Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@dominikaromanova zadny buchty, cokolady,smazeny a od 18 uz nejim. Nic vic ☺
@nenulinecka náš nešilhá. Já bych bez sladkého umřela, Sam jí co 2hod někdy i přes den.Mám dole 15kg, vše co jsem přibrala v těhotenství. Ještě bych 20dala,ale...
@dominikaromanova ja myslela, ze jen nas. Tak uf. Kdyz si prohlizi rucicky nebo v kocarku neumi zamerit, tak zasilha parkrat pres den. Jsem se bala =)
@nenulinecka Naše cácorka taky občas zašilhá. Teď už výrazně méně, vlastně jsem si toho už tak tři týdny nevšimla, ale předtím občas ano. Doktorka říkala, že do jednoho roku absolutně normální.
Holky, já se taky musím ozvat a něco sesumírovat. Od porodu vás vlastně jen čtu.
U nás vše ok. Malá bude mít zítra 12 týdnů a je to taky smíšek. Brečí jen únavou a hlady, případně nudou (@garalela, nedovedu si představit, co chudinko prožíváš). Ségra ji naučila už v sedmi týdnech říkat "ahoj" a dodnes to s oblibou používá zejména poránu 🙂. Jinak žvatlá a výská si docela často. Miluje koupání, bude to asi vodní dítě. Už si začíná všímat hraček a chytat je a už ani nemá neustále pevně sevřené pěstičky.
@nenulinecka Já měla MS už asi 4 týdny po porodu a už proběhla i druhá. Jsme na UM, ale dokojuju, mléko se mi prostě téměř neudělalo, ať jsem zkoušela cokoliv. Přesto i to málo se snažím udržet a používáme suplementor.
Jinak za noc se budí jednou, ale chodí spát pozdě. Málokdy ji udyndám před desátou, všechno jí připadá zajímavé, takže se chce pořád nosit. Pod hrazdičkou ale taky vydrží a povídá si s hračkami tak určitě půl hodiny. Ale musí mít dobrou náladu.
@bzubzalka Věřím, že se ukáže, že je ouško jen něčím zablokované. Sleduji to a držím palce.
@dixxie Malá mě sleduje a sleduje i ostatní, zejména když chce pochovat. Ale když už se chová, často záměrně tváře ignoruje a dívá se jinam.
Holky, taky bych potřebovala zhubnout. Já jsem tedy v porodnici nechala téměř všechno, zůstala mi jen tři kila nahoře, ale nemůžu s tím hnout. Ona ta péče o miminka je někdy nuda, přiznejme si to... no, a to já chodím užírat sladké 🙂.
Jinak @nenulinecka... chtěla jsem napsat, že malý je naprosto úžasný. Po té hrůze, co jste si prožili, je to úplný zázrak. Moc vám fandím.
Nevíte někdo, co se stalo se @snazilkou? Od porodu tu nebyla, že?
Holky včera jsem narazila na toto vlákno a přečetla si i ty články v archivu toho webu a už mám své odpovědi....https://www.modrykonik.cz/forum/staram-se-o-detatko/narocne-dite/
Jako když jsem tam četla,že se fakt nikam matky nedostaly do pěti let dítěte....nicméně přečíst ty vlákna a články dřív,možná jsem si ušetřila minimálně pochybnosti o svém mléku zpočátku. Výbavičky miminka asi můžu rovnou poprosí ať,když jsem to ukázala partnerovi,hrozně se nám ulevilo,že opravdu nemusíme dělat nic špatně i když tak křičí.
@nenulinecka a nemůžeš být i těhotná?
@garalela To nemuzu. Protoze po tolika stehach a az teprve pred 14 dny mi zmizely takovy boule tam dole, tak jsme ani nemohli... ☺
@calwena jj, je to nas borec. Snad se bude na dale vyvijet jak to ma byt. Zatim je vpred. Dekuji kazdy den motolu, ze ho zachranili. 😘
Snazilka mi psala po porodu, ale neni tu ani moje oblibena barushe
@nenulinecka Tak se zeptej doktora, půjdeš na nějakou další kontrolu? já bohužel nemám zkušenost, sama jsem si nakoupila vložky, když jsem zpočátku nekojila a nakonec kojím a MS není. Nemůže to být jakože ze stresu kolem všeho s tím porodem nebo zhubnutí?
Holky, já jen k těm fotkám, co vkládáte. Nebojíte se, aby toho někdo nezneužil? Smazat zpětně to nejde a diskuze zamčená není. Z toho důvodu asi nic vkládat nebudu, jsem paranoidní.
Ted nemam moc casu, tatinka mame na dva tydny pracovne v USA tak mam pilno. Ale mame tu babicku na navsteve, tak aspon nejsem na kluky sama. Prcek se nam diky babicce pekne rozpovidal, je uzasne sledovat je jak si ' povidaji'. Pristi tyden prileti na mesic tchyne, tak mi drzte palce at to preziju. 😂 Jinak, mame za sebou dvoji ockovani a byli jsme vazit a ma 6.595kg. 🙂
Ahoj @paja173, prosím te, to očkováni mě zajímá. Jak se očkuje v Anglii? A jakou vakcínu jsi zvolila? Děla to GP, nebo Health visitor? Právě přemýšlím, jestli malou nechat naockovat ještě v Čechách, nebo až v Anglii.
Holky, a celkově... kdy budete očkovat? Je tu někdo, kdo byl už hned v 9. týdnu?
@calwena, náš malý byl očkovaný v 9 týdnech, příští týden jde znovu.
@calwena dělá se to u GP, ale ockuji sestry, ne doktor.. ta první kombinace byla na Diptheria, tetanus, pertussis ( whooping cough), polio, haemophilus influenza typ B(Hib), hepatitis B, MenB, pneumococcal disease and rotavirus. Druhá byla znova na 7 z těch prvnich a třetí je zase jako prvni kromě rotaviru. Ja jsem měla ockovaneho i prvního syna, tak jsem nechala i Dandu.
Holky, jak často kadí vaše miminka? Sam kadil od6tydnu do 3m co 3dny ale vždy byl fakt "posrany" teď najednou kadí i 3-4denně, nevím zda to je běžné nebo to může mít spojitost s atb kapkami do nosu.Dnes je dobral, tak uvidím...
Čauky holky, stíhám zas jen pročítat... 🙄 Teď máme obdobi neustálých návštěv 😀
@bzubzalka Vendelín kádi pořád stejně, a to několikrát denně 😁😁😜 A je stále plné kojený.
@evelin1251 děkuji, Sam je taky plně kojen.

@nenulinecka, ten můj někdy ano. Teda, jak Ty to děláš, ze mas tolik kilo dole. Tiše závidím.