Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Holky chci se zeptat,koupila jsem na malého košík na ty prejezdy z místnosti do místnosti a k tomu jednu 6-dílnou sadu povlečení,výplň peřina polštář,prostěradlo a bočnice,ale chtěla bych ještě jedno povlečení náhradní,ale nevím kde to sehnat. Všude do těchto nejběžnějších typů pridavají jen ty 6-dílné sady. Což znova výplně nrpotřebuju. Nemáte někdo zkušenost?
@tereza1989 nechat ušít pokud si netroufneš sama
@nenulinecka a mas fotecku?Ukaz nam Misicku 💕
@snazilka01 mam, ale tam uz neni nic videt... tesim se az je uvidime uplne opravdicky ☺ zitra tu budu naposled a o svatkach o me neuslysite 😂😂😂 protoze 23. Mi prijedou rodice, 24. Tatka od manzela ( maminku nema uz ) a 25. a 26. budu jenom jist, pit a cucet s muzem na pohadky. Stejne to nevydrzim a nahlidnu vid 😂😂😂
Uz mate nekdo poslicky? Ja tak trikrat za den takova celobriskova krec, ale strasne kratounka, to je ono?
@nenulinecka jee tak to tu bude nuda jakooo 😅 s kym si budu psat o striich a porech 😂 a nezer to cukrovii nebo budes mit jeste vic tech strii 😂👏 nee jen si dej do nosu.Pak uz nebudeme moc.Ja si na lednici napsala seznam jidel a vseho, co chci d porodu jeste ochutnat.Toho co pak pri kojeni nebudu moc 😂
@snazilka01 😂😂😂Ty jsi hrozna. To vis, ze to nevydrzim. To uz je jedno jestli deset fleku strii nebo 13😖 neee? Pri kojeni toho je dost na prdiky noooo. Ale co, budem to potrebovat nejist uz vsecko 😂
@nenulinecka popravde jsem jeste horsi 😂 joo to asi je no..Hlavne je nepocitej nebo budou najednou pribyvat 😂 ja po porodu nejim asi uz nikdy nic, jen vodu 😂 chci mit postupne 50kg.
@nenulinecka proste takove ty instagramove matky 😅
@snazilka01 😂😂😂 jen vodu . No ja chci mit tech svych 65 staci... 50 to je masakr...to budes jak zizalak neee? Treba uz se nikdy nevyspime a pujde to dolu hned ☺
@nenulinecka jo je to malo, ale ja jsem malickata 😅 mam 158cm 😝 pidilidik 😅 no ja klido spat nemusim, hlavne at to jde dolu 😂 nee to jako kecam, ale chci byt furt venku s malou a pak behat a in line brusle s kocarem az bude teplo.Zajedem na bruslich ze Ritky az do Troji za vama 😂
Taky uz nemate moc chute a potrebu jist?Cetla jsem, ze je to priznak brzskeho porodu..Tyo tak jsem docela vydesena.
@snazilka01 jj klidne, budu rada, kdyz prijedete 😂😂😂 jakkoliv. Jestli to je priznak brzkeho porodu, tak to rodim o Vanocich. Ja cetla, ze to je zaludkem stlacenym. Ze jsi dlouho plna po maly porcicce. No ja mam 162 a chci mit 65 tak to jsem ted mega tloustik 😂
@nenulinecka ted bych brala klidne 70 😅 pak sem budeme davat fotky vymakanych tel v plavkach pooockej 😝😅 joo urco se musime videt a udelat si masku hlavne na ty pory 😂
Heleed proc vlastne nenulinecka?Co to znamena?😂 premyslim nad tim docela dlouho a nemuzu na nic prijit 😂
Holky, docela vám závidím, že nemáte takovou spotřebu jídla. Já mám opačný problém.... Doslova žeru jak kyselina 😀 Kéž by se mi žaludek trochu utlačil :D Manžel říká, že se nevyplatim už živit :D Mám navíc 17 kg, ale prý to není vidět.
@nenulinecka a snazilka01 holky buďte v klidu,já třeba v těhotenství mohla jíst úplně vše a žádné bolení malá nikdy neměla,takže třeba to budete mít taky tak
@rjaris já mám doma holčičku, latkovala jsem tak napůl a opruzena byla jen z jednorázových. Stačilo odjet na víkend a vraceli jsme se s červeným zadeckem, a to i ke konci, kdy už částečně chodila na nočník a byla většinu času v suchu. Jak jsme přijeli domů a byla zase v látce, hned se jí to spravilo. Četla jsem na diskusích i opačný případ-v látce opruzeniny a v jednorazu dobré, asi záleží, na co je dítě citlivé, v čem peres a tak...
@snazilka01 to teda musime 😂😂😂 a namazat strie. Segra mi neumela rict kdyz jsme byly male Léňa a rikala mi Ňéňa, od te doby mam prezdivku u segry ňéňa a ja si to zdrobnila 😂 pri zakladani profilu, tot vse snazilko ☺
@vikiza kdyz si o to miminko rika, tak cooooo..☺ pak to pujde dolu ☺
Tyjo 35 tt, pred chvili jsem hlasila 9 tt. To je neuveritelny ...👶
Tak se nám to začíná komplikovat. Já už zhruba týden v noci nespím, poslicci několik hodin v kuse. Dnes se manžel vzbudil s horečkou a syn se ještě pořádně nevyléčil. Tak snad nebudu přes vánoce rodit. To by mi tam manžela nepustili a bez něj do toho nejdu. A mě čeká na spaní gauč v obýváku.
@rjaris no hezky, kdyz uz, tak uz. No, hlavne at to nechytis s miminkem 🌷ja kdyz videla vcera, ze nase deti se narodi do chripkove epidemie a nepustili by nase manzele do porodnice za nami, tak jsem se zdesila.
Taky přeji krásné Vánoce a pokud možno ještě 2v1 😉
Já slíbila, že dnes bude celý den ležet s nohama nahoře. Tak nevím, nevím😂
@nenulinecka Ahaaa.Ja sisi rikala, ze budes asi Lenicka 😝

@nenulinecka, děkuji.
@rjaris, to nevím, ale údajně u látkovek děti bývají opruzenené méně než u jednorázovek, ale co je na tom pravdy opravdu netuším.