icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

marimal
4. led 2018

No, ale tak snad to znamená, že je vše ok, dělala teda ozvy, pokud je to ta krabička, kde je slyšet srdíčko ☺️. Já škytavku cítila jednou za celé těhotenství.

elenadavis
4. led 2018

@barushe_27 ano 😄😂

barushe_27
4. led 2018

No mam hopsando docela casto, nebo myslim si ze to je skytavka, vzdy to trva max deset minut a skube mi cast briska. Miva ji jak kdy ale vetsinou kazdy den i dva az trikrat a nejcasteji kdyz jsem na levem boku

vvercatkoo
4. led 2018

@barushe_27 mě každý den a několikrát, je to sranda

vvercatkoo
4. led 2018

@barushe_27 já to mám dole, někdy takové tiky v děloze a jindy v zadku😂

barushe_27
4. led 2018

No kolikrat uz ji rikam at toho necha, kdyz jsem na boku tak je to takove neprijemne, vzdy si lehnu na zada a hladim ji a ustane to, ale jestli takhle bude hltat a skytat i po porodu tak to bude chudera. Je hold po tatkovi ten taky tak hlta 😂😂😂

barushe_27
4. led 2018

jj mivam to vetsinou v pravem podbrisku a vzdy to citim i v konecniku, takove tiky jak pises ty. Potom se zacne i zdouvat jak ji to asi taky rozciluje, no psi kusy tam pri tom dela

vvercatkoo
5. led 2018

@barushe_27 jak jsem si večer lehla, že půjdu spát, tak začla. Chlapovi jsem říkala, ať dá ruku a jestli cítí jak škytá 😂 a cítil

nenulinecka
5. led 2018

Ja , holky, furt myslim na to, ze by mi meli vyvolat porod za 14 dni. To je tak neuveritelny 😂 ja se trosku bojim. Uz ted si rikam nestiham ☺

barushe_27
5. led 2018

Jj taky vzdycky poslouha a minule dal i ucho a rika, pockej myslis, zeji uslysim 😂
Nenuli, uvidis na dalsi kontrole a treba se princatko rozhodne a pujde na svet sam a vyvolavat vubec nebudou. Hlavne klid, vim je to tezke taky jsem myslela pred dvema dny ze pojedem, ale hodila jsem se do klidu. Stejne ten den D musi prijit. A potom budeme za prdosky rady

snazilka01
5. led 2018

Holky jak to mate se spankemmi ted? Uz se vam to zlepsilo nebo porad nespite?Ja uz jsem uplne nas....!!!Vypadam jak Samantha z kruhu jak jsem unavena, ale nejde usnout ikdybych 100x chtela.Uz jsem asi tyden nespala.porad litam jen na velkou a ma poslickyto silny jako kr... 😕🙈

barushe_27
5. led 2018

Ja pres noc toho nenaspim moc, taky jsem cestovatel. Ale jak odejde muj do prace tak postupne usinam a spim klidne i ctyri hodiny, ale pak se vzbudim a bolesti mocaku a uz neusnu. Oci mi vzdy padaji hrozne, ale nedokazu zabrat. Ale zjistila jsem, ze cim vice tu mam vyvetrano a chladno, tim vice a lepe se vyspim. A teda prochajdy me pomahaji, sice je to kolikrat bolestive, ale aspon na chvili vzdy jdu at se mi lepe spi. Ted jsem dokonce zacala i pit kaficko po ranu, slabou curku, ale aspon pro pocit. A jeste dosivam mantinelky, takze se trochu u toho unavim

nenulinecka
5. led 2018

Ja vim, ze to jednou prijit musi, Baru. No ja spim jen s otevrenym oknem a chladnem. A spim dobre ale ty bolesti kycli a vseho me budi. Otoceni kazde je utrpeni. Holky kdyz Vam prijde navsteva do porodnice hodite na sebe lepsi pyzamko nez to veliky nemocnicni?

barushe_27
5. led 2018

Holky tak tomuhle neuverite. Mela jsem koupeny krem na strie z lekarny od zacatku tehu asi za 150 kc. Tento mesic se mi zacaly strie delat na bocich, v trislech, mam i prsa hrozne. Koupila jsem si z dm tento krem jako prevence strii asi za 59 kc a normalne me ty strie vybledavaji. Jsem s toho normalne v soku. Muzu jen vsemi deseti doporucit a to mazu snad ctvrty den ale opravdu tak dvakrat denne.

evelin1251
5. led 2018

@nenulinecka Hodim přes sebe svůj župan 😉
@barushe_27 Já mám z DM olej x striím, ale stejně se mi zespod na prsou udělaly. Ani jsem si nevšimla, že tam mají ještě nějaký krém....
Prosím tě, jaký máš koupený intim. gel s dubovou kůrou?? Herbalon??

Řešila se tu masáž hráze 😉 Já jsem si koupila v DM olej na masáž hráze za 150,- a doma když jsem vyndavala nákup, tak jsem tu lahvičku hned rozflákala 😅😕 , takže já se můžu leda tak otírat o stěnu, protože ten flek nejde dolů!! A mám jasno - masáž dělat nebudu.

barushe_27
5. led 2018

Intimni gel mam lactacyd, ktery pouzivam dlouhodobe a jsem na nej zvykla a v lekarne jsem si koupila dubovy gel je to dobre i na hemeroidy i na poskozenou hraz. Neni to intimni gel, ale gel na namazani a mam jeste doma dubovou sedaci koupel. Ten olej jsem so koupila taky a nedokazu tam poradne dosahnout, muj to delat nechce, takze taky pase. Ten dubovy gel je znacka fytona. A jeste jsem si vzala z dm olej levandulovy pry by mel lehce snizovat bolestivost konttakci a uvolni te, tak uvidime.
Nenuli, ja nedavala penize za zadne kojne kosilky, koupila jsem si v faf normalni kosile na knoflicky a mam tu dvoje kalhoty od pyzama a budu mit to. Kojnou podprdu taky jeste nemam mam tu sportovni, ktere jdou lehce vyhrnout a az budu doma a budu vedet jakou velikost prsou budu mit tak si potom koupim kojnou.

barushe_27
5. led 2018

Tak ted mi prislo vyrozumneni ze socky a tak jak se vsude pise ze materska dela 70% z platu, tak budu mit stejny penize jak na neschopence, nechapu to.

bayt
5. led 2018

@barushe_27 mělo by to být zhruba 70 % hrubý mzdy - zkus kalkulačku, jeslti to to vyměřili špatně

jinak na mazání používám máslo z Body Shopu a strie nemám, ale podle mě je v tom spíš genetika než mazání :D máma jich taky moc neměla ani po třech dětech

bayt
5. led 2018

Holky, jak snášíte tu nejistotu? Já jsem taková plánovací, diář atd. Ale termín porodu si tam zapsat nemůžu :D Furt si říkám, jestli si ještě stihnu vyměnit řidičák, nebo udělat před porodem něco do školy...Taky se občas ploužím po bytě a jsem líná si jen umýt hlavu a pak si říkám - co když to na mě přijde zrovna dneska a budu muset odjet do porodnice jako zanedbaná čarodějnice?:D Teď jsem si preventivně holila nohy :D

evelin1251
5. led 2018

@bayt zenedbaná čarodějnice 😀 to je dobrý. Já teda moc plánovací nejsem, takže si těžkou hlavu s ničím moc nedělám, jestli něco stihnu nebo tak.

Momentálně mám pocit, snad od vánoc, že TO prostě nezvládnu (nemyslim porod), že nejsem na nic připravená, mám prostě strach, že nebudu dobrá máma, že mi to nepůjde a tak, prostě nějaká schýza nebo co.....😢 Všichni se mě ptají, jestli se těšim na mimi a jak se připravuju atd...Vim, že to bude krásný, že mě vše dojímá, představuju si, jak bude vypadat, a věřim, že budu šťastná. Ale teď nějak propadám panice asi z neznáma ❤ Pardon za výlev 🌷

elenadavis
5. led 2018

Tak i ja hlásím první kontrolu v porodce a musím říct vím pěkný prd.😕 Tolik jsem se těšila na utv. že mi konečně někdo řekne váhový odhad mimíska, ale nic takového se nekonalo. Vše bylo šup šup a za týden kontrola.🙂

evelin1251
5. led 2018

@barushe_27 Jo táák. To bude asi lepší, koukám i levnější. Ten Herbalon je sice mycí emulze s dubovou kůrou, ale asi pořídim jen mazací gel.

nenulinecka
5. led 2018

@evelin1251 taky mam nekdy uzkost ted od Vanoc ... pak me podpori manze

nenulinecka
5. led 2018

@evelin1251 manzel a je dobre

nenulinecka
5. led 2018

TEN NOVYJE KONIK JE NATO ME NERVY NECO

nenulinecka
5. led 2018

@elenadavis to mi je lito ja tam byla tri hodiny.

barushe_27
5. led 2018

no tak jestli je to z hrube, tak to mam teda hodne malo

barushe_27
5. led 2018

pockat holky do toho se pocitaji i vikendy. Kalkulacka to vypocitala stejne jako z tw socky a spocitalo me to i za esic kolik bude a tam to vypada, ze to maji i s vikendy.

vvercatkoo
5. led 2018

Holky, tak já mám kojící podprsenky 2 z AliExpressu, teď mi došly a jsou perfektní (jsem si říkala, že vyzkouším) a jinak od medely dvě a dvě noční a jsou super, všemi deseti doporučuji a i má švagrová si koupila a to na ní nejdou sehnat, jak má veliké prsa. Takže doporučuji koukněte. Je i u toho tabulka velikostí

Strana