Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@danielle94 mně pustili nekojící, sama jsme si přála být déle, ale prý je nás hodně, odešli jsme s dokrmem, stejný den jsme vyzvedávali odsávačku z půjčovny 60km od domova, teď týden po porodu zvládám odstříkat 4 ze 6ti krmení, aůle nic jiného nedělám, není to za 15 minut, dělám to hodinu
Ještě bych chtěla napsat tip, koupila jsem si léčivé vložky na hojení po porodu, kupovala jsem na aniball, jsou od značky tian de, dají se koupit i jinde. Jen upozorňuji, že jsou strašně maličké, nejsou velké poporodní, ale mně to třeba potíž nedělá, já moc nekrvácím (asi to fest vyčistili s tou placentou)
@bzubzalka presně,taky se mi to teď stalo,že mi to skočilo na začátek. Ale ani pred tím jsem nebyla spokojená,to jsem rozklikla upozornení,respektive odpoved na můj komentář a vyjela mi poslední strana a já si to musela dolostovat stejně ručně a pročíst se k tomu
Jinak dneska mi doktor opět řekl: “vítej ve finále” a prý od zítřka kdy jsem 38+0 můžu už jít klidně rodit,no už aby to bylo. Zatím tomu nic nenaznačuje a já už bych tak chtěla. Myslíte,že by ten sex fakt pomohl? Úplne se mi protiví ale když to pomůže snad bych do toho i šla
@tereza1989 myslim ze 38+0 je porad malo na tp aby melo vliv vyvolavani. Ja jsem 39+5 a vcera jsem poslouchala pisnicky a trochu se u nich kroutila (tanec se tomu rict neda) a pak jsem citila velky tlak na spodek takze myslim ze kdyz ted rozjedu kombinaci silny zazvorovy caj, krouzive pohyby panvi, sex, trenink s aniballem (ktery jsem ted bohuzel kvuli nemoci 14 dni nedelala coz me stve), pak nejake cviky ze spinning babies, mozna nejake meditace a valecne pokriky, tak by to uz mohlo zabrat. Ale u 38+0 je podle me jeste brzo ale zkusit to muzes. Nejvic mi vadi na tom vyvolavani sexem jak sperma kdyz se uvnitr rozklada nevoni a predstava ze s touto "vuni" prijdu na porodni sal je hruza. Vysprchovat se to nijak neda. Taky vam toto vadi nebo to necitite?
@tereza1989 jsi mě pobavila, že se ti představa protivi,ale šla bys do toho...Já mám teď chuť pořád, ale manžel je proti, přitom u Erika to porod rozjelo. Praskla mi voda
@dixxie já dnes uklizela, taky se kroutila na písničky, zas jsem citila záda a tlak na spodek. Šla pro Erika do družiny, přišli jsme já usnula a teď zas nic...
holky, já se cítím jak natlakovaný papiňák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uf uf uf ufu fufufufuf
Manžel,když viděl co mi dělá za boule tak mi říkal, že už musí vylezt, že tam nemůže mít žádné místo 😀
@deniskaaap krásný míry, škoda že to nevyšlo až do konce, když to tak hezky šlo. Ať vám dělá samou radost🍀
@deniskaaap gratuluju! Parada, at je zdravy a spokojeny🙂!
Holky trenujete nektera s tim aniballem nebo masirujete hraz? Ja ted vic jak 2 tydny nic kvuli te nemoci ale ted to jdu zase zkusit.
@dixxie mě ten jeho smrad vadil i před otěhotněním, dokonce mi vadí tak,že jsem se jednou pozvracela,takze teď bych házela šavli stopro
@deniskaaap moc gratuluju,je to krásnej a porádnej kus chlapa. Přeju moc moc zdraví a brzský odchod domů
Jinak já bych malýho už měla nejradši venku i z toho důvodu,že mi dělá problémy se najist. Když se nenajím je mi zle,když si dám jídlo a pak stačí i jen sousto navíc strašně mě začne tlačit žaludek,nafouknu se jak balón,, je mi na zvracení a do 15minut musim na velkou kde mám průjem. Je to strašný stav. Takze nejíst je hrozné,najíst se akorát je celkem fajn,ale nejhorší je to,že to tělo mi neřekne kdy dost a já si pak kousnu jednou a je to v pytli. A strašně mě tlačí na spodek,jak pri sedání,vstávání tak delší chůzi. Jako bych ho měla mezi nohama,jak mám bricho přeťaté ve vrchní cásti jizvou tak mi roste bricho hrozně dole a teď je extrémně dole. Fakt jak mezi nohama a to strašne bolí. Proto chci todit co nejdřív
Holky, jsem v motole, v1:30mi praskla voda. Stále odteka, kontrakce zatím nic. Snažím se spát,ale nejde to...

Holky, taky vám diskuze.skáče na 1.str? Dřív mi skákalo na poslední nebo na příspěvek, který byl nově v upozornění.