Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@elenadavis Existuje i speciální BEBA na ublinkávání - je to BEBA AR. Běžné mléko je jedno jaká značka - důležité je tam přidat ten NUTRITON - odkaz tady: https://www.nutriklub.cz/produkt/nutrilon-nutriton
@evelin1251 spinka tak často, ruce na horu😉 babička je vynalézavá😀
@evelin1251 děkuji za milá slova... S přestavbou /stavbou je to děs.. Obdivuji že to dávají lidi s dětmi. My tu hlavní část dali bez nich. Tak ať je brzy hotovo..
Joo tři kluci, zlatíčka. Ale je to dobrý, ten celek. Jen aby už byli zdraví nejhorší jsou všední rána, a večery, než he zasteles. Jinak kluci si hodně vystačí sami, jen mam pocit, že to fakt letí jako das...
@dominikaromanova je to děs, navíc dneska jsou druhy šikany,co dřív nebylo,různé zesměšní ani a natáčení na telefon. Kde se to v tom věku bere.
Holky já jsem taková nákupčí,něj podložky vycházejí v dm. 10 podložek za 69 ( ponizili z 89)
@garalela to je dobrý vědět 😉 A nevíš náhodou,kde Mája nejlevnější rybilku? Sháněla jsem míchanou na váhu, ale u nás nikde nemají. Tak kupuju v tubě za 130,- ale za 14 dní je pryč....
Čím mažete zedecky vy, holky??
@evelin1251 já mažu sudocremem a super, opruzenej byl jen jednou, když jsem zkusila plenky kolorky 😊
@evelin1251 to ti taky řeknu,nejlevnější je zdarma od doktora na recept. Jinak já používám weledu,teď jsem použila dva dny bepanthen a zase máme vyrazku
@evelin1251, já mazu sudocremem a spokojenost. Jinak, Rybilku máme také, ale strašně mi to smrdí, takže mi leží doma. 😂
JJ sudocrem je topka. zvládl i velké opruzeniny.
@garalela já dnes v dm byla a neměli je 😕 mmaji je. U plen nebo ne?
@evelin1251 bepanthenem.koupila jsem to největší balení a máme ho od narození. Stačí ho vždy trochu a mazu jen zadeček.
Holky, my dnes byli po 2.na sreeningu uší. Poprvé vyšlo levé bez reakce a teď měřili jen levé a pořád nic 😢 3.5.jdeme na nějaké jiné vyšetření.musí ale u toho spát, jedno ucho trvá 30minut. Jsem z toho smutná...
Dneska jsem zkusila látkové pleny. Když pominu,že se hned u toho vyprazdňoval,takže jsem spotřebovala hned všechny 3 pleny na zkoušku,tak mne stve,že bych musela asi obměnit šatník,všechna body krátký,kalhoty úzké,nejlepší by byly holčičí šaty asi
Zdravím, nedávno jsem se tu zmínila, že naše malá ma Turnerův syndrom. Sepsala jsem o tom teď článek, kdybyste si některá chtěla počíst
https://www.modrykonik.cz/blog/ma_jo/article/o-nasi-holcicce-ktera-nemela-prezit-ahisge/
@bzubzalka Nebuď smutná, určitě to bude v pořádku. Dnes jsem četla ve skupině Lednovky 2018, že se sluch vyvíjí snad do 9. měsíce. Nám dělali screening sluchu ještě v porodnici. A vůbec jsem nechápala, na jakém principu to funguje....prováděli to špuntovým sluchátkem napojen na displej, pak to piplo a dobrý...
@ma_jo 🌷🥀 Jste moc stateční, ty i tvůj manžel. A obdivuji vás, já bych měla velký strach a "asi" bych, na tak závažné rozhodnutí neměla odvahu. Amálka je krásná holčička, přeji moc a moc zdraví 🍀🍀🌸

@elenadavis automaticky píšu jen A derma a nedopisu, že myslím exomega. Tak si prubnu to tělové mléko😉