Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@vvercatkoo stále na tebe myslím, snad to máš už za sebou a vyspavas!🍀
@bzubzalka ty jo koukam ze to nemas uplne lehke. Je tezky byt zenou. V tomhle jedinem nejsem rada ze cekam holcicku. Taky to nebude mit lehke. Ale mas muj obdiv ze to hezky zvladas. Jeste ted s briskem🙂
@danielle94 děkuju...syn je zatím dost mamanek, tak uvidíme zda se trhne a kdy 🙂
@bzubzalka @danielle94 at pes nebo rostak,myslim,ze v tomhle obdobi uz toho mame vsechny plne zuby...na me zacala dolehat unava po tech nemocech,kluci se dali po 4tydnech do kupy a zase se blizi chripky... U nas v nemocnici je ode dneska zakaz navstev.. Tak jsem zvedava jestli me to mine nebo ne...
Tak i já jsem se konečně dočkala. Bylo to neskutečné, bolesti od pěti večera včera, takže jsem ani nespala a cca co pět minut. K mé smůle otevřená jen na jeden prst. Až ráno při vizitě na čtyři, ale bolesti neskutečné. V noci jsem byla i tři hodiny ve vaně, trochu to ulevilo, dostala jsem injekce ať se prospim, nepomohli, čípky, nepomohli, rajský plyn, zbytečně vyhozené peníze. Totálně vyřízena. Poblula jsem se brutálně a i pokadila. Hrůza, ale nakonec se 12:26 naše Maribellka narodila 48cm a 3,53kg. Mám 4vnejsi stehy. Vnitřní nevím, prý se nepočítají. Bolesti v klidu, normálně chodím na WC, jen poboliva břicho. Malou u sebe nemám, musím se prospat. Jsem kaput
@vvercatkoo je krásná! Ale teda dala zabrat-asi to bude osobnost😉 pořádně se vyspi.
@wendie máš pravdu, já myslím, že už všechny odpocitavame...
@vvercatkoo krasna... Bylo to narocne ale uz to mas za sebou 😉 gratuluji.odpocin si a naber sily 🙂
@vvercatkoo moc gratulujeme!! Mala je nadherna! Zavidime ze uz to mas za sebou. Uzivej si male. Ted uz te zadna bolest neceka❤️Odpocivej
@vvercatkoo moc gratuluji hodně štěstì 😉🍀
Kdopak tady jeste vlastne ceka na miminko a kolik vam zbyva?
@wendie cca 3tydny (ale vidim to tak na 1-2tydny)
@bzubzalka
@danielle94
@dixxie
A jeste nekdo?
@wendie Ja mam v utery TP, ale neviim no. Obavam se ze budu prenaset😀 I kdyz musim rict ze dneska je to dost zvlastni. Treba prekvapi.
@vvercatkoo moc krasna Maribellka, velka gratulace a zdravi a lasku a stesti do zivota malicke. Diky ze jai napsala i detaily z porodu, aspon vim, ze se taky muzu "uvolnit" ze jsou zvykli na vsechno 🙂. Tak super ze ro mas za sebou 🙂.
Mne zbyva do terminu 10 dni. Zatim se hrabu z nemoci, od patku do stredy jsem lezela, ted bojuju s drazdivym kaslem a jeste mam rymu ale doufam ze to uz zvladnu ze sebe dostat. Holky taky kdyz vidite zdejsi urodu miminek, zacinate citit, ze jste na kajaku a jedete po stojate vode ale uz vas to vtahuje k perejim uz jsou slyset a i videt a uz se jim neda vyhnout? Vsechna nase miminka uz se chystaji ven, tik tak tik tak tik tak, jsme casovane bomby 😀
@wendie TP 12.2.a myslím, že budu přenášet. Mám pocit, že to mám v hlavě blokle...starost, kam dáme Erika, teď ty hemeroidy...
@dixxie na kašel mi pomohl Stop kašel sirup, může se i teď,měla jsem hnusný kašel v prosinci.
Šla jsem spát po 21hod a po 3mě vzbudil syn, že má blbý sen a já teď cumim do stropu... 😕
Holky děkuji moc
Tak je nas tu jeste dost... Zacinam se bat,pak prijde vlna klidu,ze to preci neni tak strasny,jen "to" vytlacit...
@bzubzalka mam pocit ze jsi v mojim tele,nespavost (vcera sem cucela ja od 3-7.30),hemiky... Preju ti at se to rychle zlepsi a at v te akutni fazi hem opravdu nerodis.to je fakt maso (uz se smiruju s dalsima po porodu,jedna z nejvetsich hruz).
@dixxie pod Dr.Weisse a jeho stopkasel a dalsi produkty se podepisu taky.mocmi pomohly kdyz jsme odpadli v prosinci.. A inhalace Vincentky.jestli nemas inhalator tak do varu vincentku v hrnci a inhalovat pod rucnikem 15min 3-4x denne... Moc drzim pesti at je lip.
@wendie já ještě čekám, termín zítra a nic se neděje...
Holky, nevíte, co je s @nenulinecka? Moc na ně myslím ...
Ahoj holky, bohuzel doma jeste nejsme a dlouho nebudeme. Hrozne moc me boli to, ze prvni mesic Michalkova zivota travi v nemocnici. Manzel uz musel do prace s autem, tak za mrnouskem jezdim zdlouhavym metrem, s prestupama, se zanetem moc. trubice, zanetem nastrihu, kazdy den u nej sedim celych sest hodin, tulim, krmime pres dudlicek, jeste ma vyvod zz mocacku, ale lepsi se to. Uz mu ho kryjou dvakrat denne a uci se curat pytlickem. Po mem odstrikavanem mlicku pribira to, co zhubnul. Ted ma uz 4170. Proste fofr, rano se snazim uklizet, je to sileny cekat doma na navstevu, odstrikavat co nejcasteji, pak jedu, vracim se kolem.19, zase mlicko, najist, sprcha, dat vedet rodine, lecit zanet alespon vecer. ( jinak.mam antibiotika) ale celkem na prd, jak tam sedim, tak se mi to zaparuje, ale malej je pro me nejvic., pak zase mlicko, v 22 volam motol, co dela Misko, pak spat, 2x noci vstat na mlicko a porad dokola... dekuji ze na nas myslite . jet domu s malickym je ve hvezdach a ja budu ta nejstastnejsi mamka na svete az ten den prijde. Az mu ucpou mocacek, budem spolu na pokoji tak pocitam do deseti dnu.
@nenulinecka moc mě mrzí, co prožíváte a posílám mnoho sil k brzkému uzdravení. 😘

@danielle94 moc líná být nemohu, máme doma 7letého divocha, takže.příprava do školy atd. Manžel chodí z práce cca17-18hod, do toho 5x v týdnu běhá, takže je většina věci na mně....
Taky bych.si přála,aby se něco začalo dít...