icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

snazilka01
23. pro 2017

Tak jak pripravujete holky?Ja akorat varim hraskovou polevku, protoze rybi nejime a pak pujdu asi gruntovat trochu.Jinak zitra chci delat Tartelovy dort se slanym karamelem a mascarpone.No jsem na to zvedava.Taky Vam bobisci prokopavaji brisko?Jako kdyby se tesili na toho Jeziska 😘😅

dominikaromanova
23. pro 2017

Holky, přeji také krásné a veselé Vánoce.

vvercatkoo
24. pro 2017

Holky, tak minulý rok jsme slavili ve dvou, letos to je 1+2v1 a příští rok už ve 3 😍

nenulinecka
24. pro 2017

Zacina mi asi nejhorsi mesic, brni me cely ruce, otekly, bolest silena, hlavne v noci a rano, pry karpaly... ale to je hrozny, pomalu ani lzici neudrzim, v krizi taky, v noci se 4x odvalit na zachod je masakr... 😵

nenulinecka
24. pro 2017

My uz mame rozbaleno ☺ a muzu Vam rict, ze uz nemohu. Starala jsem se o navstevy a ted prospim dva dny ☺

vvercatkoo
24. pro 2017

@nenulinecka to ti věřím, mám to stejný. Jít v noci na WC je nadlidský úkol, bloklé záda, píchání v podbřišku, bolest pipiny. No hrůza a ty oteklé nohy. Katastrofa

A co Ježíšek? Já dostala celou výbavu od medely😂

nenulinecka
25. pro 2017

@vvercatkoo ja hodne drogerie, to miluju, sebamed a sadu na myti do porodnice ☺, chlapecek tu knihu, co mu budu zapisovat od sameho zacatku dva roky. Teplomer pro miminko. Moc veci. Pro me je utrpeni uz jit spat, Ty mas otekle nohy,ja ruce a dnes v noci i krece do lytka achjo. Bude to mazec jeste.

vvercatkoo
25. pro 2017

Tak ty kojící podprsenky nemají opravdu chybu, můžu jen doporučit

vvercatkoo
25. pro 2017

@nenulinecka a problém s levým zápěstím😂. V Lidlu jsem si koupila nějaké chladivé návleky, tak tak je super, že se s tím dá i chodit. Je ráno a jediné co zatím nepřeklopí, tak kolena😂, ty štíhlý splasknout přes noc

nenulinecka
25. pro 2017

@vvercatkoo jsme lazari vid, ja jsem.si rikala, ze kdyz mi neni spatne, ze vse krasne zvladnu, ale mesic mit vseho takovy bolesti to je muj konec 😔😅ale zase si rikam, ze trpime pro mrnousky nase, to dame. ☺ ale ja uz pomalu neuzvednu rukama ani mobil... pry to zmizi po.porodu, tak snad maji pravdu 😂

vvercatkoo
25. pro 2017

Tak já letím u TV a chladím😂

nenulinecka
25. pro 2017

😂co nadelas, ale pekne tapky 😂jen odpocivej... ceka nas spoustu dni jeste 🌷

rjaris
25. pro 2017

@nenulinecka měla jsi návštěvu na štědrý den? Já teda odmitla naprosto všechny i tchyni. Ať se na mě nezlobí, ale jsem ráda že jsem zvládla udělat večeři. A vánoce jsou svátky klidu tak chci v tomto stavu absolutní klid 😁😁

nenulinecka
25. pro 2017

@rjaris ja prave mela, rodice bydli v Krkonosich ( coz me mrzi, ze jsem se provdala do Prahy ) , ale byla jsem rada, ze prijedou , ze nemusime my uz jezdit s briskem. Chlebicky, vecere, zahul. No a vcera tchan... takze nanovo a ja pod stromeckem uz ho to va. Taky jsem brecela potaji, ze si to na.posledni chvili rozmyslel. Ale dnes odjel a nozky nahore a zitra jen lezim u pohadek. Takze se Ti vuuuubec nedivim, ze jsi vsecky odmitla. Ja jsem jak po tydenich dvanactihodinnovych smenach 😂 vyrizena fakt ze jo

vvercatkoo
26. pro 2017

Tak to ledování bylo k něčemu dobré😂 přes noc jsem vyčůrala tak pět litrů a ráno hned o tři kila lehčí a otoky minimální.
Teď v tom zase pokračují😀
Zítra mě čeká poslední návštěva u doktora a pak už do porodnice, tak jsem zvědavá, co mi poví😀

snazilka01
26. pro 2017

Ahoj z holky, krasny darecky jste dostaly.Taky jsem dostala drobnost od segry na malickou.Ale hlavne nove zehlici prkno a zehlicku jupiii 😂

snazilka01
26. pro 2017
snazilka01
26. pro 2017

@vvercatkoo jee ten farlin pas jsem taky dostala 😇 tesim se az ho pouziju

vvercatkoo
26. pro 2017

@snazilka01 už ho mám zabalený v tašce🙂

mari90
26. pro 2017

Holky berete take zelezo?

nenulinecka
26. pro 2017

@mari90 ja dva dny ano...sama od sebe ale. Kvuli brneni rukou.

nenulinecka
26. pro 2017

@vvercatkoo dnes pokracujes, zitra se postavis, doktor a jsi tam kde jsi byla ☺

snazilka01
26. pro 2017

@vvercatkoo taky uz jsem ho tam soupla a do tasky na porod Sallos masazni olej levandule.Je super a uvolni te trochu

vvercatkoo
26. pro 2017

@nenulinecka to jo, ale né už v takové míře. Jsem vůl, že jsem nesledovala už dávno, ale nebyl čas, já stála celý dny na nohou a lehla až večer, takže si za to můžu i sama. Ale ty tři kila na váze jsou opravdu poznat. Jsem ani nevěřila, že tolik měly ty otoky

vvercatkoo
26. pro 2017

@snazilka01 a ten olejíček jako masáž na záda nebo břicho?

vvercatkoo
26. pro 2017

Já si koupila od weledy na masáž hráze, tak příští týden asi začneme. Chlap má za úkol nastudovat si návod😂

snazilka01
26. pro 2017

@vvercatkoo na bricho.Kdyz mas kontrakce.Tak mi ho mazali v Podoli a uvolnilo me to pekne.

vvercatkoo
26. pro 2017

@snazilka01 tak zítra koupím, děkuji za tip

nenulinecka
26. pro 2017

@vvercatkoo to je dost noooo. Pockej po porodu jak splasknem

snazilka01
26. pro 2017

@vvercatkoo neni za co.Je to opravdu bomba, doporucuji 💃

Strana