Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@luc14 faaaaakt? Muj Misa si ted dokaze otocit dudlik v pusince aby si mohl tou hranou skrabat dasnicky. Kadi ridce trikrat denne az jsem se bala, ze ma prujem. A ono to je zoubkama? 😱
@luc14
@nenulinecka Erik to tak měl častěji kadil se zuby,ale přijde mi to brzy, jsou mu 3m a týden.
Tak mam novinku, i nas budou ockovat pristi mesic. Holky, co jste meli za vedlejsi ucinky, nebo jake jste si zvolili to schema? Bojim bojim
Ahoj holky, byly jsme s nenuli na fajn prochazce, je moc hodna, dala nam super lahvicky a dudlik 🙂. Jinak kvuli tomu, ze mala dost brecela kvuli refluxu, hodne porad ublinkavala a dost ji to trapilo a tak kvuli tomu ze mela dost stale bolesti v brisku a ve dne mi pri kojeni u prsu dost vyvadela, jsem udelala experiment - zacala jsem mleko odsavat a zhustovat Nutritonem proti ublinkavani a do toho ji davat plnou davku espumisanu na ty prdiky. Zabralo to uzasne, z lahvicky se krasne naji v klidu a uz neblinka ani nebreci, jen ma sem tam takovy ten brekot kdyz se snazi usnout. Takze super. Myslite ze muzu pridat do mleka ten fenyklovy caj? Zkusila bych ho misto espumisanu. Jinak je zajimave, ze mi prave prai vyrobi 100ml a prave treba jen 20, max 30ml. Mate to nekdo stejne? Paradoxne mensi vyrabi vice 🙂.
Mapsala jsem to jak tatar 🙂. Prave prso vyrobi 100ml a leve jen 20-30ml. Jste tu nektera, co plne kojite a mimi u toho pres den vyvadi? V noci se mala krasne v klidu napije ale pres den u toho krici a kdyz jsme treba mimo domov a kojim nekde tak to je des bes 🙂. Ted s tim odsavanim je to lepsi ale nevim jak to vymyslet kdyz nekam jedeme... myslite ze je stale dulezita telesna teplota mleka nebo uz muze byt pokojova? Sterilizujete jeste dudliky a lahvicky? Dokdy se to ma? Jinak hlasim pokroky v sicialnim chovani, mala se smeje pozoruje me, snad bude vse ok 🙂.
Levemu prsu jsem krivdila, ted zvladlo 40ml 😀.
@nenulinecka, maly žádné nežádoucí účinky neměl, jen ten den byl více mrzuty, zítra jdeme na další.
@dixxie, plně kojim a občas mi to maly děla také, vlastně v poslední době se vzteka často. V noci s tím problém nemáme. Zkoušela jsem odstrikat a dat z lahve, dokonce jsem zkoušela i UM zda nemá hlad, ale on láhev odmítá, ani si necucl.
@dominikaromanova tak to je zajimave, zkousela jsi vice typu savicek? A dudliky ma rad?
@dixxie Danda mi to zacal delat ted, tak dva tydny to je. Dam ho k prsu pres den, cucne si, zacne se vzpinat a plakat. Mamka ho sledovala jak tu byla a kroutila hlavou ze co to dela. Tak nevim. V noci pohoda a klid, mozna je to tim ze je rozespaly tak v klidu pije. Ale pres den divoci. Po chvilce se prisaje a pohoda, ale ten zacatek..... parkrat si musel odgrcnou, tak nevim jestli je to tim ze ho to tlacilo. Jsem mu ale rikala ze tim jak vyvadi a pousti se, tak si nepomaha. Ale nejak me neposloucha. 😉
@dixxie, ano máme calmu, pak mam, chicco a nic. Dudliky taky odmítá, zkoušela jsem různé, ale nic.
@dixxie Já odsavam a krmim z flašky celou dobu, malej byl u prsa hodně agresivní a vzpouzel se, takže tohle byla jediná varianta, jak se z toho nezbláznit, ale musím říct, že bez velké elektrické odsávačky, co se nám podařilo sehnat, si to nedovedu představit.. Teď mám obě prsa odsátá za 10 minut.. Jinak vyvařuju všechny flašky po každém použití a mlíko ohřívám na teplotu těla - vydrží mi odsáté max pár hodin, jen na nocdavam do lednice, protože malej spí od sedmi do šesti, tak aby se to nezkazilo 😊
@nenulinecka ahoj.my máme za sebou rotavirx a Hexu, jediný co bylo po očkování jinak byl spánek,což jsem uvítala, asi tady nemusím opakovat,že mi mimco přes den samo nespí.
@dixxie já nevím co na to napsat,taky jsem si myslela,že kolik ofsajdu je dávka,kterou v prsu mám,ale poradkyně mne vyvedla z omylu a je pravdou,že být jsem zpočátku odsavala,tak teď když plně kojim,neodsaju už skoro vůbec nic- zkoušela jsem kvůli cestě k mudr.u jednoho prsu se mi taky vzpouzel,ale ono to vzpouzející souvisí i se spurty,kterých je do 4medicu až 4*. Zatím jsem vždy zvládla vyřešit, když mám pocit,že mi jedno prso min teče,tak k němu nechám dudkat a ono se to spraví samo. Je to ale prostě časově náročné.
Holky mám velkou radost, měla jsem obavy,aby nebyl problém v tom,že je miminko celé dny i noci na mne,že se nebude mít prostor rozvíjet jako děti,co leží pod hrazdičkou nebo v postýlce,kde mají hračky. No a to moje klistatko už krásně přetáčí na bříško,kde pase, a nerve u toho,protože se na pasení přetočí sám.takze už je sranda každé přebalování. Jen co jsem se naučila s ním spát zase trnu, když se mi pretaci
@bzubzalka právě vůbec netuším, kde se to vzalo, protože na zádech bývá tak 30minut denně a nějakou část noci, a jen jdu na wc a položím ho šup je na bříšku. Blbý je, že jak se neumí otočit zpátky, tak se při vztekání tahá za uši a dneska jsem vyletěla ze sprchy a podrápal se v uchu do krve.
@dominikaromanova když jsme měli asi druhý spurt,taky jsem sáhla po lahvičce a nepřijal ji, ten konce jsem ten den vyvařila 3 jiné funglovky abych ho zasytila a stejně žádnou nepřijal a to byl první týdny na lahvičce calma.ani žádné dudlíky,nejdřív ano,takže nakoupila hromadu a pak najednou přestal chtít. Lidi na ulici mi pořád dávají nějaké tipy (křik), ale já už do dudlíky investovat nechci,když je jen shromažďují,jen ty soothie jsou za 300, které jsem ještě zvažovala a neprodávají po jednom
Holky nevíte jak vypnu tu úpravu textu v mobilu? Vždycky mi to udělá paseku
Krmeni uz je katastrofa, bojim se dalsiho jidla. Ji malo a kdyz uz,tak to plive , prska ,smeje se ,odtahuje se, ruce strka k lahvi do pusinky ja uz mam nervy z toho... mam proste nervy. Tak krasne papal bez hnuti a ted to je masakr. 😡 ted krmim, tak si musim postezovaaaaat
Jeste dodatek: sunar mame vsude jen ne v pusince ...
Ahoj holky, tak mě mrzí, že se sem ted tak často nedostanu, nějak jsem to úplně vypustila a je tu spoustu komentářů, ani to nestíhám pořádně číst. Nenuli na tebe a malého myslím pořád a jsem ráda, že o něm čtu jen pozitivní zprávy, jste oba úžasní a ty mu v tom pomáháš svoji láskou. Terez doufám, že bude tvůj drobek taky v pořádku. Holky a vy ostatní doufám, že Vám taky vaši drobkové prospívají tak jak mají a dělají vám jen samou radost.
Řeknu to na plnou hubu, já jsem z malé totalně usraná. ted jak se směje stačí říct dvě slova a to ani ne, jen podívat a ona si může roztrhnout koutky jak se na mě culí. Ted má nejaké šílené slintací období, bodičko bych mohla převlékat i čtyřikrát denně, ještě že existují slintáčky, které to tak trochu jistí. Dneska jsem malé objevila na jazíčku modřinu, zoubky ještě nemá, ale neustále si rve ručičku do pusinky až po loket, vždy se až dáví, tak se tam možná ten jazyk skřípla. Ale když jí dám můj prst do papule tak hodně kouše, tak se jí tam možná klube nějaký ten zoubek. Co se týče kakání má neustápe vodovou stolici, ale jen třeba jednou dvakrát denně, tak nevím. Kolik už má prokaděného oblečení, ale co už hlavně že je to spokojené mimčo. To kojení jsme spolu překonaly tím, že jsem začala šátkovat a vydržely jsme a malá je zatím pořád jen kojená, občas jí dám jen na špičku lžičky něco ochutnat a vypadá to, že to bude velký jedlík. A ted má období, že chce pořád sedět, když leží jenom se rozčiluje prdlina malá. Musím si dát předsevzetí a chodit jsem častěji, ted když si to čtu, tak je super se tu s někým poradit, ohledně těch našich miláčkách. Papa a mějte krásný večer..

Nas Misa kakal ob dva dny, pak denne a ted 2x, 3x denne. Mame ted 7542 g. 67 cm. 😍 Jinak hlasim super prochazku s dixxie ☺