Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Kočky, @donia @bayt @barushe_27 jak se daří vám 😘 ?
@nenulinecka vypadá to dobře pokud má chuť k jídlu tak bojuje a doplňuje zasoby, nejsem odborník ale vím že lidský mozek má v tomto "věku" obrovskou schopnost sebeobnovy protože s porodními zraněními trochu tělo počítá a má myslím velkou šanci být ok podle té diskuze co jsem četla včera. Moc vám držím palce ať je Michálek bez následků a spousta následků se dá spravit během vývoje například Vojtovkou apod.
@evelin1251 Ano já. Zatím z 20 cm na 25 cm, ale: ptala jsem se doktora prý to podle něj nemá efekt. Já osobně taky pochybuju protože to že zvětšujeme balónek je dáno i změnami v hormonální činnosti v 9. měsíci kdy se hráz sama uvolňuje. To cvičení může mít opravdu malý efekt. Ja to dělám proto abych měla pocit že jsem udělala maximum. Možná je to ale jen něco jako placebo. Ale třeba jestli se dopravují k 30 cm možná půjdu k porodu s pocitem že nebudu potrhaná. Jaké máš dojmy ty?
@dominikaromanova
@dixxie pohřeb bude 160km od nás, takže i cesta atd. Bude to případně celý náročný...chtěla bych se s ním rozloučit, ale obávám se toho všeho-cesta atd.
@dixxie Dojmy mám stejné jako ty. Koupila jsem si ho s tím, že mi to pomůže spíš psychycky 😉 než fyzicky. A určitě přibývající cm na balonku má vliv uvolňování svalů atd...
@bzubzalka upřímnou soustrast 😢 záleží pouze na tobě jestli se budeš na to cítit.
Já během těhotenství absolvovala dva pohřby, první hned na začátku, to jsem byla po Ivf a všichni mi říkali, ať nejezdím ( byl to náš už 10pokus), ale já musela jet a ten druhý v říjnu před svatbou.
@nenulinecka malý je šikula a když má chuť papat, tak má chuť i do života, zvládne to a nakonec to vše dobře dopadne 😉
Tak zub přestal bolet, uvařila jsem si odvar z hřebíčku, dala Paralen a ráno pojedu k zubaři. Pohotovost funguje až v Olomouci, což je trochu z ruky. Tak jsem ráda, že nebolí
@bzubzalka je mi lito,co te ted potkalo.cesta je daleka a urcite to chce zvazit celou situaci.bides ve stresu, prestoze jsi s tim,ze deda odejde tak nejak pocitala.. Kdyz byly Jirikovi 2mesice,potkala nas v rodine velice smutna zalezitost.vsichni me strasili,ze prijdu o mleko atd... Na pohreb jsem nesla,v duchu se omlouvala... Presne v hodinu pohrbu jsem zapalila svicku, a v ten moment se mi rozdrncel telefon - omyl a svicka zhasla... Jsem v tomhle mozna krapet duchovni,ale verim,ze pokud se s nami nebo my nestihli/nemohli rozloucit,ze oni jeste prijdou.treba do snu.nebo nam daji znameni.myslim,ze samotny pohreb neni nejdulezitejsim aktem za vsech okolnosti... A s rozloucenim ve snu mam uz vice "zkusenosti" nebo jak to nazvat... Tak uvidis,musis to vyhodnotit hlav e ze sveho pohledu...
@danielle94 nevím, ale prý mi dají pásy a bude tam něco vyhřívat a mám si sebou už vzít i tašku. Jinak vyvolávat budou v pátek 2.2. já mám termín teď v sobotu a kvůli těhu cukrovce mě nechá max týden přenášet.
Takže doufám, že to zvládneme dřív
@vvercatkoo to mě mrzí, ze jsi takto zkusila...
@wendie když se narodil Erik tak v jeho 5m zemřel druhý děda, mel rakovinu a taky jsme věděli, že odejde. Přišel ve snu, vzbudila jsem se a věděla jsem, že umřel...Na jeho pohřeb jsem jela,ale to už byl Erik na světě..o mléko jsem do týdne přišla. Teď se bojím cesty, nechci rodit jinde, už jen proto, že mám zjisteneho streptokoka a od rodičů do motola to je přes 2hod.Rozloučit se,ale chci...počkám, kdy bude pohřeb..a rozhodneme se...
@evelin1251 tak jsem ted zkousela balonek po sexu a musim rict ze to je o hodne lepsi zazitek, dole je to krasne provlhcene a jde o hodne lepe ven. Pri porodu to je urcite taky takto hezky nastavene takze myslim ze pokud nacvicime aspon tech 30 cm tak se snad nemusime bat velkeho natrzeni🙂.
@klaraslavickova, velká gratulace, je nádherný. 🌺🌺🌺 Jak se citis? 🍀🍀
Gratuluju! Krasnej, hodne stesti do zivota! A jak jsi v noci spala?
No to je krasny buclik 🙂 mic gratuluji a hlavne zdravicko!
@klaraslavickova krásný puclík! Mic gratuluji a ať je jen zdravý!
@dominikaromanova
@dixxie holky teď mě začíná přicházet tělo k sobě no nic moc povolila to ale zatím jeďte nemohl si asi řeknu o nějaký léky..
V noci sem spala tak chvilkama nervy pracovaly
@vvercatkoo co zub?
@klaraslavickova juuu, moc gratuluji a přeji hoooodně zdravíčka 😘
@bzubzalka zub nebolí, ale cítím. Už jedu k zubaři. Volali, že mám, co nejdřív dojet
@vvercatkoo tak ať je co nejmíň bolesti
@klaraslavickova Moc gratuluji, chlapeček je rozkošný hodně zdravíčka přeji.😉🍀

@bzubzalka To s dědou mě mrzí 🌹 Určitě bych se neohlížela na příbuzný, jestli se to hodí nebo ne. Jak tu psaly holky, uvidíš jak se budeš cítit...