icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

akcejn
3. čer 2018

@garalela s tim machanim rukama to muze byt blbe. Dcera tak delala letadlo a chodila sem s ni k fyzio na cviceni- zkuste poslozit hrudnicek smotanym rucnikem. To jsme tenkrat delali a za chvilku se to zlepsilo. Nema asi stabilitu na tech rukach a posilene brisbi svaly

bzubzalka
3. čer 2018

@garalela Sam běžně cca5-6plen.
@dixxie Sam měl období, že kakal po 3-5dnech, teď denně.
@wendie úleva obrovska! Kluky máte roztomilé.

garalela
3. čer 2018

@akcejn břicho má dobrý, už si dá i nohu do pusy,to by bez břicha nedal a taky se přetáčí na bříško sám vedome. Ale přijdou mi slabé ruce,nechci něco zapínkat, ale tušila jsem,že se to někde musí projevit,že je celý den u mne a nikdy si nic nedělá a nerozvíjí se sám. Na pasení mám i takový polštářek, byl součástí hráči deky,která hodně stejně nebaví a rve,jako ostatně při všem mimo mazlení a kojeni

evelin1251
4. čer 2018

@dixxie redbull pro kojící 😁 to je dobrý...možná bastit nějaké vitaminy C,D vyhřívat se na sluníčku, Mg si někdy zobnu, co mi zbyl po těhu, a taky si dávám rybí tuk v kapslích. Jinak jsem byla párkrát na večerní józe...

evelin1251
4. čer 2018

@garalela Spotřeba plen, jak kdy mezi 6-8 ks. V noci nepřebaluju treba vůbec, v noci se má spát 😂 a to Véna ví, tak ani nekaká 🤣 Ale jinak má ráno nacucanou plínu.A za mě díky, že někdo vymyslel papírový plinky, nevím, kde bych brala čas máchat se s hadrovyma....

evelin1251
4. čer 2018

@nenulinecka Zrovna dnes, jsem byla zařizovat rodičák, tak jsem si ho dala na 2 roky, s tím, že hned navážeme na druhé mimi. Takže už máme naplánováno, a pak dovolená v Jugoslavii 😂😂🤣

bzubzalka
4. čer 2018

@evelin1251 jsi mě pobavila...v noci se má spát.😂..můžeš to vysvětlit mým dětem?.Erikovi bude 8a v noci se stále stěhuje k nám. No a s Jugoslávií budu držet palce,s miminkem.taky, to nám za chvíli budeš psát, že jsi těhulka👍😉

wendie
4. čer 2018

@bzubzalka a my budeme @evelin1251 tiše závidět... Ale ja už další neplanuji, tři myslim je dost. A hlavně já už si připadám kompletní. Taky jsem dnes byla vyřizovat RP, docela to šlo... U nás na severu je totiž na dávkách SSP pořád narváno... Zrovna nedávno jsme si s manželem říkali, že bychom se snad o odstěhovali... Jenže my bychom rádi do hor, a tam se špatně hledá práce, tedy hlavně pro manžela... :-/

evelin1251
5. čer 2018

@wendie Já jsem měla štěstí a nikdo tam nebyl ☺️ Tak jsem byla hotová hned. Hmm, to by se mi taky líbilo...bydlet někde na horách, i když nesnáším zimu 😂 tak radši tam mít jen chalupu 😎

garalela
6. čer 2018

Já asi rp nestihnu hned vyřešit,ale naštěstí to půjde ještě 3 měsíce zpětné. Ve středu k nám přijedou fyzio omrknozt malého a nechám si ohmatat tu kostrč,jestli to půjde spravit přes konečník. Já bych teď tu cestu proste autem nedala. Je pro mne nepříjemné zjištění,že se ten řidičák musí řešit v místě trvalého bydliště. Nicméně co se týče dalších dětí, já určitě další chci. Chtěla bych zkusit zažít ještě jedno tzv.hodnr miminko,zkusit jestli se stejným přístupem bude normálně spinkat v postýlce a tak. Budu na něm pracovat hned,jelikož jsem na tohle Mimi čekala pět let. Přijde mi,že to těhotenství tak uteklo,že jsem si ho vůbec neužila a když jsem včera posílala přidány overálek vel.56,až mi slza ukápla,jak rychle je to pryč a já bych si to všechno chtěla ještě jednou zažít už bez stresu,když už ledasco teď vím a nevěděla jsem.

nenulinecka
6. čer 2018

Tak holky vazime 8195 a merime 69 cm =) na fyzio rekla, ze uz nadherne cvicim vojtovku, ze uz to mam v ruce, muzeme bastit uz i masicko. =) a jinak nic... na neurologii taky chvala =) tak me to vsechno zase nakoplo jet dal. Ockovat nas budou v sestem mesici. A naplno, zadny motol po kouskach. Kdyz jsme tam byli, nemeli sestricky na resustitacni jipce zadne bodycka pro takoveho cvalika, tak me napadlo, ze jako podekovani za zachranu a peci jim tam neco dovezu. Hlavne fotku s textem na jejich nastenky . Jenze penezma nejak nemuzu hyrit kdyz nekojim je to znat docela =). Lituju Vas, ktere mate doma uplkana miminka. Musi to byt sileny na psychiku.
@evelin1251 si me rozesmala, ze Vena to vi, ze je noc =D jinak ja tez planuju mimi tak na jare se snazit, spis po tom Silvestru.

nenulinecka
6. čer 2018

V pondeli vitani obcanku a ja se tesim jak blazen 😍😍😍uz jste meli holky?

garalela
6. čer 2018

@nenulinecka v naší vesnici jsme zatím jediné dítě, tak se čeká na další,aby to nebyla one man show

bzubzalka
6. čer 2018

@garalela prodavas věci, i když chceš druhé?
@nenulinecka krásný míry! Kolik malému přesně je? Já se snažím něco málo prodat a zbytek dávám do kontejneru na textil, u nás je pro Klokanek. Vítání u nás bývá 2x do roka(jdeme v září) a je to.spojené ještě s víkendovou akcí sázení stromu.Za každého prcka rodiče zasadí 1strom. Moc se těším.

nenulinecka
6. čer 2018

@garalela chapu =)

@bzubzalka jeee, to je moc hezky... malemu je 4 mesice 14 dni. Proste 22.6. Mu bude pet mesicu. Sakra to utika

garalela
7. čer 2018

@bzubzalka prodal se mi overal Born in 2018, ten fakt schovávat nechci no a pak jsou věci, které si po ochxtyni taky případně už koupím jiné.

garalela
7. čer 2018

@nenulinecka já musím říct,že když mne rozkojeni stalo nekde k patnácti tisícům, že jsem si říkala,že to je taky mazec. My jak nebydlíme ve velkém městě, tak ty služby sice jsou,ale kazda mne stojí dvojnásobek kvůli úhradě dopravy těch lidí, takže když to u nás párkrát otočila laktační, první faktury za půjčovny odsávačky, pak jsem kupovala elektro svoji, pak jsem ztratila klobouček, dvakrát do města nafta protože skladem neměli ale na objednání a odpo k vyzvednutí....a milion takových položek kolem

dixxie
7. čer 2018

@nenulinecka tak to se uvidíme na vítání občánků!!!! vezmu vám tam toho medvídka 😀

bzubzalka
7. čer 2018

@garalela já ti to nevycitam😉 po Erikovi jsem.si nechala jen pár kousků, co vypadaly jako nové a byly oblíbené. Člověk stejně chce i nové. No nakonec Erik byl letní a Sam je zimní miminko, takže něco se rozchází ve velikostech.

nenulinecka
7. čer 2018

@dixxie my to mame v 11 a Vy? 💗😍

nenulinecka
7. čer 2018

Já mám tak krásné miminko =) 😍💗🌞

bzubzalka
7. čer 2018

Holky, otáčí se už vaše miminka ze zad na bříško? Sam se dnes 2x otočil. 4m mu budou v neděli. Erikovi se to povedlo poprvé až téměř v 6m, tak nevím zda je Sam rychlík a nebo byl Erik lenoch😬

evelin1251
7. čer 2018

@bzubzalka Myslím, že je rychlík. Nás Vendys je lenoch,má 4m a 1tyden, a otočil se "jen" na bok asi 4x a to tak, že se přichytil hraček na hrazdičce 😹 takže tak. V termínovce Lednovky, tam dávají holky fotky, jak se jim dětičky obracejí ze zad na bříško a zpět, některé se dokonce i plazí...
Ale zas, když Vénu přetočil na bok já, tak se pak na to bříško sám přetočí 👶, ale vzteká se a prská u toho, když si vyndavá ručku zpod sebe, je to legrace 😸😻

nenulinecka
8. čer 2018

Taky jen na boky, na brisko spis spadne z boku =) a jeci, ze nemuze dostat rucicku z podbriska.

dominikaromanova
8. čer 2018

Dobré ráno holky, náš Vojtíšek se přetáčí na bok i na bříško, dokonce i ručičky si vytáhne sám, protože zjistil, že musí zvednout zadek. Ale rozhodne to nedělá každý den, má dny, kdy se přetočí i 30x za den a dny kdy ani jednou. Přetáčí se jen, když nemá plenu.

wendie
8. čer 2018

Ahoj holky, Jakub se poprvé otočil před 14dny (4měsíce mu budou 16.6.), taky jsem si říkala, jaký je fofrník, kluci se otočili určitě až později, štěpán v 5ti měsících a Jiřík možná ještě později, nepamatuji se, musela bych hledat. Doufám, že se máte všichni bájo, ta vedra jsou docela úmorná, já tohle počasí moc nemusím. Co dovolené, plánujete s miminkama? My letos jedeme do Šluknovského výběžku, se švagrovýma jsme si pronajali chalupu, máme to hodinku cesty od nás, tak ať mají větší kluci zážitek aspoň. a pak v srpnu zajedeme na prodloužený víkend od Krkonoš. Docela máme rádi turistiku a nemusíme "flákání se u vody". A ještě máte děti v hlubokém nebo už ve sporťáku? Nám se Kubíček do hluboké už nevešel, tak jsem celou trojkombinaci prodala (Y-lander) a na doma, po vsi vozíme ještě v hluboké trojkolce od Jané, a do města (a na později i tady u nás) jsme pořídili Britax B-motion, ten nám snad pak poslouží až do konce.

dixxie
8. čer 2018

@nenulinecka my ve 12:45, tak to se asi nepotkáme 🙂

dixxie
8. čer 2018

@bzubzalka malá se ještě neotáčí, ale včera jsme byli na kontrole na rehabilitaci ohledně mírné slabosti hrudníčku a říkala, že děti se přetáčení do 6 měsíců.

nenulinecka
8. čer 2018

Holky ta jizva ve tvaru zvonu me drtí 😣😣😣 , jeste jak ma svetlounky vlasecky... ty vedra jsou humus. Jelikoz pochazim z Krkonos, jedem na dovolenou do Pece pod Snezkou. A pak tyden budem u nasich na chate v Trutnove. ☺ ja se tak tesim na cerstvy vzduch.

nenulinecka
8. čer 2018
Strana