Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@garalela, to je mi moc líto. Drz se. Kdybys něco potřebovala, napis, zase tak daleko nebydlis. 🍀🍀🍀
@nenulinecka, jaj, prdolka maly. Ať se brzy uzdraví. 🍀🍀🍀
Vojtíšek už je dnes celkem OK, bez teplot, ale ty horečky byly děsné. Bohužel mi odmítá prikrmy, takže je opět jen kojeny.
@bzubzalka, krásné fotky. Já Te chápu, také jsem dlouho neridila, donutila mě až nová práce a jsem za to vděčná.
Holky, také vám blbě konas nebo jen mi? Nešel jak v mobilu tak ani na PC.
@nenulinecka snad to bude brzy v pohodě s teplotou, já si to s Vítkem zažila minulý týden, kdy měl 39,9 po odečtení, měl to i přes den, tak jsme byli u Dr. a prý je to šestá nemoc, naštěstí to zvládl dobře, za tři dny se osypal a dnes už je i bez vyrážky 😊 akorát se mu rozhodil režim a už nespí celou noc, jako by potřeboval dohnat ten deficit, kdy při nemocí moc nejedl 😊
@barushe_27, odkaz na lapače snu, kdybys si ho chtěla vyrobit sama.
http://www.testovanonadetech.com/aktivita/1127-...
@dominikaromanova dekuji 🍀 me jde normalne =) a jsem rada, ze Vojtiskovi je lip. 💚
@deniskaaap to chapu, kdyz skncila viroza minule a nejedl, cpal se jak pominuty i v noci 😀
@nenulinecka ať je Michalkovi lépe. Sam měl 38,3po odečtení a byl hodně uplakany😢 léky se davaji od 38, ale to asi víš...
@dominikaromanova hlavně, že mu he lépe👍
Jinak si pořád říkám začnu jezdit, ale...bojím se no. Koník mi běhá ok.
@deniskaaap měl hodně vysoké teploty, chudacek😢 tyhle 5 a 6.nemoci jsou fakt opruz!
@dominikaromanova je prekrasnej 💗
@dominikaromanova to je boban❤ člověk by je umuchlal!
@bzubzalka jo vid =) mame krasne deti, holky
@dominikaromanova mne nezlobí MK, ale zlobí mi celý internet v počítači. A zrovna potřebuji udělat asi 4platby... To nesnáším.
@nenulinecka at je brzy fit, i když vypadá, že to snáší skvěle 🙂
@nenulinecka to je tedy podoba, hustý
@dominikaromanova domi ten je uplne jako muj prdolka, je hrozne podobnej...i chovanim
Ahoj holky, horecky mame. Pres den klesla, ale v noci achjo skoro nespinkal. =( snad to dozeneme pres den.
@nenulinecka, to bude dobre, neboj. Malemu zabíral Panadol a za tři hodiny Ibuprofan vše v kapkach. Čípek mu tak nezabiral. Nespal skoro vůbec, jen u mě, až když zabraly kapky, trosku spinkal. A snesla tak tunu ledových kaštanu. Preji brzké uzdravení. 🍀🍀🍀🙂
@nenulinecka nekde jsem slysela ze je sirupek ucinejsi nez cipek. Pripadne mam od mudr jeste postuo na srazeni zabalem ale nesmi se kombinovat dohromady vic veci, jen jedna
@garalela my mame stridat nurofen a panadol po 4 hodinach. Ale v noci stejne hori =(
@nenulinecka člověk by řekl, že to je jeden prcek👍 kolik má teploty?
@bzubzalka 38,9 ale knoura knoura knoura nonstop a uz je to masakr....
Ted uz ma i prujem, do toho ty dva zoubky najednou. Holky sbohem, to je muj konec. (☺) kdyby me vystridal muz nachvili. To neexistuje, ma zrovna ctyri sestnastky. 😶
@nenulinecka bez odečtu 38,9??? U nás by stejně manžel nepomohl. On by teda chtěl pomoc, ale Sam chce jen mě, když pláče...Erik měl při zubech vždy průjem , neklid, ale takové teploty ne... Dělala mu dr. CRP?
@nenulinecka drž se!
@bzubzalka ne ne, nedelala. Bez odectu... ja prave nevim jestli to neni vse zoubkama ty jo. Zase vzhuru knoura, pokadil si i pyzamko pri prebalovani a nespinka. Nebasti... jen pije.
Tak prujem jako blazen, zvracel jediny sunar ktery si za dva dny dal. Horecka 39,9 bez odectu, asi se vydame na pohotovost
@nenulinecka, mi doktorka říkala, když jsem byla s malým u ni v PO jak měl také tak vysoké teploty, ze u zubu tak vysoké horečky nejsou. Průjem muže být od zoubky, ale zvracení ne. Jestli to má bez odečtou asi bych jela na pohotovost ať mu udělají alespoň CRP. Holka drz se, štve mě, ze jsi tak daleko, pomohla bych Ti. 😞
Tak hlavně, ze pije, jist nemusí. Maly také jist nechce, jen prso a to už mu nic není. Jen se mi den po ustoupili Horáček cely osypal, tak nevím zda jsme neměli nějakou tu 5 nebo 6 nemoc. Už si to od malé moc nepamatuji, za malého (nejstaršího, je prca mu říkat maly, když má 17) nic takového nebylo, alespoň si to nepamatuji.

Holky tam mame tezkou virozu. Pry to patri i k zoubkum. Merim, srazim, uz to pomalicku klesa. Mame 38,5 bez odecteni. No prikrm sblajznul, takze alespon ze tak.