icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

evelin1251
22. led 2018

@marketka00 Gratulace veliká 🌹 přeji hodně zdravíčka

bzubzalka
22. led 2018

@nenulinecka vy jste si teda zkusili ☹ teď už bude dobře. Moc gratuluju, ty se drž a malého pohlad.

bzubzalka
22. led 2018

@marketka00 gratuluju ať je zdravý!

bzubzalka
22. led 2018

@donia hlavně, že to.dobře dopadlo!

bzubzalka
22. led 2018

Holky, pro jistotu...gratulace všem maminka a zdravý všem miminkum. Doufám, že už budou lepší scénáře...Zatím nic moc ☹

elenadavis
22. led 2018

@nenulinecka jejda moc se na vás myslela, chjo to jste si tedy užily 😓, ale jste moc stateční oba moc gratuluji a přeji moc moc zdravíčka 😘🍀

evelin1251
22. led 2018

@bzubzalka To teda 😔 začínám mít trošku strach....TP mám v neděli 🙈

Nám se pro změnu rozbilo auto, vyměnili jsme svíčky a teď, že to bude cívka nebo co...do toho auta jsme narvali letos tak 30tis. no hrůza 😀 Furt teď lítám na kontroly, zítra a ve středu na monitor...bydlíme v takový prdelce, kde autobus jezdí 3x za den 😅 😕
Asi budu jezdit na 🚲 .

dominikaromanova
22. led 2018

@nenulinecka, je nádherný ❤️,moc jsem na Tebe myslela. Už bude jen dobře, s malým vše zvládnete. 😚
Preji hodně zdravicka, hlavně teď odpocivej a naber sílu. 💐💐💐❤️

nenulinecka
22. led 2018

Moc Vam vsem holky dekuju 🍀🍀🍀

donia
22. led 2018

Holky taky vsem dekuji za pranicka a preji cekatelkam uz jen prijemnejsi porody. Taky je mi to lito kdyz to tady slysim z chodby. Par zakriceni a pak plac mimca. No jo co se da delat hlavne ze je vse v poradku.

bzubzalka
22. led 2018

@evelin1251 kolo mě pobavilo😀 třeba bys porodila na stangly kola 😂 já mám termín až 12.2 zmakneme to, neboj😉
@donia líto ti nemusí být nic...budeš úžasná maminka i tak. Hlavní, že jste oba ok. Odpočívej a těš se už domů na to jak budete kompletní🍀😘

donia
22. led 2018

@bzubzalka diky za podporu. Doma to bude peknej zahul.

vvercatkoo
22. led 2018

@donia taky sis zažila, ale důležité je že jste zdraví, teď už bude jenom líp. Držím pěsti a přeji hodně zdravíčka 😍

snazilka01
22. led 2018

Je tu nekdo kdo jeste neporodil a odesla mu kousek hlen.zatky?

vvercatkoo
22. led 2018

@snazilka01 já už nevím, ze mě pořád něco teče 😂 jsem asi fakt blbá, ale já

vvercatkoo
22. led 2018

Pokud mi neodtece voda ve velkém, tak to fakt nepoznám, že se něco děje. Nebo pokud mě to nebude šíleně moc bolet

snazilka01
22. led 2018

@vvercatkoo ne voda, hl.zatka 😂 vodu bych taky asi nejspis nepoznam, kdyz opravdu nerupne a nepotece proudem.Ale cca pred hodinou ze me odesel kus hl.zatky takovy nazloutly sopl 😂 jupiii uz aby se to rozjizdelo.Aspon vidim, ze se neco maleho deje

tereza1989
22. led 2018

@nenulinecka teda zkusila jsi hodně a nejen ty. Ještě že medicína je tam kde je a je vše nakonec v pořádku,gratuluji ke krásnému chlapečkovi a přeji jen to nejlepší a to nejen v dalších dnech

tereza1989
22. led 2018

Holky nějak se po dlouhé době ztrácím v těch příspěvcích,je tu ještě někdo kdo stále čeká jako já? A vám holky,co už máte porod za sebou moc gratuluji,krásně jste to zvládly těch 9měsíců a ať už byly vaše porody jakékoli,teď uhˇ bude jen to hezké. Nás ostatní to ještě čekal,snad to bude v klidu

tereza1989
22. led 2018

@snazilka01 a už máš termín? Ona hl. zátka prý může odejít i týden před a nic se neděje. Jen už nemáš mimčo tak chráněné,ale tak tóm tě nechci strašit,mě třeba odešla a za 3hoďky jsem porodila.

snazilka01
22. led 2018

@tereza1989 jojo ja vim.Mam to nactene.Segra rodila 14dni pred terminem a asi 6h po odchodu hl.zatky.Porad ze me po kouskach odchazi.

snazilka01
22. led 2018

@tereza1989 a praskla ti potom voda nebo rovnou kontrakce?

zazrakysedeji
23. led 2018

@radulka57 Jak jste dopadla,miminko uz je na svete?

radulka57
23. led 2018

@zazrakysedeji 🙂 jdu na vyvolání zítra v 8:30

denisapetrickova
23. led 2018

@elenadavis moc děkujeme 🙂

denisapetrickova
23. led 2018

@evelin1251 moc moc děkuji 🙂

bzubzalka
23. led 2018

@snazilka01 mně praskla u 1.syna voda a kontrakce až za 4hod, za další 4byl venku.

danielle94
23. led 2018

@nenulinecka To je sileny! Jsem rada ze uz to mas za sebou! Porad jsem sem chodila se koukat jestli uz tu bude info od tebe! Preju moc moc stesticka! Je neuveritelny poslouchat vas vsechny co jsme to spolu pd zacatku prozivali a bavili se o tom jak je nam zle v prvnich mesicich a ted uz drzite svoje drobecky! Uzivejte kazde chvilky! Zavidime ze uz to mate za sebou. A vsem rychle uzdraveni po porodu❤️

zazrakysedeji
23. led 2018

@radulka57 drzim moc palce...ja dnes na konzultaci co se mnou.po pravde jidlo skoro nestravim,samovolne se uz nevyprazdnuji..jim minimalne hlavne mixovane a stejne jde cast ven...predstava,ze takhle budu jeste fungovat do 40tt je nepredstavitelna ..uz tak jedu od vanoc.tak drzim palce at vse dobre dopadne a zdrave miminko za ty trable vzdy stoji.

dominikaromanova
23. led 2018

@snazilka01, asi je to individuální, mne odešla hlenova zatka ještě před svatkama. Voda mi praskla až 15.1. a malý se narodil 16.1.

Strana