Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@wendie jojo, Koucký je realista a sympaťák a umí uklidnit. On je takovým tím zastáncem toho, že ve skutečnosti se toho ví málo, co čemu škodí v těhotenství, do miminek se nevidí a nejsou studie, opírá se tedy o známá fakta medicíny a je znalý těch fakt. Takže pro nás to znamená, že co se týče třeba medikace v těhotenství, je to vždy otázka menšího zla a musí být podána jenom když je to opravdu potřeba. Nechápu třeba maminky, co si dávají paralen už při 37,3 a podobně, to je úplně zbytečné.
@snazilka01 drzim palce at to jde dobre 🙂
@snazilka01, přeji hodně štěstí, ať jde vše rychle a hladce. 🍀🍀🍀🍀🍀
@snazilka01 myslim na tebe..
@dixxie uplne s tebou souhlasim s tim paralenem... Jsem radeji pro vylezeni,caj a bylinky... Chapu,ze nekdy uz proste nelze jinudy,ale sama bych si paralen vzala v tehu nad 38, v normal stavu i nad 38,5... Zase kazdy zna sve telo a musi vedet kde je ta spravna hranice. I u kluku mam nastaveno brufen/paralen az pri 38,5 a klidne i nahradit zabalem nebo vlaznou koupeli... Zase zalezi i na stavu,ale vetsinou takhle.. Zato tchyne je schopna jim ho pri 37 narvat protoze preventivne... Aby se jim to nerozjelo..kdyz to udelala poprve byla jsem rozpalena vztekem.. Naposled zase vymyslela,ze kdyby mel teplotu,ze nic nema,tak ue by mu dala ctvrtku dospeleho brufenu! Boze kdyz jsem to slysela... Jeste ze na to nedoslo.jako vazim si pomoci,ale mela by respektovat ma nebo manzelova rozhodnuti kdyz jde o zdravi /do jidla a pripadne "vychovy" kdyz jsou nekdy u ni nekecam.. I kdyz se mi neco treba nelibi,je to jeji vec,kdyz tam ja nejsem... Ale co se tyka zdravi,to mi vadi...
@elenadavis je jí u tebe dobře...ja dnes pekla, vysavala a malý si taky lebedi v břichu pořád dost nahoře ☹
@snazilka01 Goodbye bříško, hello Victoria!
@akcejn
@dominikaromanova
@wendie moc dekuji holky.Zavedena prvni tableta, ted 30min lezet a pak na monitor.Snad to pujde dobre.Ja ji tak milujuu 💕🙈
@wendie no tak to teda zírám! To třeba moje mamka má teď u sebe synka, který měl 39,5 a každou dávku paralenu se mnou konzultuje, dáváme když je to cca. nad 38,7, protože on celkem ty teploty dobře snáší.... to bych teda tchýni zakázala. Přímo na rovinu bych řekla že ho má léčit tak a tak v takové a takové situaci a přes moje rozhodnutí by nejel vlak. Ty jsi rodič a její jednání je teda pěkná drzost, že se ani nezeptá. Dávat paralen preventivně je blbost, naopak tělu prospěje se vypořádávat s nemocí teplotou samo. Já teď v sobotu měla 38 naměřeno digitálem, tak jsem si nejdřív dala jen půlku paralenu, bohužel půlka na sražení nestačila, pak jsem si v další etapě dala další půlku a na noc, když to neklesalo pod 38 tak jsem si pro jistotu vzala celej, protože jsem se bála, jestli digitál neměří o půl stupně jinak než rtuťák a všude píšou že pro miminko je nad 38 nebezpečné. Naštěstí pak už to jen oscilovalo kolem 37,8, tak už jsem to nechala být a teď už naštěstí teploty nemám. Je to ale někdy těžké se rozhodnout zda si ten lék vzít nebo ne...
@snazilka01 hodně štěstí 😉🍀
@dixxie
@wendie moje rodiče i tchýně třeba úplně odmítají při teplotách hlídat. Loni v létě měl Erik cca 38u tchýně a ta hned volala,ať pro něj přijedeme. Oboje se boji...Je to občas komplikace, ale já jsem ráda, že to řeknou. Jinak můj manžel je na léky hrozný, tomu není dobře, teplotu nemá a už do sebe cpe ty horké čaje-paralenoveho typu. Vždy nadávám,ale.. Nejraději by dělal i u syna, ale to mu nedovolím. Taky dávám léky až nad 38.
@elenadavis dekuji 😊
Tak mam zavedenou prvni tabletu a zacinam citit, ze deloha pracuje.Jsem teda zvedava 😂😊
@snazilka01 myslím na tebe😍
Ahoj holky, užíváte před porodem nějaká homeopatika?
Tak mam bolesti jako prase a k tomu tlak na konecnik.Ale otevrena porad stejne.Dalsi tabletu mi pry zavedou az rano.Tak jsem zvedava jestli jeste v noci porodim.Aaaau
@snazilka01 pevne nervy a at je malinka co nejdrive s vami. Soucitim s tebou, porad mam ty bolesti v zive pameti, snad se.brzy otevres.
@snazilka01 moc na tebe myslím! Mně pomohlo chodit a klečet...
@barushe_27
@bzubzalka tyo to je psycho..Nechci epidural.To bude noc...
@snazilka01 myslim na tebe!
@snazilka01 třeba bude do večera venku...zkus se soustředit na maličkou, dát teplou sprchu a chodit. Hlavně nelezet...
@snazilka01 juchůůů, blíží se to, sice je to hrozná bolest, ale ta sladká odměna na konci stojí za to!!!! hodně sil, myslíme na vás!!!!😍😍😍
@snazilka01 já jsem taky u prvního porodu nechtěla epidurál, ale teď jsem na vážkách, protože spoustě lidem pomohl a moje porodní asistentky říkají, že nebrání v tlačení, naopak uvolňuje porodní cesty tak nevím, jak to ve skutečnosti je...
@deniskaaap ano, arnica montana a actea racemosa. obojí 15ch, 5 kuliček denně. Mělo by to být na přípravu porodních cest.
@snazilka01 držím pěsti
Jsem trochu poklidila a začalo mě bolet v boku jako při běhání
Se mi.líbí jak tady řešíme každé píchnutí 😂 jak to chceme.mít už všechny za sebou

Asi miminka čekají na správnou konstalaci hvězd😀