icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

snazilka01
30. pro 2017

@nenulinecka je to fakt divny.Ja mam vytoky cele tehotenstvi, ale tohle je fakt jen cira voda.Tak jak pises..To jsem z toho jelen..

vvercatkoo
30. pro 2017

Tak mě semtam píchne a zdá se mi, že břicho mám tvrdé pořád. Výtok mám taky, někdy bílý, někdy žlutavý, někdy zapáchající, ale výsledky v pořádku. Vlhká si taky někdy připadám.
Jinak já si myslím, že nic nepoznám😂 jedině, že by ta voda praskla a vyteklo jí hodně😂 pak bych asi začla plašit

snazilka01
30. pro 2017

@vvercatkoo no ja taky prave..Jen se bojim,ze to nepoznam a male tim nějak ublizim..Snad mi rupne pak vsechna najednou jinak jsem v haji 😕

vvercatkoo
30. pro 2017

@snazilka01 no právě, ještě že teď už ty kontroly budou co týden, ale já si myslím, že k mé smůle budu i přenášet.

nenulinecka
30. pro 2017

@marketka00 nenene, to je opravdu jina bolest

marimal
30. pro 2017

@vvercatkoo já ještě musím postýlku teprve koupit 😀. Mám vyprané prostěradlo a rychlozavynovačku. Polštář s peřinkou asi budu pořizovat až časem, tak povlečení nemám vůbec...

snazilka01
30. pro 2017

@vvercatkoo no ja si zas myslim, ze za 14dnu rodim.Ale tak ja budu rodit taky po treti, takze to budu mit asi rychlejsi.Ale hrozne bych si prala, aby mi praskla voda doma a ja to poznala 😅

nenulinecka
30. pro 2017

Michalek.zaujmul polohu, ze mam.snad jeho nozky pichle v zaludku a furt zvracim dneska, dole me picha, jakoby na cipku,
@snazilka01 a to vlhko mam dneska az moc. Je to jak kdybych se poradne nedocurala... a ono to samo...

snazilka01
30. pro 2017

@nenulinecka A nezacinas pomalu ale jiste rodit?I to ze zvracis..Ja nevim nejsem znalec, ale je divny, ze zvlacis a citis to uplne na cipku 👶

klaraslavickova
30. pro 2017

@nenulinecka Heled to pichani já to vnímám spis jako řezání na čípku mamtaky a už cca 14dni a podle dr je to normální a u mě třeba žádné otevírání zatím není takže to nemusí být nutné porod.. držím palce

evelin1251
30. pro 2017

Ja to mam taky tak. Jakoby se mi mimino satralo ruckou az dole v pipine na cipku. Delali jsme si s Vaskem legraci, ze za chvilku vystrci ruku ven, aby zjistilo jaky je pocasi 🙂 a pak si reklo, brr to je zima, jeste tam zustanu 🙂 🙂

donia
30. pro 2017

@evelin1251 neboj, ted si s tim tlakem nezahravej a hezky je uzivej. Ja zacla dopegyt v prvnim tehu, pak 7 let nic, zase az v dalsim tehu a az pote mi je obvodak napsal na furt.

nenulinecka
31. pro 2017

@klaraslavickova
@snazilka01 no rezani takovy, ale cetla jsem v jine stare diskuzi, ze to nic neni, tak to neresim, kdyz mi na kontrole rikala, ze je vse v poradku ☺ 🌼

barushe_27
31. pro 2017

Malinky te muze tlacit na zaludek, proto zvracis, nemyslim si, ze rodis, lehni si, odpocivej, zbytecne se nestresujte, az to ma prijit tak to prijde, cim vic klidnejsi a v psychicke pohode budete tim lip pro vase uvolneni.
Kdyz si to tu ctu, taky to neni u me zadna hitparada, ale urcite se nestresuji tim kdy a jak budu rodit. To neni dobry

nenulinecka
31. pro 2017

@snazilka01 uz jsi na to prisla? Me prijde ze mi unika normalne moc 😞 ja nevim 😞 chodila jsem tu naha chvilinku jen v tricku a uplne vlhky nohy vsecko.

nenulinecka
31. pro 2017

@barushe_27 ja vim... taky nic neresim ☺

barushe_27
31. pro 2017

Cetla jsem, ze v tretim trimestru muzes mit priznaky jako v tom prvnim. Jsem tam dole taky vecne vlhka, nosim intimky, staci mi jen vcera po vane jsem chvilku vetrala a taky jsem byla durch mokra, je to tam vic prokrvenejsi.

deniskaaap
31. pro 2017

Ahoj holky 😊 normálně spíš čtu než píšu, ale už mi to nedá 😊 dnes jsem v noci měla ve snu čtyři porody - jen jednou se narodilo miminko, jinak to nebylo nic, pak obří žába a nakonec dvě štěňata.. Všechno to bylo hrozně živý a dost jsem to prožívala 😂 taky máte zvláštní sny?

evelin1251
31. pro 2017

@deniskaaap 🙂 Mě se zdálo, že mám v břiše 2 draky (jednohlavý), břicho jsem měla průhledný, že jsem je viděla jak se mrskají a bála jsem se, že mi kůži propíchnou bodlinama 😂 co měli od hlavy až po ocásek. Ale jediný, čemu jsem se divila, že jsou tam dva 😂 Říkala jsem Vaškovi, ježiš!!! My čekáme dvojčata - tak to nezvládneme 😘 ale že jsou to draci, mě nechalo úplně chladnou....

nenulinecka
31. pro 2017

@barushe_27 tak nebudu plasit ☺

vikiza
31. pro 2017

Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat, zda jste některá řešila polštářek proti zploštění hlavičky? Manžel má hlavu dost křivou, tak mám z toho trochu strach :D Byli jsme se dívat po matračce a paní nám nabízela zlatý střed za 3 tis. Přišlo mi to celkem dost. Jakou matraci jste kupovaly?
Jinak jak jste psaly o tom úniku plodovky, tak s tím taky pořád plasim, protože mám strach, zda to rozeznam od výtoku :/ V porodnici mi říkali, že by prý na únik plodovky nestačila slipova vložka, ale i tak mě moc neuklidnili 🙂)

barushe_27
31. pro 2017

nenuli, urcite pozname az prijde onen den D. Myslim si, ze kazda v sobe mame urcitou "auru" a to zvlastni tuseni, kdy to prijde.
Ja mam taky divocinu sny a jsou vzdycky takove hodne zive, ale kdyz rodim, coz ted taky casto, tak je to vzdy moje prdelinka.

bayt
31. pro 2017

@elenadavis Já nevím, zda to jsou poslíčci, ale občas chytnu šílenou křeč, jako hodně silnou bolavou menstruaci. Předpokládám, že to jsou ty poslíčky, protože co jiného?? :O Jinak cvičím s aniballem, jste tu někdo taky cvičící? Ale včera jsem skončila 38tt a zatím mám nacvičeno jen 21 cm. A piju jeden šálek maliníku denně, a asi přestanu, pokaždý je mi z něj šoufl.

bayt
31. pro 2017

Jinak na EKG fakt jděte kdo nebyl, je to důležité, kdyby se něco pokazilo a museli vás uspat na císaře.

deniskaaap
31. pro 2017

@evelin1251 tak to je taky dost zajímavý 😊 třeba bude miminko taky trochu dráček 😊

evelin1251
31. pro 2017

@bayt Já jsem taky cvičící 😇 Zatim jsem cvičila 2x, poprvé jsem nacvičila 18cm, a včera 22cm. Ale nevim jestli to dělám dobře.... zkoušim to teda jen v polosedě, tak jak se rodí u nás v porodnici. Tlačíš a nebo jen prodýcháváš?? Zkoušim tlačit, někdy mi to jde a někdy mám úplnou hrůzu,z toho když zatnu břišní svaly, že se mi vyvalí střeva ven 🙄

evelin1251
31. pro 2017

@bzubzalka Jéé ahoj, dlouho jsi tu nebyla. Nedávno jsem na tebe myslela 😉 Vzpomněla jsem si, že jsi taky řešila vysoký tlak atd.... ale to už je dávno. Jak válčíte?? Snad je vše v pořádku 😉

bayt
31. pro 2017

@evelin1251 já to dělám podle toho návodu - zavedu (asi nejhorší část :D), pak nafouknu a střídavě zatínám a povoluju cca minutu dvě, jak mě to "baví". A nakonec vytlačím. Ale byla jsem nemocná, takže jsem to taky mockrát nedělala. Jinak při tlačení mám taky hrůzu, že se snad počůrám nebo co :D Místy je to divný pocit. Jak tlačíš jakoby tím "povolením" tak to jde cítit skoro jako povolení na močení :D

marketka00
31. pro 2017

@vikiza ja polstarek koupila na spuntiku

nenulinecka
31. pro 2017

Slavite nebo jdete normalka spat? Ja i kdybych chtela, tak tady na Praze 8 uz neusnu tedka. Jinak veget, chlebicek, jednohubka, dzusik, ovoce, detsky sampiko ( pokud vydrzime ) . Ale letos by Silvestr byt nemusel ☺ A jinak, Vam vsem, preju krasny novy rok, at mame zdrave ty nase prdolky, porody bez komplikaci ☺ a at jsme v kontaktu i po porodu malinko. 🍹

Strana