Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@nenulinecka tak tos nam rozhodne jedte nepsala, parada!
Tak holky, mame to za sebou. Jinak mame 8,390 kg a 70,5 cm. Jedna slzicka ukapla a uz se zase rehni =)
Ahoj holky. Dlouho jsme se tu neukazali. Nejak jsem s malou nestihala. Koukam, ze vsichni krasne rostete. Tak dnes je za nama taky kontrola-67cm a skoro 7kilo🙂 uz mesic davame prikrmy. Zrovna jsem vzpominala na prvni svuj prispevek tady. Je neuveritelny, ze jak jsem psala ze ji mi zle a zvracim...ze ted uz je mala na svete skoro 5 mesicu! Ten zivot tak leti.
Emma zdravi🙂
@danielle94 ty brdo tech vlasku!
@garalela s tim uz se narodila😲taky jsem byla v soku. Ja mam teda vlasy huste, ale pritel nic moc. Akorat kdyz jdeme k doktorce tak ji to vzdy trci na kohouta nahoru. Takovej punkac 😀uz abych ji to mohla sepinat sponeckama🙈
@danielle94 nadherna prdelka 😍
@garalela taky nádherný mrňousek 😍😍😍
@danielle94 to je vlasatice😘 je hezoučká
@danielle94 to jo, ja jsem rikala tatinkovi, jak to maji maminky holcicek tezky, ze musi nakupovat na kazdem rohu vsechny krasne sponecky a vubec je pro holcicky vetsi vyber vseho krasneho a dozvedela jsem se, ze za stejne penize se pak prece chlapeckum kupuje motorka. To bude dvojka proti mne!
@bzubzalka dekujeme😍
@nenulinecka dekujeme😍
@garalela jehee tak presne proto jsem doufala ze budu mit holcicku😀pritel je motorkar a predstava ze mi vezme dite na motorku potom co jsem si ho musela tvrde porodit tak ani nahodou😀😀
Muzes doufat,ze kluk nepropadne motorkam ale treba tvoreni 🙈😀
@garalela
@danielle94 erik říká asi od 4let, že až bude velký tak si pořídí motorku. Zavrhuju už teď po tom co vypráví kamarádka co dělá koordinatorku darcovstvi organu.😕
@danielle94 jinak Erikovi je za měsíc 8 a už rok chce dělat parkur😞 pořád někde visí, dělá salta ve vzduchu už teď(umí z juda). Člověk si asi nevybere.
@danielle94 cele tehu jsem chodila do divadla a smali jsme se,jestli bude chtit delat treba balet.
Ahoj holky, tak jsem se tu v rychlovce překousala komentáři. Malá má pět měsíců a devět dní má osum kilo a skoro 70 cm, je to velká kočenka, dělá nám jen samou radost, neustále se škření, a nejlepší je, když se řechtá nahlas. Neustále povídá a naučila jsem ji prskat, takže to má všechno jako kdyby měla v puse kohoutek a ten zapomněla vypnout. Co se týče příkrmů, jsem v šoku, nemám to mixovat? Právě mám strach a vše tyčákem mixuji. Malá má za sebou už tři očka a zatím vše bez reakce, nad naušničkama pořád váhám, ale uvidíme jak se rozhodneme. Malá je taky klepu, hodný zlatíčko, zvládnu vše, ikdyž někdy má své mazlící dny, ale stíhám vysávat, vytírat, vařit, péct, všchno. Chodí spinkat kolem půl deváte ale než mě usne, kolikrát uspávám už od půl sedmě na prsíčku, ted se naučila spát naboku, takže až má dost prsa, tak se otočí, já jí podepřu záda, protože jí hrozně vadí jak přepadává, chvilinku poplácám po zadečku a spinká. Ale ted poslední týden, jako kdyby věděla, že jdu do postele se vzbudí a ja si jí beru k sobě, jenomže když spí u mě budí se na prso, co dvě hodinky, je to šílené, ale je hodná, ale pořád se budit, vždy mě trne bok, jak ležím jenom na něm. Mám přiraženou postýlku k postely, takže se dá říct, že je se mnou v kontaktu pořád. Taky šátkuji od narození malá, je v něm hrozně ráda, ale ted v těch vedrech ho moc nepoužívám, chudera je v něm vždycky strašně splavená. Ale včera mi v něm krásně usnula.
Já teda kojím, ale menzes už mám od třetího měsíce malé, doufám že nenulinečka už si to dostala.
Držím Michákovi vše co můžu, je to moc šikovný chlapák, že to tak zvládá a vypadá moc spokojeně a krásně, kukadla má nádherný. Hned bych s tebou a Miškou šla na procházku, ale bydlím na druhé straně republiky, to mě štve.
Já mám doma nachystaný nurofen sirup, ale zatím jsem nepoužila.
@barushe_27 jupiiii, Baru je tu. Ted jsem na Vas vcera myslela. Taky je krasne velka prdelka. Prskani mame za sebou, ted se naucil vyplazovat jazycek =) a to je krik u toho, jak zkousi zvuky. Taky me mrzi, ze jsi dal daleko. Uz od zacatku.
Jinak jsem to dostala poprve presne předevčírem. Byla to doba...
Holky, opatrujte se 😘😍💗💗💗🍀
Holky mam tu nejakou maminku co zustala s ditetem sama? U nas to vypada na rozchod. Vite ze uz v tehu jsme meli problemy. :( tak se chci zeptat na par veci
@danielle94, osobně si myslím, že ne, ale klidně se ptej, třebas Ti pomůžeme i tak. Je mi to moc líto.
klidně se ptej @danielle94 víc hlav víc ví 🍀
@danielle94 mrzí mě to😞
@danielle94 to me moc mrzí. Preju mnoho sil, snad se to ještě spraví? Každopádně jak pisou holky, víc hlav víc ví, každý má známé a mnoho zkušeností, třeba přenesených. Nebo kdybys potřebovala je vylít srdíčko, jsme tu...
My dnes kontrola 4.5mesice,68cm a 7.30kg...mame tu všichni docela obriky, že?
@wendie jj, taky peknounka vaha 😊🍀 jsou to buclíčci =)
Je to tim pocasim nebo ockovanim, ze porad spinka? Ale uz je to treti den.
Kromě mě. Já na kontrole v 5 měsících navážila u kluka jen 5,8 🙂
@wendie to má skoro jako Samuel,ten.ve 4m 65cm a 7,1kg .Erik byl ještě o kg těžší, byl pěkně vyzrany,ale taky jen kojeny.
@nenulinecka řekla bych, že očkováním.
@luc14 bud ráda.. Ja se těšila na malé miminek, jako byl druhý syn a místo toho mám už zhuntovana záda... Holky teď si tu čtu o tom, jak snadno mohou děti utonout a o zásadách první pomoci atd a mám úplně sevřené srdce... Taky se tak bojíte o ty starší, už samostatně se pohybující?
@barushe_27 Přesně, taky se mi Véna vzbudí, když už už usínám. Nevím, co to má za móresy 🤣 , uspavam u nás v posteli u prsa, n chavam ho spinkat, pak když jdu spát já, tak jo předávám do své postýlky a do hodky se budí. Tak jo zas vezmu k nám a takhle spíme celou noc, jenže musím mít prso venku a on si sám poslepu vždycky pocucne 😂. Nejhorší je, když se příčné jinde, to je pak bolest 😫 😃 Ráno vstávám celá zmordovaná, protože celou noc nezměníme polohu... 😁 Je to radost ty děti.
@nenulinecka Myslím, že to bylo počasím. Véna taky teď hodně spinkal, když bylo hnusně, a pořád pršelo, ani ven jsme nemohli, tak zahájil protestní spánek 😁
@danielle94 Emminka je teda krasavice, ty vlásky dlouhý 😍
Jinak my máme doma taky krizi jako blázen 😔 věčně se hádáme, opravujeme ten náš zatracenej barák, místo toho abychom se radovali společně s děťátka, tak řešíme barák 🤷, přítel chodí do práce, pak jde na půdu, pak si chce odpočinout, jede na ryby nebo na pivko, a my tu s Vénou trčíme.... Takhle jsem si to moc nepředstavovala...ale furt si říkám, že to musíme vydržet do konce roku, a pak už to bude dobrý ☺️ Navíc, já jsem docela živel, a popravdě mě to někdy ubíjí, být furt s mrňouskem zavřená doma. Miluju ho, všechno, ale někdy je to na palici. Byla jsem zvyklá mít "svobodu", hodně sportovat, chodit do práce (by mě nikdy nenapadlo, že mi bude chybět práce😂), mít koníčky, a dělat si, co chci a kdy chci...
A co máte za problém vy?Třeba se to ještě dá vyřešit 🌷🌻
@wendie taky se bojím o Erika. Teď chce chodit ven už sám. U nás je to dost rušné na můj vkus. Bydlime 10km od prahy. Má kamaráda,toho rodiče pustí v15ven a on jde v19domu. Oni o něm celou dobu neví. Já se bojím, chodím ho kontrolovat, nenápadně jezdím okolo s kocarkem. Teď mu bude8.
@evelin1251 Sam spí taky semnou a já ho v noci prelezam,abych nelezela celou noc na jednom boku😀 u Erika jsem si zničila rameno,spal mi hlavou v podpazdi a já pak chodila na rhb.😉

I Míša ma radost 😀