Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Tak mi 2x vypil sunar a 2x to vyhodil. Mame virozu, teplotu a do toho uz pry strasne natekle dasne. Breci breci breci a neprestava ...
@nenulinecka Ježíš, to je mi líto, bobeček malej, snad to brzo přejde 🌹
Holky, zdravíme z dovolené. Spaní v cizím prostředí malý zvládá, protože spíme spolu, jako doma. Dneska jsme poprvé vyzkoušeli naostro nosítko. Malý nechtěl být v kočárku, tak jsem ho dala do nosítka, chvíli koukal a potom usnul. Zatím ještě nemáme příkrmy, jenom kojím, takže je to pohoda, že mu dám, když si řekne a nemusím nic řešit.
@nenulinecka Snad to zvladnete v klidu doma. Ja ted mela stres, starsi prinesl taky virozu pry to ted lita. Tak jsem maleho musela separovat k babicce. Aby to chudak nechytil a snad dobry. Problem je i v tech vykyvech pocasi. Hlavne musi pit.
Pije caj ale cokoliv stezi sni, zakasle a vyblinka naplno div se nezadusi. Nevim co s tim. Kasel ma poradnej a furt place
@nenulinecka, to je mi moc líto. Dr. mu nic nedala nebo v lékárně se poptat. Maly měl na kašel Ambroxol. Snad ho to brzo přejde. 🍀🍀🍀
My mame asi troje leky. Nevim jak do neho dostat nejake jidlo . Hlad ma, otevira pusinku, pak se zakucka a je to venku a breci a breci...
@nenulinecka musi i neco brat ?
@nenulinecka my monitor používáme jen.doma, jak jedeme na noc k.rodičům tak nevozime, spí.s námi. Sam cestuje od 6týdnů. První spaní u mých rodičů bylo ok, pak jsme spali u tchyně a na prd, u našich zas ok, u tchýně teď 5nocí a už taky ok. Ale po příjezdu domů rozhozeny, urvany😢
@nenulinecka menstruaci určitě můžeš mít po porodu rozhozenou. Řešila bych s dr.
Chudák malý! Erik.když rostly zuby měl vždy teploty a průjmy. Může to být vše od zubů😢
@nenulinecka co.zkusit něco tekutého na lžičky, aby to rychle polkl? Držím palce.
@garalela jojo ma sirup prospan a fenistil kapky.
@bzubzalka no, to jsem teda zvedava =/ na to spinkani
Dnesni noc uz spinkal. Vcera uz se i usmival obcas. Myslim, ze dnes bude zase lepe. Zitra jedem na ty hory, tak tu asi chvili nebudu. Sama jsem z jinyho prostredi vic na nervy 😂 natoz malej. Holky, jsem rada, ze Vas tu mam a ze si porad piseme =) 😍💗
Tesim se cely den az mi prijde balicek. Takovy krasny slunecnik na kocarek za 600. Kdyz nesmi na slunicko a tak =( a dnes mi prisel rozbity bez drzaku =,( a oni ze mi penize nevrati, ze musim napsat email a pak nekdy mi poslou novy az se vratim z hor
@nenulinecka, doufám, ze Misa bude brzo OK. Si děláš srandu? A to je z obchodu nebo od soukromnika? Je mi to moc líto. Škoda, ze žádný nemám, bych Ti ho poslala. 😢
@dominikaromanova z feeda =( fakt jsem to obrecela. To mi jeste jeden pan pres bazar nabizel za 150 a ja si rikala, ze kdyz proziva to, co proziva setrit na nem nebudu .
@nenulinecka 😢, to tam jako nemají nikoho na vyřízení reklamace, bych jim napsala, ze chceš peníze hned nebo nový slunečník. Přece nebudeš čekat až se někdo vrátí z hor. 😡
Se nedivím, zes to obrecela, obrecela bych to taky.
@dominikaromanova no, my odjizdime na hory a jak je nemocny, tak nesmi na slunce, jste jsem si rikala jak bude nadherny na kocarku, proste frajer. No a jedem bez nej. Prvni musim napsat email, pak mi zavolaji a nemaji zasilkovny, tak az ja se vratim poslou jony. Jenomze to uz mi bude vicemene k prdu. Nebo jasny, vyuziju ho, ale tesila jsem se, ze ho budem mit uz ted na tu dovolenou. No jo, proste mam smulu. Jinak uz mu je dnes lip, neblinci dohani jidlo i spinkani, mluvi a je to zase on =)
@nenulinecka, aha tak ja to špatně pochopila nebo možná přečetla, myslela jsem, ze oni jsou na horách, ach jo, ta mateřská demence je svině. 😂 Je mi to opravdu moc líto. Tak mu tam das normální deštník, sice to nebude tak pekne, ale účel to splní. Třeba Ti to pak vymění za něco jiného, když jim napíšeš. Jsem moc rada, ze mu je lépe. Vojta se dnes ráno probudil se špatnou náladou a jede v tom cely den, jsem na prášky. 🤦♀️
@dominikaromanova jj, tak to verim =) zitra bude dobre =) kde jsou vsichni , vid
@nenulinecka a kde bydlis? V kazde drogerce rossman a dm maji takovou tu clonu za stovku. Jako feedo ma hodne vtipny zakaznicky yervis, vzdycky kdyz se pripojim na chat tak tam narazim na takovou nechapavou pani. Jen na ukazku: mela jsem v kosiku body a bliklo mi,ze uz neni skladem,tak ji pisu jestli muze overit sklad velikosti 68, ona ze ,86 tam vidi, pisu 68, ona ze ani, ze ta 86 tam je! Nebo jsem kupovala talir a chtela k nemu misku se stejnym motivem a ona at ji poslu odkazy na zbozi, tak jsem poslala odjaz n tlur kvuli motivu a na musku s jinym motivem,ale ze chci tamten motiv k taliri a ona ze ta miska skkadem je,ale celou dobu mi psala o tom jinem motivu
@nenulinecka to mě moc mrzí!
Ahoj holky, jak se máte? My včera oslavili Erikovi narozeniny, už 8! Tolik to letí! Sam už docela dává prikrmy, ale nevím co mu vařit. Máme vyzkousenou dyni,cuketu,špenát, brambory,mrkev. Nevím zda už zkusit hrášek, zelené fazolky? Co prckum dáváte. Z ovoce máne vyzkouseno banán,jablko,merunky,meloun,maliny.
@bzubzalka, maly s prikrmy konečně začíná jíst, zatím brambor, červenou tepu (ta mu moc nejede), mrkev, celer, cuketu. Špenát bude mít zítra poprvé. S hraskem a fazolkama asi ještě počkám. Brokolice mu taky moc nejede.
Holky, tak ten nás maly Vojtíšek měl včera 6 měsíců, dnes kontrola u dr. a váží 9,5 kg, měří 70 cm a snaží se lozit. Máme již dávat vše, ovoce, zeleninu, maso a bílé jogurty + mléčné kaše. Jsem zvědavá jak to do nej narvu, když on má nejraději to prso. 😁
Nevím jak u vás, ale u nás je teď nejlepsi hračka plastová láhev. Sakra, nevím proč tedy utracime peníze za dětské hračky 😁.
Mám spoustu ovoce z chaty i zeleniny, tak poctivě zavaruji malemu presnídávky, už se mi o tom i zda. Mějte se krásné a napište jak se vám všem vede. 😘🍀🍀🍀
Ahoj visen, tresen, merunku, jahodu, banan, jablko, malinu, meloun, mango. No proste snad vsecko =)
@bzubzalka
@dominikaromanova je to sikulka nadherny. Slusi Vam to =) my ted uzivame manzelovu dovolenou, takze chata na horach s celou rodinkou. Fotku poslu potom.
Ty jon holky, ja s tím co alergizuje dost váhám-jahoda,celer. Co nadýmá taky čekám...😁 tak budu muset asi přitvrdit😂
@dominikaromanova závidím, taky bych zavarovala, kdyby bylo co...letos toho ze zahrádky je nějak málo..
@dominikaromanova Malý je pěkný smíšek, a docela dlouhán, náš zakrslík má stále 62,5cm ☺️ za poslední 3m vyrostl jen o 0,5cm Mudra na to nic neříkala, tak uvidím na 6m prohlídce. Jinak ti to moc sluší a dcerkou jste jak dvojčata.
Zajímá mě prosim, jak zavařuješ přesnídávky? Suroviny atd, předpokládám, že asi bez cukru?Ale vydrží to?Kdyby v tom nebyl cukr?
@bzubzalka Příkrmy, mám vyzkoušenou dýni, mrkev, batáty, brambory, špenát a cuketu. Za syrova okurku (tu má nejradši, dám mu ji do ruky a kouše si, lepší než kousátko 😊), meloun, špendlíky, hroznové víno.
Vypadáte na fotkách moc spokojeně, Erik je celý ty, a tobě to moc sluší.
@evelin1251 moc děkuju! Jsem spokojená, vždy jsem.po 2dětech toužila. Říkám teď, že mám vše co jsem celý život chtěla. Dvě zdravé děti💞, klepu...
Syrové okurky jsem se bála, ale zkusím😉 dnes jsem.koupila brokolici tak bude zítra s bramborem. Víno davas bez slupky,vid? Sam měl včera kanadské borůvky a moc mu chutnají.

@nenulinecka Muze to byt stresem, ale radsi bych zavolala na gyndu.