Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@nenulinecka drzim ti palce at to oba zvladnete a at je Misa zdravy jako buk!!!!!
@martinato1989 hodne stesti at vse probehne v poradku a at jste zdravi!
Uz tu jsem 14 hodin, ve 12 mi daj antibiotika, pry bez vody muze byt 48 hodin coz mi prijde dlouho
@nenulinecka a jaký to je pocit bez vody, je to jiné? Máš menší bříško? Ať se ti co nejdříve rozběhnou kontrakce 🙂
@nenulinecka nechápu že ti nepomůžou oxytocinem na větší činnost dělohy, přeci nemůžou jen takhle bez vody čekat hodiny! Mě vodu na sále sami protrhli a malá se narodila za 6hodin . Celkově jsem rodila vyvolávaně 21hodin.
@dixxie neměla sem pocit menšího břicha nebo nějaké změny
Ahoj vsem,jdu si pro vas nazor.Termin mam 7.brezna,ale kvuli polyhydramniomu(moooc plodove vody)me nechaji max 36tt.zatim chteji prasknout vodu a vyvolat porod ale...jak muzou prasknout vodu,kdyz jeste budu na 10zapadu a nepripravena...prvni porod jsem mela vyvolavany 10dnu po terminu.vubec jsem se neotvirala po 2dnech jen 1cm ani hamilton nepomohl a mala sla akutne cisarem.ja kontrakce pul dne po 2minutach...tak se bojim,aby to nedopadlo stejne.kdybych byla aspon na 3cm otevrena at vodu klidne prasknou.budem to resit v porodnici v utery.ja se priklanim k cisari rovnou(coz neni pro me zadny komfort)nebo nachystat az pak prasknout vodu.uprimbe po zkusenostech se toho bojim jde ni hlavne o zdravi malyho ja az na druhem miste.co myslite,ze je setrnejsi v 36tt?dyl me nechteji nechat aby deloha ten tlak vydrzela.jsem 33 a uz ted mam bricho na 40tyden.dekuju za nazor malymu se tam jinak dari,zadnou vadu nenasli v traveni a pricinu tvorby vody nevi.ale ja uz melu z posledniho.jist nejde jen tekute,lezet nejde....no to vydrzim🙂
@zazrakysedeji ahoj mě též vyvolavají za 3dny porod kvuli polyhydramnionu..prvn těhu bylo stejné. Ale nechápu proč tě nechají pouze do 36tt, se zblaznili ne, není důvod pokud nemáš jinej problém. Měli by čekat aspon do 38tt,kdy je dítě dokončený, jako 36 je stále nedonošený. a mě nechali do termínu přesně na den, takže mam vyvolávačku 40+0, mě praskli vodu až po vsunutí tablety na dozrání hrdla! Taky jsem zavřená stále jak vrata.
No rodim opet v Brne v Bohunicich...co si pamatuju,vkladani tycinky na dozrani hrdla byla teda chutovka...o hamiltonovi mi nerekli,taky bolest jak blazen...asi uvidi podle aktualniho stavu 36tt...ja te vody mam prave extremne 13cm jedna strana x4...pred 14dny jsem mela 7cmx4...tak ted tezko rict,jak to bude vypadat 36tt...maly ma uz pres 2kila a 35plus je pry hotovy...prave ze bezne se voda praska az na 2-3cm otevreneho hrdla...tak v 1cm by mi to prisel masakr...ja stahy dva dny ty intenzivni pul den...jen si to ted nedovedu moc predstavit znovu.stejne to budu resit a ptat se ted v utery.jen jsem se chtela zeptat na zkusenosti...tak dekuji za ty vase.
@radulka57 a drzim palce aby porod postupoval a otevirala ses...nejborsi jsou kontrakce pritomny,jak dlouho a zamceno
@zazrakysedeji první sem měla 21hodin, jinej porod neznám takže se ani nebojím jit na vyvolávačku 🙂 asi bych tu byla ještě příští rok s tou vodou 😀 tím jak je moc vody, tak práve se nezačíná rodit spontánně, protože hlavička levituje nad hrdlem a netlačí. Minule sem se otevřela na 10cm asi 13hodin po vložení tabletky! Pak už to nebyli bolesti ale jen silný tlak a samozřejme sem si nechala dat epi, nejsem zadna hrdinka 😀 Já rodím v německu. Ale pocházím z Blanska, 20km od Brna 🙂
@zazrakysedeji a nemáš cukrovku? to bývá moc vody, mě to práve vše kontrolovali 2x, i ty nemoce z krve jestli ve vodě neni infekce .. my máme váhovy odhad 3500g
@radulka57 prave ze nemam ani cukrovku.no me jeden den dali tycinku na roztazeni hrdla,to jsem musela porad chodit,druhy mi dali uz tabletu k vyvolani,kontrakce zacly v 5 odpol.v 11 v noci stale na 1cm...a rikali,ze po 2min to budu mit celou noc.dalsi vysetreni taky stwjne,chteli me poslat zpet na pokoj,ale rekla jsem si o monitor mimca,ze od 7vecer nemerily...koukala na me trochu otravene,ale ten fofr co nastal do 5min jsem nechapala a byla vdecna za muj sesty smysl..do 20min byla venku.to jsem mela dojit za hodinu na kontrolu...no tak ted chci pripravit driv poradne hrdlo,kontrakce nejsou zarukou postupujiciho porodu.Naopak mimcu skodily.tak uvidime,ale jsem opatrnejsi..jinak si nestezuju jen konstatuji.
Holky, tak naše princezna 51cm a 2700g ❤️
@martinato1989 moc gratuluji, ať vám dělá radost a je zdravá!
@nenulinecka kdyz praskne voda, neznamena, ze vytece všechna..tvori se i nadale. Je to urcite neprijemne, ale vse bude v pohode 🙂 drz se!🍀
@martinato1989 moc gratuluji a hodne zdravi!
@martinato1989 Gratulace veliká 🌷
@martinato1989 juuu, mooooc gratuluji a přeji hodně zdravíčka 😍
@martinato1989 gratuluji a přeji hodně zdravíčka miminku 😀
@martinato1989 jéé tak další to je skvělé gratuluji hodně zdravíčka 😘🍀
@nenulinecka tyo nekeceeeeej.Ty se maaas.Ja chci taky.Dej hned vedet.A ted jsi na tom jak?Mas kontrakce uz?
@nenulinecka ty jooo!!! A ja se tesila ze se v porodnici na Bulovce setkame!! Jsme meli skoro stejny termin!🙂 Zitra tam jedu na poradnu. Myslim na tebe! Drz se. At je to rychle a co nejdriv za tebou. Malej uz bude brzy u tebe ❤️ Drzim pesti.
Holky, mám takový dotaz-nekupovali jste pro miminka hračku s bílým šumem?Docela to zvažuji, ale jsou docela drahý...
@bzubzalka Ptala jsem se na to kamaradky, jsem si vzpomnela, ze sum prckovi poustela. Tak se mi vysmala 🙂 , ze chci kupovat takovou drahotu. Synkovi normalne poustela rozladeny radio...takze tak, asi taky vyzkousim.
Holky, moc dekuji!
@bzubzalka ja jsem koupila na doporuceni 🙂 ale sumiciho medu🙂 jeste se senzorem place. Jakmile zacne plakat. Zacne hrat ukolebavka🙂 jsem zvedava jak to bude fungovat. Ale kamaradka rikala ze super. A do mobilu jsem si stahla aplikaci bily sum:D
Ahoj holky maly se narodil 20.10. Mel skoro 3.8 kg a 52 cm. Bylo to hrozny, porod je pro me bohuzel veljy trauma. Maly se po nem sem nenadechnul, davali mu kyslik. Je v poradku, ale bojim se i tak, co to muze znamenat.

Wááu devčata vy tedy jedete 😃 🍀
@nenulinecka držim palce ať vše dopadne dobře a rychle.😉
@donia moc gratuluji hodně zdravíčka 😘