Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@nenulinecka Leni moooc na zebe myslim!!!! Drzim palce!!!!Davej info.Uz mam zase strach...Neni to tak davno....Zvladnete to!!!!
Holky já už se taky vůbec neorientuji, ale všem maminkám gratuluji k miminku, já zatím nemám ani poslíčky. V každém případě vždycky když po dvou třech dnech nakouknu, tak se tu musím rozbrečet. Přeji hodně sil, zatím jste si všechny strašně zakusily bolesti, ať jsou miminka v pořádku!
nenulinecka určitě napiš, jak je Michálkovi, kdybych nečetla ten popis porodu, tak mi na fotce připadá jako velký silný chlapeček. Určitě bude vše v pořádku!
@nenulinecka Božínku Lenuli, určitě bude Michálek v pořádku, motol je vyhlášená nemocnice. Musíš věřit a myslet pozitivně, protože myšlenka má ohromnou sílu. Opravdu!!! Jsi statečná a silná, a Mišánek taky ❤❤❤
@nenulinecka to není možné 😢😢😢😢😢😢 posílám hodně sil. Michálek je statečný zvládne to a ty taky. Musíš být silná.
@snazilka01 já měla porod celkově zvláštní. 14dní pred termínem jsem mela takové mírné stahy,spíš by se dalo říct,že to jsou poslíčci,teda alespoň to nebylo bolestivé jen mirně nepříjemné. Neodešla voda ani zátka ale tohle nepříjemné stahování se opakovalo pak večer po 5minutách. To jsem byla vyplašená a jela do porodnice,tam mi dali léky,buď se něco rozjede nebo to jsou poslíčci. Nic se nerozjelo,děloha klidná jen po 5minutách pořád nepříjemnej pocit v břiše. Takže mě pak nechali v sobotu na pozorování jestli nenastane změna,ale nenastala a ani děloha se nepřipravila k porodu,takže mi v neděli ráno dali snídani,pak oběd a že odpoledne pujdu domu. Odpoledne když mě chtěli propustit tak jsem potrebovala na velkou,pritom jsem netusila ze je to uz tady,takze me kontrolně natočili a děloha bez kontrakcí ale z ničeho nic jsem byla otevřena na 8prstů a pak mi na záchodě ored odchodem na porodní sál odešla zátka,voda nepraskla,tu mi chtěli prasknout ale malá už tam měla hlavu takze jsem rodila na sucho,bez kontrakcí. Ty mi uměle vyvolávali a na 3infuzi mi je vyvolaly a já porodila do 20minut. Takze 3dny jsem nespala ale porod byl super rychlej pak. Takže asi ti moc nepomuzu
@tereza1989 tak to jsem jeste neslysela, fakt zvlastni..Ja se bojin ze ten porod nepoznam, ikdyz uz jsem vyvolavane rodila 2x.Bricho me boli nejak tak skoro porad.Hrozne bych si prala, aby mi praskla voda doma.
@snazilka01 neboj to poznás,mě se zprvu skoro smály ze plasim,kdyz mám jen lochtání v břiše,že to bude po té 3km tůře ve 30stupních do kopce,ale já byla vyklepaná a radši jsme jeli. Lepší je jet,a vrátit se domů,než nejet a zanedbat to. To víš,že jsem měla načteno “jak poznat porod”áe to co jsem měka já nikde nepsali. Takže už čekáš 3mimi? A termín jsi mi asi psala,ale nějak jsem se v tom ztratila,kdy tedy je?já mám až 24ůnor. Ale mohlo a chci aby to bylo dřív,jsem už unavenější a unavenější. Jen zavazování bot mě už vytočí jak jsem nepoužitelná
@snazilka01 mě.doma voda praskla, někde jsem.četla, že to tak je u každého 10porodu,ale znám dost holek, co to tak mělo. Chci to taky zas takhle 😂
@tereza1989 ja nesnáším oblékání ponožek, to je za trest!
@wendie u nás s těma nemocema podobně. Malá od půlky listopadu do konce prosince v noci záchvaty kaše,probrečela třeba i 2hodiny,že nemůže spát,takže já noční směny kdy jsem vařila odvary z cibule,pak po domácku vyráběla medicíny,protože ty v lékarne a od dr. nezabiraly. Přes den dobrý jen vždy v noci, do toho chodila do práce,takže jsem spala cca 3hodiny denně. Až jsem dostala od zděšeného doktora prášky na uklidnění,abych si odpočala,kašel ustal na Vánoce a 3dny po Vánocích přišly neštovice. Naštěstí je chytla dobře,že mě neohrozily jelikož to bylo včas chycené. Já už je totiž měla a na plod se prenási jen 14dní pred termínem. Jinak ty byly relativně v poho,bez teplot,i svědění a celkem v malém množství. Takze já pripravuji vse pro malého teprve od minulého týdne. Zítra jdu zabalit do porodnice
@bzubzalka viď🤣na ty jsem zapomněla,ty jsou taky hrozný. Přes ten buben je to děs,a teď mě i dostalo jen si ostříhat na nohou nehry,taky fuška😅
Jinak já mám TP 24.2. A jsem teď v 35týdnu
@tereza1989 včera jsem si.nehty strihala 🙂maličky mu.musel pomoc manžel, fakt to neslo🙂 malý je pořád vysoko a tak mi to fakt překáží a bolí...to.sis užila před vánoci ☹ já mám termín 12.2teď o víkendu jsme stavili.postýlku.
@bzubzalka to my ji máme děděnou už naše Terezka v ní byla,ale původně je po mém,dnes už 51letém, strejdovi. Ale je to dřevěná klasika takže jako vykopávka nevypafá a já do ní teda mám jen novou tu bambusovou matraci,tu jsem měla i u Terky a pak jsem si na prejezdy po byte koupila kosik na koleckach. Postýlku bude mít jen na noční spaní tak jsem novou rekla ze nam smysl porizovat,takhle poslouzí. Jinak já doufám,zě můj porod přijde tak v půlce února, budu se i o to snad snažit,hlavně abych neprenasela, jako nemít Terezku tak je to v poho,ale takhle vlastne nesmim vypadnout z bězného režimu a to už občas nestíhám
@bzubzalka a ty se cítis jinak na termínový porod? A budete mít první nebo uz doma taky máte?
@tereza1989 my už máme syna 7,5roku.ten se narodil začátek 37tt,měla jsem velký stres.teď bych to brala taky o 2týdny dřív...kdyby si to člověk mohl naplánovat. Pořád jsem.si.říkala, že na konci budeme sexovat,aby jsme to.podpořili,ale mám streptokoka,tak nechci nakazit manžela☹'
@tereza1989 jo a postýlku mám po synovi byla jen x-let složená pod postelí😉
@tereza1989 Ano cekam treti, ale bohuzel budu mit jen jedno.Prvni mi umrela Vaneska ve 24tt jsem rodila, zjistili mi na 4D ultr., ze uz nezije (infarkt placenty) a po sestinedeli, kdy jsem otehotnela znovu zjistili v 17tt, ze Sebik ktereho jsem cekala ma velky D.syndrom a ze by mozna ani neprezil..Takze jsem sla na ukonceni a znovu rodila.Tentokrat je vse v poradku, cekame zdravou Victrorii ale i tak se trochu bojim..Dalsi tragedii bych uz nezvladla..Termin mam 8.2., ale diky tomu vsemu se doktorka boji me nechat az do terminu a kdyz neporodim do 2.2., tak mi radeji porod vyvola nez aby bylo opet pozde.Rikala, at si to zkousim vyvolat sama doma, ale male se nechce.Takze jsem smirena s tim vyvolanim.Ale jeste mam tyden cas..Tak snad.Ty se mas s tou vodou.A praskla ti v noci nebo kdy?
@snazilka01 holka, ty jsi si zkusila ☹ věřím, že teď budete mít zdravou krásnou holčičku. Mně praskla voda v noci, asi hodinu a půl po sexiku😉
@bzubzalka ano, take verim.. My meli sex predevcirem po odchodu hl.zatky.Porad si ji utiram.Tak jsem zvedava kolik ji ze me jeste bude.Ale neni porad krvava.To musi?
@bzubzalka tím streptokokem jde nakazit manžela? Mě ho nasly taky ale nějak se to neresi když jdu na sekci
@snazilka01 jsou ženské které nenašly žádnou zatku a rodily takže se dá říct nic bejt nemusí
@snazilka01 Mně zatka poprvé neodesla, nebo jsem jito neviděla😉
@klaraslavickova nevím,jestli jde nakazit...Ja mám ale i problémy se svedivym vytokem-beru.teď cipky. Jinak když to je v porodnich cestach, tak předpokládám, že ano, ale zas je pravda, že dr.nic neresila ohledně partnera.
@snazilka01 holka, ty sis zažila 😢 ale teď už jsi dál než předtím, takže do třetice všeho dobrého 😉
Já manželovi říkám furt, že musíme sexovat, ale ke konci se nedopracujeme😂 buď už jsem unavená nebo mě to dole dost bolí
Od včera mě bolí záda na pravé straně. Zítra kontrola, tak doufám, že už si mě tam nechají 😂
Sem tam mě píchne v podbřišku, ale to asi nic neznamená. Už to chci mít za sebou
@vvercatkoo já už to chci mít za sebou taky,hlavně se nechci dočkat toho jak se každý ptá..tak co už...to musí být na pěst.
@bzubzalka to jo a nebo jak se cítíš, pořád nic? Malé se nechce ven?
Ty kecy už mi opravdu vadí
Ahoj holky, tak dnes jsem byla oficiálně předána do porodnice.. Moje doktorka se ve mě lovila, aby zjistila nález a najednou říká: tak to zkusíme trochu rozjet co vy na to? A já se ptám, jestli už jsem otevřená a ona že tak na půl prstů, že to co dělá, je Hamilton, ale že tomu moc nepomůže, protože se tam nedostane.. To je přístup teda..
@bzubzalka
@vvercatkoo
Také jsem se těch řečí dočkala 😕 a máte pravdu je to už fakt celkem otravné. Mě třeba vadí když někomu telefonuji a ten druhý: já myslela že voláš že se to už narodilo. Copak nemůžu volat jen jako kamarádka co si chce pokecat. 🙂
@elenadavis a kazdym dnem to bude horší ☹

@nenulinecka 😭 Také držím palce 🍀 chjo úplně mě to rozplakalo, když jsem četla o komplikacích tvého Michálka. Moc na tebe myslím a přeji hodně sil. Věř že bude mrňousek brzo v pořádku oni se o něj v Motole dobře postarají. ❤