icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

vvercatkoo
3. led 2018

@barushe_27 no já četla, že ta masáž hráze není zrovna procházka růžovým sadem. Je to docela bolestivé.

barushe_27
4. led 2018

No melo by se to delat do pnuti ale stejne si tam nedosahnu takze pase pro me.

vvercatkoo
4. led 2018

@barushe_27 tak řekni chlapovi😉

gnusnow19
4. led 2018

Holky, jak se prosím odhlásím z této diskuse, aby mi nechodilo upozornění? Díky.

vvercatkoo
4. led 2018

@gnusnow19 pod nadpisem máš upozornění se zvonečkem, klikni a ukáže se ti přeškrtnutý zvoneček

gnusnow19
4. led 2018

@vvercatkoo díky

boruvka_01
4. led 2018

Ahoj holky, tak sem po delsi dobe zavitala.. jsem 32+5 a zmekl a následně zmizel cipek… nevim jestli mam plasit nebo pockat na kontrolu za tyden.. Mam doma rok a devet měsíců malou, takže moc neodpocivam, pořád mi tvrdne bricho a tak vubec.. Malá šla císařem protoze i x dni po termínu a po vyvolavani byl cipek nekolik cm dlouhy a jak beton.. Tak sem ted dost prekvapena, myslela sem, ze se scenar bude s druhym opakovat 🙂

dominikaromanova
4. led 2018

Ahoj holky, tak dnes druhá kontrola v porodnici. Jsem 38 + 3, vzhledem k tomu, že mě neustále tvrdne břicho, část hlenové zátky odešla již před 14 dny a pobolívá mě spodek jako před MS jsem si říkala, že si mě tam již nechají a dnes porodním. Ach jo, jak na potvoru nic. Tak doufám, že se mi to rozjede do zítřejší půlnoci, protože pak se zde porodnice na týden zavírá kvůli malování a já budu muset jinam.
Má někdo nějakou radu? Sex mi radit nemusíte, můj chlap se bojí, že by ublížil malému, i když jsem mu vysvětlovala, že to tak není.

@boruvka_01, tak jestli doktor nic neříkal, asi bych počkala na kontrolu za týden, rozhodně se tím nestresuj.

nenulinecka
4. led 2018

Ahoj holky, prvni porodnicka poradna zapro mnou. Vahovy odhad 3,5 kg coz odpovida 39+3 tt. A ja jsem 36tt. Za 14 dni mi udelaji novy vahovy odhat a pokud to bude 4 kg, porod mi vyvolaji abychaby nerodila cisarakem 4,5 kg ditatko. Nevi jestli je vyhnany vitaminy, spatny termin, nebo starsi... a boji se, ze bych prenasela. Tak mam z toho vselijake pocity. Mela jsem ve 36tt vetsi brisko jak holky ve 40tt.

nenulinecka
4. led 2018

Sakra se mi to zaktualizovalo a nejaky hrubky odpuste 😂 odhad a mismas slova

elenadavis
4. led 2018

@nenulinecka Týjo tak to jsou novinky, my jdem do porodky zítra ráno, tak jsem taky zvědavá.

elenadavis
4. led 2018

Jůů co to 😮 modrý koňas má nějaký nový schéma?

vvercatkoo
4. led 2018

@nenulinecka ahojky, tak já to mám taky za sebou a jsem v rozpacích. Minulý týden moje doktorka váhový odhad 2600g a dnes na mě bafla v porodnici s 3220g. Jsem se úplně zlekla, že je to blbost, říkala, že malá už naléhá hlavičkou, tak už to nejde tak dobře změřit. No uvidíme příští týden. Jinak prý těsně na jeden prst otevřená. Sáhla na hlavičku, jsem se jí zapomněla zeptat jestli má vlásky

sticker
vvercatkoo
4. led 2018

Konečně jsem dnes dobalila tašku, doufám, že tam je vše

nenulinecka
4. led 2018

@vvercatkoo no tak to je husty... me nekontrolovala vnitrne... je zvlastni , ze vsude jine postupy. Taky jsem z dneska zmatena trosku...

nenulinecka
4. led 2018

Ten konik byl hezci pred tim...

vvercatkoo
4. led 2018

To jo, než si člověk zase zvykne

nenulinecka
4. led 2018

Takhle jsem videlabych kdo v jakem tydnu je 😂

bayt
4. led 2018

@vvercatkoo
Já byla včera, doktorka se ptala, jestli chci vyšetřit vnitřně (asi ne každý chce), ale já teda chtěla. Byla nadšená, že se zkracuje čípek a že to vidí už za pár dní. Váhu odhadla na 3,5 kg :O Jinak vše v pořádku....už jsem dočetla tu bichli Rozvíjej se děťátko, a dnes napsali, že už mi budou doručovat konečně kočárek! Takže jsem docela ready. Akorát bych ještě chtěla stihnout vyměnit řidičák....

bayt
4. led 2018

@dominikaromanova Tak popohání horká vana, sex, skořicový výluhy a potom takový ten koktejl, co doporučují duly - ricinový olej s meruňkovým džusem. Já bych do toho šla, pokud bych teda přenášela. A ještě je asi fajn hodně uklízet, teda dle zkušeností mojí mámy :D

bayt
4. led 2018

@dominikaromanova Jinak já mám poslíčky - bolesti jako hodně silný menzes - už tak dva týdny....

vvercatkoo
4. led 2018

@bayt tak já se dnes vrhla na úklid schovávám vánoce. Docela náročné, sem tam mě píchne, někdy je to až moc že musím zpomalit. Ale za chvíli už si lehnu. Cítím, jak se nohy nalévají

bayt
4. led 2018

@vvercatkoo Já včera jela do porodnice busem, nechtěla jsem, aby muž v práci řešil volno a já už bych řídit neměla. Pak jsem celý večer hekala, protože mě z toho děsně bolely kyčle a levá noha. Malej mi trochu utlačuje nějaký nervy, tak pak kulhám. On leží jakoby víc do strany, přesně nad tou bolavou nohou :D Ještě bych měla dělat věci do školy, tak snad zítra :/

vvercatkoo
4. led 2018

@bayt já už neřídím dlouho, vadí mi pupek 😂

bayt
4. led 2018

@vvercatkoo no to mně právě ne....já nevím právě v čem může vadit, říká mi to hodně kamarádek...možná je rozdíl v tom, že mám automat

ale nejsem dobrý řidič, začala jsem řídit až v těhotenství, než se odvážím s malým, tak budu ještě trénovat

barushe_27
4. led 2018

Ten konik je ted divny, nevidim v kolikatem jste tt. Tak to tu probiram mam 50 poporodnich vlozek a 60 normalnich tak doufam, ze mi to do porodky bude stacit mam toho jak pro divci tabor. Dneska jsem si jeste koupila ten dubovy gel na osetreni po zraneni hraze. Papuce pro me pro meho. Tri kosile, dvoje teplacky, ctvery sportovni podprdy (kojeneckou az potom doma podle velikosti prs) tri velky rucniky, dva malinky, levandulovy olej na kontrakce, micelarni ubrousky, hygiena, kojici caj, kapesnicky, prsni vlozky mam zhruba dva pary na den do porodky.
Jestli mate neco navic klidne pisnete, pomuze mi to. Fen si neberu, to me prijde zbytecne.
A vecer usinala jsem s bolesti zad, asi krizovi poslicci, behem dvou hodin 4x curat kolem pul dvanacte do pul stehen zvlastne mokra a krece do trisel a podbrisku, tak si rikam, ze by. Meho jsem nebudil, prevlekla jsem se a pak jsem zjistila ze se mi udelali silene strie na vnitrnich stehneh, tak proto asi ty bolesti k tomu.
Nenuli, mohou se splest o nejakych 250 g ta vaha, ale i tak malinky bude kus chlapaka. Ja jdu v pondeli na prvni navstevu do porodky, jsem taky hrozne zvedava protoze jsem mela myslkm v nejakem 33 tt 2020 g a kazdemu se to zdalo hodne. Vitaminy jim tak ob dva tri dny, a piju ob dva tri dny gravimilk. Nechci to prehanet, alw kdyz jsem se ptala gyndare tak mi rikal, ze vitamony detatko nezvetsuji, tak nevim.
Dneska mi taky muj drahy rekl, ze mu prijde to moje brisko cim dal vetsi, no dneska jsem byla na prochajde a muzu rict ze jsem funela jak pri 1500 des a hruza, uz se na prdelku tesime aspon nebudu tak neohrabana.

bayt
4. led 2018

@barushe_27 Já mám seznam na mém profilu, mrkni se. V zásadě jsem si brala ještě CD s hudbou, čtečku, probiotika a kojenecký čaj, mastičku na bradavky, kuchyňské utěrky (na otírání spodku, až budu krvácet, nechci hned zadělat ručníky), čokoládu a vodu k porodu, síťované poporodní kalhotky...

barushe_27
4. led 2018

@bayt jj ty kalhotky taky mam, ty jsem tu zapomnela napsat. A probotka pro prcka.

barushe_27
4. led 2018

V sobotu 37 tt mam pekny pandero

lucie_91
4. led 2018

35.tt +24kg (aktuálně 26.tt +25-26kg)

Strana