icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

mari90
18. črc 2017

@stastnatehu no me prave taky a k tomu to brani krve...

danielle94
18. črc 2017

@mari90 zjisti si to u lekare. Holky mi tady taky rikali ze musim ale ja si tam nakonec zavolala a bylo mi receno ze vubec. Ze mam hodne jist a pit🙂 asi je to individualni. Kazdej dr to ma nejspis jinak. Rekli mi ze v tehu nalacno vubec🙂

bzubzalka
18. črc 2017

@akabatova prosím tě to jsi byla na 1. screeningu na to projasnění šíje a nosní kůstku. Tento screening je ještě vaginální ne přes břicho, viď?

bzubzalka
18. črc 2017

@mari90 taky mi bylo řečeno na lačno, jen pít

danielle94
18. črc 2017

Holky mate nektera zkusenost s bolesti zad v krizi?
Boli me to posledni dny hlavne kdyz lezim.

simdan
18. črc 2017

@bzubzalka kyselinu listovou beru pořád,brala jsem u dcery v celém těhotenství,po celou dobu kojení ,takže beru vlastně nonstop 2,5roku určitě 🙂

denisapetrickova
18. črc 2017

Ahoj holky, taky se k vám ráda přidám. Termín porodu mám 20.ledna a prvotrimestrální screening už máme za sebou, naštěstí je mimi zdravé a podle dr. Vlašína to je jasná holčička, tak mi přibude další princezna. Trochu se bojím a zároveň hrozně těším. Holky budou od sebe jen o 15 měsíců, ale nějak to zvládnem 🙂 budou to takové skoro dvojčátka

bzubzalka
18. črc 2017

@simdan děkuju za odpověď🙂
@denisapetrickova no budu to určitě fofr, ale až povyrostou hezky si spolu pohrajou. Syn má o rok staršího bratrance a super si rozumí, je to fajn. Prosím tě ten screening už byl přes břicho nebo ještě vaginálně?Děkuju

simdan
18. črc 2017

@bzubzalka prvotr.screening jsem měla už přes břicho minulé těhu,tak doufám,že bude zase přes břicho,protože se mnou chce jít dcera 😀 a jdu do stejného střediska,tak uvidím,já jdu 7.8.

denisapetrickova
18. črc 2017

@bzubzalka jo jo tím se taky uklidňuju 😄 Zvládly to jiné, zvládnu to taky i když obavy jsou stále ...
U první dcery jsem screening měla přes břicho, ale jelikož se jí moc nechtělo ukazovat tak to vzal vaginálníě, u té druhé jen přes břicho

mari90
18. črc 2017

Mne treba zkousi utz i pres bricho uz ted, dokonce pri druhe kontrole se mu to povedlo a byla videt krasne srdecni akce, vcera mi ho take zkousel, ale videt nic moc nebylo tak udelal ten vnitrni, vzdy mi rika, ze zavisi na tom zda je plny mocovy mechyr, to jde pak videt i kdyz je to pres bricho, jinak mne je to vcelku jedno, ze by u toho vnitrniho byl chlap, u porodu to bude daleko horsi 😀

bzubzalka
18. črc 2017

@simdan semnou chce jít právě syn a je mu 7let, tak pokud bude přes břicho tak ok, ale jinak by musel do čekárny a byl by zklamaný

hribek
18. črc 2017

@bzubzalka vetsinou byvaji u screeningu utz pres bricho

janallabdnah
18. črc 2017

@evelin1251 Ahojky. Ja teraz vôbec nestíhala nič. Hľadali sme sa spolubývajúci nový byt. Do toho baliť veci - ako v starom byte, tak na dovolenku k rodičom a na dovolenku s priateľom. Sme v Thajsku. Sobota sa vraciame. Pôjdem do Čiech. V pondelok idem na sreening (desne ma mrzí, že tam nebude priateľ so mnou - musí sa sťahovať do Francúzska a nastúpiť prípravu od pondelka). Ale pôjde kamarátka. Do utorka musíme zvládnuť nasťahovať všetko do nového a k večeru vyjsť do Francúzska na pár dní, než začnú mne tady povinnosti pri tíme. Takže neviem pomaly kde mi hlava stojí. Ale votrelecek sa má dobre. Ľahko sa mi rysuje už bruško. Nevoľnosti žiadne. Hore mám cca 2kg.

hribek
19. črc 2017

Dobre rano. Vcera nevolnosti ani prsa nebyly az sem zacla byt nervozni. Zato dneska se projevily v plne krase... za 3 hodky kontrola. Doufam ze uz vam sem hodim fotku a nebudu se loucit. Pekny den!

deniskaaap
19. črc 2017

@danielle94 Ty záda s tebou soucítím, bolí mě už asi týden a je to děs, když si představim, co nás teprve čeká, tak to potěš 😅

bzubzalka
19. črc 2017

@hribek Držím palce!

sylvusska
19. črc 2017

ahoj holky, rada bych se k vam pridala, termin porodu mi vychazi podle ms na 22.2., ale v patek mam druhou kontrolu, tak rikala doktorka, ze mimco premerime a kdyztak termin upravime. 🙂

elenadavis
19. črc 2017

Holky mám dotaz, jak se cítíte v prvním trimestru? Ptám se proto, že mě je až moc dobře. Opravdu vůbec si nepřipadám těhotně. Možná jen okolo 8tt jsem měla asi cca 2 migrénky, ale toť vše. Vím že je to asi hloupé, ale mám z toho obavy hlavně když čtu že vetšine je zle a pod. Když jsem byla v pondělí na kontrole, už jsem se dokonce připravovala na nějaké špatné zprávy.Pak jsem ale viděla toho našeho mrňouska i se srdíčkem a tolik se mi ulevilo že tam opravdu pořád je. 😃😊🙂

mari90
19. črc 2017

@elenadavis vsem nemusí být špatně, spíš my, kterým je špatně celý den ti můžeme závidět. Mně bylo špatně včera opravdu celý den, třikrát jsem zvracela a už jsem byla naprosto vysílená ☹

galatea_a
19. črc 2017

@sylvusska Vítej 🙂

simdan
19. črc 2017

@elenadavis mě je taky dobře příznaky nemám žádné 🙂

galatea_a
19. črc 2017

@elenadavis Já taky nezvracím 🙂

hribek
19. črc 2017

Ahoj holky loucim se. Opet se to nevyvijelo. Tentokrat tak ze v deloze byl videt jen naznak. Takze to skoncilo hned v zacatku. Jdu cekat na menses pokud neprijde do 14dnu tak me ceka 4revize😞 Drzim vam vsem palecky at je vse v poradku a mimca se drzi!!!

galatea_a
19. črc 2017

@hribek To mě moc mrzí ...

sticker
mari90
19. črc 2017

@hribek jezis, to me tak strasne moc mrzi :'( drz se

marketka00
19. črc 2017

Ahoj, dneska jsem poprve vzala pritele s sebou na utz 🙂 a musim rict holky, ze to byl uzasny zazitek! Bylo tak hezke ho videt, jak uzasle kouka na ten monitor. Jak vykrikuje "jeee, on se hybe!" "On si cuca palecek! To musim koupit dudliky" apod. ❤ nechapu, ze jsem ho tam do ted nechtela...

@hribek moc me to mrzi :( drz se...vim, jak to bylo tezke pro me :(

danielle94
19. črc 2017

@hribek Je nam to moc lito:( drzte se!

Holky, byl nekdo kvuli nevolnostem na kapackach? Uz to nedavam. Nic nepomaha a nechci do sebe porad davat ty cipky.:/ jak dlouho jste tam pripadne byli?

sunny1sis
19. črc 2017

@hribek To mne hrozne moc mrzi, ani nevies ako! Citim s tebou!!! Preju skore zotaveni po vsech strankach a brzke // az do zdarneho konce!

sylvusska
19. črc 2017

@hribek moc me to mrzi 😔

Strana