Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@bzubzalka jeste bere nejake leky na tlak, ale jestli pujde vse jak ma, uz by nemela byt potreba zadna dalsi operace a ani by tim nemela byt nijak omezena. S tou lecbou je to individualni. Od pristiho mesice zacneme chodit pravidelne na endokrinologii, kde ji budou sledovat a s hormony se myslim zacina, kdyz zacne vybocovat z rustovych tabulek, o tom jeste moc nevim...
@nenulinecka jak jste dopadli? Celý den na vás myslim...
@bzubzalka ahojky , srdicko ma jako zvon 😊 pani kardiolozka rikala, ze mu ten mozecek stimuluju sama, jak na nej mluvim, ze ani ona by nepoznala ze prozil takovy start do zivutku. Jsem odchazela stastna. Ted se mi zacina pretacet uz na bok 😊 mam z nej silenou radost
@nenulinecka krásná zpráva! Jsem se bála, když jsi nepsala. Je to sikulka! Věřím, že bude bez následků! Jste bojovníci!👍 řešíte nějak to co se stalo?
@nenulinecka to je skvele!
Holky resime, bratr manzela je pravnik, upravuje stiznost, teprve minuly tyden jsme dostali zpravy vsechny z Bulovky. Jsem byla hotova kdyz mi sousedka pred dvemi mesici rekla, ze ji na Bulovce zemrelo tim samym zpusobem vnoucatko. Takze to jen tak nenechame. Uz jen z principu. Jinak je normalni ze jsem to jeste nedostala? Ja vubec nevim kdy se po porodu ma dostat menstruace.
@nenulinecka, to jsou super zprávy, jsem velice rada, ze je maly na tom tak dobre a je i moc šikovný.
Je dobre, ze to jen tak nenechate, to co vám na Bulovce udělali je hnus.
Jinak co se tyče MS, ano, muže to být. A jestli plně kojis nemusíš mít MS ještě dlouho, ale pozor, ovulace muže být každý měsíc. 😉
@dominikaromanova ja prave nekojim vubec ... ale dekuji za odpoved 🌸💜
@nenulinecka taky souhlasím, že je dobře, že to resite..s ms bych řekla, že to je normální, u tebe může hrát roli stres. Možná bych zkusila zavolat na gyndu. Já vždy kojila,takže jsem neresila, že ms nemám😀a teď mi to ani nedošlo,měla jsem dlouhý 6ti nedělí... ty už jses dala dohromady?Měla jsi to náročné😕
@nenulinecka krásná zpráva. Jsem šťastná za vás... Jen tak dál. Míša je fakt šikulka a hlavně má v tobě a tatínkovi obrovskou podporu. To je nádherné.
@wendie děkuju za hezký slova 🌸
Jak uspinkavate holky? My musime v hnizdecku a v hnizdecku do postylky, ale nevim jestli pres matraci a hnizdo by zafungoval monitor. Dnes ho uspinkam v hnizdecku a zkusim prendat na volno do postylky. A jak Vam spinkaji ? Ja s tim sunarem bez kojeni to mam dobry. Usne pres 22 , ve 3 basti a usne jeste do 7. Proto zvladam mit uvareno uz v pul 9 , jsem vyspala. ☺
@nenulinecka My máme matraci, hnízdo a ještě zavinovačku a monitor přes to všechno funguje 🙂 Já ho uspávám v kolíbce (resp. počkám, až usne) a pak ho v zavinovačce přenesu do hnízda do postýlky. 🙂
@galatea_a tak dekuji za uklidneni ☺
Já uspavam ritualem. Krasne si zvykl. Vykoupu, nakojim, pomazlim a odlozim do postýlky. Pevneji zavinu dekou někdy podám dudlík někdy nechce a pak odcházím. Usíná kolem 18.30-19.30 na kojení se budí kolem 23-24 a pak kolem 3-4hod ráno. Je zlatej asi ví že má dva starší brasky 🙂
@nenulinecka já uspávám taky ritualem-vykoupu,nakojím už v ložnici, kde je téměř tma,u toho skoro usne a dávám do postýlky. Spí na svojí dece(přeložená)a prykryvam jinou dekou.monitor snímá taky v pohodě.jinak interval spaní nic moc.usinaJitka kolem20,pak kojím ve23a pak co 2hod až do rána,většinou vstavane 6:30a když se zadari 8:30. přes den uspavam na ruce nebo pritulenim. I když vstaneme 6:30vše mi trvá,Sam je brečíí miminko, takže hodně chovám.
@bzubzalka to nezavidim, nas Misa je smisek , jen zaknoura a vim, ze to jsou jen tri zakladni veci bašta spat nebo plina. Jinak neplace. U vojtovky jenom...
@nenulinecka, monitor funguje pod madraci i s hnizdeckem, máme odzkouseno. Jinak já malého uspavam kolem sedmé u kojení (asi jsem divná, ale spinka u nás v posteli) pak se mi budi kolem druhe na jídlo, pak kolem pate a vstava mezi sedmou a půl osmou. To většinou pak ještě usne, ale už v kolébce v obýváku převlečeny z pyzamka. Kdyz nechce spát, mám ho v šátku. Nechce být sám, chce se stále chovat, ale musí vidět přes rameno a nesmíme si sednout. 😂
No, pekne s námi cvičí. 🤣
Ahojda holky, než jsem přečetla všechny příspěvky...uff @nenulinecka jste skvělý!!! Michálek je nádherný a léčíš ho svou láskou a péčí, a věřím, že ho ten horší start nijak nepoznamená 😊.
@tereza1989 Přeji hodně zdravíčka 🍀, aby se už nevyskytly žádné komplikace.
@bzubzalka díky za typ 😉
Momentálně řeším krém na opalování pro Vénu, samozřejmě ho nevystavuji sluníčku, ale i v kočárku ve stínu se může spálit. Našla jsem od Bioderma pro děti i miminka SPF 50+ , máte někdo zkušenost?
U nás probíhá uspávání jediné u prsu, nemám odlizitelny miminko, jpotrebuje společnost a pozornost. Uspavam večer po koupání asi od 20h u kojení, usnu tak v 21h, pomalu přenáším do postýlky někdy se hned vzbudí a uspavam znovu u prsa v leže u nás v posteli. Když je tvrdej, přenáším do postýlky. A je to machr, protoze se vzbudí až ráno kolem 6 na kojení 😍. Vezmu ho k nám do postele, v leže kojim, já u toho spím Véna papá a pak si kouká. V 8 budíček a vstáváme. Hrajeme si atd. Ve 12 jdem na procházku z kočárem, tam usne, spí do 16-17h. Vzbudí se a hrajeme si.Ve 20 koupeme a uspavam. A takhle ty dny utíkají a z miminka za chvilku vyroste puberťák. Hrozně rychle ty dny ubíhají, nedávno se narodil a už má 2 měsíce pryc.
@evelin1251 Někdo mi doporučoval na opalování pro dítě BUTTERBEAN ORGANICS https://www.biorganica.cz/podle-vyrobce/butterb...
@dominikaromanova to teda jo ☺
@wendie
@nenulinecka Samuel vyloženě nervena, spisže pobrekava, ale jak.ho nevezmu nebo si k němu nesednu zvyšuje brek. Naštěstí nemusím vždy chovat, stačí mu kolikrát prst, že se chytne.
@dominikaromanova taky máme Samuela v posteli😉
@evelin1251 to vám spinka ale luxusně! Pokud budeme jen v čr mazat nejspis nebudu. Erika jsem taky nemazala. Nedavala jsem.na prime slunce.
Mě malý usíná sám. někdy u kojení ale po kojení.vždy musíme prebalit protože jak to jde do něj, tak to zároveň jde i zam něj.😉 Tak se probere, ale pak zavinem aby mu nelitaly ručičky, položíme a usne. Kolikrát jen tak leží a kouká na svět, brouka si a pak spí. Budí se co dvě/tři hodiny na kojení. Pak ale hned spí takže zatím super. Tak se i prospim.

@ma_jo musím říct, že se nedivím, že na vás překvapeně koukali. Jste úžasný! Mnoho lidí, by se zaleklo!👍🍀
Dostala jsem srdíčko, jestli jste to byla některá-Děkuji!