icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

bzubzalka
15. únor 2018

@wendie drž se! U obou kluků jsem měla bolesti do zad, je to hrozný! Mimochodem bolí stále,jak začnu kojit...normálně jak slabese kontrakce...Drž se!

bzubzalka
15. únor 2018

Holky, co už máte miminka mám otázku. Lekaji se, když třeba někdo zazvoní? Samuel ne...překvapuje mě to a bojím se zda slyší...

dominikaromanova
15. únor 2018

@nenulinecka, jsem moc rada, ze uz jste doma. Preji Ti hodne sil, jsi velice silna a statecna. 🍀🍀💐💐

dominikaromanova
15. únor 2018

@bzubzalka, maly ne, zatim na zvonek, vysavac v podstate jakykoli hluk nereaguje, kdyz spinka.

wendie
15. únor 2018

@tereza1989 roudnicka je pry super porodka.slysim na ni chvalu,takova hodne rodinna...

wendie
15. únor 2018

@bzubzalka dekuji za podporu... Dekuji vam vsem za podporu,i kdyz vas treba neoznacim..

galatea_a
15. únor 2018

@bzubzalka Zkus silně tlesknout. Ten můj se tlesknutí nebo kýchnutí lekne, ale když zařve monitor, a to je šílenej zvuk, je úplně klidný 😀

bzubzalka
15. únor 2018

@dominikaromanova děkuju! Musím říct, že jsi mě uklidnila!😘
@wendie holka drž se! Ještě pořád když se řekne porod vybavím si sebe v bolestech ve sprše...

bzubzalka
15. únor 2018

@galatea_a zkoušela jsem.odpo mačkat pet lahev a to křečovitě zavřel očka,ale nevím zda to nebyla shoda okolnosti...

tereza1989
15. únor 2018

@dixxie moc k malé gratuluji a přeji hodně zdravíčka a móc moc radosti

akcejn
15. únor 2018

@bzubzalka to bude dobry. Dcera nereagovala ani na bouchani do kastrolu u postylky. Ale pak manzel otevrel myslim lednicku v jine mistnosti a vzbudila se 🙂 mam pocit ze obzvlaste novorozenci ty zvuky nejak selektuji 🙂

tereza1989
15. únor 2018

@wendie jo je po celkove rekonstrukci a nejen vybavení se zlepšilo. Já Terezku rodila na Mělníku, protože tady byl jen částečný provoz z dulvodu právě té rekonstrukce a hlavně měli staré vybavení a při sebemenším problému odváželi diťe do Ústí a neuměli si tu s tim poradit. Teď tu mají i výborný personál pod prima primářem

lhubajda1
15. únor 2018

Na rozjezd kojení je také dobré černé pivo 🙂, nahřívat prsa a někdy pomůže i odsávačka po každém kojení si ještě zkusit odsát a tím pádem stimulovat si prsa.

bzubzalka
16. únor 2018

Holky, žádné nové miminko?
Vy co miminka máte jak zvládate? Mě přijde, že jen kojim a chovám. Užívám si to, ale jsem.i hrozně unavená. Samík by se pořád choval..včera jsem už viděla 1.úsměv. je toto brouček.

donia
16. únor 2018

@bzubzalka jj mam to stejne. Kojit a chovat. Co mi nejvic chybi je spanek a cas hlavne na toho dvou leteho. Ten me jeste hodne potrebuje.

wendie
16. únor 2018

Holky,uz je to taky za nami.cesta dvoudennich krizovych bolesti dokoncena.Jakub na svet prisel dnes v 17:10, 50cm a 3720g.byla to opravdu fuska.shrnuti:zlate dva prirozene porody...ten vyvolavany:des.ale prikladam to hlavne tem krizovym bolestem.foto dodam 😉 zitra..

evelin1251
16. únor 2018

@bzubzalka Jojo, mám to úplně stejně. Véna mi visí na prsu pořád, takže furt kojim a uspavam. Potřebovala bych prodloužit den, nic nestíhám, domácnost, myslím aspoň vyprat a uvařit jídlo.

Holky vás, co máte doma ještě starší dítko, vážně obdivuju 🌷 já jsem děsně vyšťavená 😴 Včera a dnes hrůza den, Véna celý dny řve, jen co ho uložím do postýlky, tak se vzbudí a čumákuje.A když mě nevidí, hned huláká, silně uvažuju o koupi šátku, jinak tu brzy pojdeme hlady.

evelin1251
16. únor 2018

@wendie Obrovská gratulace 💐 Ať jste oba zdraví a spokojení.

elenadavis
Autor odpověď smazal
wendie
16. únor 2018

Jooo a @dixxie co myslis? Kasel je zpet... Byl tu hned po prelozeni na sestinedeli...

tereza1989
16. únor 2018

@wendie moc gratuluju,zrovna jsem otevřela blog a než najela na tvůj příspěvek řikám manzmelovi: “takse jdu kouknout na nová miminka,já už jsem skoro poslední a doufám, že wendi už to má chudák za sebou ty hrozné bolesti a malý se narodil” a ejhle měla jsem pravdu. Tak teď hodně odpočívej pokud ti to malej dovolí,zasloužíš si to

akcejn
16. únor 2018

@wendie gratuluji 🙂

akcejn
16. únor 2018

Ja uz vam ty miminka zavidim. Termin az 26 ale uz at prijde 🙂

dixxie
17. únor 2018

@wendie to je skvele!!!! Moc gratuluju, huraaa mas to za sebou!!! Miminku hlavne zdravicko a tobe at brzo prejde kasel! Jeste ze na porod zmizel. Mne uz se nastesti nevratil ale ty tri tydny ored porodem jsem se dusila a na porod jsem si nakonec nesla opar, ktery taky pekne oslabuje imunitu a prvni 2 dny s malou jsem mela skoro furt rousku i v porodnici to porad hlidali a pripominali.
Ale neboj, ted uz set o bude jen zlepsovat.

Nenulinecka, moc me mrzi to co jste si zazili a moc vam preju, aby postizeni mozku bylo co nejmirnejsi a aby se z toho maly co nejvice vysekal. Jeste se da hodne delat cvicenim a vyvoj take spoustu veci muze ovlivnit priznive. Budu a vas myslet at

dixxie
17. únor 2018

se vse v dobre obrati.
Calwena, uz to mate urcite za sebou, brzy napis, doufam ze to slo dobre!

dominikaromanova
17. únor 2018

@wendie moooc gratuluji, preji hodně zdravicka.🍀🍀💐💐

bzubzalka
17. únor 2018

@wendie gratuluji a at je Jakub.zdravý! Krásný míry!🍀
@evelin1251 Sam jak není na ruce taky buli.

bzubzalka
17. únor 2018

Holky, Samovi dnes začalo téct z jednoho očka-žlutý hnis, občas kychne. Myslíte, že je to důvod k návštěvě pohotovosti? Manžel jel něco na očka koupit.Teplotu nemá...

haaaluska
17. únor 2018

@bzubzalka my sme boli u mudry a dala nam atb kapky toprax a po 2 kapchach to preslo.najprv som tie ocuflash davala ale to nepomohlo a zrovna sme sli na vazenie tak nam tie kapky dala

bzubzalka
17. únor 2018

@haaaluska manžel dovezl z lékárny nějaké namíchne kapky a mast. Snad to pomůže jinak půjdeme v pondělí k dr. Hlavní aby neměl něco víc..člověk se o něj tak bojí...

Strana