icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

calwena
25. led 2018

@nenulinecka Je mi strašně líto, čím si musíte procházet. Moc držím Michálkovi palce a tobě a manželovi přeji hodně síly. Věřím, že regenerační schopnost u dětí je obrovská a že se nakonec vše v dobré obrátí. Myslíme všechny na vás.

@vvevercatkoo Pokud zub stále bolí, zkus potírat hřebíčkovým olejem, anebo rovnou rozkousni hřebíček. Je to babská rada, ale prý zabírá. Zkus vygooglit.

vvercatkoo
25. led 2018

@calwena doktorka říkala, že vyřešit, zajít k zubaři. Jinak je to mrtvý zub co mě bolí. Teď je to lepší, ale nemůžu se dovolat zubaři

vvercatkoo
25. led 2018

Tak jsem volala zubaři, jsem ještě teď v šoku, co mi řekla.
Já ji říkala, že mě začal v noci bolet zub a že doktorka dnes v porodnici říkala vyřešit, co nejdřív. Tak ji říkám, že můžu každým dnem rodit. A ona se mě zepta, který zub mě bolí a že se musí domluvit se sestřičkou, že si mám zavolat zítra. By mě zajímalo, s kým jsem mluvila. Ještě jsem se jí měla zeptat, jestli radši nemám jet na pohotovost

bzubzalka
25. led 2018

@vvercatkoo to je přístup na pěst,fakt ☹ hlavně, že když k zubaři člověk vleze tak hned platí....

vvercatkoo
25. led 2018

No moje nervy, začíná pěkně bolet😭

bzubzalka
25. led 2018

@vvercatkoo jed na pohotovost...sice asi zub vytrhnou, ale..držím palce

danielle94
25. led 2018

@vvercatkoo co znamena zatezovy test ve ctvrtek? Kdy doktori vyvolavaji? Mam ofiko termin 6.2.a kdy se vetsinou rozhodnou vyvolat?

evelin1251
25. led 2018

@vvercatkoo Jestli je bolest zubu nesnesitelná, asi bych taky jela na pohotovost. Kór jestli máš "zubařku" 😖 někde daleko. Stejně ti ho asi vytrhnou, tak jako tak.
Já jsem řešila tento týden nateklé dásně, nahoře i dole na 1. zubech mi otekly nehorázně dásně (až se mi mezi jedničkama nahoře začala dělat mezírka), a děsně to bolelo, tak jsem šla ke svému zubaři bez objednání, jen mi to prostřík a doporučil gel, no platila jsem 200,- + za gel 200,- hrůůza.

@danielle94 Stále tě bolí bříško? Jako ho mám taky napnutý, a myslim si, že snad praskne. Hlavně kolem pupíku, je mi to nepříjemný na dotek.
Asi záleží na okolnostech a zdrav. stavu, tvého i miminka. U nás v porodnici, vyvolávají v 41+2, když nemáš komplikace.

Řešilo se tu, kdo jestě nemám mimi na světě 😍 Já jsem taky v očekávání TP mám 28.1.v neděli.
Mrňouse zkoušíme vyhánět sexíkem, přítel to vzal jako povinnost. Je to docela fajn 😇 Ale když se podívá do zrcadla, připadám si jako gorila 😀 těhotná gorila, záda, pupek i tu prdel a 3tou bradu 🤰 .

evelin1251
25. led 2018

Holčiny, jestli tu zbyla některá, co cvičila s balonkem.... jak jste na tom?? Po delší době a dlouhém přemlouvání jsem dnes cvičila a asi jsem díky maliníku víc rozvolněná, tak se mi povedlo 25cm 🙂 Předtim jsem skončila na 22-23cm a pokaždý s kapkama krve, dostala jsem strach, že se s pitomým balonkem natrhnu, a sekla jsem s tim, smířená s nástřihem, a Vašek do mě furt hučel, že jsem zbytečně vyhodila tolik peněž...a teď mám docela radost. 😎

bzubzalka
25. led 2018

@evelin1251 si pobavila s gorilou 😂

garalela
25. led 2018

@evelin1251 ahoj, já se snažím nesnažím, ale je mi úplně trapné to tady řešit vedle toho, co prožívá nenulinečka.
cvičila jsem třikrát. hned napoprvé se mi podařilo 21cm, druhý den jsme si všimla těch cucků, co jsem možná špatně vyhodnotila jako kvasinky, takže jsem přestala a nasadila si léčbu, teď jsem po kontrole v porodnici a jelikžo jim ty moje cucíky nepřišly nenormální, hned jsem zkusila cvičit a udělala jen 21cm, rozhodně se nechci přemáhat a sama doma se natrhávat, z těch zatím tří cvičení vnímám přínos v tom, že jsem min. zjistila, že v leže nevytlačím nic a ve stoje to jde samo.

snazilka01
25. led 2018

@bzubzalka to ano, soud nic nevrati, ale aspoň se to nemusi stavat pak dalsim u toho stejneho "doktora".Tohle by mu nemelo jen tak projit.Verim, ze kdyby sla Lenka cisarem, ze by se nic takoveho nestalo a ro nemusim byt doktor.Ach jooo 😢😢 Jinak na sex myslim taky porad, ale boli noo..Tesim se az bude po sestinedeli to bude roooodeo 😂🙈

garalela
25. led 2018

@vvercatkoo určitě zajeď urgentně, lepší vyřešit nyní než abys to musela řešit s novorozeným miminkem

snazilka01
25. led 2018

@vvercatkoo tak to mas vyvolavaci termin jako ja 2.2., taky jsemzvedava jestli porodim dodo ty doby.Zitra jdu na posledni ko, tak uvidiiime no, v pondeli odesla hl.zatka.Ikdyz to nic moc znamenat nemusi, ale aspon neco se deje.Uz chci kontrakcee a boleeest.

danielle94
25. led 2018

@evelin1251 stale boli:/ uz to kolikrat nemuzu vydrzet. Vzdy to zacne kolem te 3hodiny a trva az do vecera. Pritel mi ted zacal promazavat a masirovat brisko a trosku to uvolnuje. Ale je tak hrozny ze clovek chce neco delat a telo mu to nedovoli. Bolest pupiku je vzdycky neskutecna. A ted jsem zacala jeste zvracet k veceru. Nejak se mi vzdy jidlo vraci a krkam tak ze si jakoby ublinknu tak to vsechno musi vzdy ven:/ uz aby mala byla na svete. Mam dojem ze ty posledni tydny a dny jsou nekoncici!!!!

Jinak holky co mate taky bolesti at uz s cimkoliv drzim pesti at to prejde!! Brzo to bude za nama a pak uz snad chvilku klid..

nenulinecka
25. led 2018

nenulineckaAUTORPry mu to sundaj ten dychaci az se bude citit lip... strasne hezky se o nej staraji. Jo a otoky mozecku se nezvetsuji. Ani ta krev, a ma hlad basti vic a vic. Zitra vysledky eeg a zitra magneticka rezonance. Ta mela byt v utery tak jsem rada, ze delaji veci rychleji nez rikali.A chlapi si na to dali pest. Zitra nam drzte pesticky. Je to to nejvic nejdulezitejsi. Vsem moc dekuji, holky, za podporu. Me je hrozne. Jak fyzicky tak psychicky. Nohy opuchly, dvacet pet stehu, zaparena, uz skoro nevidim, ale tohle je to, co neresim. Ale tempo sileny. Dekuju Vam vsem !!! 💗💗💗🍀🍀🍀

nenulinecka
25. led 2018
kuliseks
25. led 2018

@evelin1251 bud v klidu, ja pri obou tehu nenacvicila vic jak 22cm a jsem bez poraneni a nastrihu uz podruhe.. ma to smysl i tak

wendie
25. led 2018

@nenulinecka moc na vas myslim,i kdyz nepisu porad... Posilam sily a energii co mi jeste zbyva...

klaraslavickova
25. led 2018

Tak holky moje ráno v 8:00 jdeme na sal prej kolem 8:10 bude na světě.. no nervozita obrovská ale snad i díly nohu za tu sekci protože já už sem z tohohle těhotenství vážně kaput.. pak už jen zahojit to bricho a ńbude svatej pokoj a drobecek s nama

dominikaromanova
25. led 2018

@nenulinecka, myslím na vás stále, budu zítra držet pěsti, aby všechny výsledky byly dobre. Je moc dobre, ze Michálek papá čím dal víc. Vím, ze to pro Tebe musí být strašne, ale jsi velice silná a zvládas to bajecne. 🍀🍀🍀🍀❤️❤️❤️❤️🌺

bzubzalka
25. led 2018

@nenulinecka také na vás stále myslím! Zatím to vše zní pozitivně-to že má hlad je určitě dobré znamení!
Jak, ze si chlapi dali pěst? Asi jsem blbá...
@klaraslavickova držím zítra palce

Holky, po 18hod mi volala mamka umřel mi děda. Byl dlouho nemocný, tak se to "čekalo" Vůbec nevím zda jít s bříškem na pohřeb. Chci se s ním rozloučit,ale....termín mám 12.2.pohřeb bude asi příští týden...

dominikaromanova
25. led 2018

@bzubzalka, to je mi moc líto. Záleží zda se na ten pohřeb citis.

mari90
25. led 2018

@klaraslavickova tak pak napis jake to bylo, take me to ceka

evelin1251
25. led 2018

@nenulinecka Všichni tady na vás myslíme ❤❤ Na zítra budeme držet pěsti a přát štěstí 🍀 . Že má Michálek hlad a baští víc a víc, je super, určitě je to dobré znamení. A ty jsi skvělá a silná 🌷 Musí to být pro tebe i manžela náročný, ale věřte, že bude líp 🍀

akcejn
25. led 2018

@nenulinecka drzim palce zitra

dixxie
25. led 2018

@bzubzalka co třeba jít jen na chvíli, stoupnout si dozadu, všichni částečnou účast pochopí a pak si naplánovat něco příjemného. Nebo nejít na pohřeb a místo toho se pak sama jít rozloučit k hrobu nebo urně a zapálit svíčku?

evelin1251
25. led 2018

@klaraslavickova 🍀🍀🍀 Ať ti vše dobře dopadne ä mimi máš brzy u sebe.

dixxie
25. led 2018

@klaraslavickova tak to bude asi bezesna noc 🙂, hodně štěstí!

klaraslavickova
25. led 2018

@dixxie no jako ušní ale myslím ze mě to v noci vzbudí ty nervy už sem takhle spis nespala než spala na dnesek

Strana