Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Holky, co už máte miminka mám otázku. Lekaji se, když třeba někdo zazvoní? Samuel ne...překvapuje mě to a bojím se zda slyší...
@nenulinecka, jsem moc rada, ze uz jste doma. Preji Ti hodne sil, jsi velice silna a statecna. 🍀🍀💐💐
@bzubzalka, maly ne, zatim na zvonek, vysavac v podstate jakykoli hluk nereaguje, kdyz spinka.
@tereza1989 roudnicka je pry super porodka.slysim na ni chvalu,takova hodne rodinna...
@dominikaromanova děkuju! Musím říct, že jsi mě uklidnila!😘
@wendie holka drž se! Ještě pořád když se řekne porod vybavím si sebe v bolestech ve sprše...
@dixxie moc k malé gratuluji a přeji hodně zdravíčka a móc moc radosti
@wendie jo je po celkove rekonstrukci a nejen vybavení se zlepšilo. Já Terezku rodila na Mělníku, protože tady byl jen částečný provoz z dulvodu právě té rekonstrukce a hlavně měli staré vybavení a při sebemenším problému odváželi diťe do Ústí a neuměli si tu s tim poradit. Teď tu mají i výborný personál pod prima primářem
Na rozjezd kojení je také dobré černé pivo 🙂, nahřívat prsa a někdy pomůže i odsávačka po každém kojení si ještě zkusit odsát a tím pádem stimulovat si prsa.
Holky,uz je to taky za nami.cesta dvoudennich krizovych bolesti dokoncena.Jakub na svet prisel dnes v 17:10, 50cm a 3720g.byla to opravdu fuska.shrnuti:zlate dva prirozene porody...ten vyvolavany:des.ale prikladam to hlavne tem krizovym bolestem.foto dodam 😉 zitra..
@bzubzalka Jojo, mám to úplně stejně. Véna mi visí na prsu pořád, takže furt kojim a uspavam. Potřebovala bych prodloužit den, nic nestíhám, domácnost, myslím aspoň vyprat a uvařit jídlo.
Holky vás, co máte doma ještě starší dítko, vážně obdivuju 🌷 já jsem děsně vyšťavená 😴 Včera a dnes hrůza den, Véna celý dny řve, jen co ho uložím do postýlky, tak se vzbudí a čumákuje.A když mě nevidí, hned huláká, silně uvažuju o koupi šátku, jinak tu brzy pojdeme hlady.
@wendie Obrovská gratulace 💐 Ať jste oba zdraví a spokojení.
@wendie moc gratuluju,zrovna jsem otevřela blog a než najela na tvůj příspěvek řikám manzmelovi: “takse jdu kouknout na nová miminka,já už jsem skoro poslední a doufám, že wendi už to má chudák za sebou ty hrozné bolesti a malý se narodil” a ejhle měla jsem pravdu. Tak teď hodně odpočívej pokud ti to malej dovolí,zasloužíš si to
Ja uz vam ty miminka zavidim. Termin az 26 ale uz at prijde 🙂
@wendie to je skvele!!!! Moc gratuluju, huraaa mas to za sebou!!! Miminku hlavne zdravicko a tobe at brzo prejde kasel! Jeste ze na porod zmizel. Mne uz se nastesti nevratil ale ty tri tydny ored porodem jsem se dusila a na porod jsem si nakonec nesla opar, ktery taky pekne oslabuje imunitu a prvni 2 dny s malou jsem mela skoro furt rousku i v porodnici to porad hlidali a pripominali.
Ale neboj, ted uz set o bude jen zlepsovat.
Nenulinecka, moc me mrzi to co jste si zazili a moc vam preju, aby postizeni mozku bylo co nejmirnejsi a aby se z toho maly co nejvice vysekal. Jeste se da hodne delat cvicenim a vyvoj take spoustu veci muze ovlivnit priznive. Budu a vas myslet at
se vse v dobre obrati.
Calwena, uz to mate urcite za sebou, brzy napis, doufam ze to slo dobre!
@wendie moooc gratuluji, preji hodně zdravicka.🍀🍀💐💐
@wendie gratuluji a at je Jakub.zdravý! Krásný míry!🍀
@evelin1251 Sam jak není na ruce taky buli.
Holky, Samovi dnes začalo téct z jednoho očka-žlutý hnis, občas kychne. Myslíte, že je to důvod k návštěvě pohotovosti? Manžel jel něco na očka koupit.Teplotu nemá...

@wendie drž se! U obou kluků jsem měla bolesti do zad, je to hrozný! Mimochodem bolí stále,jak začnu kojit...normálně jak slabese kontrakce...Drž se!