icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

donia
13. únor 2018

@tereza1989 me treba merili vzdy jen na zacatku tehu a pri tomhle poslednim ani ne a jen tam napsal to co posledne predtim. Takze asi tak.

dixxie
13. únor 2018

Holky! Mala Natalka je na svete!!! Porod asi 7 hod. Vyvolavany ve 40+1 z duvodu kolisaveho tlaku, ke koncin160/100 a vahovy odhad mimca byl 4100 (nakonec 3600 - haha). Vyvolani a "doktorskemu" vedeni porodu nelituju ale muze to byt shoda nahod. Muj orvni porod naprosto spontanni bez jakychkoli zasahu, nechtela jsem ani prasknout plodovku - vyhoda - psychicky porod pod kontrolou a v jeden moment prirozena oxytocinova euforie. Nyni vyvolavany doktorsky vedeny porod - vyhoda - o neco rychlejsi, nevyhoda- agresivnejsi kontrakce, touha po epiduralu a trochu psychicke vysilovani ze to nezvladnu- porod nebyl tolik v me rezii. Nastesti mi ten epidural dali a musim ho pochvalit, moc mi pomohl, zmirni bolesti a umozni pohodove tlaceni. Ja jsem malou na vyvolani pripravovala v noci meditacemi s pritelem a poslouchala jsem i pri porodu uklidnujici video, dost mi to pomohlo. Mala diky meditacim vedela ze na to jdeme a souhlasila a pri porodu nadherne spolupracovala, krasne ozvy, uzasny nahaty bonding po porodu, ktery jsem si vysnila a vizualizovala. Stalo se to presne tak jak jsem chtela. Bylo to nadherne a vsem bych to prala.
Calwena, preji ti spontanni porod ale i kdyby doslo na vyvolani tak to neni konec sveta, da se s tim pracovat🙂.
Holky co jste jeste neporodily, moc drzim palce at to ma hladky prubeh a hlavne rychly a at mate zdrava krasna miminka!!!

dixxie
14. únor 2018

@simona94 moc gratuluji k Julince!!!! Tak jsme si to uzily ve stejny cas! At je mala zdrava a spokojena!!!

dixxie
14. únor 2018

@wendie drzim ti moc palce!!! Pri porodu je clovek v jinem rezimu a ja ai na svuj kasel a oslabeni virem herpes ani nevzpomnela. Ted nosim rousku abych malou nanakazila. Tak neboj i porodu to bude v pohode! Myslim na vas vsechny co mate porod pred sebou a moc dekuji ze jsme mysleli na nas 🙂.

akcejn
14. únor 2018

@dixxie moc gratuluji 🙂

deniskaaap
14. únor 2018

@tereza1989 mně pánev neměřili, pěkně mě totiž och**li.. v porodnici mi řekli, že už to změřit nejde, že to dělá gynekolog a gynekolog mi řekl, že to měří v porodnici.. takže asi tak

wendie
14. únor 2018

Tak poslusne hlasim prijem na oddeleni.zatim se noc nedeje,jen bezne vysetreni a odebrani krve,coz se jim moc nepovedlo,dva vpichy,jedna zkumavka.vypada to spis na zabity den..
Navic vsude hlasi plno,takze takovy zapomenuty pokoj s kovovyma postelema a jediny bez lepsi vybavy.vylozene mi to nevadi,ale ani netesi :-/ uvidime co bude dal..kez by se miminku chtelo do vecera samotnemu...

tereza1989
14. únor 2018

Tak včera večer první opravdu silný poslíček,nemohla jsem ani chodit. Myslela jsem,že jsou to střeva ale prý nebyly a dnes ráno před kontrolou to samé,myslela jsem,že tam ani nedojdu,taky monitor podle toho vypadal🤪Dneska jedeme oslavovat bráchy Ing. takže jedeme na večeři a snad ji ještě rozdejchám. Jinak dr. mi řekl,že už je hodně nízko a jak takhle tlačí,může to přijít kdykoli. Dnes má manžel niční tak malej musí vydržet alespoň do rána.

calwena
14. únor 2018

@dixxie Velká gratulace a hlavně že vše dobře dopadlo a malou už máš u sebe. Statečná holka!

@wendie Další na řadě? Dej vědět, jak to probíhá. Držím palce.

@tereza1989 Tak ty poslíčky závidím, já nemám ani to.

U mě nic nového. Po Hamiltonu a odchodu zátky se neděje vůbec nic. Takže mě to v pátek asi taky čeká natvrdo. No, co se dá dělat.

dixxie
15. únor 2018

@calwena jeste mas dva dny tak treba se to rozjede samo, silny zazvorovy caj se skorici, tanceni doma, meditace, take bychbsi nechala den predtim zavest ty orirodni roztahovaci tycinky, take muzou rozjet kontrakce a nastup delozni cinnosti by byl prirozenejsi. To vyvolani je podle me celkem agresivni, rozjelo mi s klystyrem dohromady neprijemne kontrakce s kratkymi pauzami odpocinku mezi nimi. Pak byl epidural vysvobozenim. Po me zkusenosti ho moc doporucuju, kontrakce je i ores to dost silne citit aby clovek vedel jak tlacit. Porod i tak boli ale neni to takova agonie. Spontanni je asi lepsi psychicky, telo si to ridi samo a neni duvod panikarit ve smyslu "co se to se mnou deje?" a v patek budes v jakem presne tydnu a dnu? 40+ kolik?

wendie
15. únor 2018

@dixxie dekuji za veskerou silu a podporu kterou jsi mi dodala.dostala jsem hrozny strach.od vcerejsi hospitalizace se mi rozjel uzasne suchy kasel,mam tu naprosto vyschle sliznice odsucheho a prasneho vzduchu (venku zatepluji ani poradne nevyvetras... Za 15min prvni tableta... Pak se ozvu spis az bude vse za mnou.kez b to slo rychle..
@tereza1989 koukala jsem,ze jsi z Ltm,budes rodit tam nebo v Usti? Kzdp. drzim pesti at to jde samo.stejne tak i @calwena

evelin1251
15. únor 2018

@dixxie Velká gratulace k Natálce 💐🌷 Přeji hodně zdravíčka a radosti 😻

bzubzalka
15. únor 2018

@simona94 gratuluji. Malá musela teda datne zabrat s takovou váhou 😉 ať jste zdraví!
@tereza1989 měřili mi to jen je na zacatku

bzubzalka
15. únor 2018

@dixxie grstuluju,ať jste zdraví!🍀 mám úplně stejné pocity, kdybych měla popsat vyvolávaný a přirozený porod. Vnímám to úplně stejně...

dixxie
15. únor 2018

@wendie myslim na vas at je to rychle a at to jde hladce! Bolest das a kasel nebude!

dixxie
15. únor 2018

@bzubzalka moc dekujeme, jak jste na tom s mlikem? Mne kojeni zase moc boli a zatim se to oomalu rozkojuje doufam...

dixxie
15. únor 2018

@evelin1251 dekujeme! Jsme stastne jak blechy ze to mame za sebou 🙂.

nenulinecka
15. únor 2018

Ahoj holky, mam krasnou zpravu a dve smutne. Ta krasna je, ze jsme se dostali domu vcera a ty smutne, ze ma apnoicke pauzy, ztraci dech ve spanku a ja mam strach. Naucili nas tedy resuscitaci. A ze bude mit detskou mozkovou obrnu jen nevedi jestli lehci, stredni nebo tezkou. Dekuji Vam vsem za podporu. Budeme ted cvicit 4x denne, bere 6 druhu leku, 3 vitaminky, jeden lek na mozecek, jeden na kreče, a jeden na stimulaci mozecku. Povim Vam, ze si to ctu petkrat nez mu neco necham spolknout ve strikacce. Bude to jeste boj, ale dulezite je, ze to tam nevzdal a vybojoval si pravo na zivot. 🍀😘💗a vsem co porodili zdrava miminka gratuluji holky 😘

vvercatkoo
15. únor 2018

@nenulinecka to jsem ráda, že už jste doma. Přeji hodně sil 😍😘

donia
15. únor 2018

@nenulinecka jsem rada ze uz jste doma i kdyz to je a bude tezke. Musis byt silna i za Michalka. A je prokazatelne ze tohle vse zpusobili dr.tim jak ho tahali?

bzubzalka
15. únor 2018

@dixxie bolí mě, když se prisava a někdy pouští. Mlíko mám ale málo. Co jsme odešli z porodnice(utery)přibral 50g,měl by vypít cca60ml a zatím jsem nakojila nejvic 45ml. Kojim občas i co 2hod. Uvidím jak.dal...

bzubzalka
15. únor 2018

@nenulinecka super, že jste.doma. tam je nejlíp! Držím moc palce a přeju hodně sil a trpělivosti.🍀

wendie
15. únor 2018

@nenulinecka jsem za vas strasne rada ze jste doma! A verim ze mnoho veci jeste bude k lepsimu.drzte se...

wendie
15. únor 2018

Jinak holky ja mam vse jeste pred sebou.rano v sedm tableta,natoceni srdce a kontrakvi,vsechny mi sly do zad takze desny.v deset vysetreni,nalez nezmenen,dalsi tableta a silene bolesti.zada.hruza.normalne jsem tu brecela.myslela jsem si ze neco vydrzim ale ty zada bylyneunosny.cely den to mam,od dvou spis vlnky v pobrisku ale porad ry zada.ted vecer bysetreni.nalez 2prsty.vecer dostanu injekci abych e vyspala a zitra stejny kolotoc.vzbec si to nedovedu predstavit.psychicky na dne,manzel tu byt nemuze... Do toho mi odnesli obed na ktery jsem ostala chut kdyz teda kontrakce zacaly ustupovat.koupit se tu nic neda takze jsem na rohliku.manzel se tu stavil alorat s vodou a susenkou co mel v praci,protoze spechal za detma.je to tedy ocistec.takze se s vami loucim dost s pesimismem a zitra snad?? Jinak jsi @dixxie mela pravdu..kasel neni kdyz jsou bolesri... Ale ted se mi vraci.. Jak to jen to telo vi?

dixxie
15. únor 2018

@wendie holka jsem s tebou! Drz se, vim co to je, v noci si snad odpocines! Rekni si vcas o epidural. Telo vi, ze kasel musi potlacit jinak by se zblaznilo. Mimi ma protilatky od tebe takze nic nechytne. Nezapomen - e p i d u r a l !!!! Mne desne pomohl! Myslim na vas, dej vedet, hodne stesti a sily!!!

blackhole
15. únor 2018

@nenulinecka taky přeji hodně sil, četla jsem váš příběh ve fóru o Bulovce 🍀🍀

galatea_a
15. únor 2018

@nenulinecka přeju hodně sil! ❤

tereza1989
15. únor 2018

@calwena no tak u tebe je alespoň ta zátka,i kdyz to se prý může čekat další týden,ale to snad nebude tvůj připad. Oni poslíčci sice byli,ale od té doby už zas jen jednou takže taky nevim co od toho čekat

tereza1989
15. únor 2018

@wendie nn jsem z Roudnice nad Labem takže rodit budu u nas v porodnici.

tereza1989
15. únor 2018

@wendie jinak teda koukám,že si vyžíráš samé lepší tak snad uz se to rozjede v něco víc,vím jaké to je několik nocí kvůli bolestem nemoc spát a pak po tobě chtěj výkon na sále

Strana