Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@bzubzalka ja sladke prave taky vzdy jedla ve velkym, a rikala jsem si ze je to tim cukrem uz odmala v každém jidle, tak jsem se v tehu zabejcila a nepozřela do 36tt zadnou sladkost, ale mozna by mi sladsi kaše jedl lip. Vzdycky jdyz ty kasev se 100 ovocem dojidam mi vse krom banánu prijde docela kyselé. Tak zvazuju přesnídávku kde cukr ve složení je
@garalela Sam téměř vůbec "nemluví" zažvatlá málokdy😕 byla jsem zvyklá u Erika, že "opakoval" když jsem na něj mluvila tak hned "odpovídal", napodoboval slova. Když jsem třeba řekla auto, tak on udělal tu melodii nebo jak to říct. I lidi co ho viděli málo třeba řekli,on řekl auto? Sam se jen culí jak měsíček na hnoji a nebo ječí...snad vše dožene
Ahoja holky, V. taky skoro vůbec nežvatlá, teď máme zas období asi 3dny, že píská a vřeští, ale fakt nahlas a naschvál. Je to docela sranda. Ale nejvíc se směju, když se kojí, a ručičkou mě hladí a do toho si mručí aham,Hmm,hm,mň a tak 😊🤣😂 to je fakt rozkošný.
V noci nám tu litá furt nějakej neodborného komár, V. je pěkně poštípanej chudák. Ale teď jsem ho snad zabila 😎, tak už to bude dobrý. Má doba ve jen na obličeji, tak jsem se bála, aby neměl nějakou pupínkovou nemoc, nakonec zjsem zjistila, že komár, chytla jsem ho při činu 😂
Včera do noci jsem zavářela jablka s ostružinama, krásně to zhoustlo, jen to bylo dost bez chuti, tak jsem přidala 3 velký lžíce třtinového cukru do cca 5l hrnce, tak snad to nevadí. Sice jsem chtěla přesnídávku bez cukru, ale bylo to nic moc.
Mějte se fajn 😍
@evelin1251 Sam když zjistí, že na něj při kojení koukám tak se pustí a culí se😁 mu vždy říkám ať se neculí a jí, protože mi to teče...
Moje mamka zavarela ostruziny a borůvky pro kluky a půlku co mi dala tak po týdnu začalo kvasit 😢 naštěstí mám něco v mrazáku a tchýně mi schovává do mrazáku švestky,jahody a maliny. Ještě že je mám...
Holky jit nebi nejit s malym do nemocnice na navstevu na neurologii? Vim ze to neni infekcni odd. Ale porad je to nemocnice. Odvezli mi mamku takze tam urcite jdu jen nevim jestli hledat nekoho na chvilkove pohludani venku, tatinka mame v praci
Tak uz umime take paci paci a i do stolu baci baci =) prvni leto, holky, kdy uz se tesim na takove to babi leto az podzim. Uz je to tady v tom panelaku bez dovolenych manzela nesnesitelne nekonecny. =) jeste, ze v noci tak ve 2 ( kdy uz nejezdej mhd, je zavrena hospoda ) se da vetrat. Do te doby mi Misa neusne s otevrenym oknem. Jeste tam je albert, kde nechavaj uvazane psy a to je masakr...
Strasne to utika ale. Ted mu rostou zoubky a je to protivka s vztekloun. Ted se naucil vse vyhazovat. Chyti zahodi. Jinak u nas nic novyho. Uz chci bydlet zpatky v Trutnove. Ta Praha me nici. Ja devce z hor si tu furt nejak nemuzu vzyknout a to uz je ctyri roky skoro.Snad uz v dubnu
nepodepisem smlouvu. Uvidime =)
@nenulinecka taky jsem.z "hor" zvykla jsem si ale rychle. Ale asi je to tím, že jsme ze Strahova odešli s manželem do Hostivice, do Prahy to máme 10minut na Zličín či Bílou Horu. Je tady větší klid...přímo v Praze bych asi taky nevydržela, stačilo mi.denně jezdit na Budějovickou.
Chcete zpět k rodičům? Sam ty horka taky snáší nic moc, doma máme neustále puštěný větrák a přemýšlíme o klimatizaci...Dnes se přesouvám s klukama ke tchyni.má dům se zahradou,bazén, bude dobře😉
@nenulinecka malý je šikula👍
@bzubzalka jj, my jezdili tez na chatu k nasim. E uz musi pracovat =) my fyzioterapie a tak jedem az tyden. Nezvyknu si a asi ani nemam zajem 😀
Taky Vase detatka rozplace vysavac ?
Ahoj holky, moc sem teď nepíší, ale poctivě vás vždy večer čtu. Maly je nemocný tak bojujete s horečkou.
@nenulinecka super, maly je sikulka, nedivím se Ti, ze si v Praze nemůžeš zvyknout.
@garalela, doufám, ze maminka bude brzy zase zdravá a doma, jestli tam pustí naleho neporadím.
@bzubzalka, to je fajn, ze ta bulja zmizela, moc jsem na Tebe myslela. Jinak prikrmum maly taky moc neda a teď co je nemocný je jen kojeny.
@wendie, já bych tak malé dite nikde nenechala, nenechám malého ani teď a to má 7 měsíců. 😂
@barushe_27, s lapacě nemám zkušenost, ale slyšela jsem, ze to pomáhá.
@nenulinecka mužů se zeptat jak se jmenuje manžel, že pises E? Já tak píší o Erikovi😉
Panatuji si, že když jsem šla do Prahy tak začátek byl krušný,měla jsem přítele 160km a tady to bylo děsný, pak jsem se zamilovala do manžela a už to byla jiná😁 já jezdim ke tchyni i k našim s klukama sama, manžel taky pracuje😕
Vysavam, když spí takže nevím, ale mixer nerozplace.
@dominikaromanova co mrnouskovi je? Ať je brzy lépe🍀 vždycky jsem.si myslela, že když kojim nemůže být nemocný...ale Sam měl strezokoka i stafylokoka 😕
@bzubzalka jmenuje se Michal, tam melo byt Ale ne E 😀
@dominikaromanova at je brzy zdravounkej =( 🍀
@bzubzalka, má tzv. kojeneckou anginu. Není to klasická angina, ale afty na mandlich, které muže mít pak v cele pusince. Doufám, ze to nás mine, už tak je to děsně a teploty vysoké. 🤒😞
@dominikaromanova chudisek malý, držím palce ať to má co nejmirnejsi průběh! 🍀😘
Tak mam manku po metvicce. Ze zrivna ted musime byt bez auta. Vubec nevim jak to vsechno skloubim, potrebuju u nasich ted vypomoci a sama jsem jeste donedavna tzv.mlela z posledniho. Vlaky klasicky pres leto s vylukama navic totalni pruvan vsechny okna durch v tom vedru. Nenuli: vysavace se malej neboji, ale co je mi velmi neprijemne, tak se boji kdyz mu rikam zvuratka a delam kravicku - uplne se mu asi strachy zuzi panenky a ten pohled mne uplne desu, vypada u toho jakobych se v danou chvili snad zmenila v nejakoy nestvuru vubec nevim proc. Co se klidu tyce, tak mi i kdyz jsme trochu stranou id ostatbich lidí tak taky nemáme klidu, muze člověk hezky poprosit a stejne je to jak hrachem o zed casto
@garalela s maminkou me to mrzi, uplne mi jdou slzy do oci... nenavidim kdyz je neco rodicum.
Ja mam ted takovou unavovou krizi. takze chapu, ze meles z posledniho. Mamince brzke uzdraveni 🍀🍀🍀
@garalela přeji ať je mamce brzy líp a pustí ji.domů. snad to chytli v čas a bude bez následků. Držím palce🍀
My máme dvě auta,soukromé a služební a já ač mám řidičák neridim😢 pořád si říkám musím začít a nic..a to máme tchýni 80km a moje rodiče 160km a když tam chci musí nás odvést manžel...
Mame vto zadecku 38,8, holky dala jsem cipak a cekam na mudr az v 9 bude na prijmu. Doufam, ze to patri k zoubkum =(
@nenulinecka to je po odectu nebo pred odectem? Dej vedet co u mudr, ja jsem myslela ze k zoubkum patri jen zvysena teplota
@nenulinecka já bych klidně byla doma dýl, ale mi můžem být jen rok. Někdo chodí i dřív, protože jen 9 měsíců je placených.
@garalela držím pěsti, ať je maminka v pohodě
@nenulinecka to je mi líto, ty teploty v tom vedru nic moc. Snad opravdu jen zoubky, myslím že i taková teplota může být. Ale je to nepříjemný. Vždy bych si to s detma hned vyměnila.
U nás má nejstarší angínu, modlím se ať zůstane jen u něj. Dost na to trpí a už jsme objednani na ORL pro případné trhání mandlí :-/
Jinak vás holky obdivuji že to bez auta zvládáte, já si to moc nedovedu představit. Vlak nám tu jede a/2hod a autobus jen ve špičce, ráno asi tři, a pak během celého dne ještě asi 4*.
My vcera půlroční kontrola a 8,10kg a 71cm. Je to obrik.

@garalela se sladkým bojuju celý život, miluju čokolády. U Erika jsem neresila a taky sladké má rád. Teď zatím teda moc neresim, ale pravda, že na 95%kojim a jinak dávám přirozený cukr-ovoce, ale dostal teda ochutnat i nanuk, večera zrovna čokoládu,ale bylo to tak 2mmx2mm.