Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@bayt gratuluji k miminku 🙂. Meli jsme to podobne. Obcas se to stava, ted se bude sledovat zda je v poradku a budou ho hlidat. Uvidis s cim vas propusti z nemocnice, my meli hranicni hypertonus. Vetsinou se vse srovna, kdyby cokoli, bude ti ho hlidat neurolog, ale neboj se, nema cenu plasit dopredu, s nejvetsi pravdepodobnosti bude vse v poradku.
Ahoj holky, spíše jsem vás tu jen pozorovala jak se vám daří a moc se nezapojovala, ale už máme taky druhou princeznu na světě, narodila se dnes 22.01.2018 ve 2.22 (asi se jí líbí dvojky :D) a má 3100g a 49 cm
@martinato1989, moc gratuluji. 💐
@bayt, moc gratuluji.🌹💐🌷
Občas se to stává, ničeho se neboj, malý bude v pořádku a Ty taky. Odpocivej a užívej si miminka.
@denisapetrickova gratulace hodně zdravíčka 🍀 😘
38 hodin porod , vsecky kapacky na kontrakce, antibiotika, oxy, epidu vsechno ... 25 stehu , malicky priduseny snurou, vyndal ho zvonem a uplne bezvladneho, hned ho odnesli na jip, selhavalo mu srdicko. V pul sedme porod dnes a ted jsem ho mohla chvilku videt .neumite si predstavit tu bezmoc neslyset miminko svoje plakat a videt ho jak mu visi rucicky ... ted jsem ho videla poprve. Ma 4040 g.
@nenulinecka juuu, bobek malý, přeji hodně zdravíčka 😍, myslela jsem na tebe, kdy se ozveš, jsem nevěřila, že tolik zažijete. Držím pěsti
Ahoj, nas maly chlapecek se narodil 20.1.2018 v 3:55, mel 3130g a 49cm. Porod vyvolavany v 41+2, byl tezky, dlouhy a bolestivy, ale stalo to za to ❤️
@marketka00 moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka 😍
@vvercatkoo moc moc dekujeme 🙂
@nenulinecka držím pěsti, ať vše už probíhá tak jak má. Ať je maličký v pořádku a brzy si ho chovas u sebe v náruči ❤️
@nenulinecka je to nadherný malý bojovník a ty jsi statečna.. uplne mě to vyprávění rozplakalo.. držím palce at je už jen lepe 🙂
@martinato1989 dekuju moc
@vvercatkoo dekuju
@klaraslavickova bylo to moc hrozny vsecko
Všem nově narozeným miminkům a maminkám gratuluji a přeji zdravíčko 🙂
@nenulinecka dlouho ses neozývala, moc jsem na tebe myslela a doufala, že vše bude v pořádku. Mrzí mě, že máte takový start do společného života. Odteď už koukej jen dopředu, věřím, že vše bude už jen v pořádku. Přeju, ať se z toho brzy oklepete a šup šup domů a odpočívat do svého prostředí, tam je nejlépe... opatrujte se! Myslím na vás! Malý je krásný!
@nenulinecka to veřím.. a dost ti rozumim porod první dcerky vypadal dost podobně.. když to tak čtu tak si řikam že ten císař nebude zas tak strašnej rozhodne předejdu tomu přidušení co našemu malemu a me hrozí což vidim jako to jedine duležite.. a vy určite už budete v pořádku kdy ti maleho dají říkaly?
No holky nejak nam tu pohodove bezproblemove porody nejsou prany. Me odtekla plodovka 37+6. Prrs noc me nechali ale jelikoz nic tak rano atb do zily a vyvolavat porod. Otevrena jsem byla krasne po 2 hodinach a za dalsi hodinu a pul tlaceni se nic nedelo tak rychle na sal cisare. Netusili proc to nejde kdyz jsem 3x porodila normalne a na par zatlaceni. Az pak se zjistilo ze mela snuru jen 25 cm. Bezne je pry pul metru. Tak jsem si ten posledni porod pekne vyzrala.
@wendie dekujeme moc, jsem z toho hodne spatna, ale zachvili ho zase uvidim... tak mas pravdu koukat do predu 🍀
@bayt Gratuluji k synáčkovi 🌹 Přeji hodně zdravíčka a tobě mnoho sil. I když neměl start do života, tak lehký, určitě bude vše v pořádku a lékaři si ho ohlídají. Ať už je jen dobře a radujete se spolu 🍀
@denisapetrickova Ať ti dělá holčička jen samou radost 🎉
@klaraslavickova o pul treti jdem zkusit kojit a pak nevim no je pry moc vystresovany ted . Jj asi bud rada za nej, budes to mit rychle...
@nenulinecka tak ono se ani neni čemu divit že je vystresovanej.. drobek
@nenulinecka Moc s tebou soucítím. a ke všemu ty naše "mama hormony"... každou hodinou, každým dnem bude líp, uvidíš 🙂 vím, že se mi to říká, ale zkus ty momenty, kdy je ti smutno a jsi tam sama využít k jakékoli formě odpočinku, mysli na něco hezkého, co budete dělat, až bude venku krásně, mysli na to, jak mu bude slušet obleček, až pojedete z porodky, nebo zkus spát a nabírat síly, budou potřebu... my vám posíláme energii ze severu Čech 🙂
@nenulinecka 🐭 Michálek je nádherný a vypadá moc spokojeně. Myslela jsem na tebe 🌷 Posílám ❤ , odpočívej, vyspi se, naber sílu. Mrňousek to zvládne a ty taky 🌷 vše bude v pořádku, mysli pozitivně a představuj si, že se za chvilku budete spolu ňuchňat a mazlit 😘
gratuluji všem maminkám a miminkům a přeji hodně zdravíčka hlavně!
@nenulinecka Jdete kojit, tak to je paráda 🙈 Ucítí vůni svojí maminky a bude mu dobře, stresovat už se nebude. 🍀

@bayt gratuluji a přeji hodně zdravíčka 😍 a neboj vše bude v pořádku, ono se to někdy stává 😉