icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

akcejn
20. led 2018

@vvercatkoo me tak u dcerky odchazela zatka cca 4 dny spineni/slabe krvaceni. Jestli to neni ona

radulka57
20. led 2018

@vvercatkoo asi bych zajela do porodky jako na vyšetření, já si kontroluju kalhotky furt 😀 prakticky od začátku těhu a něco vidět tak valím! Já žádný příznaky nemám, termín mám za 4dny , ale já jdu na vyvolání v den termínu tak jako tak, kvuli polyhydramnionu. Takže to mám za pár.

garalela
20. led 2018

@vvercatkoo ahoj, psala jsem o tom den dva zpátky a ptala se holek, jestli někdy pp vyšetření špinily. Já to takto měla ty dva dny a nic dál. Jsem 38 +0 a do prodonice na vstupní jdu až za týden, ve čtvrtek u mého gyndr před předáním bylo ještě zavřeno a nic nenazančovalo dění. Zátka by měla být i s hlenem, máš to jen špinění jako na konci MS nebo i s hlenem?

martinato1989
20. led 2018

Holky... od 10h do teď mám pořad pravidelný bolesti. Měříme to cca poslední hodinu a vždy je to tak po 7-10min. Ve sprše jsem byla dvakrát a ani jednou to nepřešlo. Myslíte ze se to rozjíždí?

garalela
20. led 2018

@rjaris Když mně trápí, že nevím, jestli to kvasinky jsou ☹ stejné příznaky má obráceně laktobacilóza, přemnožení těch správných. Sladké jsem nejedla celé těhu, jen po nástupu na md jsem začala chodit na těhu plavání, protoože předtím mi čas neseděl s prací. Ale už jsem koupila mast a od včerejška mažu, budeme tedy raději oba.

wendie
20. led 2018

@martinato1989 je to mozne... Tak drzim pesti!

radulka57
20. led 2018

@garalela kvasinky vždycky svědí!

vvercatkoo
20. led 2018

@garalela já po kontrole nikdy nešpinila, teď poprvé. Zdá se mi že je to hustší než na konci na. Já dnes 39+0

nenulinecka
20. led 2018

Holky, ta hlenova zatka... dneska ze me padaji kusy hlenu ale bez krve, to muze byt ono ?

garalela
20. led 2018

@radulka57 nesvedi to, prisla jsem na to s masazi hraze, jak jsem vystrcila prst, tak mi na tom prste zustaly takove bile cuciky a jsou tam kdykoliv se na ne zamerim i ted. Na druhou stranu muzu byt necitliva, pri mimodeloznim mi taky neverili, ze jsem nic necitila. Vcera jsme ale zacala s tou masti, tak tomu chvilku dám

garalela
20. led 2018

@nenulinecka vzhledem k tomu, že jsem sama prvorodička, tak ale takhle si to představuji, že to hlenová zátka bude

radulka57
20. led 2018

@garalela no nevím, podle mě to teda kvasinky nejsou a jinak v těhotenství je furt nějakej výtok a tak můžeš mít i bílé cucky :D

evelin1251
20. led 2018

@nenulinecka Jjj, asik to bude ona 😉 taky jsem si toho všimla 😇 vypadá to jako takovej "chrchel" 😂

@garalela Třeba to bude fakt jen výtok s bílými cucíky 😉 jak píše radulka57 . Když jsem měla kvasinkovou inf. já, tak mě to pálilo, štípalo, v mém případě ani tak o nějaký výtok nešlo....Mívám to většinou 1 za rok, a to v létě, když se chodíme koupat, a cpu se zmrzkou a nebo to taky dělají neprodyšný spoďáry...

nenulinecka
20. led 2018

Hlasim se z cekatelaku, praskla mi voda doma hodne vody

evelin1251
20. led 2018

@martinato1989 Rozjelo se to?? Právě koukám, že máš jít v pondělí na vyvolání, tak je mrňuška asi netrpělivá. Držim palce 🍀

vvercatkoo
20. led 2018

@nenulinecka držím pěsti a závidím, já už chci taky

evelin1251
20. led 2018

@nenulinecka Tedaaa 🙈 Kam všechny tak spěcháte? Držim palce 🙂 a posílám 🍀

nenulinecka
20. led 2018

Pry to muze byt az do 24 hodin 😞 achjo...

simona94
autor
20. led 2018

@nenulinecka tak snad to bude dřív a v pohodě 🙂 držím palce

vvercatkoo
20. led 2018

@nenulinecka fakt? Vím že po 12 hodinách co odteče voda se dává antibiotika

donia
20. led 2018

@vvercatkoo presne muj pripad. Voda mi odtekla v pa vecer a rano dali kapacku s atb.

donia
20. led 2018

Takze hlasim dalsi miminko. Dnes se nam narodila Natalka. 51 cm a 3.79 kg

martinato1989
20. led 2018

@nenulinecka taky čekám 🙄 dali mi nějakou injekci, ze prý pokud to jsou poslicci, tak to po ni přejde a vyspim se, nic nepřešlo 😏

martinato1989
20. led 2018

@donia moc gratuluji!!!

evelin1251
20. led 2018

@nenulinecka Hlavně se nenervuj a nebuď smutná, určitě se to rozjede 😉 Mišánek se na tebe taky těší, jinak by za tebou tak nepospíchal ❤

evelin1251
20. led 2018

@donia Gratulace obrovská 🌷 Ať vám dělá jenom radost.

vvercatkoo
20. led 2018

@donia moc gratuluji a přeji hoooodně zdravíčka 😘

wendie
20. led 2018

@martinato1989
@nenulinecka obema hosne sil!!!

@donia velka gratulace a hlavne zdravicko 😉

bzubzalka
20. led 2018

@donia gratuluji a přeji moc zdravý!
Mě u syna dali atb hned po příjmu, když mi praskla voda