icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

tereza1989
24. led 2018

@bzubzalka a sex vám pomohl u prvního? Já teda při představě na sex jdu do mdlob,jsem tak strašně nepohyblivá,že si to neumím představit natož aby ten můj hroší stav nastartoval i druhou polovičku😂😇

tereza1989
24. led 2018

@snazilka01 teda to mě mrzí,takovou odpověď jsem nečekala😢🤭jinak mě vodu prorazila až Terezka když ji propíchla hlavičkou, takže tím i porod urychlila jelikož se s tím nmožstvím svezla ven jak po tobogánu,takže na 3zatlačení byla venku a měli co dělat aby ji chytli,prostě si představ konec tobogánu,kde vyletíš ven s tou spoustou vody😋

wendie
24. led 2018

@tereza1989 v poho... Ja se tesila jak manzelovi udelam radost ze si jeste uzije nez porodim a ze trochu pomuzeme malymu ven az prijde cas a ejhle... Mame zakaz :-/

bzubzalka
24. led 2018

@tereza1989 řekla bych, že sex pomohl. Měla jsem ale i stres tak těžko říct.Voda ale praskla asi 1,5hod po sexu. Taky jsem.jak hroch a ani se nedivím, že to ry naše chlapy nepritahuje...
@wendie kolikátý týden jsi, že jsi dostala zakaz?

Pořád musím myslet na Lenku (nenulinecku-snad mám.dobře nick)

nenulinecka
24. led 2018

BOJUJEME V MOTOLE O ZIVOT KVULI.KLESTIM A VEXU MA ZLOMENINY LEBKY A KRVACI DO MOZKU KTERY MU OTYKA. SELHAVAJI LEDVINY A JA TOHO DOKTORA POJEDU MU ROZKOPAT HLAVU CO.UDELAL MALICKEMU HOLKY JA UMRU BOLESTI

nenulinecka
24. led 2018

Nasledky mit bude, bude mit postizeni jen nevi v jakem rozsahu

bzubzalka
24. led 2018

@nenulinecka bože, držte se!🍀 tolik na vás myslím!!! Posílám moc síly! Chtěla bych pomoc,ale....

moxha
24. led 2018

Nenulinecko moc Vám držím pěsti a moc bych Vám přála dobré zprávy.Myslim,že nikdo z nás si nedokáže představit tu obrovskou bolest,vztek a strach,který teď prožíváte se svým manželem...Bolest už nikdy nezmizí,ale časem se stane alespoň maličko snesitelnější.....Mohu vědět kde jste rodila?

vvercatkoo
24. led 2018

@nenulinecka neeee😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Držím pěsti ať vše dobře dopadne, posílám spoustu ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

dixxie
24. led 2018

@nenulinecka to je tak smutné, držíme tu všechny Michálkovi palce, ať následky nejsou vážné, ať se s tím popere a ať to vybojuje!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

bzubzalka
24. led 2018

@moxha myslim, že rodila na Bulovce...

moxha
24. led 2018

@bzubzalka děkuji..

bzubzalka
24. led 2018

@nenulinecka bydlím blízko motola, kdyby jste potřebovali něco přivést nebo já nevím co...dej vědět...

mari90
24. led 2018

@nenulinecka je mi to to tak moc lito, drzte se, preji brouckovi, aby se z toho dostal v Motole mu urcite pomuzou

nenulinecka
24. led 2018

@moxha na bulovce

nenulinecka
24. led 2018

Ja to holky nedam 😢😢😢 manzel nastesti uklidil kolebku dal ji do pokojiku tam nevlezu... nez bude doma. Mam takovy strach 😢😢😢 nejradsi bych tomu z bulovky co mel udelat cisarak jela rozdrtit hlavu taky 😢😢😢

donia
24. led 2018

@nenulinecka vsechny tu na tebe myslime a michalkovi drzime vse co mame. Vic bohuzel udelat nemuzeme.

bzubzalka
24. led 2018

@nenulinecka moc na vás myslíme! Jsi tedy doma? Co říkají dr....nezbývá než čekat?

dixxie
24. led 2018

@nenulinecka je mi to tak moc líto, řekli ti nějakou prognózu?

vvercatkoo
24. led 2018

@nenulinecka moc na vás s manželem myslíme a držíme pěsti. Nemůžeme tomu uvěřit, že se něco takového může stát 😢

nenulinecka
24. led 2018

Rekli, ze ted jen cekat at mu neotece moc mozecek... ve 15 budem.vedet vic

dixxie
24. led 2018

@nenulinecka teď jsem četla nějakou diskuzi na eMimino.cz - Krvácení do mozku po narození a podle toho co píšou maminky to vypadá celkem nadějně, hodně jejich dětí mělo rozsáhlé krvácení a dopadlo to dobře, snad to u vás bude taky tak.

snazilka01
24. led 2018

@tereza1989 no jo..Je to strasny co se deje zenskym, ktery po miminku opravdu touzi.Ale zivot jde dal.Mam je v ramecku z ultr.a zapaluju jim svicky.Tyo tak to jsi mela supeer, takovy porod bych taky chtela.Nebo aspon prasknuti ty vody doma 😊

elenadavis
24. led 2018

@nenulinecka 😭😭😭 to je strašné, nemám slov, co to tam bylo za Dr. proboha 😠. Myslím na vás drž se holka🍀🍀🍀❤❤

bzubzalka
24. led 2018

@elenadavis taky to nechápu...to co mi.běhá v hlavě...taková bezmoc.... Věřím, že v motole pomohou co to půjde. Nám tam taky zachránili Erika...a je bez následků

dominikaromanova
24. led 2018

@nenulinecka, moc na vás myslím, malý je bojovník a vše zvládne. 😘😘❤️❤️❤️❤️❤️
Drz se, držím pěsti ať mate již jen dobre zprávy. 🍀🍀🍀🍀💐

wendie
24. led 2018

@nenulinecka Leni,nejake nove (lepsi) zpravy? Rada bych ti pomohla,kdybych jen vedela jak...

wendie
24. led 2018

@bzubzalka jsem na zacatku 36tt ale mam obrovsky varix na pipi,udelalo se to kolem 20tt jen takova mala kulicka dostala jsem leky,ale neda se s tim nic jineho nez porodit,je to pry jak mimi utlacuje dolni zilu.u predchozich dvou jsem to nemela.. Ted uz je to x-krat vetsi,nepekny pohleda dr se boji,ze by to prasklo..navic to po sexu i pry boli. No,protze rodim potreti chce abych rodila spontanne,ze je to mensi zlo nez CS a ze kdyz budeme setrni,nepraskne to.pri nastupu do nemocnice dostanu neco na predejiti trombozy.a az porodim bude to pry ok... Mam hodne zkuseneho gynekologa,pracuje i u nas v nemocnici,verim mu... Ale po tom,co vse tady ctu se zacinam i ja bat...

bzubzalka
24. led 2018

@wendie tak to chápu, to nemá.smysl pokoušet. Pak se to určitě vstřebá. Já myslím, že po tom co tu čteme se bojíme všichni ještě víc co nás porod čeká....taky řeším zda mi stihnou dát atb, když mám streptokoka, přeci jen to riziko pro malého...

vvercatkoo
24. led 2018

Holky, jak já na @nenulinecka a malého pořád musím myslet.
Psala, že ve tři se dozví víc a já se modlím, ať se dozví jen dobré zprávy

Strana