Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@dixxie měla jsem.v motole papíry vyplněné stejně a na konci porodu přišlo asi.6studentů.vim, že mě to naštvalo, ale v tu chvíli ani potom jsem neměla.sílu to řešit. Manžel porod nestihl...
Jinak já dnes 36+3a malý má 2,4kg je p týden menší. Plodova voda prý obsahuje dost mazku už, ale dle.polohy malýho vše v klidu.
@bzubzalka přesně tak, měla jsem to vyplněné v podolí a také tam přišli lidi, proto teď chci říct své porodní asistentce, aby studenty poslala na mou žádost ven, protože minule vešli na porodní sál zrovna když jsem rodila hlavičku a rozptýlilo mě to. já jsem také 36+3 a malá má 3333g, do papíru napsali že je mimi velké. Tak držím palce ať malý doroste a sobě zase ať malá neroste až moc 🙂.
Tak holky. Pritele mam doma uz. Dopoledne jsem si pro nej jela. Vzal si prasek na spani a jeho telo se s tim neumelo vyporadat a kdyz sel na zachod tak sebou seknul. Nastesti “jen” zasita hlava! Otres mozku nebyl. Zitra jede jeste na nejakou kontrolu. Ale povim vam..sileny!! Po tomhle se ani nejak nebojim porodu. Neni nic horsiho nez videt cloveka na kterym vam zalezi v takovem stavu. V tu chvilku clovek ani neresi sve bolesti. Nase mala asi bude pekne odolna. Zaziva se mnou toho dost. Utek naseho psa a moje behani za nim po poli..a ted tohle 🙈
Dekuju moc vsem za podporu!!! ❤️Vase zpravy mi dodavali silu a energii. Dnes jsem se jeste nezastavila, ale s takovou podporou se to zvlada lepe!🙂
@danielle94 no hlavně, že se ví z čeho to bylo. Super,že budete spolu doma.
@danielle94 tak to je bezva, člověk nesmí hned myslet na nejhorší a doufat v ten lepší scénář 🙂. Tak teď už můžeš být v klidu 🙂.
Zajímalo by mě, kdo je na řadě další, holky? Tak která zítra? 🙂
Holky vy co uz jste porodily? Bylo to v terminu nebo pred/po? Ja mam termin 6.2.a porad cekam. Uz silim z toho jak si clovek nemuze poradne lehnout:D kazdej den jsem totalne vycerpana ale male se tam asi libi😀 jeste mam nejspis cas? Tak co, nekdo pres noc mimco?🙂
Já se hlásím klidně dobrovolně 😂 termín mám až za týden. Včera na kontrole nechápala, tak minulý týden otevřená na prst a včera zavřená 😂 .
Jsem říkala chlapovi, že tělo dostalo šok. Ve středu se bráchovi narodila dcera a švagrová celá sešitá
@danielle94, já začala rodit v termínu.
At mame lepsi prehled, tak zkuste holky treba zkopirovat co ted pisnu a pridat sve udaje.
Donia TP 4.2. Nevime Benjamin / Natalia
vvercatkoo TP 27.1. Maribell
Donia: TP 4.2. Nevime Benjamin / Natalia
vvercatkoo: TP 27.1. Maribell
ElenaDavis: TP 29.1 Adéla
martinato1989 TP 5.2. (Plánovaný nástup do nemocnice 21.1. a 22.1. vyvolání) Laura
Deniskaaap TP 11.2. Vítek a příští středu dohodneme programovaný porod, malý je velký 😊
Donia: TP 4.2. Nevime Benjamin / Natalia
vvercatkoo: TP 27.1. Maribell
ElenaDavis: TP 29.1 Adéla
martinato1989 TP 5.2. Laura ( plánovaný nástup do porodnice a vyvolání 22.1.)
martinato1989 TP 5.2. (Plánovaný nástup do nemocnice 21.1. a 22.1. vyvolání) Laura
Deniskaaap TP 11.2. Vítek a příští středu dohodneme programovaný porod, malý je velký 😊
Nenulinecka TP 2.2. Michálek
Dixxie TP 12.2. Natálie (asi)
Elena Davis TP 29.1. Adéla
Dixxie TP 12.2. Natálie
Nejde mi zkopírovat, jsem tu přes telefon
TP 12.2 Nathan
Holky,ja to taky pres mobil neumim zkopcit...
wendie TP 27.2. Kubicek
@danielle94 Prvni dva jsem rodila pred terminem (38+3 a 38+0) a myslim ze i tenhle bude driv (pokud jeste chvilku pocka - jsem teprve 34+4 tak aspon 2tydny,zlobit se nebudu).. Obecne je mimco donosene v 37+0 s vahou min 2500g, a to uz tu vesmes mate vsechny,ne? 🙂
Elena Davis TP 29.1. Adéla
Dixxie TP 12.2. Natálie
bzubzalka TP 12.2 Nathan
wendie TP 27.2. Kubicek
@danielle94 Já před (36+5), ale byl to vyvolávaný porod.

@nenulinecka myslím ph nic neřekne, taky papírky mám a zbarvují se různě. u nás u Apolináře je zatím vždy jen jeden student na stáži a kouká a doktor mi vždy podá ruku když přijdu a když odcházím a člověka na stáži jménem představí a mám pocit, že na začátku se i ptal, zda to je OK. Do papírů jsem vyplnila, že u porodu nechci studenty, pouze u vyšetření a že nahlížet do dokumentace mohou, ale být přítomni porodu NE. a basta fidli. je to intimní záležitost a chci tam být se svým partnerem, svou porodní asistentkou a pokud bude potřeba tak i s doktorem a asi tam vždy přijde neonatolog, ale jinak tam nikoho navíc nechci. tak si to hlídej a klidně řekni, že bys u vyšetření prosila soukromí, musí to respektovat. jinak jestli může odkapávat plodovka, to nevím, nemůže to spíš být nějaký tlak hlavičky na močový měchýř a unikání moči?