icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

nenulinecka
20. bře 2018

@bzubzalka a srovnala se hlavicka vid ze jooo?

bzubzalka
20. bře 2018

@nenulinecka bylo by fajn pokud by vamse něco odebrali, musí to být náročný😕 držím palce

bzubzalka
20. bře 2018

@nenulinecka no on preferoval jednu stranu, pravou, nechtěl vůbec otáčet hlavu na levo. Srovnalo se to brzy😉

nenulinecka
21. bře 2018

@bzubzalka taky nechce nalevo, podkladam, place skoro kdyz mu ji otocim... tak snad se to brzy spravi

dixxie
21. bře 2018

@nenulinecka ahoj! Muzu ti uprimne rict ze tvuj synek je nadherny chlapecek, vypada naprosto zdrave a vesele🙂. Drzim palce at je vse do budoucna v poradku!

dixxie
21. bře 2018

@gnusnow19 ahoj, skvele ze znovu tehotna!!! Take jsem to zazila, musela jsem na revizi delohy. Trictvrte roku na to jsem otehotnela a uz tu mam miminko. Byla jsem v tehotenstvi vystrasena z kazdeho zakrvaceni a bala jsem se vseho. Moc doporucuji snazit se byt pozitivni a nepripoustet si komplikace protoze vsechny moje stresy byly ZBYTECNE. Napr. mala byla az do 35. tydne koncem panevnim a ja malovala certy na zed a ona se otocila a vse bylo ok. A takovych veci jsem mela v tehotenstvi asi 100. Takze klidek pohoda a vse bude ok 🙂.

nenulinecka
21. bře 2018

@dixxie dekuji 💗

deniskaaap
22. bře 2018

Ahoj holky, jdu si pro radu, Vítek mi už týden v kuse celý den ječí, ale vyloženě hystericky.. Řve takhle při jídle, při přebalování, al nekroutí se, teplotu nemá.. Jsem z něj totálně na prášky a bojím se, že už mu brzy ublížím. Moc jsem dítě chtěla, ale tohle nedám, už začínám bejt dost agresivní

bzubzalka
22. bře 2018

@deniskaaap zašla bych k dr. Třeba poradí, třeba ne...ale pro nic za nic miminko určitě nebreci si myslím. Samuel taky dost brečí, když je vzhůru, ale většinou rychle utichne jakmile je na ruce a chováme. Držím palce...

deniskaaap
22. bře 2018

@bzubzalka jdeme tam v pondělí, snad se to do té doby trochu zlepší.. Ja na tom psychicky taky nejsem nejlíp, zrovna se stehujeme a všude jsou bojové podmínky.. Dneska jsem uz i dala UM, protože měl pořád hlad a konečně teda usnul.. Uvidíme na jak dlouho.. Vítek taky vzdycky na ruce usnul hned, ale ted pravé ani to nepomáhá..

dixxie
22. bře 2018

@deniskaaap asi to budou tlaky v brisku nebo vyvoj nervove soustavy, stehovani je narocne my se stehovali v tehotenstvi. Zkus ho vzdycky chvili treba 5 min houpat a pak ho na 10 min poloz nech brecet a delej praci no a stridej to. Ja taky malou nechavam chvili vybrecet clovek musi i neco delat a fungovat. Drzim palce!

bzubzalka
22. bře 2018

@deniskaaap může nervozitu citit z tebe a tak pláče ☹ já nechávám spíš knourat,ale když řve tak to nevydrzim...to jedině, když začne a jsem na wc 🙂 přemýšlím nad satkem, teď.ho maji v lidlu za 400kč.

evelin1251
22. bře 2018

@deniskaaap Máš můj obdiv, že stěhujete s miminkem...já jsem ráda, že zvládnu uvařit. Možná má bzubzalka pravdu, že malý z tebe cítí stres, říká se klidná máma - klidné dítě. Někdy jsem taky vystresovaná, že nic nestíhám, musíme přijímat furt navstevy, věčně všude nepořádek, nejradši bych ležela s malým v posteli a nevylejzala.A když Véna řve,a nejde utišit,tak že zoufalství pláču s ním. Drž se a pevné nervy.🌷
My pro změnu stále rekonstruujeme domek, takže všude našlapano, prach, řemeslníci atd... 😉

evelin1251
22. bře 2018

@bzubzalka Taky jsem si ji koupila 😀 jsem s ním spokojená a Véna taky. Když jsem ho tam dala poprvé,tak mě celou poškrábal,ale teď hned usne a je to paráda.

wendie
23. bře 2018

@deniskaaap taly bych rekla ze je to zacarovany kruh.on place protoze je nervozni,pak se naloka vzduchu treba ho to tlaci a tak porad dokola... I kdyz to treba nevbimas,muzes byt nervozni z toho stehovani.

wendie
23. bře 2018

@deniskaaap a on to citi a zase dokola... Ja to u Jakuba vidim taky.zatm neni cestovni dite.jeli jsme 2x na cely den a byl to ocistec.pral se u prsa poradne se nenapil brecel i na ruce.doma byl pretazeny a rval taly...nekdy pomaha kdyz chova tatinek

wendie
23. bře 2018

Holky co mate vic deti,jal jste na tom se zdravim? Mne bud jeden nebo druhy marodi,nemuzem se sebrat,uz nevim kudy kam...do toho i me vcera zchvatla chripka.tak strasne bych chtela byt s mimi sama a treba šat kdyz spi on a stale se nedari.. Dnes mame uz 5nedel strasne to leti

deniskaaap
23. bře 2018

Mate všechny pravdu, kdyby to šlo, nestehovala bych se nikam, bohužel to byt muselo, na ten byt jśe čekali dlouho a ted mam místo bytu jeden velkém chaos.. Tatínek teda funguje bezvadně, ale až po praci... A taky je to horší s tím, ze Vítek se všeho strašně leká a tady se porad něco staví a rekonstruuje, vcera nám celej den mlátil nad hlavou chlapi, co pridelavali hromosvody, dnes pro změnu opravujou přívod plynu.. Takže to asi bude tím stresem, v noci totiž spí dobre, na dnešek šest a pak pět hodin, ale rano zas začal a řve doteď, asi se nám to skloubilo i s tím spurtem, protože vypil v šesti týdnech 220ml v kuse a pak teprv přestal ječet..

paja173
23. bře 2018

@wendie Je to zahul. Všichni jsme marod, pořád.Zase se mi vrátil kašel, Danecek má soplik a začíná taky kašlat, tak je to náročné. Starší syn ho pořád pusinkuje, ale nosí ze školky bacily, tak se tomu neubranime. Takže stříkame do nosu, odsavam a s kašlem neuděláme nic. Melu z posledního. Doufám že si teď o víkendu trochu odpočinu...

bzubzalka
23. bře 2018

@wendie my jeli dnes k.mým.rodičům 2hod jízdy. Samuel hodinu z.toho koukal, naštěstí nebrecl,ale u našich taky nespal a pořád jen.knoural. usmul až v kočárku odpoledne a teď po20hod.jinak spal tak 10minut a koukal. Bylo mi.ho líto! Rodiče se těšili na pochovani a on skoro pořád plakal ☹

@evelin1251 nad satkem pořád přemýšlím. Nechci nosit.roční ditě třeba,ale zas lepší šátek jak na ruce. A bojím se, že to neuvazu správně.

dominikaromanova
24. bře 2018

@nenulinecka, Michálek je nádherný, jsem moc ráda, že máš samé dobré zprávy. Vše už bude jen lepší a lepší. 🍀🍀🍀

Omlouvám se, za opožděnou reakci, ale dříve to nešlo.

sticker
dominikaromanova
24. bře 2018

@bzubzalka, šátek z Lidlu je fajn, kupovala jsem ho, když měl malý cca tři týdny. Nosím ho občas doma, ale hlavně ven, když musím se psem a nechce se mi tahat kočárek. 😉

dominikaromanova
24. bře 2018

@danielle94, taky bych byla pro sraz, i když to mám dost z ruky, protože vás je spousta z Prahy a okolí. Já jsem až od Olomouce.

nenulinecka
24. bře 2018

@dominikaromanova děkuju moc 😘

bzubzalka
26. bře 2018

Ahoj holky,tak jsem byla se Samem na prevenci v6t, váží 4,8kg,měří 55cm. A má atopicky ekzem😢 takže ja dietu-nesmim orechy,ryby,čokoládu,citrusy.pokud se do 14ti dnů nezlepsi tak na kožní.

bzubzalka
26. bře 2018

Ještě dotaz jak velkou mají vaše děti fontanelu? Sam má 2,5x2 a dr.řekla jen,že ji má velkou.erik v 6t měl 1,5x1

klaraslavickova
26. bře 2018

Tak dneska jsou Pavlíkovi 2mesice na sestinedeli kontrole měl 5600g a 56cm je to brouček sice se chce furt chovat a mazlit ale je to největší štěstí co jsem si mohla prát je taky šikovny pekne pase koníčky a už se i otočil na zada v sobotu se na nás začal vědomne smát jsem z neho celá pryč 🙂 tohle mateřství si užívám o dost víc než to první asi možná proto ze jsme se o pavlika tak dlouho snažili a tolik za se neho modlili.. starší dcerka už ho taky bere dobře už nezarli tolik 🙂 a já dekuju tak nahoru naši Terince co nám ji bůh vzal ze nám za sebe poslala bratricka

bzubzalka
26. bře 2018

@klaraslavickova brouček, je moc roztomilý

dominikaromanova
26. bře 2018

@klaraslavickova, krásný chlapeček.

wendie
26. bře 2018

@klaraslavickova jůůů, ten je úžasný. a taky pěkný macík, viď? krásně jsi ten text napsala. my jdeme na kontrolu až po Velikonocích, ale odhadem má taky už přes 5kg.
@bzubzalka malej měl ve 25dnech fontanelu 2x2, kluci měli asi podobně, štěpán měl menší myslím.

Strana