icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

lilly56
25. črc 2017

@mari90 tohle asi není úplně bolest v kříži právě...dloubava bolest v jednom místě vlevo,občas do boku😖

tereza1989
25. črc 2017

Ahoj holky,zacinam dnes sice 12 týden ale dr.mi rekl,ze mimi je o 10dní mladsí,nejak ve strachu co to znamená jsem se bala zeptat. Měla jste,nebo mate s tím někdo zkušenost? Dr. jdu az 10.8a to rovnou na screening k Apolinari. Uklidnete mě prosím,že je to ok😱😱😱

tereza1989
25. črc 2017

Jde mi hlavně o to,zda se muze stat ze miminko je v poradku,vyviji se jak má a presto a muze byt o tolik mladsi

bambinna321
25. črc 2017

@lilly56 skriply nerv. Taky to mívám, naposledy někdy kolem 6 tt. Většinou to samo odezní🙂

veverka.dada
25. črc 2017

@tereza1989 co jsem tak pochopila zde v diskuzich, tak mohlo dojit k ovulaci a tedy i k poceti pozdeji a proto je miminko mladsi nez podle terminu MS. A pri te velikosti (nebo spis malickosti) toho plodu se mozna muze pri mereni o milimetrik seknout a hned to udela nejaky ten den k tomu...ja bych se toho asi nebala, pokud je jinak vse v poradku 😉

tereza1989
25. črc 2017

@veverka.dada děkuju,jo asi ovulace byla pozdeji já ji nepoznám,u prvního to nylo jasné ale po potratu se mi to rozhazelo,no a dr. porad jen riká: no je to nejaké jiné no,ale uvidíme jak se mu bude darit. No a jelikoz si chci uzit to hezké,tak se ptam vzdy jen sestry jak to myslel a prý je takhle skoupý u vsech do prvního screeningu,ale i tak strach je. Doktor by měl dodávat uklidnujicí pocit a hlavne u takové věci jako je dilte by snad nemel zatajovat nejaký spatný vývoj si rikám

veverka.dada
25. črc 2017

@tereza1989 muj dr. se mi taky zdal takocy skoupy na slovo a vunecc neprojevoval radost jako ja 😀 ala ja byla v centru asist.reprodukce, takze asi proste nechce jasat "predcasne"....podle slov te sestry se mi zda, ze ten tvuj dr. To bude mi t podobne...navic je to chlap...zkus to hodit za hlavu...kdyby bylo neco spatne, tak by ti to urcite rekl 😉

danielle94
26. črc 2017

@tereza1989 neboj:D ja byla 11+6 a mimi 10+5. Je to normalni. Posune se ti termin porodu a nebo to mimi jeste dozene🙂 chce to klid. Dr by ti rekl kdyby to byl p*user.

bzubzalka
26. črc 2017

@tereza1989 ahoj, naše miminko bylo na začátku menší o cca 8dní, na poslední kontrole dr. říkala, tak o4dny a říkala, že to dohání. Je to normální🙂

mari90
26. črc 2017

@tereza1989 podle me kdyz roste a ma se k svetu, tak je vse ok

Jinak ja mam dnes po kontrole, mimi ma 3,5 cm a dostala jsem uz prukazku, za dva tydny jedu na screening, nejedete nahodou nekdo do Ceskych Budejovic? Mne ho mel puvodne delat muj dr, ale nakonec mi rekl, ze mi doporucuje ty Budejovice, tak jsem asi i radsi a jako bonus ho pry budu mit jako rizikova, zdarma

marketka00
26. črc 2017

@tereza1989 to je bezne 🙂 ja byla 12+5 a na screeningu urcili stari 14+0 🙂 jestli je vse ok, tak bud v klidu 😇

tomik1234
26. črc 2017

@tereza1989 je to ok, první chlapeček byl vždycky méně nez jak by měl být🙂

tereza1989
26. črc 2017

Holky díky a mám radost i za vás co píšete jak krásně rostete.❤️

sunny1sis
26. črc 2017

Holky, uz mam prukajdu!!!!! Miminko malo 37.3mm zodpoveda dle UTZ 10+4tt (dle ovu 10+3tt). Juchuuuu

deniskaaap
27. črc 2017

@mari90 Mari, já jedu do ČB 9.8., objednávala jsem se dříve a mezitím jsme poskočili o 3 dny dále, takže budu už 14tt, až tam pojedu 🙂 nicméně v ČB je to prý vyhlášené a jezdí se tam i z Plzeňského kraje, tak snad budou hodní, zkušení a budou mít samé dobré zprávy. Téměř všem už tam řekli pohlaví a vždy se trefili, tak se moc těším, až mi to taky řeknou 🙂

mari90
27. črc 2017

@deniskaaap mne tam objedna prave muj gyndar, ale v tom tydnu tam pojedu take, to budu akorát ten 13tt. už to tam tak trochu znám, poprvé jsem tam byla po potratech a podruhé s dcerou na utz ve 20tt, tam nám pohlaví řekli na stoprocent. Vcera u dr. byla paní, která tam také byla v tom 13tt a řekli jí pohlaví už také...hele a nevíš jak to bude s výsledky? Budou už ten den? Mně právě krev bral včera můj doktor a pak to tam prý posílá...

deniskaaap
27. črc 2017

@mari90 mně brala krev moje doktorka minulý týden a řekla, že to s tím nesouvisí, že ty odběry dělá ona a posílá je tam, mam si zavolat na konci tohoto týdne na předběžné výsledky, ale ještě budou brát krev jednou přesně za 4 týdny od prvního odběru a pak z toho vyhodnotí tu pravděpodobnost. Já jdu ještě na ten UTZ ze svojí vlastní iniciativy, protože dost často ta krev vychází blbě.. Na UTZ zkouknou šíjové projasnění a tu nosní kůstku, tak to taky dokážou leccos vyloučit 🙂 Takže výsledky z UTZ řeknou hned podle co uvidí a z krve pak řekne doktorka.. 🙂

zuzana_ka
27. črc 2017

@tereza1989 já to mám taky tak. dle Ms mám termín 16.2 a dle utz 27.2. Mudr říkal, že to nic neznamená, hlavně že tam je a žije🙂

sticker
tereza1989
27. črc 2017

@zuzana_ka tak ještěže ty máš takového doktora…teď už se tak nebojim. Jinak mi je denně odpoledne strašně zle takže se uklidňuju i tím,že dokud mi je zle je to ok

danielle94
27. črc 2017

Holky? boli vas nekoho leva strana podbrisku? Dneska mam dojem ze z toho zesilim. Probiji to az do krize do zad. Zitra jdu na screening tak snad je vse v poradku.

tereza1989
27. črc 2017

@danielle94 mě posledních pár dní píchá střidavě na jedné a druhé straně a citim opět tlak,takže se vše asi opět roztahuje(tak jsem to měla u prvního,vždy když jsem měla tyhle pocity mi podle dr.roste děloha)takže jsi na tom nejspiš stejně. Buď ráda,že to jsou jen ty bolesti a už ti je dobře

danielle94
27. črc 2017

@tereza1989 dekuji za info. Snad je to fakt ta deloha. Boli to jak cert. noo uplne dobry to zase neni. Skoncila angina a vratily se tehu nevolnosti:D sice ne v tskove mire a obcas se normos najim. Ale pachut v krku hrozna, a vecerni a ranni nevolnosti des. Musim lezet a prodejchavat. Zvracim jen kdyz je nejhur. U tebe je to ted hodne spatne?

janallabdnah
27. črc 2017

Mne od rána pichá na pravej strane a cítim tlak. Takže asi je to normálne.

danielle94
28. črc 2017

@janallabdnah ja musim rict ze leva strana. Az tak ze jsem skoro nespala a porad se budila bolesti. Nastesti jdu za hodku na screening tak mi reknou kdyby bylo neco spatne

bzubzalka
28. črc 2017

Ahoj holky, včera jsme dostala průkazku a fotku miminka - viděla jsme na UZ jak se krásně mrskalo ručičky obě i nožičky🙂 bouchalo srdíčko jako o závod. Dr. nabírala krev na pohlavní nemoci + na genetiku, krev jsem pak vezla rovnou do Gennetu. Na 1.sreening jdu 9.8. termín porodu dle posledních MS mám 12.2.

danielle94
28. črc 2017

Tak se jdu pochlubit!! Screening mame za sebou. Hodnoty uplne uzasne! Prej mame ukazkove miminko!! Vse naprosto v poradku. Doktor hroznej milej a spokojenej! Ja prestastna! Videla jsem jak kope nozickama a dokonce nam mavalo. DNeska slavime! :D Holky preju na screeningu taky same skvele zpravy!! Pro ty nase prcky tu nevolnost pretrpime. Pohlavi zatim nevime takze az v dalsich tydnech nejspis 🙂

mari90
28. črc 2017

@danielle94 moc a moc gratuluji ke skvelym zpravam 👍 a trosku teda zavidim, ze uz to mas za sebou

bzubzalka
28. črc 2017

@danielle94 Gratulace!

tereza1989
28. črc 2017

@danielle94 gratuluji k dobrým zprávám a vidís,nic ta bolest neznamenala hrozného. Tak já dopoledne funguju normalne,uvarim obstarám dceru bez problémů,úklid cokoli. Ale odbyde 2hodina a pachuť v puse takze nejlepší je něco neustále žvýkat, žaludek jak na vode,ale nezvracim, dejchám jak pes a točí se mi hlava,nejlépe mi je když ležim a dostatečný přísun kyslíku takze nejlépe u okna. Což teď nejde jelikož mi s Terezkou jen občas pomůžou naši ale jinak jsem na ni odpoledne sama většinou. Manžel chytil od dcery Ruka-noha-pusa takže je u nas doma v karanténě a my u našich. No od té doby co mám nevolnosti jsme se díky manželovým cestám viděli jen týden takže musím dělat,jako že mi je fajn abych s Terezkou vydržela a ona se mnou. Takže bud ráda,že když ti je takhke blbě,můžeš si dovolit lehnout

janallabdnah
28. črc 2017

@danielle94 Gratulujem k dobrým správam. Je to úžasný vidieť čo ten drobček robí.

@tereza1989 Mňa nevoľnosti našťastie takmer minuli. Bála som sa na dovolenke či neprídu - boli sme v Thajsku, takže vlhko a teplo a nič. A teraz posledné dva dni vo Francúzsku a žalúdok na vode a musím to taktiež rozdýchavať. Snáď to pominie - mám pred sebou 12 hodinovú cestu domov autom.

Strana