Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@nenulinecka Takze moje slaveni: docetla jsem dalsi kapitolu z knihy Rozvijej se detatko, zacvicila s Aniballem a ted tu inhaluju z aromalampy ruzovou silici, pac jsem nervozni jak pes :D K veceri jsem udelala gratinovane brambory s candatem a muz pripravil cokoladovy fondue s ovocem. Jako pripitek nevim, zvolim asi malinik?? :D :D :D
@bayt no hezkou party mate s miminkem i vecere zni krasne ☺ a to fondue malinko zavidim ☺
@nenulinecka Jako na nervy je cokolada idealni, to se musi nechat :D
Taky přeji šťastný nový rok a ať ty porody u nás dopadnou co nejlíp a hlavně hodně zdravíčka nám a mimiškům. 😍
My slavíme tak decentně s celou manželovou rodinou v kostýmech. Každý rok vymyslim nějakou kravinu. Já piju nealko víno a zobu, co je na stole😂. Pak pripitek a čeká nás ohňostroj. Chlap chtěl něco velkolepého, protože je tento rok pro nás velice úspěšný, tak ať to završíme něčím velkolepým
@bayt to tedy jo 😍cokoladku milujeme
@nenulinecka bude to nejspis vytok, protoze se mi to drzi porad mezi nohama a netece toto.To jsem si rikaa, ze by za tu dobu uz teklo po stehnech.Myslim, ze je ho ted hodne ja uz je ta deloha narvana a napumpovana a vse se tam utlacuje.Nebo nevim 😕 ale rano kdyz vstanu, tak ze me vytece hodne a musim se hned umyt a vymenit si kalhotky.Taky to tak mas po te noci?
@snazilka01 hlavne po noci no... zkousela jsem tu vlozku, a je to bud ta moc nebo vytok. ☺ ale koukala jsem na lambusove papirky v lekarne prodavaji a ty kdyz zmodraji je to plodovka. Ale ja tam nesla. Nebudu plasit uz ☺ vsechno povolene, nafoukle... vodu bychom pry poznali, to ani vlozka by pry nestacila pri jejim uniku. 🌷
@nenulinecka a nevis kolik to stoji cca?Ja bych mozna koupila, kdyby nahodou.
@snazilka01 jak ktery, od 50 az po 200 koukni na net, zalezi na lekarne.
@snazilka01 lakmusove papirky
@nenulinecka mrknu, diky..Tyo tak mam dalsi vec co me fakt uz s.e.r.e.V noci uz mam neklidne nejen nohy, ale aby toho vseho nebyla malo, pridali se i ruce.Hlavne teda prava noha a prava ruka.Ja uz se z tohooo!!!Takze ted sedum na posteli a modlim se at to skonci.Jsem silene unavena a usinam v sede.Jakoby mi tam nesla krev..Taky to mivas?😢😲
@snazilka01 moc nevim co jsou neklidne ruce, ale me uz asi dva tydny boli, brni, budi me to... no holka budou to desny dny ...
@nenulinecka ze musi byt porad c pohybu.Jakmile nic nedelam, tak mi vni jakoby zacne skubat.Jako s tema nohama.Je ti najednou uplne neprijemny, ze ty nohy a ruce mas😂 no to jo.Je to sileny uz!
@snazilka01 to nemam... je to des... ☺ uz jsem odstrojila stromecek, 4.1. Mi postavi kolebku uz v obyvaku. A uz mam to zahnizdovaci chovani. Vse musi byt tiptop cistounky, skrine prolejzam uklizim vyhazuju... ☺ kazdy den cumim do kurfu jestli mam vsecko, prerovnavam si prebalovak vecne 😂😂😂
@nenulinecka jee tak to mas jako ja uplne presny.Dnes bufem odstrojovat stromek a budu misto nej davat postylku aby mela take v obyvaku 😇 taky vse kontroluji, cistim, utiram...Je to psycho 😂 predevcirem jsem byla v Lipencich nakupovat miliardu veci na sestinedeli.Maso do mrazaku, suche potraviny jako ryzi, testoviny, kojenecky vody atd 😂 Myslis, ze budes prenaset nebo jak to vidis? 😝
Holky, tak se k vám přidávám. Noc katastrofa, od tří do půl sedmé jsem nespala, ms bolesti se střídali s křečemi. No hrůza, už jsem myslela, že by a ono nic😂.
Šla jsem pro vaničku (máme po chlapovi, takže roky už má) dala do vany, napustila a nalila Savo.
Vytáhla tašku a překontrolovávám, co mi ještě chybí.
Včera jsem zjišťovala kolik potřebuji vložek a kdy pak obyč. To mi nějak vypadlo. Tak už vím, že to co mám nachystané v tašce je opravdu málo a že min. 14dni po porodu pak ještě používat ty poporodní, pokud nebude nástřih.
Banální věci, ale já na to přišla až včera, když jsem v koupelně koukla na košík, ve kterém mám tyto zasoby🙂.
Takže ve čtvrtek jedeme, tak se stavím do lékárny a dokoupim
Jakou značku máte těch poporodních? Já mám ty Bella mamma
@snazilka01 😂😂😂 ja dozuju manzilkovi, az budu v porodnici, aby si tahal jidlo z mrazaku ☺ nakup udela on, to vim a uvari mi nez se vratime. Jinak verim terminu takze v terminu ☺ muz rika v pulce ledna, segra tipuje 7.2 az, tatka taky, mamka rika ze to bude kozoroh v lednu jako skoro cela rodina z jeji strany ☺ uvidime no. 4.1 mame kontrolu prvni v porodnici, tak se docela tesim az mi daji seznam, co s sebou jo a co budu jeste vyndavat. Jeste potrebuju zabalit takovou mensi cestovku ( piti, muzi nejaky to pohodlny obleceni a tak... ) mam v kufru i malovani kdybych spechala a zapomela svou tasticku z koupelny 😂
@vvercatkoo ja je jeste nemam vubec, tez musim navstivit lekarnu ☺ uz se to blizi, tak pripravujem, kontrolujem, ale stejne si myslim, ze v porodnici na pokoji reknu : aaaaa sakra, nemam tohle a doma zase : lasko musis to koupit po ceste domu 😂
@evelin1251 děkuju, vše v pohodě...jen není vůbec čas. Jsem už na mateřský, ale svátky byl kolotoč.tlak mám hraniční pořád. Nahoře 10kg a pořád žeru sladký...začínají mě bolet pěkně kyčle,asi jak.se to.dole připravuje...a raky máme konečně jméno. Vybrali jsme na silvestra...Nathan.
@nenulinecka taky mám 1.kontrolu 4.1. v porodnici
S taškou mě nenapadlo, že dám pro chlapa a vodu do jiné. Já to rvu vše do jedné, ať nejsem za debila, že jich mám tolik😂
@vvercatkoo no, ja mam kufr a tasku takovou jakoby nase tenis velikost. 😂😂😂
A zitra mi obvodak udela to ekg, chci to mit v poradku... nebudu se vymlouvat, jako jste tu nekdo psal. Ale doufam, ze tam nic nechytim ☺ alespon budu mit jistotu, ze kdyby neco, preziju 😂😂😂
@nenulinecka no toho se bojim nejvic, ze zapomenu liceni 😂 tak jsem si napsa la na lednici maly seznamek co si dobalit jako kartacek, ty sminky, penezenka, nabijecka atd atd.Protoze zapomenout si sminky, tak to jeste obratime, bez toho bych to nedala 😅
@vvercatkoo ja ma od Batist.Jsou podle me nejlepsi.Jsou prijemny a fakt velky.Jinak ten spanek katastrofa.Jednu noc spim jak zabita a tu druhou zas proklepavam neklidny nohy a ruce a prijdu si jak blazen.Jeste chvili, jupiii.Pak sice taky budeme kojit, ale aspon ty dve hodky se vyspime.To bude naaadhera 😉
@snazilka01 přemýšlím, že bych jeden balík koupila, ale až na později. Jsou malé a krátké oproti těm co mám
Šminky já vůbec neřeším
@snazilka01 to ja teda taky ne 😂 poporodni foto bez make upu ? Ani nahodou 😂
@nenulinecka presne tak 😀 neexistuje!!! 😅 aspon zakladni šimering 😅 make up, tvare, rasenka, rtenka, rozjasnovac, stiny, linky 😂😅 neee aspon ten make up a tvare, at vypadame, ze ten porod vlastne vubec nic nebyl 😅👏
@nenulinecka
@snazilka01
Tak doufám, že porodite dřív než já, abyste mi to mohly vše popsat a poslat fotku a třeba to taky zvážím. Jinak já si to nedokážu vůbec představit😂

Holky, všem vám přeji jen to nejlepší v roce 2018, hodně štěstí, lásky, rychlé a pohodové porody, hodná a neplačtivá miminka a hlavně zdraví. 🍀🍹