icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

bzubzalka
29. dub 2018

@wendie děkuju. Jinak rýmu co teče očima jsem zažila u Erika asi v8m. Měl atb.kapky do očí.

wendie
29. dub 2018

@bzubzalka bylo to ošklivý. švagrová je zdravotní sestra, k dr. mě nehnala, říkala vymačkávat. kdyby se to nelepšilo, byla jsem rozhodnutá jít zítra k dr. dnes je ale konečně lepší, jen minimum hnisu. pomohlo vytírat heřmánkovým odvarem. ale kdyby nebylo zbytí, atb se nevyhneme.

garalela
30. dub 2018

ahoj holky, několikrát jsem tu psala, jak mám křiklounka. mám depku, je to prostě záhul, ale je to doma, nicméně o víkendu jsme byli poprvé (3 měsíce) pořádně trochu víc mimo domov autem. Katastrofa, to, že v autě doposud zna cestě k mudr v místní vesnici zabrala autosedačka, bohužel neplatilo. takže hned po příjezdu na místo cca 20km vzdálené konejším, nakonec na lavičce venku ve městě přikládám k prsu. šli jsme do restaurace, na zahrádce dva jiné kočárky, děti tak 14 dní od nás, všechny leží, dudlají dudlík, kopu vesele nožičkama, ani slechu, nic. My po příchodu po nakojení venku na té lavce asi deset minut ticho, takže si troufám objednat. po těch deseti minutách pro mně už klasický vyrvál, lidi po nás koukají, někteří zkracují svoji návštěvu, náš tatínek tedy s vidinou, že už nám přinesou objednávku odjíždí s kočárkem, ať se jakože najím první a vystřídáme se. jídlo přinášejí v době, kdy už kočárek nezabírá, přikládám tedy a nemohu tak jíst,. tak ať se nají aspoň tatínek, malého si přebírá, já pak do sebe hážu studené jídlo, jakože fakt prožitek po čtvrt roce za 800Kč. odjíždíme, v autě orchestr, na nákup si nikdo z nás už netroufá. to, že doma v podstatě celé dny spí na mně a nebo si mně dudlá, mi mudr i poradkyně odsouhlasily, že je ok, že je to maličké miminko, které to tak potřebuje, ale upřímně už teď mám depku z toho, že konečně ve středu jedu na gyndu, ale je to 100Km obě cesty, s čekáním u doktora, tak dlouho prostě v klidu nevydrží. máte někdo zkušenost z okolí, kdy mám naději, že se to zlepší? v podstatě jedna věc je, že pořádně nemám nic udělané doma, druhá věc je, že doma mám alespoň to prso a neřešení, jak dlouho na mně visí, ale venku nemám nic a je to na veřejnosti větší stres jak doma. jakože pobídnutí, j až budete ve městě, tak se stavte fakt nikdo nechápe, že je pro mně problém

garalela
30. dub 2018

@ma_jo ještě jsem nad vámi přemýšlela, vím, že je to trochu kontroverzní, ale napadalo mně, že kdyby se to dělo mně, že bych možná nechala pro dceru zmrazit svá vajíčka. nemusí o to dcera nakonec stát, ale třeba by o to stála a bude je mít v bance, prostě rodinné geny, věda pokračuje

garalela
30. dub 2018

a k té rodičovské, já jsem chtěla taky ty dva roky, ale když si uvědomím, že je to vlastně už za rok a půl, už teď to uteklo s nástupem na mateřskou před porodem. je potřeba zvážit i jestli má kdo pomoci s hlidáním tak malého dítěte, kdyby se druhé hned nezadařilo. to je asi největší problém, že to druhé nemusí hned vyjít, já jsme čekala pět let, takže pokud se srovnáme doma s tím, že bychom měli křiklouny dva, začnu co nejdříve

lucikf
30. dub 2018

@evelin1251 Jj, i když máme holku a kluka, hrají si spolu, ale dokážou se i pořádně pohádat. My jsme chtěli to věkové rozpětí dvou let. Teď je to trochu více, ale aspoň mi s malým pomohou.

ma_jo
30. dub 2018

@garalela to jsi hodna, ze na nas tak myslis! Trochu jsem nad tim premyslela. Prislo by mi to skvele, ze by byli pripadne s miminkem pribuzni! Ale hacek je v tom, ze to vyjde opravdu hodne draho, uz ten samotny odber a pak ty vajicka na tak dlouho uskladnit. A kdyz nevime, jestli by o to vubec stala a jestli to v jejim pripade vubec pujde, tak nevim... Me je ted 30, tak bychom se tak nejpozdeji do 5 let meli rozhodnout.. Jeste bychom ale chteli 1 nebo 2 deti, tak treba budeme mit jeste holcicku a daruje ji vajicka jednou ona, to by tam pak byly geny i z manzelovy strany. Uvidime 🙂

luc14
30. dub 2018

@garalela takovy je nas prvni taky. Asi te nepotesim. Postupne se to sice zlepsovalo, ale dnes ma 2,5 a urvanej je porad. Je to silna povaha. Kdyz byl malej, nechtela jsem s nim zustavat sama, protoze byl strasne urvanej a rval treba 8 hodin za den. Neslo s tim nic delat. Neslo chovat, nic. Lidi zirali. Matka co neumi utisit sve decko.

dixxie
1. kvě 2018

@garalela ahoj, ja obcas zkousela mit casovy plan revu. Treba jsem si rekla, ze 10 min necham mimi kricet a pak ho 10 min budu konejsit. A vzdy mit v tech 10 min plan - treba sprcha, uklid kuchyne, zaridit neco, udelat si jidlo. Jsou na to aplikace do telefonu, styl pomodoro nebo focus time a pak nemusis hlidat cas. Taky zkus vic typu dudliku, treba klasickou kyticku z lekarny pokud to jeste maji nebo takovy ten jednotvar duty. A kdyz se mu budes v dibe konejseni 100 procent venovat tak nebudes mit tolik vycitky. Ale je to ciste moje metoda nevim ci by na ni rekli odbornici 🙂.

bzubzalka
1. kvě 2018

@dixxie dělám něco podobného. Teda aspoň ty první 2měsíce jsem tak dělala. Chovala, pak si rychle dělala jídlo, chovala a snidala s malým na klíně. Stejně tak mytí-vycistila zuby, chovala, ucesala, chovala. Vše mi trvalo strašně dlouho, ale Sam se i naučil, že musí chvíli počkat a nebo je to lepší, že je starší nevím.

dominikaromanova
2. kvě 2018

@garalela, pláče Ti jen v kočárku nebo i na rukách? Nás maly začal celkem dost bojkotovat kočár, minuly týden cesta do nemocnice na nozicky kočárem katastrofa, cestou zpět jsem ho musela vytáhnout a navázat do šátku. Hned byl klid, takže u nás kočárek bude asi jen na odložení nákupu. Učím se v šátku i kojit ať se nemusím nikde stresovat a neustále ho venku vytahovat ze šátku a kojit na lavičce.

dominikaromanova
2. kvě 2018

Ahoj holky, par fotecek naši snahy o paseni koniku a přetoceni na bříško. 😀

paja173
3. kvě 2018

@bzubzalka přesně tak, ja jsem jako magnet, jak mě zmerci tak by si div krk nevykroutil a hned me hypnotizuje. Tatínka si všímá podletoho nálady.😂

paja173
3. kvě 2018

Tak a jsme oficiálně propuštění z péče nemocnice. Poslední krevní testy jsou v pořádku, žloutenka tam slabá sice je, aletak poradit si s tím prý sám.

nenulinecka
3. kvě 2018

Ahoj holky, nejake fotky, zrovna ty hezke mi nejdou nahrat. Mame se krasne, ve vyvoji jsme dokonce napred . Je to sikulka. Vecne usmevavy, i kdyz nekdy to je sileny protivec, ale malokdy. Ubrali nam dvoje leky naa mozecek,. 🌸 musim si to tady projet zpetne. Je normalnito, ze menstruace stale nikde?...

nenulinecka
3. kvě 2018
nenulinecka
3. kvě 2018
dominikaromanova
3. kvě 2018

@nenulinecka, Michálek je úžasný, jsem moc rada, ze se vám tak daří. Je úžasné číst jak jste na tom dobre, ze malému ubrali léky, a ze je ve vývoji napřed. 😘🍀🍀🍀
K MS, možné to je, ale jestli mas pochybnosti, zavolej k lékaři.

lucikf
3. kvě 2018

@nenulinecka To jsou krásné zprávy. Michálek má správné dolíčky na tváři. Ať je to vše stále jen lepší.

bzubzalka
3. kvě 2018

@nenulinecka krásný! Já taky ještě ms nemám, ale kojim.

nenulinecka
3. kvě 2018

@lucikf kazdy je miluje ☺

nenulinecka
3. kvě 2018

Pockam jeste mesic dva a pak to budu resit. Cetla jsem, ze pul rok po porodu muze byt. Ale ze nekojim, tak mi to prijde uz dlouhy ☺

wendie
3. kvě 2018

@nenulinecka bozinku ten je uzasnej. Leni, jsem strašně ráda za zprávy, které píšeš. A MS? Jo, normalka. Ale otěhotnět můžeš taky... Neřešila jsi Hák? Já si nechala dát tělísko, Mirenu, mám ji 14dni a zase naopak pořád spaním. Chjooo.
@paja173 něco mi uniklo, že jste byli ještě v péči nemocnice?

nenulinecka
3. kvě 2018

Holkyyyyy , nekdo na prochazky v Praze 8 ? ☺ tezko coooo

bzubzalka
3. kvě 2018

@nenulinecka ještě kdyby praha6, ty jsi daleko😞

wendie
3. kvě 2018

@nenulinecka
@bzubzalka je fakt škoda, že si nemůžeme být blíž... ale já bych byla třeba pro nějaký mini srazík, třeba nás kolem prahy a v praze bude víc... já bydlím na severu čech...

nenulinecka
3. kvě 2018

Jj jeto to skoda. Stravila jsem s Vami neskutecne moc casu tady☺

dixxie
3. kvě 2018

@nenulinecka jasan! Prochazka v botance? Michalek super vubec nevypada ze by mel nejaky tezky porod 🙂. Krasnej kluk.

nenulinecka
4. kvě 2018

@dixxie no jasne, zeze jedine Botanicka ☺ to by bylo super ☺🌸

dixxie
4. kvě 2018

@nenulinecka parada! Ted jsme nemocni ale hned jak budeme stopro zdravi tak se ozvu 🙂

Strana