icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

paja173
5. kvě 2018

@wendie To kvůli té žloutence protože ji měl na hranici transfuze.

nenulinecka
10. kvě 2018

@dixxie me neco uniklo ? Nestihla jsem to precist. Co delas v nemocnici ?

nenulinecka
10. kvě 2018

Holky kde jste vsichni ☺

nenulinecka
10. kvě 2018

Teda vsechny

bzubzalka
10. kvě 2018

@nenulinecka taky sem nakukuji a nikde nikdo😉 venku je krásně tak je to jasný😀 Jinak poslední informace k Samuelovu uchu. 3měření dopadlo opět bez reakce ouška. Dr.udělala měření ještě jiným přístrojem a zjistila, že je v uchu překážka, dle ní tekutinu. Sam má občas suchou nudli, ale nic výrazného-odsát to nejde. Tak rozhodla, že udělá výtěr z nosu. V pondělí jsem volala na výsledky-v nosu jsou 3druhy bakterie. Dostal atb kapky. Uvidíme zda to pomůže na ouško.

bzubzalka
10. kvě 2018
garalela
10. kvě 2018

Ahoj holky,máme po 3 měsíční kontrole, 63cn, váha 5400( porodní 51cm a 3470). Moc vám všem závidím usměvavá miminka,já ani nemám pořádně fotky,protože já usměvavé miminko nemám. Mám pocit že můj život skončil, dělala jsem práci,kde jsem byla na denní bázi s lidmi,teď chodím polními cestami protize se potim až na prdeli jak se stydím s tím orchestrem v kočáru. Doma bordel jak v tanku, mám nakoupené totálně všechno,co lze a všechno zbytečně, nasnorenou postýlku a nejnověji vyžaduje spánek už jen se mnou. Nemohu spát, chce si dudkat každou minutu a jak mám větší prsa,tak mu je musím držet. Představovala jsem,jak budu své děťátko rozvíjet a nedělám nic jiného,jen pořád konejšim. Do toho se u Dr na kontrole přišlo na to,ze tu kostrč mám nejspíš naraženou pokud ne nalomenou ale teď si nedovedu představit to resit

dixxie
10. kvě 2018

@nenulinecka nene “ v nemocnici”, ale “nemocni”. Uz jsme ale zdravi 🙂. Nenuli ted mam vikend bez maleho dala bych botanku v sobotu nebo v nedeli. Napis mi do soukromych zprav telefon a domluvime se.

wendie
10. kvě 2018

@garalela Ahojky. Předně moc gratuluji k váhovému a rustovemu přírůstku. A pak k tvé životní situaci. Víš, druhé dítko mi dost dost rvalo až do čtyř měsíců. Bylo to strašné a přesně jak píšeš, jakoby se život zhroutil. Chci ti jen říct, že jsi statečná žena, protože jsi obětavá a stále máš síly na to abys své dítě konejsila. Jestli to jen trošku jde, výdrž, blýská se na lepší časy. Možná ne za měsíc, ale za dva, kdo ví. Pokud už ale nevíš kudy kam, sver se odbornikovi, nejen nám. Není na tom nic špatného, kéž by se ti ulevilo. Nevím, co víc se na to dá říct, je to ohromný nápor na psychiku. Věřím, že to společně prekonate!!!

bzubzalka
10. kvě 2018

@garalela určitě se vše zlepší...držím palce.Sam spí taky semnou v posteli, sice až po 1.kojení, ale spí a staršímu bude za 2m 8let a každou noc přijde taky. Manžel to vzdal a spí v obýváku a já s klukama v ložnici. Nepremyslis o satku ci nositku, zda by nepomohlo...nejsem.si jistá zda jsi už nepsala. Jinak nedavno jsme si byli sednout na zahrádce a přišel tam pár s uplakanym miminkem-holcickou. Vzpomněla jsem na tebe...malá brecela celou.dobu, rodiče se střídali v chování a jidle...

garalela
10. kvě 2018

@bzubzalka šátek mám, elastický,ale začíná se provesovat,navíc ten úvaz na záda se neosvědčil,vchcevbytvu prsou,jinak se vzteká, nepije,prostě se do nich zadudla a je ticho. Mám manducu,ale je mu stále dost široká na nohy,az teď jsem zjistila,že existuje zuzovac,mám jej na cestě. Minulý týden mi přišla Hacka houpačka,ale otáčí se v ní divoce.mam právě pocit,té toho kontaktu chce čím dál více, dříve byly procházky v kočáru ok a teď už ne

galatea_a
11. kvě 2018

@garalela K tomu kočárku - zkoušela jsi mu sundat stříšku, aby mohl koukat ven? Jinak držím palce, ať to zvládneš a tohle období překonáš 🙂

dominikaromanova
11. kvě 2018

@garalela, jsi statecna a zvladas to perfektně. Porid pevný šátek, když nechce na zadá a vzteka se (což mi maly začal dělat také) tak alespoň úvaz na bok. Klidně porid i ring sling šátek, můžeš ho mít stále nachystany a malého tam dotahnes.
A s Řím pláčem venku nejsi sama, já má kočárek jen na dokládání nákupu už delší dobu, bez šátku neuděláme ani krok.

garalela
11. kvě 2018

@dominikaromanova prosím co to máš konkrétně ty za šátek? Pevný šátek už je poslední věc kterou nemáme

garalela
11. kvě 2018

@galatea_a jen u ranní procházky a bylo to lepší,ale pak jak je přes den sluníčko,tak je na boudě navíc clona tak to opravdu moc výhled nemá, to už je zase nejspokojenější když tlačím kočár a nesu v náručí v kloboučku nicméně jsem si chtěla kočárkem za celý den ulevit,ono se to těžko popisuje kdybych to sama četla před porodem tak si řeknu na co holka stěžuje,od toho je na mateřské,ale neznám nikoho jiného komu dítě přes den ani minutu nedošlo v postýlce, nekoukalo na hračky, nechtělo v kolíbce,nedalo se s ním mezi lidi. V podstatě ani okoli o takovou návštěvu nestoji a pak člověk vidí na FB jak jsou po návštěvách jinde u těch dětí,co se smějí na hrací dece...řešila jsem jako u Mudr tak jsem si platila poradkyní,co u nás doma byla, dokonce mne mrzí,že jsem zpočátku myslela,že má prdy a dávala infacol zbytečně,protože to nejspíš ani prdy nebyly a ta plačtivost byla spíš tou povahou

garalela
11. kvě 2018

@dominikaromanova dotaz na šátek je na tebe

garalela
11. kvě 2018

K menstruaci,jak tu byl dotaz, u nekojici i by měla být do osmi týdnů po porodu, u kojící nemusí celé kojení proběhnout, nicméně gynekolog na kontrole tohle řeší, mne třeba řekl sliznice nízká MS se určitě nijak nechystá.....

galatea_a
11. kvě 2018

@garalela A na bříšku vydrží? Že by byl v kočárku na břiše a koukal ven? Každopádně vím, že to musí být hodně těžké, a je to určitě velký nápor na psychiku. Vydrž, určitě bude časem líp!

dominikaromanova
11. kvě 2018

@garalela mám šátek od Lenny Lamb 100% bavlna vhodný na cele nosici období kupovany na satkyanositka.cz. Dále jsem si pořídila šátek s kroužky 50% bavlna a 50% len z druhé ruky a také máme šátek z Lidlu, ten pruhovaný, ale už nám moc nesedí, byl fajn tak do cca 7kg, maly má 8kg a už mě táhne na ramenou. Fotky níže. Kolébku máme na dvě věci, maly je buď v šátku nebo na dece na zemi. Postýlku nemáme vůbec, v noci spí s námi v posteli.

dominikaromanova
11. kvě 2018

@garalela, ještě mě napadlo, jsi v nějaké skupině Nosime děti na fb? Nejlépe v hlavní a pak i regionální. Probíhá teď hodně různých srazu, maminky poradi jak s výběrem vhodného šátku, úvazy, (jak i kojit v šátku, když je poprsí větší) tak i s tím, co s uplakanym miminkem. Navíc si tam můžeš i různé šátky vyzkoušet, popřípadě nějaké ergonomicke nositko. Nevím odkud jsi, ze bych za Tebou klidně dojela, ale předpokládám, ze z OL kraje ne.

dominikaromanova
11. kvě 2018

A moc dobre vím, čím si prochazis, měla jsem to samé s dcerou. Byl to zahul, měla jsem stavy kdy jsem chtěla někam zdrhnou a být sama, přešlo to tak cca kolem pátého měsíce, možná šestého, přesně si to nepamatuji, je to přece jen deset let zpět. Jediné co na tom bylo pozitivní je, ze jsem těch 20kg nabranych v tehu rychle zhubla.

garalela
11. kvě 2018

@dominikaromanova prosímtě já jsem z OL kraje! 20 už mám taky dole, akorát já v těhu nabrala 7, takže už jsem pod tím, co bylo před těhu, odkud jsi?

garalela
11. kvě 2018

@dominikaromanova jinak měla jsem doma paní na rodinné poradenství a od ní vyzkoušela ten elastický šátek a pak koupila,ale paní má taky čerstvě miminko, tak jsem ji ted nechtěla otravovat

dominikaromanova
11. kvě 2018

@garalela, jsem z Přerova a Ty?

garalela
11. kvě 2018

Lipinka

dominikaromanova
11. kvě 2018

@garalela, tak se klidně můžeme domluvit a já dojedu, Lipinka zase tak daleko není. Můžeš si šátky vyzkoušet.

nenulinecka
11. kvě 2018

@dixxie to je to, ze to ctu letem svetem. Napisu

nenulinecka
11. kvě 2018

Holky my mame uplne neskutecneho smiska. Vubec neplace, jen kdyz je hlad, pocurany nebo utahany. Sunar dela i to, ze basti co 3 hodiny a v noci jen jednou. Spinka od 20:30-2:00, po jidle hned usne a vstavame v 6. Luxus. Taky je nekdy noc kdy poradne neusne, ale jak pisu, neplace. Sousedi ani nevi, ze je doma =D. Jinak porod 22.1 dnes 11.5 a menstruace nikde. =/

nenulinecka
11. kvě 2018
nenulinecka
11. kvě 2018

Jeste senemam pochlubim. 15
kg mam dole jupiiiii jeste pet. Holky, zasilha nekdy Vas prcek?

Strana