Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
tak ja vam holky zítra nastupuju do nemocnice a v pátek v 8 rano jsme na svete jako na koni :D
@nenulinecka na tebe tolik myslím a tolik si přeju aby jsi napsala neco veselejšího
@vvercatkoo taky na ně stále myslím a doufám, že to bude pozitivní...
@danielle94 mě to občas taky bolí, mám ho spíš pod žebry a když se natahuje tak mi kolikrát vyhrknou až slzy, taky jsem menší 164cm. Mně určitě nic vyvolat nebudou, zatím vše ok, a jsem 37tt, tak bych je asi musela uplatit 😀
@nenulinecka budeš tam moc spát? Bobisek krásný! Víc zatím neřekli,vid?
@nenulinecka a tam není možnost zustat u miminka pořád? nekde to mají.. každopádne se drž to musíte zvládnout
@nenulinecka spát asi nemůžeš, když píšeš návštěvy mi.došlo ☹
@nenulinecka bobek malý, musíte být oba silní ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Jj, spat budu moci az bude dychat sam bez pristrojiku. Holky, jdu si dat sprchu, a odpocivat roztahnout nohy vetrat ty stehy a zkouset mlicko hlavne at mu mam co dovezt. Dekuji vsrm
@nenulinecka držte se! A budeme rádi za každou zprávu...
@nenulinecka, drz se, odpocivej a naber silu, noc na vás myslim. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@nenulinecka ❤🍀
@klaraslavickova hodně štěstí 😉
@nenulinecka vůbec nemám slova, vše tu zaznělo. Po přečtení té zprávy z krvácením do mozku,lebkou atd. mi jen spadla brada a prolítla mnou bezmoc jakou teď musíte cítit. Moc držím malému pěsti,vám přeji silné nervy,musejí být naplé jak struna, a ať jsou zprávy jen lepší a lepší
Holky, už ať je ráno, chytl mě zub, ale brutálně ( je to mrtvý zub bez kořínků), co mám dělat? Ráno jedu do porodnice na kontrolu do Kroměříže a zubaře mám ve Zlíně. 😫 Do toho mě začíná bolet břicho jak na ms a takový ten tlak, že se rozjede
Že zubařů mám panickou hrůzu, takže jsem opravdu zvědavá, jestli i u mě bude platit " radši rodit, než bolest zubů"
@vvercatkoo tak co zub,potad bolí? A co porod?nechali si tě po kontrole tam?
Jinak holky na to,ze jsme únorovky,docela dost z vás to má za sebou, zatím podle aktivních členů skoro čtvrtina určitě.
@tereza1989 pořád bolí, ale už né tolik jak v noci. Teď čekám až na mě příjde řada na ozvy. Dnes je tady taká nepříjemná, kterou jsem tu ještě neviděla
Jinak já mám termín v sobotu
@nenulinecka jako co to za hovado ten doktor????Oni vedi, ze Misak bude vetsi a nevemou te cisarem?!Jeste kdyz jsi rodila 38h a ani tak ti ho neudelaji.Co je to do prdele za doktora???!!! A 25 stehu? Byl to vubec doktor? No ja jsem nastvana!!!!!! To snad neni ani l zny tenhle pristup.Tohle by se vubec nestalo, kdyby tam byl nekdo normalni!!!! To bych dala k soudu okamzite!!! Omlouvam se, ze jsem takhle sprosta, ale uplne vim jaky je ztratit miminka a to ani nezili...Je mi hrozne...Myslim na vas co to jde, az me z toho rozzlobeni rozbolelo bricho.Drzim pesti...Drz se Lenicko 😢😢😢
Taky vas boli sex?V pondeli mi odesla hl.zatka a chtela bych to zkusit popohnat tim sexem.Jelikoz spolu nespime uz asi 2 mesice jak mi to je nepříjemný, tak by to mohlo neco udelat co myslite?Ikdyz taky nemusi, jasne...2.2. jdu jinak na vyvolani.Bricho me boli porad, ale to taky nic neznamena.Vim ze mam jeste 8 dni, ale tak to uz klido muze prijit.,Vubec bych se nezlobila.Me vyvolani hrozne bolelo a rodila jsem 26h
@snazilka01 ccítím to úplně stejně,...taky bych to řešila soudně, ale věřím, že teď mají úplně jiné starosti...a soud by jim teď starostí neubere.
Taky nesexujeme, takže neporadim. Přes bolest bych nešla...co zkusit jen mazleni, ale ty abys šla až do konce. Vyvrcholení zpusobuje kontrakce dělohy.
@snazilka01 mě bolí pipina a na sex myslím pořád, ale nějak to nejde😂
@vvercatkoo já mám taky chuť na sex...ale jsem i hrozně líná
Tak holky, dnes jsem 39+5, kontrola - nic se neděje a ani nechystá. Další ozvy v pondělí, ve čtvrtek zátěžový test a pokud nic tak v pátek 2.2. vyvolání. Odhadovaná váha 3300g. Jsem zavřená a malá tlačí na otvor. Toť vše
@vvercatkoo co to je zátěžový test?
Mně malý taky naléhá, teď do zprávy mi napsala- Ms promekkle hrdlo 3cm,pro prost částečně volné,branka uzavřená,hlava naléhá na vchod. Ale pořádně tomu nerozumim...
@bzubzalka zprávu máš podobnou jako já až na ty 3cm😀, zátěžový test je něco jak ty ozvy, prý nějaké brnění a mám si sebou vzít už tašku. Pokud test dopadne dobře, tak druhý den na vyvolání
@bzubzalka já mám tu těhu cukrovku, tak mě dýl jak týden nechce nechat přenášet
@vvercatkoo akorát ja jsem.o 3týdny méně, ale už bych to brala. Já dám zátěžovy test v sobotu, jedeme ke tchýni-hod cesta tam a hod zpět😂

Holky potrebuju poradit. Jsem z toho zoufala. Mam silene bolesti hlavne k veceru nad pupikem. Dr rikala ze to muze byt j toho ze mam male bricho a hodne se mi napina. Ale uz brecim bolesti. Nemuzu se toho bricha ani dotknout a mam dojem jak kdyz tam mam modriny a napichane jehlicky. Setkala jste se s tim nektera?? Zkusim se zeptat at uz mi to vyvolaj nebo uz to nedam! Nemuzu vubec fungovat