Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@nenulinecka bylo by fajn pokud by vamse něco odebrali, musí to být náročný😕 držím palce
@nenulinecka no on preferoval jednu stranu, pravou, nechtěl vůbec otáčet hlavu na levo. Srovnalo se to brzy😉
@bzubzalka taky nechce nalevo, podkladam, place skoro kdyz mu ji otocim... tak snad se to brzy spravi
@nenulinecka ahoj! Muzu ti uprimne rict ze tvuj synek je nadherny chlapecek, vypada naprosto zdrave a vesele🙂. Drzim palce at je vse do budoucna v poradku!
@gnusnow19 ahoj, skvele ze znovu tehotna!!! Take jsem to zazila, musela jsem na revizi delohy. Trictvrte roku na to jsem otehotnela a uz tu mam miminko. Byla jsem v tehotenstvi vystrasena z kazdeho zakrvaceni a bala jsem se vseho. Moc doporucuji snazit se byt pozitivni a nepripoustet si komplikace protoze vsechny moje stresy byly ZBYTECNE. Napr. mala byla az do 35. tydne koncem panevnim a ja malovala certy na zed a ona se otocila a vse bylo ok. A takovych veci jsem mela v tehotenstvi asi 100. Takze klidek pohoda a vse bude ok 🙂.
@dixxie dekuji 💗
Ahoj holky, jdu si pro radu, Vítek mi už týden v kuse celý den ječí, ale vyloženě hystericky.. Řve takhle při jídle, při přebalování, al nekroutí se, teplotu nemá.. Jsem z něj totálně na prášky a bojím se, že už mu brzy ublížím. Moc jsem dítě chtěla, ale tohle nedám, už začínám bejt dost agresivní
@deniskaaap zašla bych k dr. Třeba poradí, třeba ne...ale pro nic za nic miminko určitě nebreci si myslím. Samuel taky dost brečí, když je vzhůru, ale většinou rychle utichne jakmile je na ruce a chováme. Držím palce...
@bzubzalka jdeme tam v pondělí, snad se to do té doby trochu zlepší.. Ja na tom psychicky taky nejsem nejlíp, zrovna se stehujeme a všude jsou bojové podmínky.. Dneska jsem uz i dala UM, protože měl pořád hlad a konečně teda usnul.. Uvidíme na jak dlouho.. Vítek taky vzdycky na ruce usnul hned, ale ted pravé ani to nepomáhá..
@deniskaaap asi to budou tlaky v brisku nebo vyvoj nervove soustavy, stehovani je narocne my se stehovali v tehotenstvi. Zkus ho vzdycky chvili treba 5 min houpat a pak ho na 10 min poloz nech brecet a delej praci no a stridej to. Ja taky malou nechavam chvili vybrecet clovek musi i neco delat a fungovat. Drzim palce!
@deniskaaap může nervozitu citit z tebe a tak pláče ☹ já nechávám spíš knourat,ale když řve tak to nevydrzim...to jedině, když začne a jsem na wc 🙂 přemýšlím nad satkem, teď.ho maji v lidlu za 400kč.
@deniskaaap Máš můj obdiv, že stěhujete s miminkem...já jsem ráda, že zvládnu uvařit. Možná má bzubzalka pravdu, že malý z tebe cítí stres, říká se klidná máma - klidné dítě. Někdy jsem taky vystresovaná, že nic nestíhám, musíme přijímat furt navstevy, věčně všude nepořádek, nejradši bych ležela s malým v posteli a nevylejzala.A když Véna řve,a nejde utišit,tak že zoufalství pláču s ním. Drž se a pevné nervy.🌷
My pro změnu stále rekonstruujeme domek, takže všude našlapano, prach, řemeslníci atd... 😉
@bzubzalka Taky jsem si ji koupila 😀 jsem s ním spokojená a Véna taky. Když jsem ho tam dala poprvé,tak mě celou poškrábal,ale teď hned usne a je to paráda.
@deniskaaap taly bych rekla ze je to zacarovany kruh.on place protoze je nervozni,pak se naloka vzduchu treba ho to tlaci a tak porad dokola... I kdyz to treba nevbimas,muzes byt nervozni z toho stehovani.
@deniskaaap a on to citi a zase dokola... Ja to u Jakuba vidim taky.zatm neni cestovni dite.jeli jsme 2x na cely den a byl to ocistec.pral se u prsa poradne se nenapil brecel i na ruce.doma byl pretazeny a rval taly...nekdy pomaha kdyz chova tatinek
Holky co mate vic deti,jal jste na tom se zdravim? Mne bud jeden nebo druhy marodi,nemuzem se sebrat,uz nevim kudy kam...do toho i me vcera zchvatla chripka.tak strasne bych chtela byt s mimi sama a treba šat kdyz spi on a stale se nedari.. Dnes mame uz 5nedel strasne to leti
Mate všechny pravdu, kdyby to šlo, nestehovala bych se nikam, bohužel to byt muselo, na ten byt jśe čekali dlouho a ted mam místo bytu jeden velkém chaos.. Tatínek teda funguje bezvadně, ale až po praci... A taky je to horší s tím, ze Vítek se všeho strašně leká a tady se porad něco staví a rekonstruuje, vcera nám celej den mlátil nad hlavou chlapi, co pridelavali hromosvody, dnes pro změnu opravujou přívod plynu.. Takže to asi bude tím stresem, v noci totiž spí dobre, na dnešek šest a pak pět hodin, ale rano zas začal a řve doteď, asi se nám to skloubilo i s tím spurtem, protože vypil v šesti týdnech 220ml v kuse a pak teprv přestal ječet..
@wendie Je to zahul. Všichni jsme marod, pořád.Zase se mi vrátil kašel, Danecek má soplik a začíná taky kašlat, tak je to náročné. Starší syn ho pořád pusinkuje, ale nosí ze školky bacily, tak se tomu neubranime. Takže stříkame do nosu, odsavam a s kašlem neuděláme nic. Melu z posledního. Doufám že si teď o víkendu trochu odpočinu...
@wendie my jeli dnes k.mým.rodičům 2hod jízdy. Samuel hodinu z.toho koukal, naštěstí nebrecl,ale u našich taky nespal a pořád jen.knoural. usmul až v kočárku odpoledne a teď po20hod.jinak spal tak 10minut a koukal. Bylo mi.ho líto! Rodiče se těšili na pochovani a on skoro pořád plakal ☹
@evelin1251 nad satkem pořád přemýšlím. Nechci nosit.roční ditě třeba,ale zas lepší šátek jak na ruce. A bojím se, že to neuvazu správně.
@nenulinecka, Michálek je nádherný, jsem moc ráda, že máš samé dobré zprávy. Vše už bude jen lepší a lepší. 🍀🍀🍀
Omlouvám se, za opožděnou reakci, ale dříve to nešlo.

@bzubzalka, šátek z Lidlu je fajn, kupovala jsem ho, když měl malý cca tři týdny. Nosím ho občas doma, ale hlavně ven, když musím se psem a nechce se mi tahat kočárek. 😉
@danielle94, taky bych byla pro sraz, i když to mám dost z ruky, protože vás je spousta z Prahy a okolí. Já jsem až od Olomouce.
@dominikaromanova děkuju moc 😘
Ahoj holky,tak jsem byla se Samem na prevenci v6t, váží 4,8kg,měří 55cm. A má atopicky ekzem😢 takže ja dietu-nesmim orechy,ryby,čokoládu,citrusy.pokud se do 14ti dnů nezlepsi tak na kožní.
Ještě dotaz jak velkou mají vaše děti fontanelu? Sam má 2,5x2 a dr.řekla jen,že ji má velkou.erik v 6t měl 1,5x1
Tak dneska jsou Pavlíkovi 2mesice na sestinedeli kontrole měl 5600g a 56cm je to brouček sice se chce furt chovat a mazlit ale je to největší štěstí co jsem si mohla prát je taky šikovny pekne pase koníčky a už se i otočil na zada v sobotu se na nás začal vědomne smát jsem z neho celá pryč 🙂 tohle mateřství si užívám o dost víc než to první asi možná proto ze jsme se o pavlika tak dlouho snažili a tolik za se neho modlili.. starší dcerka už ho taky bere dobře už nezarli tolik 🙂 a já dekuju tak nahoru naši Terince co nám ji bůh vzal ze nám za sebe poslala bratricka
@klaraslavickova brouček, je moc roztomilý
@klaraslavickova, krásný chlapeček.
@klaraslavickova jůůů, ten je úžasný. a taky pěkný macík, viď? krásně jsi ten text napsala. my jdeme na kontrolu až po Velikonocích, ale odhadem má taky už přes 5kg.
@bzubzalka malej měl ve 25dnech fontanelu 2x2, kluci měli asi podobně, štěpán měl menší myslím.

@bzubzalka a srovnala se hlavicka vid ze jooo?