Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@snazilka01 teda to mě mrzí,takovou odpověď jsem nečekala😢🤭jinak mě vodu prorazila až Terezka když ji propíchla hlavičkou, takže tím i porod urychlila jelikož se s tím nmožstvím svezla ven jak po tobogánu,takže na 3zatlačení byla venku a měli co dělat aby ji chytli,prostě si představ konec tobogánu,kde vyletíš ven s tou spoustou vody😋
@tereza1989 v poho... Ja se tesila jak manzelovi udelam radost ze si jeste uzije nez porodim a ze trochu pomuzeme malymu ven az prijde cas a ejhle... Mame zakaz :-/
@tereza1989 řekla bych, že sex pomohl. Měla jsem ale i stres tak těžko říct.Voda ale praskla asi 1,5hod po sexu. Taky jsem.jak hroch a ani se nedivím, že to ry naše chlapy nepritahuje...
@wendie kolikátý týden jsi, že jsi dostala zakaz?
Pořád musím myslet na Lenku (nenulinecku-snad mám.dobře nick)
BOJUJEME V MOTOLE O ZIVOT KVULI.KLESTIM A VEXU MA ZLOMENINY LEBKY A KRVACI DO MOZKU KTERY MU OTYKA. SELHAVAJI LEDVINY A JA TOHO DOKTORA POJEDU MU ROZKOPAT HLAVU CO.UDELAL MALICKEMU HOLKY JA UMRU BOLESTI
Nasledky mit bude, bude mit postizeni jen nevi v jakem rozsahu
@nenulinecka bože, držte se!🍀 tolik na vás myslím!!! Posílám moc síly! Chtěla bych pomoc,ale....
Nenulinecko moc Vám držím pěsti a moc bych Vám přála dobré zprávy.Myslim,že nikdo z nás si nedokáže představit tu obrovskou bolest,vztek a strach,který teď prožíváte se svým manželem...Bolest už nikdy nezmizí,ale časem se stane alespoň maličko snesitelnější.....Mohu vědět kde jste rodila?
@nenulinecka neeee😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Držím pěsti ať vše dobře dopadne, posílám spoustu ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@nenulinecka to je tak smutné, držíme tu všechny Michálkovi palce, ať následky nejsou vážné, ať se s tím popere a ať to vybojuje!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
@nenulinecka bydlím blízko motola, kdyby jste potřebovali něco přivést nebo já nevím co...dej vědět...
@nenulinecka je mi to to tak moc lito, drzte se, preji brouckovi, aby se z toho dostal v Motole mu urcite pomuzou
@moxha na bulovce
Ja to holky nedam 😢😢😢 manzel nastesti uklidil kolebku dal ji do pokojiku tam nevlezu... nez bude doma. Mam takovy strach 😢😢😢 nejradsi bych tomu z bulovky co mel udelat cisarak jela rozdrtit hlavu taky 😢😢😢
@nenulinecka vsechny tu na tebe myslime a michalkovi drzime vse co mame. Vic bohuzel udelat nemuzeme.
@nenulinecka moc na vás myslíme! Jsi tedy doma? Co říkají dr....nezbývá než čekat?
@nenulinecka je mi to tak moc líto, řekli ti nějakou prognózu?
@nenulinecka moc na vás s manželem myslíme a držíme pěsti. Nemůžeme tomu uvěřit, že se něco takového může stát 😢
Rekli, ze ted jen cekat at mu neotece moc mozecek... ve 15 budem.vedet vic
@nenulinecka teď jsem četla nějakou diskuzi na eMimino.cz - Krvácení do mozku po narození a podle toho co píšou maminky to vypadá celkem nadějně, hodně jejich dětí mělo rozsáhlé krvácení a dopadlo to dobře, snad to u vás bude taky tak.
@tereza1989 no jo..Je to strasny co se deje zenskym, ktery po miminku opravdu touzi.Ale zivot jde dal.Mam je v ramecku z ultr.a zapaluju jim svicky.Tyo tak to jsi mela supeer, takovy porod bych taky chtela.Nebo aspon prasknuti ty vody doma 😊
@nenulinecka 😭😭😭 to je strašné, nemám slov, co to tam bylo za Dr. proboha 😠. Myslím na vás drž se holka🍀🍀🍀❤❤
@elenadavis taky to nechápu...to co mi.běhá v hlavě...taková bezmoc.... Věřím, že v motole pomohou co to půjde. Nám tam taky zachránili Erika...a je bez následků
@nenulinecka, moc na vás myslím, malý je bojovník a vše zvládne. 😘😘❤️❤️❤️❤️❤️
Drz se, držím pěsti ať mate již jen dobre zprávy. 🍀🍀🍀🍀💐
@nenulinecka Leni,nejake nove (lepsi) zpravy? Rada bych ti pomohla,kdybych jen vedela jak...
@bzubzalka jsem na zacatku 36tt ale mam obrovsky varix na pipi,udelalo se to kolem 20tt jen takova mala kulicka dostala jsem leky,ale neda se s tim nic jineho nez porodit,je to pry jak mimi utlacuje dolni zilu.u predchozich dvou jsem to nemela.. Ted uz je to x-krat vetsi,nepekny pohleda dr se boji,ze by to prasklo..navic to po sexu i pry boli. No,protze rodim potreti chce abych rodila spontanne,ze je to mensi zlo nez CS a ze kdyz budeme setrni,nepraskne to.pri nastupu do nemocnice dostanu neco na predejiti trombozy.a az porodim bude to pry ok... Mam hodne zkuseneho gynekologa,pracuje i u nas v nemocnici,verim mu... Ale po tom,co vse tady ctu se zacinam i ja bat...
Holky, jak já na @nenulinecka a malého pořád musím myslet.
Psala, že ve tři se dozví víc a já se modlím, ať se dozví jen dobré zprávy

@bzubzalka a sex vám pomohl u prvního? Já teda při představě na sex jdu do mdlob,jsem tak strašně nepohyblivá,že si to neumím představit natož aby ten můj hroší stav nastartoval i druhou polovičku😂😇