...sama od sebe ale. Kvuli brneni rukou.
@vvercatkoo dnes pokracujes, zitra se postavis, doktor a jsi tam kde jsi byla ☺
@vvercatkoo taky uz jsem ho tam soupla a do tasky na porod Sallos masazni olej levandule.Je super a uvolni te trochu
@nenulinecka to jo, ale né už v takové míře. Jsem vůl, že jsem nesledovala už dávno, ale nebyl čas, já stála celý dny na nohou a lehla až večer, takže si za to můžu i sama. Ale ty tři kila na váze jsou opravdu poznat. Jsem ani nevěřila, že tolik měly ty otoky
@snazilka01 a ten olejíček jako masáž na záda nebo břicho?
Já si koupila od weledy na masáž hráze, tak příští týden asi začneme. Chlap má za úkol nastudovat si návod😂
@vvercatkoo na bricho.Kdyz mas kontrakce.Tak mi ho mazali v Podoli a uvolnilo me to pekne.
@snazilka01 tak zítra koupím, děkuji za tip
@vvercatkoo to je dost noooo. Pockej po porodu jak splasknem
@vvercatkoo neni za co.Je to opravdu bomba, doporucuji 💃

Tak jak pripravujete holky?Ja akorat varim hraskovou polevku, protoze rybi nejime a pak pujdu asi gruntovat trochu.Jinak zitra chci delat Tartelovy dort se slanym karamelem a mascarpone.No jsem na to zvedava.Taky Vam bobisci prokopavaji brisko?Jako kdyby se tesili na toho Jeziska 😘😅