Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Holky myslíte,že mám ještě naději,že mi někdy bude spát v postýlce? Dneska začínáme 4 měsíc a žádná změna, jen nošení a spi jen těsně nalepeny na mne,takže musím ležet s ním. Jinak příšerný rev. Nebo už ji mám vystavit do bazaru, ať to má někdo i s fakturama? Tolik zbytečně koupených věcí, monitor,kolíbka,.....
@garalela, dej tomu čas, ještě bych to pryč nedavala. Vím, ze to mas tak již od začátku, ale to se muže klidně změnit. U nás to je momentálně také tak, spí jen na mně, když ho odložim do peti minut je vzhůru a šílené brečí.
@nenulinecka, držím pěsti a věřím, ze Misa bude v pořádku, jste všichni moc statecni.
@dominikaromanova dekujeme 💗
@nenulinecka je mi líto jaké prožíváš pocity, úplně mě to bolí, ale Míšanek jak tu čtu je moc šikovný chlapeček. Dej mu čas a uvidíš jak se to vše vyvine. hlavně, že ted je drobeček spokojený a štastný u milujících rodičů, on Vám tu lásku taky vrací jak nejvíce může.
S tím ouškem se to doufám nějak zlepší, je to hrozný jaké trápení musí ti naši drobečkové prožívat. Holky maminy jste velké bojovnice.
Malá měla včera zhruba 4,5 měsíce, tak jsem začala lehce přikrmovat, je plně kojena, ale začíná neskutečně pochtívat, když jíme, tak zkouším mrkvičku, moc jí nejede, ale štuří se mi přitom a je vidět, že jí to baví. Už se mi pomaličku začíná přetáčet, zatím se úplně nepřetočí. Pořád by nejraději seděla, když jí v náručí položím hned se snaží posadit. My už jsme přestěhovaní na domečku a taky tu bývá teplo, mám jí jen v bodyčku a i tak je kolikrát splavená, častěji nabízím prso.
@garalela určitě ano, já to dělám tak, že mám danou bočnici u postýlky pryč a postýlku přiraženou k mé straně postele, uspávám taky na prsu někdy i hodinu, ale ležíme na sobě, ale přitom je v postýlce. Taky měla období jen se mnou v posteli, ale většinou to bylo když měla růstový spurt, Ted si jí beru do postele s jejím prvním probuzením kolem 3 hodiny, ale to už je moje rozmazlování.
Ahoj holky, Nenuli, jeste jsem ti chtela rict ze s rozdilnymi nazory odborniku a lidi kolem syna jsem mela taky milion a probrecela spoustu casu. Podle moji zkusenosti je to tak, ze kdyz nekdo rika ze to neni dobre a jiny ze ano, tak bych verila vyvojovym schopnostem sveho ditete a verila bych tem co to vidi dobre. Hlavne kvuli te sve zkusenosti. Mozek ma uzasne schopnosti a nejsem sice odbornik, ale Misa se na me hezky usmival, pekne hybal nozkama ruckama, myslim, ze nic zasadniho na prvni pohled viditelneho tam nebude. Holky, kazda se bojime toho, ze se nasim detem bude nekdy nekdo za neco smat. Rovnou vam reknu - to si prozije kazdy. Me se stitily deti na skole v prirode kdyz jsem v noci zvracela a rekly ucitelce ze se mnou spat na pokoji nebudou. Nebo se mi kluk posmivalnze skacu jako koza. Nebo mi rekla holka na gymplu ze jsem sice hezka ale kdyz me videla poprve rekla si ze jsem hrozne hnusna (rekla to ze zavisti protoze sama je oskliva). Nebo se mi pri libani moje prvni laska zacala strasne smat ze neumim francouzaka. To vsechno se se mnou pak vleklo a doted se bojim ze neumim libat. Proste tak to je a zazije si to kazdy a my pred tim nase deti neochranime, naopak je to zoceluje k zivotu. Znam nadhernou holku modelku ktere kvuli jine narodnosti rikali ze je nemoc a stitily se ji. Narodnost na ni neni videt a verte je opravdu nadherna ale trauma ze sikany ma taky. Opravdu si s tim nedelejte starosti je to soucast zivota. Naopak si myslim ze kdyz ma nekdo viditelne postizeni, rodice okamzite dite v sikane zkroti a je mozne ze tyto deti jsou pak sikanovany mene nez ty co vypadaji normalne. Abych to uzavrela - nema smysl se bat dopredu a Nenuli, verila bych odbornikum kteri to vidi s Misou dobre a taky jeho usmevu a schopnostem. Nikdo neni vestec a nevi jak on se s tim popere a jestli bude v pohode nebo neco mirneho mit bude. Muj dojem byl ze je v pohode. Ale i kdyby nebyl, bylo by to podle me neco zvladnutelneho.
Holky dáváte moskytiéra ve 100 procentech vycházek? Mám během týdne už třetí příhodu se srsnem,nevím,jestli je jich letos víc nebo jsem si jich nevšímala,ale já tedy bez ní už ani ránu. Minulý týden jak jsme měli sklopenou boudu kvůli výhledu jeden sedl malému na hrudnicek, dneska dva doma oknem v ložnici jen co jsem byla s malým prebalovat
Holky, Samuel slyší! Dnes 5pokus měření a slyší na obě uši!!! Má ale v nose pořád streptokoka a zlatého stafylokoka😡 dostal atb. Musíme všichni na výtěry z nosu. Mně je udělali rovnou, se starším synem jdu zítra,manžel v pondělí...jsem zvědavá zda ještě někdo z nás v sobě má...Snad mu atb pomohou, broučkovi.
@bzubzalka, to jsem moc ráda, je to úžasná zpráva. Atb pomohou, vše bude dobré. 👍🍀🍀🍀
@garalela, ani ne, ale je fakt, ze kočárek moc nepouzivame.
@bzubzalka krasna zprava 😘
Vcera jsme byli na vysetreni mozecku , tak to ma srostle, obe dve strany mozecku se neshoduji. Mame mirne zvetsene komory ( to jsem se docetla, ze vede k postizeni ) a na srustech mozecku se tvori pseudo cysty a tomu teda nerozumim. Nic nerikala, tak nevim ani. V pondeli posilame stiznost. Jsem mozna zla, ale mam kazdou slzicku Michalkovu sto chuti rozkopat hlavu tomu porodnikovi, aby trpel jako Misa. =( achjo holky
Ahoja holky, nestíhám skoro ani číst příspěvky.Prelouskala jsem to rychlostí blesku.
@bzubzalka to je skvělá zpráva, že Samík slyší 🌻🌸 ,jinak teda zlat.stafylokok to je pěkná mrška...určitě se ho ATB.zbavite 🌾
@nenulinecka Michalek je prostě kocour krásnej🦁, jste všichni stateční a určitě tu stížnost podejte, nenechte to být jen tak, i když nevím, jak bych se zachovala já.
@barushe_27 paráda, že už jste přestěhování 👍, tak ať se vám hezky bydlí 🌺
Zprávy od nás: Včera proběhla 4m kontrola, Véna přibral za měsíc necelé 1kilo 💪, aktuálně má 6 700g a 62 cm (2 780g a 49cm).Zatím se na bříško nepřetáčí, povedlo se mu párkrát překulit na bok. Zato kobyly pase jak profesional, ale musí mít pod sebou plinu, jinak mam vše oslintane 🐌 . Můžeme začít ochutnávat přikrmy.Takze si o tom musím něco nastudovat.Jinak stále kojim jak zběsilá, prso dávám na požádání, čaj ani vodu nedávám. A většinou si vzpomene, že má žízeň někde venku, takže obvykle kojim v příkopu nebo někde před lidma 🤘😜 Takže kojení zdar 🐒
@evelin1251 fakt? Naše Mudr říkala že není kam spěchat,ale i já se připravují a nakupují výbavu na prikrmy
Holky taky se vám špatně umývá krk miminka? Mne se nejlíp myje u pasení koníků,ale nechci mu to u pasení dělat,nějaký lepší tip máte?
@garalela Jjo,říkala,že můžeme začít, že stejně když je kojenej, že mu to třeba ani nebude chutnat....
Mytí krku, taky řeším fikaně u pasení 😁, jak má dvojitou bradu, se mu to tam zapařuje a to červené, mažu mu to imazolem.
@garalela Pást ve vaničce 😉 Samozřejmě jen s přiměřeným množstvím vody 🙂
@nenulinecka Jsi statečná a úžasná a tvůj Michálek je moc krásný, věřím, že jednou všem ukáže! 🍀
@garalela Vůbec nedávám, ale tady v okolí (ťuk ťuk) jsem na žádnou potvoru nenarazila.
@nenulinecka michalek je krásný kluk. Nezoufej, pokud jsem dobře pochopila žádný dr.ještě nemluví o tom, že bude/je postižený. Věřím, že obavy jsou obrovské, ale snaž se žít tím co je teď a teď je krásný a umí vše co má, pohyblivý je také.
@barushe_27 ať se vám krásně bydlí a jste spokojený!
@evelin1251 doufám, že ATB zaberou a nebude mít nějaké vedlejší účinky. Erik měl vždy velké průjmy.
Přibírá vám krásně,chlapák jeden.Taky kojím všude, dnes třeba v metropoly zličín.Kde mě i tak zeblil, že jsem šla koupit nové triko...😬
@garalela taky se nám myje krk blbě. Má ho i věčně červený,opruzeny a občas smradlavy😕 myju ve vanicce na lehátku, vždy mi tam vodu šplouchám a otírám co se dá.
@bzubzalka 😂😂 teda poblinkane tričko 🤣 asponas záminku a můžeš si doplňovat šatník 😀 Véna naštěstí vůbec nebliká, je to šikula.
Nemůžu spát.....😎 Už jsem se totiž vyspalá, usnula jsem s Vénou při kojení, ani Lichožrouty jsem neviděla...V 1 jsem se vzbudila a šůruju 🚽🚿🛁 😛 Ale teď už půjdu taky zalehnout, oba chlapi chrápou, jak zabitý 😴
Zapomněla jsem napsat, jak jsme řešily kdysi ty kyčle...myslím s #bzubzalka a #dominika? Tak jsem taky pořídila ty Himerky, Véna měl pravou kyčel hůř pohyblivou,měl doporučeno široký balení a domácí cvičení. Popravdě kalhotky měl na sobě asi 10x a to jen chvilku, přišlo mi, že se nemůže vyprdět a děsně plakal.Tak jsem mu je moc nedávala 😌, ale jak už jsem psala, hodně jsem ho nosila v šátku, a myslim, že se mu to zlepšilo tím šátkem 😉😊
Takže kyčle v pořádku. Co u vás?
Holky dotaz?! Můžete mi doporučit nějaké nosítko?? Poměr cena/kvalita? Něco pohodlného, vyztuženého a aby se v tom malej moc nepožil. Šátek je paráda, ale už se trošku pronese a na výlety bych chtěla to nosítko, protože je to zvědavec zvědavej. Tak, aby se dalo prtě snado vyndat a zandat ven 😉🤔 Děkuji 😍
@evelin1251 ja si ted chci koupit manducu z druhe ruky za 1500.

Jojo holky, mate pravdu. My bydlime v 11. Patre, od 12 tu zacne parit slunicko do vsech oken. Rozpaleny zaluzie, zavesy hnus humus. Potime se tu i kdyz sedime nehybne =) proto miluju byt u nasich v Krkonosich, kde maji luxus chladek i na chate. Uplne me nici, ze tady ani nezaprsi na tom kopci. Maly je nevrly z toho, nemuze nekdy usnout. Nojono. Co nadelame.