Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@garalela Taky jsem na vás myslela, co malej?Už je v pořádku?
Ten koník je tak pitomej... 😐 Než jsem ti něco našla, a pak se mi zas nechtěl načítat, natiz něco napsat!
My si s Vénou užíváme sluníčka, jen by se chtěl furt chovat a nosit, takže mam zahrádku zarostlou plevelem 😏 Dnes jsem ho šoupla do kočárku, chvilku mě pozoroval, ale pak ho to přestalo bavit, takže jsem vytrhla 1 plevel a běžela za nim,a tak dokola 😁
Holky a co vy?A vaše mimina?Přijde mi, že to moje miminko už je velkej klacek 😀 zato je s ním větší legrace 😍 momentálně máme slintaci období, všechno mokrý.
@evelin1251 taky užíváme sluníčko, jsme každý den cca4hod venku. Naučil se večer hezky sám usínat. Jinak je taky chovací.A už se skoro nevejde do hlubokého kočárku. Včera jsem vybrala sportak.
Sportakem... Oprava. Dekuji ty chytrý telefone
@wendie krásný klučina a ten pohled šibalský👍 kdybych dala body s kr.rukávem tak Sam zmrzne, má často studený ruce. Co kupuješ za tu jednorázovou podložku. Mě rodiče jednou koupili zn.happy a ty jsou krásně velký a cena 10/ks. Nemůžu je ale sehnat. Kočárek jsme vybrali G mimi trend air, krásně se dá položit do úplného lehu, dobře a rychle se skládá, je odpružený, ale sedí zády ke mně...Ono asi těch kočárků čelem k mamince moc není 😡
Holky, vy co.kojíte berte nějaký doplňky stravy?
Jak mě bolí ty narty atd.tak gynekoložka mi dnes řekla, že si myslí, že mi chybí minerály...
@bzubzalka Samík je teda kus chlapa, nebo možná fotka zkresluje....ale je krásně čisťounkej v obličeji, takže ti mazání zabírá, to je paráda 👍
Já kojim jak divá, a zobu kys.listovou a rybí tuk v kapslích. A začaly mi padat vlasy, Véna je má chudáček všude po sobě zapletený, jak ho věčně ňuchňám. Tak asi budu muset pořídit ještě nějaký vit. na vlasy a nebo se nechám ostříhat 🙊
Třeba ti chybí vápník, když tě bolí nárty...
@wendie Jak se pěkně sibalsky usmívá 😻
@evelin1251 Sam má asi 5,5kg a 60cm. Mazání zabírá krásně, ale zrovna včera jsem nevydržela a snědla kus čokolády a má zas osypane bříško.
Já začala ve středu Pro balanc-vápník,hořčík. Vlasy zatim drží, ale u Erika taky padaly hrozně moc. Kadeřnice mi říkala, že začínají většinou padat až po kojení, už se děsím...
@bzubzalka, @wendie, to jsou nádherná zlaticka.
Náš malý měl v pondělí přesně tři měsíce, měří 62cm a váží 7800g, jsem vděčná za šátek, protože na rukou se již pekne pronese. Kočárek nám naštěstí ještě je, má tam cca ještě 20cm, ale bohužel tam moc být nechce, protože nevidí 🙁, takže stejně asi budeme muset dat již sportak. Ale asi během třech měsícu musíme začít řešit novou autosedacku, což je trosku problém, když ještě nesedí.
Já osobně zatím žádné doplňky stravy neberu.
Ahoj maminy po dlouhé době jsem nakoukla. Koukám že miminka vám všem rostou jak z vody 😃😘. Přeji všem moc štěstíčko a zdravíčko. ❤🍀Strácím se v diskuzi tak jsi jdu pro pár rad a jen malé info od nás. Dcerka Adélka měla v 8 týdnech 62cm. A 5670g je to veklá cácorka blíží se 3 měsíc tak jsem zvědavá kolik bude mít. Dokonce nas už čeká na další kontrole za 2 týdny první očkování.Co se týče zdraví jsme celkem v pořádku jen nás před časem začala trápit seborea ve vláskách, ale už to začíná být lepší. Taky jste se některá z vás s tím setkala? Jinak co můžu všem velmi doporučit je značka A-derma. Máme mnoho výrobků od ni a nemohu si je vynachválit. Pomohla od pupínků, suché kůže a pod. Zeptám se je mezi vámi i maminka co je od začátku na UM? Trošku bojuji s hledáním vhodnější značky, protože často blinkáme. Naštěstí přibírá holka dobře tak to dr. moc neřeší, ale já bych ji od toho chtěla pomoci. Jinak hurá venku už začíná být teplíčko to je fajn že? Máte plány na léto s prckama? Nějaký tip na výlet či dovču s kočárkem po čr? Ještě dotaz chodíte/budete chodit na plavaní? Naše dr. nám o tom říkala že je to pro mimča super. Jinak když je to tu samá fotka miminek taky se přidám. Rádi paseme koníky tak jedna aktuální.....😊
@elenadavis krásná holčička! S tou seboreou jsem se setkala u druhého prcka. Tenkrát nám pomohlo masti a vycesavat hrebinkem. Čím víc toho v hlavičce je, tím víc se to tvoří, byla jsem z toho na nervy. I teď se to občas Jiříkovi objeví, pomáhá šampon Linola.my jedem na dovolenou do Cesko-saskeho Švýcarska, máme to kousek, je tam krásně a dobře se tam jezdí i s kočárem. Nevím odkud jsi, my rádi cestujeme, s kočárem jsme prošli i část Krkonoš, třeba v Harrachově je okruh pro vozíčkáře, tudíž i pro kočárky a bylo to prima. A plavco se nám snad podaří zrealizovat, chtěla bych, aby chodili i starší kluci. Štěpán chodí od miminka tak nějak pořád. Jirka mi po plavcu hodně marodilo, to mě mrzelo.. Ale jinak super záležitost. I když ti naši cvalici se asi pěkně pronesou...
@dominikaromanova nádhera! Co máš za kočárek? Má se tam jak ve vate...
@elenadavis taky mi ublinkava a jsme od zacatku na umelem. Krome toho ma predpoklady na alergie, takze musime mit hypoalergeni mliko. Takze mame BEBA HA 1 a pridavam do toho Nutriton (tedy svatojansky chlebicek). Je to lepsi, uz mi nevybleje celou davku, pouze ublinkne. I tak to je uspech.
@akcejn krem se.jmenuje lipikar baume ap+, přesně jak to.popisujes tak to měl Sam. Teď jsem nevydržela a jedla čokoládu a je zas osypaný, ale krém to hodně drží + koupu ob den v ovesne koupeli-dá se koupit.
@dominikaromanova malý je pořádný kus chlapa👍 co nosí za velikost?
@elenadavis je roztomilouckou! Sam má seboreu. Nejvíc pomáhá namočit a pak vycesvat,mám takovy hrubý hřeben-dětský. Loupe se mu i.hodně kůže v uších.
@wendie taky zitra zkusím dát ven krátký rukáv. Dnes byl bez cepicky poprvé.
@elenadavis A dermu taky používáme, je to paráda. Mám teda pouze mycí olej, koupila jsem 3 lahve ve výhodný akci, takže máme zásobu. A ještě jsme dostali pro malého, vzorečky krému. Ale celkem špatně se mi na Vénu rozmazává, hlavně po mytí, když má pokožku ještě vlhkou. Přemýšlím, že pořídím místo krému spíš mléko. Co prosim, používáš ty??
Dovolenou zatím neřešíme, my budeme jako obvykle na maltě 😁😁 (čtěte - dřít na baráku) Ale jsme s přítelem vášniví rybáři, takže jezdíme rádi na Rozkoš, Orlík, Labe. Ale jsme zvyklí na "punkový" podmínky...spaní pod širákem nebo v autě, ale s prckem nevím nevim, možná za rok 😄
Na plavání bych chodit chtěla, ale u nás je plavání batolat z od 1 roku 😯 tak musíme vyčkat.
Nemůžu usnout 😴😒 tak to tady zahltim 😎😋
@evelin1251 ty nemůžeš usnout a já nemůžu spát 🙂 Jakub mi pokaknul celé pyzamko tak jsem ho musela prevleknout. Děsně se tomu smál. Čtyřletý Jirka celou noc kašle. V pondělí má jet na školku v přírodě, tak se zdá, že máme smůlu. Letos už se tomu snad ani nedivím, dvakrát manžel rusil hory, kluci marodili. Tak mám zase o zábavu postaráno. Nevím, co se to děje, ale prostě ne a ne se dát do kupy. Jsem z toho uz unavená, všechno a všichni mi tak nějak proklouzavaji mezi prsty. Achjo. Jen jsem si potřebovala vylít srdíčko.
@elenadavis,seborea na trápila také, zabrala námi obyčejná Ondřejova mast a vycesavani. Malou mas nadhernou a krásně pase koníčky.
Na plavání chodit budeme, zatím vanickujeme doma.
@wendie, kočárek máme iSafe Marvel travel system. Vypadá maličký, ale překvapil, včera dokonce zvládl 2 hodinovou procházku po polní cestě. 😁
@bzubzalka, maly má momentálně velikost číslo 68, ale už jsem mu koupila i bodynka s krátkým rukavem ve velikosti 74.
Jak teď holky oblékate prcky? Já včera malému dala body dl. rukáv, tenké teplacky a ponožky. Maly v kočárku šílené řval tak jsem mu ty kalhoty musela sundat a byl klid.
@dominikaromanova taky jedeme v 68.vcera body kr. Rukáv a polodupky, dnes podobně..
@wendie
@bzubzalka Ano, taky jsem byla s tou seboreou na nervy, navíc holce ty šupinky nešly ani vyčesat jak to tam drželo a když jsem to mastila měla tam k tomu ještě stroupky. Zkusila jsem abc krém od biodermy trochu to slezlo, ale ústup to hlásí až právě po šamponu Linola.
@evelin1251 Od a-dermy jsem nejprve měla mastičku Dermalibour, která nám pomohla od novorozeneckého akné. Na suchou pokožku jsem od ni zkusila tělové mléko exomega, protože když jsem mazala např. sebamed značkou měla sklon k osypání se. Nakonec od adermy mám čistě jen mýdlo v kostce, kterým koupeme a dcerka má teď opravdu tu pokožku čistou, jemnou tak jsem ráda. Kosmetika je to sice drahá, ale řekla bych že velmi učinná. Opravdu doporučuji.
@luc14 Já jsem právě ze začátku byla na Beba 1 jenže to jsme často blinkaly. Tak jsem zkusila změnit úplně značku. Po nutrilonu jsme měly zácpu a blinkaly stejně. Teď dodělávám krabičku Bebavita, po které opět blinkáme a ještě je dcera po ní hladovější. Nakonec nevím co dál a navíc ono by se to taky těm miminkám nemělo často měnit že. Myslíte že když to dr. neřeší a holka přibírá dobře že i já nemám a smířit se s tím. Mám pořád pocit že pro to něco musím dělat, že je to špatně když blinká i když přibírá.
@dominikaromanova t
@wendie Sam dl.rukáv a polodupky a ok. Bez čepice a prikryti.
@luc14 Erik před 7lety nejlíp snášel mlíko Hami, má i dobrý výsledky(lepsi) jak nutrilon atd.
@bzubzalka jejda, to je roztomilouš😊 jak má ručky za hlavou 😄 A kočárek parádní !!😎
@wendie Nevěš hlavu 😉 Hlavně te obdivuju, mít doma 3 klučíky musí být mazec...já nestíhám nic, a to mám jen Vénu.
Jsem na něj defakto sama, táta Vašek chudák přijde z práce a pak dělá na baráčku, zároveň v něj i bydlíme, tak je to taky vo.s.er (pardon za výraz),všude prach a špína, věčně k nám někdo chodí na návštěvu, nejradši Vaškův táta s manželkou samozřejmě bez ohlášení. Takže koukají jak Sůvy na ten binec.
Konec hlášení 😋

@garalela držím palce. Pamatuji si, že Erik měl jako miminko zelenou stolici a dr.Říkala, že to může být i zimou. Sam teď měl taky zelenou stolici 2x jak měl teploty.