icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

bzubzalka
3. únor 2018

@nenulinecka mrzí mě, že to je tak náročné 😕 Věřím že vám to vše vrátí jak poroste a bude vám dělat samou radost. Mohu se zeptat jak dopadli výsledky eeg a magnetické?
Malý je už kus chlapa - přes 4kg...krásné, že přibírá...ty se drž a ať brzy zaberou atb.

nenulinecka
3. únor 2018

Eeg mozkove komurky a tak ma jak je ma mit, magneticka odhalila krvave stopicky na mozecku. S odstupem par tydnu udelaji magnetickou znovu, zda se vstrebavaji sami

bzubzalka
3. únor 2018

@nenulinecka tak to se zdá vše pozitivní! Eeg je důležité....🍀 věřím, že i magnetická dopadne ok. Držím palce!

evelin1251
3. únor 2018

@snazilka01 Moc gratuluju k Viktorince, preji jen a jen zdraví a ať vám dělá doma samou radost 💐🌷 Je to kočanda, celá po tobe jak přes kopírák.

evelin1251
3. únor 2018

@elenadavis Moc moc gratuluji k Adelce, ať je zdravá jako řípa a má se čile k světu 🌹🌼

galatea_a
3. únor 2018

@nenulinecka Držím palce, ať se to zlepšuje. Věřím, že to Michálek zvládne! ❤

lhubajda1
3. únor 2018

Sice moc nepíši, ale také ještě čekáme 🙂 TP mám 21.2 tak uvidíme. Z posledního měření odhad v 34 tt byl 2410 g. K miminkům gratuluji 🙂

dixxie
3. únor 2018

@nenulinecka to jsem rada ze se vse vyviji k lepsimu. Rekni si v nemocnici o rousku a jezdi mhd s rouskou kvuli chripkove epidemii. Vim co mluvim chytla jsem silenou virozu uz 9. den se z toho hrabu tak at neprineses malemu bacila rouska je spolehliva a maj je i v lekarne. Drzim palce at se vylecis ty i maly, vypada to ze by se vse mohlo vstrebat a jeho mozecek zregeneruje do 100%, verim tomu.

dixxie
3. únor 2018

@nenulinecka pritel po te mozkove prihode ma na MR stopy po nedokrvenosti ale nasledky nema, zvlada vse.

dixxie
3. únor 2018

Holky moc dekuju za rady ke kasli ted si davam mulleruv sirup s jitrocelem mam i homeo stodal ale nevim zda funguje a take pastilky s islandskym lisejnikem a ted zkusim inhalovat tu horkou vincentku. Je to ted trochu lepsi, nekolik dnu jak jsem kaslala jsem musela dat nohy silne k sobe protoze jsem mela pocit ze malou vylaslu ven, ze si spustim kontrakce, nastesti je ale klid a mala mi dava cas 🙂 se z toho uplme dostat, bacha na ty epidemie virobe a chripkove holky kdo jezdite mhd tak s rouskou!

dixxie
3. únor 2018

@bzubzalka ty hemeroidy jsou hrozny opruz minule jsem je taky mela ted nastesti ne. Bolelo to jak blazen. Tusim jsem mazala dubovou kurou. Kam das Erika se neboj, mas domluvene kamaradky a neco z toho klapne. Je mu 7 uz chape situaci a prinejhorsim bude s manzelem na chodbe v porodnici, take to resim malemu bude 6 ale nejak to bude neboj, uz je velky a pochopi to, ja taky v 5 letech litala s tatou nekde kolem porodnice kdyz se rodila sestra 🙂.

donia
3. únor 2018

Holky, myslim na vas kdo jeste cekate, uplne se vidim, jak uz to clovek chtel mit za sebou. Nastesti si to mala rozmyslela o neco drive, jinak jsem termin mela ted v nedeli 4.2. Ted se davam dohromady, akorat dnes jsem 14 dni po sekci. Mala je uzasna, vcera jsme byli na newborn foceni, tak jste to zvladly nejdriv se vsemi detmi a pak jen s ni a bylo to moc hezke. Mela jsem strach jak to vse skloubit a uplne v pohode. Tak se tesim na fotecky, hned pak nejaka bude v novem baracku.
Velika gratulace tem co pred par dny porodily a hodne zdravicka jak miminkum, tak maminkam.

evelin1251
3. únor 2018

@vvercatkoo Moc moc gratuluji k princezně, ať je zdravá a dělá to radost. 💐🌷

danielle94
3. únor 2018

@nenulinecka to je sileny. Ale hlavni je ze malej je na tom lip. Neumim si predstavit co bych delala ve tve situaci. Moc nas to mrzi. S pritelem si vzdycky cteme zpravy od tebe a drzime moc pesti. Zvladas to bravurne! Hlavne se drz❤️

snazilka01
3. únor 2018

@evelin1251 dekuji moc.To mi rukaji uplne vsichni, ze je cela po me 😂🙈😘

dominikaromanova
3. únor 2018

@vvercatkoo, moc gratuluji. 💐💐💐

dominikaromanova
3. únor 2018

@nenulinecka, moc mě mrzí, ze si musíte tímto procházet, Michálek je obrovský bojovník a Ty také. Posílám mnoho sil a preji ať jste již brzo doma. 🍀🍀🍀🍀❤️❤️❤️😘

tereza1989
3. únor 2018

@wendie jj ještě já,termín 24.2. Ale už bych dala nevím co za to,kdyby to bylo dřív. Dneska jsem po týdenní chřipce,kdy jsem ani nedoufala,ze se tech vysokých horecek zbaví,poslala dceru s nasima na týden na hory. No celý týden jsem se poradne nevyspala a dneska spim skoro celý den,hlavně na mě ten bacil prskla takze ted nolí dutiny me a snad to u nich skončí. Jinak kazdé další těhotenství s dítětem za zády není procházka růžovou zahradou jak někdo říká. Já mám 3,5letou holčičku a nohy si nahoru hodit fakt kdy chci nemuzu

tereza1989
3. únor 2018

@nenulinecka teda není to pořád lehké,hlavně mysli i na sebe. Tebe bude Miška doma potřebovat doma zdravou. A co ty otoky jak měl,mozeček už má dobrej? Preju jen to nejlepsí

dixxie
3. únor 2018

@tereza1989 tak držím palce ať to ustojis před porodem ležet je pakárna...

tereza1989
3. únor 2018

@dixxie no nastesti to je bez teplot,na to jak jsem týden byla v primem kontaktu s Tercou(neustále se mazlila a pusinkovala mě)tak to zvladám dobře. U nas je to vždy manžel co se na něj nesmí ani zakašlat. To my matky si nemoc nemůžeme dovolit a už vůbec né připustit👼

wendie
4. únor 2018

@tereza1989 rekla bych ze chripkova epidemie radi naplno. Snad se vam vsem co marodite brzy ulevi.manzel vcera zacal s rymou a dnes vesele kasle.spal dole v obyvaku ale mam pdocit ze brzy budem prskat zase vsichni... Achjo.mladsi totiz nudla taly.jsem zvedava jak se to vyvrbi.jak jsem chtela rodit driv ted bych si prala byt slonice a rodit az na jare...

wendie
4. únor 2018

Holky myslite ze by manzela vubec pustili k porodu s virozou/chripkou?

wendie
4. únor 2018

@nenulinecka moc na vas myslim,snad se blyska na lepsi casy.jsi neuveritelne statecna,mas muj obdiv!

@lhubajda1 jak se citis v poslednim mesici?

@dixxie ten islandsky lisejnik je taky dobry... Citis se uz lepe?

vvercatkoo
4. únor 2018

Ahoj holky, nevím jak u vás, ale my měli štěstí. Rodila jsem v pátek a od soboty už zákaz návštěv. Tak manžel si aspoň malou užil v ten pátek

dixxie
4. únor 2018

@vvercatkoo a kde je zakaz navstev? To plati pro vsechny?

dixxie
4. únor 2018

@wendie furt se me to drzi, v noci zase zachvaty sucheho drazdiveho kasle, mam pocit ze nefunguje skoro nic nebo fakt jenom uplne mirne. Uz to vzdavam a nebojuju. Je to jen ztrata energie se proti tomu zabejcit. Ubira to silu a energii, doma hrozny bordel a nemam ani silu prat a uklizet. Rekla jsem si ze uz je mi fuk ze se vratim z porodnice do bordelu protoze jsem bez sil to tu uklizet, uz 10 dni trva ta nemoc a na internetu jsem si orecetla ze kasel trva v prumeru 18-25 dni takze se tomu poddavam a nebojuju protoze ten boj vysiluje vic. Cetla jsem siskuzi zen co rodily s drazdivym kaslem a zvladly to a v porodnici na to pri ejhorsim dahi nejaky silnejsi lek takze uz to proste nechavam byt. Holky vsem vam preju at do porodu vydrzite zustat zdrave.

dixxie
4. únor 2018

@wendie myslim ze ho pustu s rouskou. Kup v lekarne nebo ti to daj primo v porodnici.

dixxie
4. únor 2018

@tereza1989 drzim ti palce at to fakt ustojis protoze ty nervy s tim "jak budu v tomhle stavu rodit" jsou desne. Clovek chce mit pocit ze do takove velke zivotni akce jde pri plne sile a pripraven. Jeste zes dcerku mohla poslat na hory a ms klidek.

vvercatkoo
4. únor 2018

@dixxie já jsem v Kroměříži a vím, že i ve Zlíně. A ano platí to pro všechny, takže jsem ráda, že chlap stihl být u porodu

Strana