Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@evelin1251 taky nakupuji v akci. Mám výhodu, že v místě bydliště máme tesco,lidl,penny. Tak jdu procházkou s kočárkem a nakoupím.Já se teď učím chodit nakupovat ob den. Jinak jak vlezu do obchodu,koupím i co není třeba...
Jinak vánoce,manžel jaksi odmítá pochopit, že už není tolik financí jako,když jsme pracovali oba..nevím,kdy mu to dojde.
Přídavky nevím, nebudete to někde na netu?
@evelin1251 nevím zda to je aktuální..
https://www.skrtilek.cz/pridavek-na-dite/?gclid...
@evelin1251 tohle je dobrý!
https://www.penize.cz/kalkulacky/pridavky-na-di...
Mate nekdo zalozeny ucet nebo sporeni pro mimi ?
@nenulinecka my jsme zakladali erikovi, když mu byly asi 3roky-spoření. Myslím, že se to nevyplatí😠
@bzubzalka no prave nevim, jestli mu nesetrit do obalky neni lepsi ☺
@nenulinecka my u kluků měli stavební spoření, ale Štěpánkovi jsme ho teď vypovídali a Jiříkovi vypovime taky jak to půjde. Kuba zatím nic nemá. Nevím, jestli se vůbec něco vyplatí. Zvažujeme udělat stavební spoření na nás. Ale jen jedno a posílat tam maximální částku a pak to rozdělíme na tři díly. Ale to až budu zpět v práci..
@nenulinecka ono záleží kolik tam můžete vkládat. U stavebního spoření je myslím 24tis strop(na víc ti pak nedají příspěvek), my dáváme 6tis a to.co mu dají jako příspěvek tak polovinu vezmou na poplatcích! Jsou to svině...pardon.
@bzubzalka nevezme, pokud sporis déle než asi pet-sest let. Nevím, jak je postavená smlouva přesně. Ale právě jak říkáš, ty poplatky jsou směšný, když sporis 6tis ročně, ne i to nijak extra výhodný. Já když to zjistila ten první rok, byla jsem nas***a. Tak jsme čekali, abychom to mohli vypovědět.
My mame u deti pojisteni se sporenim. Aby neco dostaly,kdyz se jim stane uraz + odskodneni,kdyby musely byt v nemocnici a zaroven mely neco nasporeno. Plus jeste jsme zakladali detska konta,kde maj aspon neco. Pridavali jsme tam penize z narozenin,svatku atd.proste nahodne,kdyz neco dostaly. Pred par lety to manzel vylepsil,ze jim tam mesicne kazdemu posila aspon 100. Ono se to nezda,ale kdyz je to od narozeni,tak se nastrada a ted treba nejstarsi,kdyz mu bylo 15,dostal autom.svou kartu k uctu a preslo to na studentske konto.
@donia pojištění má Erik taky. Měl zlomenou nohu -2nartni kustky a dostal 4tis😕 pak maliček zlomený a to dostal 3tis. Peníze co dostal za nohu nepokryly ani výdaje,kdybych s ním musela být těch 6týdnů doma. Mají to moc dobře spočítané😠 ale pravda, že lepší dát něco než nic do začátku. Já dostala od našich před 12lety asi 80.tis a byli jsme s manželem vděčný, že si můžeme koupit něco do bytu.
My s manželem máme oba životní pojištění a u toho sporime 200/měsíčně, pak máme penzijní oba....
Ahoj holky, tady je zas mrtvo😕
My dnes se Samem zahájili lekce plavání, byl úplně unesený, pořád se smál. Taky ho to teda pořádně zmohlo a mě teda taky.
Ja to tu ctu poctive, kazdy den pred spanim aspon v posteli na mobilu. Ale psat se mi z neho nechce a k PC se vetsinou uz nedostanu. Cas leti jak sileny a uz je zase hnedle vikend.
Tak nahodime tema, urcite se holky pridate 🙂
jak jste na tom s hlidanim prcku? U nas zadna slava a fakt mi to chybi. Potrebovala bych alespon jedno odpo v tydnu kdy budou deti pryc. Bud bych uklidila cely barak, nebo si domluvila kaficko s kamoskou nebo proste nedelala nic. Ale vedela bych, ze ten den zase prijde a mohla se na nej tesit. Takhle mam pocit, ze tu praci furt tlacim pred sebou a psych. me to unavuje, ze stale delam, pritom neni poradne nikdy hotovo. To se nejak neda dohnat, kdyz je tu furt full house.
@donia u nás hlídání taky nic...moje rodiče 160km a pracují a tchýně v důchodu a 80km od nás, ale nějak se ji nechce....
Samovi.se v pondělí udělala modrinka na prostředníčku pravé ruky, dnes jsem.si všimla, že přibyla na předloktí pravé ruky druhá...debil jsem.smejdila na netu, osahavam ho v posteli...zdá se mi, že má zvětšené uzliny...hrozně se bojím. Ráno s ním jdu k dr. V úterý mi dr.volala(delali kontrolní vytery nosu-jak neslyšel od té doby dělají cca3m),v nose má nějakou bakterii uklidňuji se, že tam způsobila ten krk,ale....
@bzubzalka, to bude v pohodě, neboj. Moc na vás myslím.
@dominikaromanova děkuji. Dr. Vzala krev krevní obraz,srazlivost a ještě něco -celkem 3ampulky. Výsledky v pondělí.
U nás s tím úklidem to taky není úplně ideální. V sobotu mi pomáhají děti aspoň něco menšího.
@bzubzalka, to je super zprava. 😍
@bzubzalka jj , take jsem stastna , ze vse ok. Ve ctvrtek jdem na desetimesicni, tak dam vedet.
Holky stale nelezem. Ale na 4 uz se obcas postavi.
@nenulinecka taky stále neleze 10.11mu bylo9m. Jen se plázi. Erik začal lézt v10m, přesně teď nevím. Zatím to nehrotím, doženou to😉

U nás už také ochutnal kde co. I když ne vždy jsem nadšená, ale co už.
A pro nás jsou tři děti až až. 😉