icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

evelin1251
21. dub 2018

@elenadavis automaticky píšu jen A derma a nedopisu, že myslím exomega. Tak si prubnu to tělové mléko😉

luc14
21. dub 2018

@elenadavis Existuje i speciální BEBA na ublinkávání - je to BEBA AR. Běžné mléko je jedno jaká značka - důležité je tam přidat ten NUTRITON - odkaz tady: https://www.nutriklub.cz/produkt/nutrilon-nutriton

bzubzalka
21. dub 2018

@evelin1251 spinka tak často, ruce na horu😉 babička je vynalézavá😀

bzubzalka
21. dub 2018

@wendie přeji ať vás sluníčko prohřeje a jste všichni zdravý!

wendie
21. dub 2018

@bzubzalka to je boží... A my vyhazujeme tolik peněz za kocarky...

wendie
21. dub 2018

@evelin1251 děkuji za milá slova... S přestavbou /stavbou je to děs.. Obdivuji že to dávají lidi s dětmi. My tu hlavní část dali bez nich. Tak ať je brzy hotovo..
Joo tři kluci, zlatíčka. Ale je to dobrý, ten celek. Jen aby už byli zdraví nejhorší jsou všední rána, a večery, než he zasteles. Jinak kluci si hodně vystačí sami, jen mam pocit, že to fakt letí jako das...

wendie
21. dub 2018

@bzubzalka moc děkujeme

garalela
23. dub 2018

@dominikaromanova je to děs, navíc dneska jsou druhy šikany,co dřív nebylo,různé zesměšní ani a natáčení na telefon. Kde se to v tom věku bere.

garalela
23. dub 2018

Holky já jsem taková nákupčí,něj podložky vycházejí v dm. 10 podložek za 69 ( ponizili z 89)

evelin1251
23. dub 2018

@garalela to je dobrý vědět 😉 A nevíš náhodou,kde Mája nejlevnější rybilku? Sháněla jsem míchanou na váhu, ale u nás nikde nemají. Tak kupuju v tubě za 130,- ale za 14 dní je pryč....

Čím mažete zedecky vy, holky??

deniskaaap
23. dub 2018

@evelin1251 já mažu sudocremem a super, opruzenej byl jen jednou, když jsem zkusila plenky kolorky 😊

garalela
23. dub 2018

@evelin1251 to ti taky řeknu,nejlevnější je zdarma od doktora na recept. Jinak já používám weledu,teď jsem použila dva dny bepanthen a zase máme vyrazku

dominikaromanova
23. dub 2018

@evelin1251, já mazu sudocremem a spokojenost. Jinak, Rybilku máme také, ale strašně mi to smrdí, takže mi leží doma. 😂

luc14
23. dub 2018

JJ sudocrem je topka. zvládl i velké opruzeniny.

bzubzalka
23. dub 2018

@garalela já dnes v dm byla a neměli je 😕 mmaji je. U plen nebo ne?
@evelin1251 bepanthenem.koupila jsem to největší balení a máme ho od narození. Stačí ho vždy trochu a mazu jen zadeček.

Holky, my dnes byli po 2.na sreeningu uší. Poprvé vyšlo levé bez reakce a teď měřili jen levé a pořád nic 😢 3.5.jdeme na nějaké jiné vyšetření.musí ale u toho spát, jedno ucho trvá 30minut. Jsem z toho smutná...

garalela
23. dub 2018

@bzubzalka Holky jaké věci zajímají vaše miminka? My začneme za chvíli 11.tyden a když zrovna nenosim či nekojim tak v těch pár minutách denně nabízím různé hračky a nezajímají ho.

garalela
23. dub 2018

@bzubzalka kultivace ok, asi spojitost se železem,které jsem si tohle,cítila vycerpana

bzubzalka
23. dub 2018

@garalela já chrastim nad obličejem, otáčí se za tím ze strany na stranu. Občas si sednu, položím si Sama na klín a houpu ho s mluvím na něj i rikanky třeba. Což teď vlastně nevím jaký má význam, když nevim co.sluch 😢

bzubzalka
23. dub 2018

@garalela tak aspoň, že tak. Snad to byla jen viróza.

garalela
23. dub 2018

@paja173 v jakém jazyce na miminko mluvíš?

garalela
23. dub 2018

@bzubzalka vůbec tomu nepřikládali význam,ve středu jdem na hexu

garalela
23. dub 2018

Dneska jsem zkusila látkové pleny. Když pominu,že se hned u toho vyprazdňoval,takže jsem spotřebovala hned všechny 3 pleny na zkoušku,tak mne stve,že bych musela asi obměnit šatník,všechna body krátký,kalhoty úzké,nejlepší by byly holčičí šaty asi

bzubzalka
23. dub 2018

@garalela a není možné počkat o týden později s hexou?

garalela
23. dub 2018

@bzubzalka už jsme posouvali dvakrát chtěli nás očkovat hned první den 9.tydne. já z toho mám strach,já je ten můj miláček takovej uplakané nevím jestli poznám,že se něco děje, když už jsem na plac zvyklá furt

bzubzalka
23. dub 2018

@garalela měl by nejspíš teplotu, a určitě to poznáš😉

ma_jo
24. dub 2018

Zdravím, nedávno jsem se tu zmínila, že naše malá ma Turnerův syndrom. Sepsala jsem o tom teď článek, kdybyste si některá chtěla počíst
https://www.modrykonik.cz/blog/ma_jo/article/o-nasi-holcicce-ktera-nemela-prezit-ahisge/

bzubzalka
24. dub 2018

@ma_jo jsi úžasná jak to beres! My teď řešíme zda malý slyší a já věčně brečím. Vím, že mu tím nepomohu, ale...

dixxie
24. dub 2018

@ma_jo krasny clanek 🙂. Amalka vypada inteligentne, preju ji do zivota hodne stesti a zdravi, z vypraveni je citit jak moc ji mate radi, to je krasne 🙂.

evelin1251
24. dub 2018

@bzubzalka Nebuď smutná, určitě to bude v pořádku. Dnes jsem četla ve skupině Lednovky 2018, že se sluch vyvíjí snad do 9. měsíce. Nám dělali screening sluchu ještě v porodnici. A vůbec jsem nechápala, na jakém principu to funguje....prováděli to špuntovým sluchátkem napojen na displej, pak to piplo a dobrý...

evelin1251
24. dub 2018

@ma_jo 🌷🥀 Jste moc stateční, ty i tvůj manžel. A obdivuji vás, já bych měla velký strach a "asi" bych, na tak závažné rozhodnutí neměla odvahu. Amálka je krásná holčička, přeji moc a moc zdraví 🍀🍀🌸

Strana